Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Alışveriş demişken kendime sınır koydum. Şu anda 2-3 parça kıyafet var göz ucuyla bakıp da beğendiğim, indirimleri bekleyen. Ve ben 66 küsurları görmezsem alışverişi yasakladım kendime. 66,9 kg ı dahi görmeden alış veriş falan yok bana. Sonra da her 700 gr için 1 parça alma hakkı veriyorum kendime. :112: Yani 66,9 1 parça, 66,2 2 parça, 65,5 3 parça. Böylece aralık sonu hedefim için (65,5 kg oluyorlar kendileri) bir bahane daha bana. Aralık sonuna kadar 65,5 kg a inemezsem istediğim her şeyi alamıyorum. Bu da bana ceza olsun.

Son düzenleme:
Eveet, tek başına konuşma sırası bana gelmiş anlaşılan. Bu haftaki hedef listesini güncellemekle başlayalım. :112: Çünkü Mesajın başındaki ve sonundaki QUOTE'li parantezleri silmezseniz yani liste mesajınızda alıntı şeklinde çıkarsa bir sonraki kişi o mesajı alıntılayamıyor. :112:

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek.
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek.
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek.
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek.
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek.
tadlis (?)

Son düzenleme:

Amman dikkat!

Aa, ben de hep merak etmişimdir bunu. Vınn a tel hattını taksak çalışır mı diye. Daha doğrusu bunun tersini. Tel e vınn hattını taksak internete girebilir miyiz acaba diye.
Sayma işini unutmayalım mümkünse. :112:
Gayet güzel yazmışın cnm. Klavyene sağlık.
Yatıralım arkadaşım. Hatta falaka az bile gelir ona.

Sabah menüm: 1 kase corn flakes

Ara: 1/4 tam tahıllı poğaça, çok az peynir, 1 bardak ŞEKERSİZZZ çayyy

Fena bir kahvaltı değil bence. :112:
Ama hemmen bir hatırlatma geçiyorum; Diyetisyen değişim listelerinde 1 poğaça 2 dilim ekmek+1 tatlı kaşığı yağa denktir. :112: (Bundan sonra benden bu tip hatırlatmaları çok duyacaksınız. :112: Çünkü kalori saymalı diyetime geri dönüyorum. )

Ben bu fikre bayıllldııımmm. Kesinlikle uygulayalım bunu. Ne dersiniz kızlar?

gordunuz gibi cizelgemi biraz duzelttim ama bu cizelgeye gore burda olmamam lazim
malumunuz 93 kilo iken bile vucut kitlem 20 lerdeymis
hedef kiloda 15 lere dusuyor
eger boyleyse karacaahmette ziyaretime beklerim

Bence sorun boyunu girdiğin yerin birimini Metric S.I. yapmamandan kaynaklanıyor olabilir. :112: Ama emin değilim tabii, sadece bir tahmin. :112:

sanirim mercimek kizimin diken diken saclari sizi korkuttu
biz sinirlenince ne oluyoruz goruyorsunuz
sekeri cukulatayi birakmazsaniz benim saclarimi tahmin ediyorsunuz degilmi

teyzoslari buda kizim balim
size anem sizi seviyor diye gulumsuyor

Maş.
Cnm takım menülerini toparlamak ister misin? Bundan sonra menüler senden sorulur. Olma mı? :112: Yani tabii ki herkes günlük olarak menüsünü paylaşır, herkes de yorum yapar. Yapmalı zaten. Sen de haftalık raporları çıkartırsın. Mesela takım birincisi hangi menüyü uygulamış, sonuncusu niye sonuncu olmuş. Ve ya hedeflere göre ayarlarsın, sen bilirsin onu. Nasıl oturtmak istersen düzeni. :112: Ne dersin, kabul eder misin? (Kırmızılı kısma bayıldım da. )

Evt, spoorr.
Ben tam kola içmemen güzel yazacaktım kiii berilin mesajını okudum.

Beril son noktayı koymuş. E haklı da.
Bu konuda beni en çok dizginleyen şey (yani dizginlediği zamanlarda) Yerken aldığınız haz 3-5 dk bir şey. Ama getirdiği kalorilerle kendimize verdiğimiz ceza çokk daha fazla. Değmez ki o kadarcık zevk için aynalardan vazgeçmeye. :112:

Öğlen yemeğimdee;
1 küçük tavuk dürüm biraz patates kızartma ve 1 ıcetea limon

1 sicak çikolata

Haftada 1 olsa bu kaçamak belki çok bi şey olmaz amaaa...dikkatli olmak lazım

ıcetea nin kalorisine baktın mı bakim sen?
Doğru, kaçamak sayısına dikkat etmek lazım. Bence haftada enn fazla 1 olmalı.

canim en iyisi yesil elma diyetiymis
iki gun surekli yesil elma iki kilo garantiymis bebisim

Peki bu diyetin sağlıkla arası nasılmış cnm?!

bu yazilanlar ama ben cok kacirinca ertesi gunu haslama sebze ve tavuk yiyordum canim
oda yagsiz tuzsuz oluyordu

Hah, bu toparlama menüsü daha sağlıklı.

sence cokmu katiyim kuralliciyim
yok ya senin elif var demen varya o cok dusundurmustu beni

Olaya tam vakıf olamadım ama bence katı, kuralcı olmakta hiç bir sıkıntı yok tutarlı olduktan sonra. Çevredekiler zaten kendilerini buna göre ayarlıyorlar. Fazla esneklik sıkıntılı bana göre. :112: Kim nasıl davranacağını şaşırıyor. Tabii orta yoluna da kimse itiraz etmez, o ayrı. :)

heyyaaaa ikimize dee en gençler olarak en iradesizler biz çıktık haaa

Hiç sorma yahu. Bu hafta başka kaçamak yok kelebeğim hiltonum. Aman diyim.

