• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Listede yazili olan herkesi ortalamaya katman gerekiyor İremcm. ;) Yani beni bu hafta katiyorsun ortalamaya ama bundan sonraki listelerde adım da yer almayacağı için ortalamaya da girmeyeceğim. ;)
Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim, 4 ocakta genel listeleri hazırlama sırası bizim takımda. Unutmayın. ;) Gerekirse diğer takımlardan yardım da alabilirsiniz. ;)
Gerçi bunların hepsi karar defterinde yazıyor, sadece kaptanımız bur50 değil herkes okudu di mi kızlar karar defterini? ;)

tskler eczimiş
bu arada yardımcı beril olsuneczimiş gelince o da olsun

ben menümü yaziyim
sabah 3 galete ara 1 şekerli kahve
öğlen 1 sahanda yumurta 1 kk peynir
akşam 2 dolma ayran

karar defterine baktım ama iyi inceleyemedim daha bakcam

bu arada siyamum hoşgeldin

tskler eczimiş
bu arada yardımcı beril olsuneczimiş gelince o da olsun

ben menümü yaziyim
sabah 3 galete ara 1 şekerli kahve
öğlen 1 sahanda yumurta 1 kk peynir
akşam 2 dolma ayran

karar defterine baktım ama iyi inceleyemedim daha bakcam

bu arada siyamum hoşgeldin
sabah tam karbonhidrat olmus en azindan bir kac zeytin ye yada galateyle sut ic kalsiyum olur
okle proteyin yanina yesillik yeseydin
akamin guzel
kalsiyum yag yakilimini hizlandiriyor aklinda olsun:16::16::16::16::16::16::16:

baci bana light bi kahvaltı tarifi yaparmısın aklımda olsun sabah yapiyim yumurta içerse ii olur

tencereye suyu koy pokurdasin icine fazla dagitmadan 1yada 2 yumurta koy birkac dakikada piser suzgecle al onu tabaga
icine 2 3 zeyzin dogra bol yesillik birde ekmegini kucuk kucuk kes at bunlari karistir baharatla tuz ek istersen bir ck sizma zeytinyag koy super herseyde var icinde
yanliz ekmegi en uste koy ki islanma olmasin
ben genelde bayat ekmek koyarim sert sert olur catur cutur yerim

türk kahvesi mi
ben türk k. seviyomda

senin bu bilgilerin süper yaa
mutfaktada süpersin sen kısssssss

ben fazla takintiliyim sanirim
rahatsizlik derecesinde temizlik yaparim yemek benim tek hobim birde kalabaligiz degisik oluyor
kurslari kacirmamm vs.................

turk kahvesinin telvesiyle ellerini ov 1 2 dakika yika acayip yumusak ellerin olur

***6. TAKIM 288. ETAP***

fatos0808 (102 / / )
llcigdemll ( 69,7 / 68.1/1.6/%2,29 )
Ecz.imis ( 67,3 / / )
ayyildizim ( 64 / / )
bur50 ( 68.6 /67.7/0,9/%1.31 )
beril77 ( 83,3 /81,8 / 1,5/%1,80 )
kelebek.hill ( 65,3 / 64,9 /0,4 /%0.61)
berenvildan( 67,9 /66,5 / 1,4 /%2,06)

kızlar bildirenlerinkini bugün ekliyorum yarın sabah son güncelleme yapıp ekliycem

bende 67.7 geldim ii bence ama iiyiz kızlar söliyim:54::54::54::54::54::54::12::12::12::12::12::72::72::72::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım sabah 8 de bildiririm inşallah. ödem filan olursa affola regl haftasına girdim sanırım 27 sine olmam lazım ama erken değl mi şişmek için paff 1 günde 1.5 kg nasıl gider bakalım bekleyelim.

Sabah: 2 dilim kepek ekmek
K.k peynir
3 zeytin
3 cherry domates

Ara yok
Ogle: hastaydim tadimlik yedim.
1 kasik corba
1 catal pilav
2 tatli jasigi yogurt
2 catal patlican

Ara yok

1 kase ispanak
2 kasik yogutt

Ara: 1 portakal

1 litre su

Sabah: 2 dilim yagsiz kizartilmis kepek ekmrk
K.k peynir
2 cherry domates
3 zeytin
1 sekersiz cay

Ara: 1 avuc fistik
5 mini grissini

Oglen : yagsiz kepekli feslegenli makarna
1 kase misirli corba
1 parca yumruk buyuklugunde az yagli kofte
1 kase yagsiz salata
1 t.kasik muhallebi

Ara: sutlu sekersiz nescafe

Ara : 2 catal pasta (dogum gunu vardi amirimin )

Aksam : 1 kase mercimek corba bol limonlu
3 ince dolma

Ara : 1 portakal

4 bardak su
:) afiyet olsun canım , evet arkadaşlar gibi suyun çok çok azz ,ödemini atman içinde faydalı olacaktır. elinden geldiğince iç canım.

Bu arada İremcm kaptanligin hayirli olsun.. 8)
Bir de sporlari farkli birinin toplamasindan bahsetmisiniz. Süpersiniz. :):) Hatta haftalik bir sınır koyun, o sınırın altinda kalana da ceza verin. Nasil olur? ;)
Of ya, resmen zorunlu izne ayriliyorum. Hiç gidesim yok benim ya. :/ İlk fırsatta gelicem ins. <3
canım gelmeni dört gözle bekliyorum .

