kızlar hepinizi tebrik ediyorum özellikle tüm takımlar arasında birinci ve ikinci olan arkadaşlarımı ayrıca kutluyorum.
bende bugün yediklerimi paylaşmak isterdim fakat misafirlige gittim ve akşam yemegim lahmacundu.sanırım 600 gr verdim diye şımardım bu rakam benim için imkansız cünkü 65 e takılıp kaldığım için son gördügüm 65 de çozuttum
....
evet canım bende nasıl dayanacağım bilmiyorum bugün annemdeyim girebiliyorum bende wınn var kullandığım telefon hattımda turkcell onu takıcam wınna işte öyle idare edicem artk
yaa ben şu sayma işini hep unutuyorum
ayyy heyecan bastı nasıl yazcam çekinirim yavv
hadi bu reklamı vereni bi falakaya yatıralım böylece şişer ve hiç zahmeti kalmaz
Sabah menüm: 1 kase corn flakes
Ara: 1/4 tam tahıllı poğaça, çok az peynir, 1 bardak ŞEKERSİZZZ çayyy
bu hafta hedef kiloya ulasan bize spor cezalari versin ve sonraki haftanin birinciligine kadar gunluk yapalim
kim birinci olursa takima spor yaptirma luksune sahip olsun
aman berenvildan olmasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yandiniz yandik resmen
su su dedigi gibi baslar
mekik mekik hadi 50 tane diye
gordunuz gibi cizelgemi biraz duzelttim ama bu cizelgeye gore burda olmamam lazim
malumunuz 93 kilo iken bile vucut kitlem 20 lerdeymis
hedef kiloda 15 lere dusuyor
eger boyleyse karacaahmette ziyaretime beklerim
sanirim mercimek kizimin diken diken saclari sizi korkuttu
biz sinirlenince ne oluyoruz goruyorsunuz
sekeri cukulatayi birakmazsaniz benim saclarimi tahmin ediyorsunuz degilmi
teyzoslari buda kizim balim
size anem sizi seviyor diye gulumsuyor
Ayy o kızın da çok tatlı, hepsi birbirinden tatlı sevimli anaları ibi ayoll
Ama bugün bi sıcak çikolata içtim, arkadaşım yüzündennnbi de dışarda yemek yedim, tavuk menü yedik ama asla kola içmedimmm
Bizi hem korkuttun hem ürküttüm hem bağımlı ettinValla bence gayet güzel fikirler gelmiş beroştan ama ben zaten artık düzenli spor yapcamm plates plates, mekik mekik, hareket bereket hoppaaa
koca tavuk menuyu gotur
siccacik cuklatayi huplete huplete ic kola icmedim de
bak olmadi
bu menunun uzerine diyet kola diyecektinki tam olacakti
bak kiziyom ama sen bukadar iradesizmisin
askertosun hasretine dayaniyonda su ne idugu belli olmayan cukulataya mi dayanamiyon
hani sifir sekerdik canocan
Öğlen yemeğimdee;
1 küçük tavuk dürüm biraz patates kızartma ve 1 ıcetea limon
1 sicak çikolata
Haftada 1 olsa bu kaçamak belki çok bi şey olmaz amaaa...dikkatli olmak lazım
canim en iyisi yesil elma diyetiymis
iki gun surekli yesil elma iki kilo garantiymis bebisim
bu yazilanlar ama ben cok kacirinca ertesi gunu haslama sebze ve tavuk yiyordum canim
oda yagsiz tuzsuz oluyordu
sence cokmu katiyim kuralliciyim
yok ya senin elif var demen varya o cok dusundurmustu beni
heyyaaaa ikimize deeen gençler olarak en iradesizler biz çıktık haaa
ahhkuzucum benide mızraklayın ben 2 gündür çoooook kötü bozdum diyeti
benide benide aranıza alın ben bide yarın büfeme gidicem tost yiycem mecburen dur amaevde ıspanağım vardı onu alayım yanıma onu yerim bari