Evt, yemeğini yanında götürmen çok iyi fikir.
Ya kaçamaklar özellikle haftasonları oluyor genellikle.
Aslında şöyle bir şey yapabiliriz. Bir ceza belirleriz, ve her pzt de kilo bildiriminde bulunuruz. Pzt kilosu perş kilosundan fazla çıkan cezayı uygular. Ne dersiniz?

1- O kahvaltı neyin nesi bakim?!
2- Artık akşam sonrası abur cuburu diye bir şey yok cnm hayatımızda. Dikkat etmek falan değl olay. Bildiğin öyle bir kavramı unutacaksın.

Unutun arkadaşlar o arkadaşı.
Tostu falan bilmem ama yumurtanın kalorisinin çoğu sarısında bulunuyor. Yani bir yumurta 77 cal iken 1 yumurta beyazı sadece 17 cal. Ama 10 yumurta beyazı yerine yumurta yemeyi tercih ederim ben kendi adıma.
Ve kelebeğe katılıyorum. 4 kg'a sadece ilk haftaysa sıcak bakan biriyim. Onun haricindeki haftalarda sağlıksız olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
3
canim bu elma diyeti sadece kisa sure icin nokta vurusu ama netteki aciklamalarda uzun sure degil bir iki gunde sorun olmadigi yaziyor

bu ceza olayini bir dusunsunler en azindan bir fayda en azindan bana

menu konusunu takim arkadaslarina soralim oyle kararlastiralim

ama psik.olarak yememe modundayim
spor yapamadimdan dolayi kurtlu gibi dolaniyorum inanninki
ama enistenizle sorunu astik bana soz verdi kostek degil destek olacak
annemler burda ama yarin yeniden menu vs.paylasimina basliyorum

ecz.mis iyiki yurta geldin sensiz olmuyor be tatlim

ecz.mis iyi geceler yarin senin paylasimlarini cezalarini ve bilgilerini bekliyorum
iyiki pc ne kavustun bizde sana

iki gundur elimde tel wc ve banyoya girmekten bir hal oldum gelen giden varmi diye
yarin hangi mazaretlle geleceksiniz bakalim
berenvildan yediklerin listeye sigacakmi bakalim
hiltonum kac cukulata diyecen heyecanla bekliyorum seni paylamayi
bur50 kac kahve ictin kac sekerliydi dokul bakalimmmmmmmmmmmm
ecz.mis sen anne kucandan geliyon sen torpillisin ilk ve son kez
yeni bir arkadas vardi acaba o ne yapti diye meraktayim

haaaa bunlari onemsiyorum cunku siz kilo verdikce ben hirslaniyorum
zayiflamam lazim bacilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynen canım başka türlü gitmez aklımıza da gelmez su içmek

Yanınızda sürekli su bulundurun. Bittikçe doldurun, asla boş bırkmayın. :112: Ben de çok işe yarıyor. Önümdeki suyu içmek takıntım da. Gittiğim restoranlar da bile ha bire su içiyorum bu sebepten.

sanirim en cok kilo verecek olan benim
hadi allah tartida utandirmasin

Maş, çok güzel kilo verdin cnm. Ama İlknur seni geçti, hehhee.

tamm o zaman ben su içirici olarak tarihe geçiyorum kk da

Bence süper.

Son düzenleme:

Tabii ki. :112: Ama zaten ben yarın akşam gelene kadar bir karar vermiş olursunuz diye düşünüyorum.

ecz.mis iyi geceler yarin senin paylasimlarini cezalarini ve bilgilerini bekliyorum
iyiki pc ne kavustun bizde sana

İyi ki cnmm. Sizi bezdirmiyorsam ne mutlu bana. Ben de çok özlemişim sizi. Gerçi bugün pazardı, topik sakindi ama olsun. Geçmişi okumak bile epey vaktimi aldı. Saatlerdir bir yere kıpırdayamadım.

Son düzenleme:
Bu arada kızlar artık mesajları fatos sayacak ama ben geçtiğimiz haftayı raporlayayım. Yani rapor dediğim ayrıntılı değil. :112:
fatos ve tadlis haftanın ortasında geldiği için 30'u tutturamamalarına normal bakıyorum. Geriye kalanlar(ilginç ama ben bile) 30'u tutturmuşuz. 2 kişi dışında.
çiğdem ve ayyildizim.
Çiğdem sen geçtiğimiz hafta sadece 2 mesaj yazmışsın. Madem izinden vazgeçtin, hani mesajların be kuzum?!
ayyildizim senin mesaj sayında toplam 9 sadece. Sen ki bu topik boşken niye boş diye isyan edenlerin başında geliyorsun. Şimdi sen niye yoksun ayyildizim?!
Sizin cezanızı fatos nezdinde tüm diğer arkadaşlara bırakıyorum.