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 çatal reçel
1 bardak şekersiz çay

Öğlen:
1 porsiyon et döner (pilavsız amaa)
1 ayran

Ara:
1 çikolata :18:
bi kaç form kraker

Akşam:
1 kase çorba
biraz pırasa
1 dilim ekmek

1 porsiyon meyve

Su:1,5 lt
Spor:1 sa platessss :8:
çikolata olmamış :( diğer hepsi masum geldi bana canım afiyet olsun

beril olsun bencede kaptan yardımcısı , şahsi fikrim yazılarından aşırı derecede motive oluyorum ,hırs veriyor bana

perşembe menüsü
iftardan önce 1 kupa 9 lu hayat çayı
iftar:yarım bardak şekersiz çay+3 dilim kepek ekmek ile patates kavurması 2 patatesli
1 kase tere+roka+maydanoz salatası limonlu ve az tuzlanmış
ara:çeyrek yarım nar
ara:100gr maraş tarhanası 133 kalori ediyor.
ve 3.5 lt su
ve yarın niyetliyim inşallah 72 borcum kaldı :23:
ödem filan yapan sanırım regl haftasına girdim kızlar ama su içmeden duramıyorum tarhanayıda bitirdim muradıma erdim sonunda ama babam 5kg gönderiyormuş haftasonu ama söz verdim yemicem haftada 1 kerecik yicem ve az.
sabaha ödemim vs inşallah gider yoksa artık haftaya bir bomba patlatmam şart oolur. listeyi kötü etkilemekten korkuyorum hepiniz gramda olsa verdi ,aslında çarşamba günü 500 gr vermiş görünüyordum perşembe 1.5 kg fazla çıkmıştım ,bakalım sabaha ne olur.

kilo bildirimi 64.3 :(
wc çıkamadım durum budur hala şişim var midem ve karnım kocaman aff
haftaya bomba patlatmam lazım Hedefi yakalıcaktım güya neyse hedef 62.6 gr

yarin artik yeni bir gun herseye basliyoruz

bir ara yazarim canim baska tarifflerde yazarim
sen memnun kal yeter sutlac nasildi ama
bekliyorum kuşum 4 gözle
daha cerez fasli varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
imdattttttttttttttt
ev cok kalabalik
kuşum maşallah yaa misafir bolluk getirir gelsin. annenler gitti mi?
perşembe menüsü
iftar:yarım bardak şekersiz çay+3 dilim kepek ekmek ile patates kavurması 2 patatesli
ve 3.5 lt su
ödem filan yapan sanırım regl haftasına girdim kızlar ama su içmeden duramıyorum tarhanayıda bitirdim muradıma erdim sonunda ama babam 5kg gönderiyormuş haftasonu ama söz verdim yemicem haftada 1 kerecik yicem ve az.
sabaha ödemim vs inşallah gider yoksa artık haftaya bir bomba patlatmam şart oolur. listeyi kötü etkilemekten korkuyorum hepiniz gramda olsa verdi ,aslında çarşamba günü 500 gr vermiş görünüyordum perşembe 1.5 kg fazla çıkmıştım ,bakalım sabaha ne olur.

allah kabul etsin canım.senin için bu oruç iyi olmuş diyet açısından ama kendini zorlama çok allah korusun sağlığından öneml dğil diyet.72 borç mu kaldı dedin nasıl yaptın bu kadar çok borç. birkaç senelik mi.?

tencereye suyu koy pokurdasin icine fazla dagitmadan 1yada 2 yumurta koy birkac dakikada piser suzgecle al onu tabaga
icine 2 3 zeyzin dogra bol yesillik birde ekmegini kucuk kucuk kes at bunlari karistir baharatla tuz ek istersen bir ck sizma zeytinyag koy super herseyde var icinde
yanliz ekmegi en uste koy ki islanma olmasin
ben genelde bayat ekmek koyarim sert sert olur catur cutur yerim
günaydın fıstıklar nbr banada burası iice bağımlılık yaptı berilcim tarif çok güzel yapcm kahvaltıya teşkür
ben fazla takintiliyim sanirim
rahatsizlik derecesinde temizlik yaparim yemek benim tek hobim birde kalabaligiz degisik oluyor
kurslari kacirmamm vs.................

turk kahvesinin telvesiyle ellerini ov 1 2 dakika yika acayip yumusak ellerin olur
tmm ilk kahve içtiğimde yapcm aslında arada böyle pratik maske vb de paylaşabiliriz sende temizlik için de pratik öneriler vardır
çok teşkürler

perşembe menüsü
ve 3.5 lt su
ayyıldızım menün ii şu maraş tarhanası nasıl oluyo tarifi nasıl

mesaj 4:
dünkü menümüde paylaşayım size ama bi baktım nerdeyse hiçbişey yememişim
sabah:
-1 kase cornfleks
-1 fincan limonlu yeşilçay
ara:
-1 fincan yeşilçay
öğle:
-1 kase mercimek çorbası
ara:
-1 avuç leblebi
akşam:
- 3-4 kaşık tavuk sote
hakkaten hiçbişey yememişim cornfleksi de aceleden yedim kızçeler dışarı çıkmam lazımdı
2 litreye yakın su
yarım saat yürüyüş
:56::56:

Back
X