Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sakin kiyma patelerime ya
brokoliyle patatesi az hasla firinla uzerine kasar ekle yada az krema ekle
patates dusmani brokoli katili olma ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr

brokoliyi yarın alcam pazardan yapcam kuşum yada cuma günü yapcam sen nerdesin bakiiimm ceza sana su iç çabuuuukkkk

kızlar önümüzdeki hafta evlilik yıl dönümüm bana afilli bi hediye bulalım bende karşılığında spor salonuna gitmek istediğimi söylüycemmmm

metonu strese soktunun farkindamisin
vucut korka bilir ve kendini koruma adina kilo vermeni durdurur
bu kadar az yemekle cok fazla diyette kalacani dusunmuyorum kirilma noktani erkene aliyorsun gunluk ac kalmalarla

canım çok güzel yazmışsın.cevapta çok güzel. işte esas problem bu bildiri çizelgesi işte bilen varsa o başa geçsin bence de. ama bildiğim kadarıyla ecza.mis ten başka bilen yok...
evet eczmis yok birkacgundurde gelemiyor
arkadaslarla bir araya gelebilsek bir karar alabiriz belki ama ayni anda nette olamiyoruz
cevapladim bir daha bir gun once sor ok...........
neyse kocam geliyo artık. mecburen yiycem nohut pilavı afiyet olsun bana yarına görüşürüz kızçelerim byeee
nohut guzel miktarda iyi ama yanina plav olmadi keske bulgur yada kabuklu esmer pirinc olsaymis
gorev dagilimi yapabiliriz su an tek sorun bu haftalik kilo listelerinin yapimi bur50 ye guveniyorum ama

super bir menu bence ama
corbayi salatayla yemeye bak
yada 2 kase corba ic cunku 1 dilim ekmek =1 kase corba
2 corbayla daha cok doyarsin
aradakileri yariya indir yada ikiye bol
2 incir 3-4 fistik findik vb.
Kızlar benim 4 şubata kadar 59 olmam lazım :| imkansız mı sizce ?
kilo vermen imkansiz ama 59 gibi gorunmen imkansiz degil
begendim bu menuyu
Slm kızlar benim pc kafayı yedi kaç kez niyetlendimm gireyimm yazayımm donup duruyo bi yerine para sıkıştı yada yenilenmek isityor sanırsa
duzenli girmedin gozumden kaciyor sanma
allah kabul etsin
yazmistim
beril kuşuum bana bi kahvaltı önerisi söyleeseneeee bebişim
bugun ne yedimi yazayim sana
haslanmis patates vardi aksamdan kalma
1haslanmis patatesi 1 sogan ve biraz maydonola mincirdim
bir kasede iki yumurtayi birinin sarisini attim cope yani 1 sari 2 beyaz
bunu cirptim teflon tavayi fircayla yagladim uzerine bu yumurtali patatesli karisimi ekledim arkali onlu kisik ateste pisirdim borek tadinda bir sey oldu bol aci ve kara biberle yedim
guzel ama ogleki fistik biraz yagli olmus onun kalorisinda farkli seyler ye
tuzun istah actini unutmayalim
MRB KIZLAR
berenvildan beril kelebek nerdesiniz

kimseler yok
nca anacim ev kalabalik 3 cocuk var zaten
nerdesiniz kızlaaar merak ettim sizi
bazen bende benim sonumu merak ediyom delirirmiyim diye
bu arada iremcim seni biz kaptan seçelim diyoruz beril ve ben de sana yardımcı olmaya çalışırız ne dersin kuşummm
ben oley derim

yine avlamissin birini
acicik biberin var heryerden haberin var bacim

kizceler korktugum basima geldi sanirim kilomda duraklama devrine girdik
bakalim ne zaman kirilacaz
oysa sporada baslamistim yaaaaaaaaaaa
niye bu hafta ya
ben kendime hediye alacaktim

niye bu hafta ya

olur böyle vakalar beril hatun bunu da kırar geçer kuşum senin elinden kaçar mı bu arada patatesli vatandaşını bende akşama yapcam yicem öğlene de tonbalıklı bi salata mı yapem yoksa nohut yemeğinden kaşıklasam mı ekmeksiz

valla kredi kartı bende limit ne kadar var bilmiyorum ama kenarımda 150-200 lira kadar var.

guzel bir yerde yer ayirt
bebikini anana birak
dis kapiyi acinca gorece bir yere bir not yaz yanina bir gul koy
nota yatak odasina git diye yaz
yatak odasina ona giyecegi elbiseleri ayarla koy yanina bir not birak nota banyo ya git yaz notu dudak ruju izi yap
banyoya guzel bir parfum koy banyonu yap ve su adrese gel yaz
ve sen o adreste onu bekle
herifin gelincede yemeni ye eve gelince kapinin onunde ona aldigin ic camasiri paketini eline ver
direk banyoya git hazirlan herif paketi acinca gelecegi yeri anlar herhalde
gerisi hayal gucun bebikim
bu benim gecen seneki suprizimdi

nohutun suyunu yemiyon degilmi
salatayi baliksiz vap 4-5 kasik nohutla ye bence
yanina mutlaka yogurt 1 sb. kadar

waaaawwww. kız senin içinde ne var böyleeeee. aştı beroş kendini dizginleri saldı gitsin. ben buna benzer bişey yaptım ilk yılımızda bebişim. daha farklı bişey yapmalıyım...

ben oglene ispanakli borek yapacam hamursuz yalanci borek
aksama da nohutlu bamya benim menum olacak

2-3 üyeliğim var foruma ama yazmıyordum hiç. diyet günlüklerini, kürleri okuyup çok faydalandığım olmuştur. ben de 24 yaşındayım. Allah bağışlasın çok şekermiş kızın:).

2-3 üyeliğim var foruma ama yazmıyordum hiç. diyet günlüklerini, kürleri okuyup çok faydalandığım olmuştur. ben de 24 yaşındayım. Allah bağışlasın çok şekermiş kızın:).

teşekkür ederim canım eğer herhangi bi cuma yarışmasına üye değilsen artık bizim gruptansın bebişim

niye bu hafta ya

ben forumda okumuştum bu kürü, kilom durduğunda uygulamıştım, faydasını gördüm. dene istersen. 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçını karıştırıp 2kaşık yoğurda ya da 1 fincan az yağlı süte ekleyip iç 1 hafta boyunca. metabolizman hızlanıyor, kilo vermen yeniden başlıyor. en azından benim öyle oldu.

su cadisi ilknur sana ozelden yazdim harika fikir yildonumu icin niye cevap vermedin

sagol tatlim ama zerdecal ve zencefil sutu acitiyor
benim mercimegim daha cok kucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…