Son düzenleme:
selm kızlar nsılsınız bakalım..

sabah

1 dilim kepek ekmeği biraz peynir domates çay

ara

1 kuru kayısı

öğle

tavuk sote yoğurt salata

ara

1 mandalina

aksam

1 kepçe çorba bir kasık pilav 100 gram dana haşlama

ara

1 mandalina

geçen hafta abimin trafik kazası olayından sonra pek giremedim canım ya bağışlayın beni

Geçmişte eve gitmeden önce kaçırdığım yerler vardı da. Aslında sadece meraktan okuyacaktım ama dayanamadım. Minimuma indirdiğim cvp yazma isteğime yine de engel olamadığım cvplarım huzurunuzdadır efenim.

İyi o zaman. Bundan sonra klavyeme dur demem bak.

Buzdolabının üzerinde eski şort. Çok iyiymiş.

kızlaaar bana kahvaltı öerileri sunun zeytin ve peynir olmasııın ne yiyeceğimi bilemiyorum sabahları

Evt, akla ilk gelen yumurta. Ama ben de onun haftada 2-3 yenmesi taraftarıyım. :44:
Peki peyniri falan yiyebileceğin şekilde modifiye edemiyor musun? Ne bilim tost falan. Mesela bol domatesli biberli bir tost yapsan?
Ve ya zeytin salatası yapıyorlar mesela. Minik minik doğranmış domates, yeşillikler, zeytin. Üzerine bolca nar ekşisi, limon vs. Hatta portakal, turunç sıkan bile var. Ben de sadece siyah zeytin yiyebilen bir insanımdır.(Onu da son 3 senedir falan yiyebiliyorum) ama yeşil zeytini bu şekilde salatada yiyebiliyorum. :112:
Bir de ben paylaşmıştım ama (biraz da yurt şartlarının etkisiyle) gevrekten vazgeçemiyorum ben. Belki haftanın 1 gününü falan da bununla kurtarırsın. :112:
Sonracığımaa, sabaha çorba içmeyi sevenlerdensen çorba içebilirsin. :112:
Aklıma gelenler şimdilik bunlar cnm. Ben peyniri çokk sevdiğim için onsuz bir kahvaltı bilmiyormuşum, onu anladım sayende. Yani biliyorum da hepsi cıss yiyeceklerden oluşuyor.

Ben de. Ama alakasız bir şekilde aklıma geldi:112:; GDO hikayelerinden ötürü mısır gevreğinden uzak dursak çok da fena olmaz. :112:

Son düzenleme:
Bu arada kızlar, az daha yazmayı unutup çıkıyordum.
Yani bildiğim kadarıyla kurallarda bununla ilgili bir şey yok. Tamamen kişisel görüşümü dile getirmek istiyorum. :26:
Başka takımın çağırdığı bir yarışmacıyı çağırmamız çok da uygun olmazmış gibi geliyor bana. :44: Siz ne düşünüyorsunuz? :44:

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaar
nasılsınız
kaldırın totoşları hadi bakalım

dün de kardeşime gittim o yüzden giremedim nete
ama menüye falan girmiyim
dün yine cozuttum

bugün sabahtan itibaren düzene giriyorum
sabah kahvaltım
2 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt
2 zeytin

canım ben zor veririm o kiloyu bu hafta şimdiden 0.500 almışım ahh anne ahh aşure yedirdi lokum makarna yedirdi bana
sığmaz kuşum bu hafta ben çok fenayım ama bugnden itibaren şok bi diyetle kendimi toparlıyorum inşallah
ahh ahhh bunu bi de ben yapsam size su içelim derken bende içiyodum iyi oluyodu. şimdi net te yok motive olamıyorum yahuuu

yaz canım yaz. sen klavyeni koyver gitsin. biz okuruzz...

haklısın canım. bunu ben yaptım ve yanlışlıkla oldu. önceki yazılanları okumadan cevap yazdım. sonradan fark ettim olayı utandım. bizim topikte yazdı zannedip bi de üzerine gel bizim topiğe dedim kısacası yanlışlıkla oldu özürrrr dileriiiim:18::18:

Çokk beğendim canım bu fikri harikasın ben de bu hafta istediğm gibi gitmezse cezaya geçeyimm

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek.
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek.
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek.
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek.
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek.
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek.
tadlis (?)

Hiç sorma yahu. Bu hafta başka kaçamak yok kelebeğim hiltonum. Aman diyim.

Aynennn valla hep beraber düzen nizammm

Heyyaa çok özledim beroşş..valla bugün işler çok yoğundu yeni oturdum, dün dersen baya gezdim tozdum uyuya kalmışım yahuu!!! Amaa işte geldim burdayım ve bikaç form çikolatalı dışında çikolata yemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…