AAA bugün resmen kimse girmemiş başlığa, ben de giremedim diye üzülüyordummm... nasılsınız bayanlar dicem kimse yokk ühüü
Neyse benim sabah menümden başlayayım:
1 poğaça
1 kepekli küçük tost
Biraz peynir
1 fincan şekersizzz çay
Haftasonu kahvaltım sağlam olmuş akşam yemeği ve akşam sonrası aburcuburlara çok dikkat ediyorum, ve evde artık 1 gün boş 1 gün plates şeklinde program yaptımİyi hissettiriyor gerçektenn
dun biraz topikleri dolastim hani bizi begenmeyen biri vardi yaaaaaaaaaa yenidenbasla niccili bu hafta 4 kilo vermis
isin ilginci bir yazisini gordum
10 yumurta beyazi tost vs---------yiyerek bu nasil bir sey ki
gercekten boyle birsey olabilirmi
13.takimda bende oraya gitmek istiyordum bizim grubla kaynasmadan once
aradada okuyorum cunku grub cok aktiv diye
eger 4 kilo gercekse bizim daha sansimiz yok derece mevzundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynen canım başka türlü gitmez aklımıza da gelmez su içmek
sanirim en cok kilo verecek olan benim
hadi allah tartida utandirmasin
tamm o zaman ben su içirici olarak tarihe geçiyorum kk da
3
canim bu elma diyeti sadece kisa sure icin nokta vurusu ama netteki aciklamalarda uzun sure degil bir iki gunde sorun olmadigi yaziyor
bu ceza olayini bir dusunsunler en azindan bir fayda en azindan bana
menu konusunu takim arkadaslarina soralim oyle kararlastiralim
ama psik.olarak yememe modundayim
spor yapamadimdan dolayi kurtlu gibi dolaniyorum inanninki
ama enistenizle sorunu astik bana soz verdi kostek degil destek olacak
annemler burda ama yarin yeniden menu vs.paylasimina basliyorum
ecz.mis iyiki yurta geldin sensiz olmuyor be tatlim
ecz.mis iyi geceler yarin senin paylasimlarini cezalarini ve bilgilerini bekliyorum
iyiki pc ne kavustun bizde sana
iki gundur elimde tel wc ve banyoya girmekten bir hal oldum gelen giden varmi diye
yarin hangi mazaretlle geleceksiniz bakalim
berenvildan yediklerin listeye sigacakmi bakalim
hiltonum kac cukulata diyecen heyecanla bekliyorum seni paylamayi
bur50 kac kahve ictin kac sekerliydi dokul bakalimmmmmmmmmmmm
ecz.mis sen anne kucandan geliyon sen torpillisin ilk ve son kez
yeni bir arkadas vardi acaba o ne yapti diye meraktayim
haaaa bunlari onemsiyorum cunku siz kilo verdikce ben hirslaniyorum
zayiflamam lazim bacilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu arada kızlar artık mesajları fatos sayacak ama ben geçtiğimiz haftayı raporlayayım. Yani rapor dediğim ayrıntılı değil. :112:
fatos ve tadlis haftanın ortasında geldiği için 30'u tutturamamalarına normal bakıyorum. Geriye kalanlar(ilginç ama ben bile) 30'u tutturmuşuz. 2 kişi dışında.
çiğdem ve ayyildizim.
Çiğdem sen geçtiğimiz hafta sadece 2 mesaj yazmışsın.Madem izinden vazgeçtin, hani mesajların be kuzum?!
ayyildizim senin mesaj sayında toplam 9 sadece.Sen ki bu topik boşken niye boş diye isyan edenlerin başında geliyorsun. Şimdi sen niye yoksun ayyildizim?!
