sakin kiyma patelerime ya
brokoliyle patatesi az hasla firinla uzerine kasar ekle yada az krema ekle
patates dusmani brokoli katili olma ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr
metonu strese soktunun farkindamisinmenümü yazıyım hemen
sabah: 1 domates 2 tane zaytin (gec kaldım anca bunları götürdüm ayakta)
öglen:yarım porsiyon tavuk döner yanında yesişllik ve ayran
aksam: yumurtalı kereviz domates ve turp salatası
bir avuctan az beyaz leblebi
spor yapmadım ama baya yürüdüm
2 litre su ve 2 kupa yeşil cay
evet eczmis yok birkacgundurde gelemiyorcanım çok güzel yazmışsın.cevapta çok güzel. işte esas problem bu bildiri çizelgesi işte bilen varsa o başa geçsin bence de. ama bildiğim kadarıyla ecza.mis ten başka bilen yok...
cevapladim bir daha bir gun once sor ok...........bril kuşum öğle yemeğinde kendime brokoli ve soğanı haşladım. üzerine kekikli yoğurt döktüm az bişiy yedim. şimdi ne yiyeyim. etli nohut ve pilav yaptım sence azar azar yiyeyim mi ekmeksiz. acıktım iyice. bu arada brokoliyi ilk defa yedim. çok ta güzel değilmiş. beğenmedim... ama yine onu ye dersen yiycem artık. başka bişey yapmadım
nohut guzel miktarda iyi ama yanina plav olmadi keske bulgur yada kabuklu esmer pirinc olsaymisneyse kocam geliyo artık. mecburen yiycem nohut pilavı afiyet olsun banayarına görüşürüz kızçelerim byeee
gorev dagilimi yapabiliriz su an tek sorun bu haftalik kilo listelerinin yapimi bur50 ye guveniyorum amaAyy internetten oldu bu sfer kapa aç yaptım bi kaç kezz... Buralardayım hep ama bazen aktif katılamıyorum yaa
Hımm sıra gelince ne yapılcakmış nasıl olcakmışşşş?? Valla sen ya da berenvildan daha sık giriyorsunuz, bence de sizden biri olsun ama hesap kitapta yardımcı olurum ben isterseniz kotarırız onları problem olmaz görev dağılımı yaparız yani
Hoşgeldinnn, günler bazen koşturmacayla geçiyor valla naparsınn
super bir menu bence amaBugünkü menümmmm:
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 zeytin
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 kase ezogelin çorba
1 dilim kepek ekmek
Ara:4 kuru incir
7-8 adet fıstık
Akşam:
1 dilim kepek ekmek
1 tabak yoğurtlu haşlama ıspanak yemeği
1 yeşil elma
Yarım portakal
SU:2 lt
Spor:50 mekik+biraz bel diski
Dikkat dikkattt şeker yokk çikolata yokkkaz ekmek fazla kaçmış da sankiiii gerisi iyi gibiii
kilo vermen imkansiz ama 59 gibi gorunmen imkansiz degilKızlar benim 4 şubata kadar 59 olmam lazım :| imkansız mı sizce ?
begendim bu menuyusabah
1 yumurta yarım dilim kepek ekmeği portakal suyu
öğle yok
aksam
1 kepçe çorba bol salata ızgra tavuk göğsü
ara 2 mandalina
yatarkende süt içicem lıgt
benim acilen subat ın 4 üne kadar 59 olmam lazımmmmm
duzenli girmedin gozumden kaciyor sanmaSlm kızlar benim pc kafayı yedi kaç kez niyetlendimm gireyimm yazayımm donup duruyo bi yerine para sıkıştı yada yenilenmek isityor sanırsa
allah kabul etsinmrb kızlar gecenin karanlığında çocukların yatışından sonra ancak fırsat bulup girdim ,haftasonu evde yoktum eşim sağolsun yüzmeye gidiyor çocukların yemekleri vs derken akşam oluyor sonra hayatın koşturmacası derken giremedim ,haftaiçi daha istikrarlı giriyorum ,bu arada cumadan sonra haftasonu yani biraz cozuttum diyebilirimkendinden gıcık alıyorum , bugün de niyetliydim menümü yazayım
iftar : 1 kupa 9 lu çay
1 activia kahvaltı zamanı gevreksiz olarak saat 5 te yenildi
ara: yarım kücük nar +çeyrek ayva
saat 22:00 da 3 dilim ekmek içine kaşar peyniri ve 3 dilim sucuk nefsime yeninldim tos yaptım ve yedim sahur olarak kabul ettim
spor: 150 mekik 15 dk yürüyüş koşu bandında, ve koridorda 500 adımlık yürüyüş yaptım
3 lt su tükettim
yarında niyetliyim inşallah ,
yazmistimmesaj:3
günaydın arkadaşlar. dünkü menümü yazayım da beni bi yorumlayın kuzucuklarım yaaa...