Sizin cezanızı fatos nezdinde tüm diğer arkadaşlara bırakıyorum.
canım çok güzel yazmışsın.kelebek.hill'in de hoşuna gitmiştir bence bende cevap olarak saç rengini değiştir kadınlar genelde bunu yapar diyecektim.en etkilisi budur diye. bu arada daha bu kadar yazsan okurdum herhalde...
guzel ben genelde senin menuyle kiyasliyorum kendimi
ama rejim yerine sonucu hayal et ben buzdolabina eski bir sortumu yapistirdim beni cok frenliyor
benim tek merakim yagdanmi kastanmi gittigi
sporda yapamiyorum ya
sebzeyle cozut cozutursanda
ekmekten tatlidan yagdan uzak olasin insallah
kızlaaar bana kahvaltı öerileri sunun zeytin ve peynir olmasııın ne yiyeceğimi bilemiyorum sabahları
Hadi ya ben her gün yiyorum aşağı yukarıMısır gevreği ile ilgili bi şeyler yazmıştınız ama ben sabah yiyip araya öğün eklemeden öğlene ulaştırıyorsa ne gibi zararı olabilir anlamadım ki
canım ben zor veririm o kiloyu bu hafta şimdiden 0.500 almışım ahh anne ahh aşure yedirdi lokum makarna yedirdi banaEveet, tek başına konuşma sırası bana gelmiş anlaşılan.Bu haftaki hedef listesini güncellemekle başlayalım. :112: Çünkü Mesajın başındaki ve sonundaki QUOTE'li parantezleri silmezseniz yani liste mesajınızda alıntı şeklinde çıkarsa bir sonraki kişi o mesajı alıntılayamıyor. :112:
13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek.
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek.
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek.
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek.
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek.
tadlis (?)
sığmaz kuşum bu hafta ben çok fenayım ama bugnden itibaren şok bi diyetle kendimi toparlıyorum inşallahiki gundur elimde tel wc ve banyoya girmekten bir hal oldum gelen giden varmi diye
ahh ahhh bunu bi de ben yapsam size su içelim derken bende içiyodum iyi oluyodu. şimdi net te yok motive olamıyorum yahuuuYanınızda sürekli su bulundurun. Bittikçe doldurun, asla boş bırkmayın. :112: Ben de çok işe yarıyor. Önümdeki suyu içmek takıntım da. Gittiğim restoranlar da bile ha bire su içiyorum bu sebepten.
Maş, çok güzel kilo verdin cnm.Ama İlknur seni geçti, hehhee.
Bence süper.
Geçmişte eve gitmeden önce kaçırdığım yerler vardı da.Aslında sadece meraktan okuyacaktım ama dayanamadım. Minimuma indirdiğim cvp yazma isteğime yine de engel olamadığım cvplarım huzurunuzdadır efenim.
canım haklısın. bunu ben yanlışlıkla yaptım. özür diliyorum. diğer yazıları görmeden çağrı yaptım. bi de bizim topikte yazmış sandım ve üzerine bize gelirsen çok seviniriz dedim. diğer gruptaki arkadaşları çok tanımadığım için anlamadım çağrılarını. neyse hata benim özür dilerimmm :18::18:
İyi o zaman. Bundan sonra klavyeme dur demem bak.
Buzdolabının üzerinde eski şort.Çok iyiymiş.
Evt, akla ilk gelen yumurta. Ama ben de onun haftada 2-3 yenmesi taraftarıyım. :44:
Peki peyniri falan yiyebileceğin şekilde modifiye edemiyor musun? Ne bilim tost falan. Mesela bol domatesli biberli bir tost yapsan?
Ve ya zeytin salatası yapıyorlar mesela. Minik minik doğranmış domates, yeşillikler, zeytin. Üzerine bolca nar ekşisi, limon vs. Hatta portakal, turunç sıkan bile var.Ben de sadece siyah zeytin yiyebilen bir insanımdır.(Onu da son 3 senedir falan yiyebiliyorum) ama yeşil zeytini bu şekilde salatada yiyebiliyorum. :112:
Bir de ben paylaşmıştım ama (biraz da yurt şartlarının etkisiyle) gevrekten vazgeçemiyorum ben.Belki haftanın 1 gününü falan da bununla kurtarırsın. :112:
Sonracığımaa, sabaha çorba içmeyi sevenlerdensen çorba içebilirsin. :112:
Aklıma gelenler şimdilik bunlar cnm.Ben peyniri çokk sevdiğim için onsuz bir kahvaltı bilmiyormuşum, onu anladım sayende. Yani biliyorum da hepsi cıss yiyeceklerden oluşuyor.
Ben de.Ama alakasız bir şekilde aklıma geldi:112:; GDO hikayelerinden ötürü mısır gevreğinden uzak dursak çok da fena olmaz. :112:
Bu arada kızlar, az daha yazmayı unutup çıkıyordum.
Yani bildiğim kadarıyla kurallarda bununla ilgili bir şey yok. Tamamen kişisel görüşümü dile getirmek istiyorum. :26:
Başka takımın çağırdığı bir yarışmacıyı çağırmamız çok da uygun olmazmış gibi geliyor bana. :44: Siz ne düşünüyorsunuz? :44:
yaz canım yaz. sen klavyeni koyver gitsin. biz okuruzz...Geçmişte eve gitmeden önce kaçırdığım yerler vardı da.Aslında sadece meraktan okuyacaktım ama dayanamadım. Minimuma indirdiğim cvp yazma isteğime yine de engel olamadığım cvplarım huzurunuzdadır efenim.
İyi o zaman. Bundan sonra klavyeme dur demem bak.
Buzdolabının üzerinde eski şort.Çok iyiymiş.
Evt, akla ilk gelen yumurta. Ama ben de onun haftada 2-3 yenmesi taraftarıyım. :44:
Peki peyniri falan yiyebileceğin şekilde modifiye edemiyor musun? Ne bilim tost falan. Mesela bol domatesli biberli bir tost yapsan?
Ve ya zeytin salatası yapıyorlar mesela. Minik minik doğranmış domates, yeşillikler, zeytin. Üzerine bolca nar ekşisi, limon vs. Hatta portakal, turunç sıkan bile var.Ben de sadece siyah zeytin yiyebilen bir insanımdır.(Onu da son 3 senedir falan yiyebiliyorum) ama yeşil zeytini bu şekilde salatada yiyebiliyorum. :112:
Bir de ben paylaşmıştım ama (biraz da yurt şartlarının etkisiyle) gevrekten vazgeçemiyorum ben.Belki haftanın 1 gününü falan da bununla kurtarırsın. :112:
Sonracığımaa, sabaha çorba içmeyi sevenlerdensen çorba içebilirsin. :112:
Aklıma gelenler şimdilik bunlar cnm.Ben peyniri çokk sevdiğim için onsuz bir kahvaltı bilmiyormuşum, onu anladım sayende. Yani biliyorum da hepsi cıss yiyeceklerden oluşuyor.
Ben de.Ama alakasız bir şekilde aklıma geldi:112:; GDO hikayelerinden ötürü mısır gevreğinden uzak dursak çok da fena olmaz. :112:
Bu arada kızlar, az daha yazmayı unutup çıkıyordum.
Yani bildiğim kadarıyla kurallarda bununla ilgili bir şey yok. Tamamen kişisel görüşümü dile getirmek istiyorum. :26:
Başka takımın çağırdığı bir yarışmacıyı çağırmamız çok da uygun olmazmış gibi geliyor bana. :44: Siz ne düşünüyorsunuz? :44:
Alışveriş demişken kendime sınır koydum. Şu anda 2-3 parça kıyafet var göz ucuyla bakıp da beğendiğim, indirimleri bekleyen. Ve ben 66 küsurları görmezsem alışverişi yasakladım kendime. 66,9 kg ı dahi görmeden alış veriş falan yok bana. Sonra da her 700 gr için 1 parça alma hakkı veriyorum kendime. :112: Yani 66,9 1 parça, 66,2 2 parça, 65,5 3 parça.Böylece aralık sonu hedefim için (65,5 kg oluyorlar kendileri ) bir bahane daha bana. Aralık sonuna kadar 65,5 kg a inemezsem istediğim her şeyi alamıyorum. Bu da bana ceza olsun.
Hiç sorma yahu.Bu hafta başka kaçamak yok kelebeğim hiltonum. Aman diyim.
iki gundur elimde tel wc ve banyoya girmekten bir hal oldum gelen giden varmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?