sabah:
-soğan domates bir tutam kaşar peyniriyle yağsız 1 yumurtadan omlet
-1 fincan kiraz saplı form çayı
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
-brokli ve soğanı haşladım üzerine kekikli yoğurt döktüm 1 kase yedim
ara:
-1 fincan limonlu form çayı
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
spor yok 2 gündür yapamıyorum
bugun ne yedimi yazayim sanaberil kuşuum bana bi kahvaltı önerisi söyleeseneeee bebişim
guzel ama ogleki fistik biraz yagli olmus onun kalorisinda farkli seyler yegünaydın kızlar
dün akşam giremedim menümü de yazamadım
şimdi yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
2 zeytin
öğle
yarım simit
biraz peynir
bir türk kahvesi
1 avuç antep fıstığı
akşam
1 tabak kuru fasülye
1 dilim ekmek
yarım saat yürüyüş
10 katlı merdiven çıkma
bol su bol bitki çayı
nca anacim ev kalabalik 3 cocuk var zatenMRB KIZLAR
berenvildan beril kelebek nerdesiniz
kimseler yok
bazen bende benim sonumu merak ediyom delirirmiyim diyenerdesiniz kızlaaar merak ettim sizi
ben oley derimbu arada iremcim seni biz kaptan seçelim diyoruz beril ve ben de sana yardımcı olmaya çalışırız ne dersin kuşummm
hoşgeldin canım öncelikle. biz burda kardeş gibi olduk.sende bi kardeş olarak buraya gel. samimiyiz birbirimize öncelikle. ilk sayfadaki kurallarımızı oku ilk olarak. günlük yediğin menünü, içtiğin suyunu ve sporunu yaz. ve gün içinde ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar çabuk motive olursun bebişim. kaptanımız şuan izinde. ecza.mis kaptan yardımcımız. akşamları gelir genelde. bizde üyeleriz. perşembe günü kilo bildirimi yaparız. cuma günü de yayınlanır. yeni gelenler listeye 2 hafta sonra alınır. ama çok kilo verirsen hemen aldırırım ben seni listeyeşimdilik bu kadar bebişim. bu arada kendimi tanıtayım. ismim ilknur 28 yaşındayım. 7 yıllık evliyim ve 5 yaşında allah bağışlarsa bi bıdık kızım var resimdeki gibi. bi de canım kilo çizelgeni de yapabilirsen senin için daha kolaylık olur.
kızlar önümüzdeki hafta evlilik yıl dönümüm bana afilli bi hediye bulalım bende karşılığında spor salonuna gitmek istediğimi söylüycemmmm
limitin kac lira bakemmmmmmmmmm
kizceler korktugum basima geldi sanirim kilomda duraklama devrine girdik
bakalim ne zaman kirilacaz
oysa sporada baslamistim yaaaaaaaaaaa
niye bu hafta ya
ben kendime hediye alacaktim
valla kredi kartı bende limit ne kadar var bilmiyorum ama kenarımda 150-200 lira kadar var.
olur böyle vakalar beril hatun bunu da kırar geçer kuşum senin elinden kaçar mı bu arada patatesli vatandaşını bende akşama yapcam yicem öğlene de tonbalıklı bi salata mı yapem yoksa nohut yemeğinden kaşıklasam mı ekmeksiz
guzel bir yerde yer ayirt
bebikini anana birak
dis kapiyi acinca gorece bir yere bir not yaz yanina bir gul koy
nota yatak odasina git diye yaz
yatak odasina ona giyecegi elbiseleri ayarla koy yanina bir not birak nota banyo ya git yaz notu dudak ruju izi yap
banyoya guzel bir parfum koy banyonu yap ve su adrese gel yaz
ve sen o adreste onu bekle
herifin gelincede yemeni ye eve gelince kapinin onunde ona aldigin ic camasiri paketini eline ver
direk banyoya git hazirlan herif paketi acinca gelecegi yeri anlar herhalde
gerisi hayal gucun bebikim
bu benim gecen seneki suprizimdi
nohutun suyunu yemiyon degilmi
salatayi baliksiz vap 4-5 kasik nohutla ye bence
yanina mutlaka yogurt 1 sb. kadar
daha az yag yiyesin diye kusumkuşum salata yapmayayım nohut yoğurt yeter bana nohutu susuz mu yiyim neden..:26::26:
daha az yag yiyesin diye kusum
hoşgeldin canım öncelikle. biz burda kardeş gibi olduk.sende bi kardeş olarak buraya gel. samimiyiz birbirimize öncelikle. ilk sayfadaki kurallarımızı oku ilk olarak. günlük yediğin menünü, içtiğin suyunu ve sporunu yaz. ve gün içinde ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar çabuk motive olursun bebişim. kaptanımız şuan izinde. ecza.mis kaptan yardımcımız. akşamları gelir genelde. bizde üyeleriz. perşembe günü kilo bildirimi yaparız. cuma günü de yayınlanır. yeni gelenler listeye 2 hafta sonra alınır. ama çok kilo verirsen hemen aldırırım ben seni listeyeşimdilik bu kadar bebişim. bu arada kendimi tanıtayım. ismim ilknur 28 yaşındayım. 7 yıllık evliyim ve 5 yaşında allah bağışlarsa bi bıdık kızım var resimdeki gibi. bi de canım kilo çizelgeni de yapabilirsen senin için daha kolaylık olur.
2-3 üyeliğim var foruma ama yazmıyordum hiç. diyet günlüklerini, kürleri okuyup çok faydalandığım olmuştur. ben de 24 yaşındayım. Allah bağışlasın çok şekermiş kızın:).
kizceler korktugum basima geldi sanirim kilomda duraklama devrine girdik
bakalim ne zaman kirilacaz
oysa sporada baslamistim yaaaaaaaaaaa
niye bu hafta ya
ben kendime hediye alacaktim
ben forumda okumuştum bu kürü, kilom durduğunda uygulamıştım, faydasını gördüm. dene istersen. 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçını karıştırıp 2kaşık yoğurda ya da 1 fincan az yağlı süte ekleyip iç 1 hafta boyunca. metabolizman hızlanıyor, kilo vermen yeniden başlıyor. en azından benim öyle oldu.
su cadisi ilknur sana ozelden yazdim harika fikir yildonumu icin niye cevap vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?