Günaydıııııın hatunlarBi ses verip kaçayım ben dedim
günaydın canım nereye kaçıyosun kuşuuum katıl bize sohbete bek beroş ta geldi ooohhhhh daha ne beawww
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıııııın hatunlarBi ses verip kaçayım ben dedim
tatlisim sen farkinda degilsinsende yardımcım ol da idare edip gidek
amannnnnnnnnnnnnnnnnn hirsmi veriyom bundan sonra bikmazsaniz duzeni kurduk belayi aldiniz basiniza zayiflayacaksiniz iste o kadarberil olsun bencede kaptan yardımcısı , şahsi fikrim yazılarından aşırı derecede motive oluyorum ,hırs veriyor bana
sahsi fikrim orucluyken diyet yapmamandan yana bilesinperşembe menüsü
iftardan önce 1 kupa 9 lu hayat çayı
iftar:yarım bardak şekersiz çay+3 dilim kepek ekmek ile patates kavurması 2 patatesli
1 kase tere+roka+maydanoz salatası limonlu ve az tuzlanmış
ara:çeyrek yarım nar
ara:100gr maraş tarhanası 133 kalori ediyor.
ve 3.5 lt su
ve yarın niyetliyim inşallah 72 borcum kaldı
ödem filan yapan sanırım regl haftasına girdim kızlar ama su içmeden duramıyorum tarhanayıda bitirdim muradıma erdim sonunda ama babam 5kg gönderiyormuş haftasonu ama söz verdim yemicem haftada 1 kerecik yicem ve az.
sabaha ödemim vs inşallah gider yoksa artık haftaya bir bomba patlatmam şart oolur. listeyi kötü etkilemekten korkuyorum hepiniz gramda olsa verdi ,aslında çarşamba günü 500 gr vermiş görünüyordum perşembe 1.5 kg fazla çıkmıştım ,bakalım sabaha ne olur.
sana odem cozucu bir tarif versem yaparmisin lahanalikilo bildirimi 64.3![]()
wc çıkamadım durum budur hala şişim var midem ve karnım kocaman aff
haftaya bomba patlatmam lazım Hedefi yakalıcaktım güya neyse hedef 62.6 gr
annem kalir canim dahamesaj:1
bekliyorum kuşum 4 gözle
kuşum maşallah yaa misafir bolluk getirir gelsin. annenler gitti mi?
allah kabul etsin canım.senin için bu oruç iyi olmuş diyet açısından ama kendini zorlama çok allah korusun sağlığından öneml dğil diyet.72 borç mu kaldı dedin nasıl yaptın bu kadar çok borç. birkaç senelik mi.?
yagcilik yok diyete devam beni unuttunut galibaaaaaaaaaaaaaa ilknur hanimcimmmmmmesaj 4:
kaptanım yeni kaptanım cici kaptanım hoşgeldiiiiiiiiinnnn![]()
burellim topigin karakteri degisir ama yazarim bende 7o lileri gordugum an eski kokosluma basliyacam yazarim tabiiiiiiiiigünaydın fıstıklar nbr banada burası iice bağımlılık yaptı berilcim tarif çok güzel yapcm kahvaltıya teşkür
tmm ilk kahve içtiğimde yapcm aslında arada böyle pratik maske vb de paylaşabiliriz sende temizlik için de pratik öneriler vardır
çok teşkürler
ayyıldızım menün ii şu maraş tarhanası nasıl oluyo tarifi nasıl
yeme dayanamiyorsan ye ama sogle ve aksam haslama sebze ve pirinc lapasiyla gecistirrrrkaptanım biraz börek yapmış komşum getirmiş kahvaltı niyetine onu yiyim miiiii yeşil çayla ne dersin...
gunaydin bacimGünaydıııııın hatunlarBi ses verip kaçayım ben dedim
kaptanım biraz börek yapmış komşum getirmiş kahvaltı niyetine onu yiyim miiiii yeşil çayla ne dersin...
kız bana bi cevap verin yiyom bak böreği sonra kızmayın çayım soğuycak
bence ucundan accık tadına bak hevesin gitsin ben şuan berilin tariften yaptım yiyom içine biraz peynirle cevizde koydum börekten lezzetli oldu tavsiye ederim
tatlisim sen farkinda degilsin
ben herseyim kaptanim yardimciyim
guzun ablayim
puf noktasiyim
yemek kitabiyim
ablayim
hilton avlenince kaynanada olacam kizim gibi geliyor
amannnnnnnnnnnnnnnnnn hirsmi veriyom bundan sonra bikmazsaniz duzeni kurduk belayi aldiniz basiniza zayiflayacaksiniz iste o kadar
sahsi fikrim orucluyken diyet yapmamandan yana bilesin
sana odem cozucu bir tarif versem yaparmisin lahanali
annem kalir canim daha
dunku gelenler bizim aile dostlarimiz ben hamileyken cocuklari evlendi ben gidemedim ama onlar hastaneye eve geldiler bizde hem yeni evlileri hem iki aileyi yemege aldik kararinca agirladik kizimiz 20 yasinda oglan 23 unde ayyyyyyyyyy cok sekerler ya
elifle iyi anlastilar sanki hic cocuk gormemisler birbirlerine gosterip duruyorlar
yagcilik yok diyete devam beni unuttunut galibaaaaaaaaaaaaaa ilknur hanimcimmmmm
burellim topigin karakteri degisir ama yazarim bende 7o lileri gordugum an eski kokosluma basliyacam yazarim tabiiiiiiiii
yeme dayanamiyorsan ye ama sogle ve aksam haslama sebze ve pirinc lapasiyla gecistirrrr
gunaydin bacim
yemedim bacım yemedim valla yağsız salçalı bi tost yaptım domate salatalık hazırladım onay gelmeyince dokunmadım valla söz dinlerim ben. bu arada sütlaçı yapıyom içine vanilya atsam 1 paket olur mu?
fatoşcum kilo bildirimi yapmadın cnm ayyıldızda göründü yazmadan gitti
kilo bildirimi 101.50 grr hedefi tuturdum yalnış hatırlamıyosam 500 gr demiştimmm
aynı anda mı yazdık galiba görmemişim pardonkilo bildirimi 101.50 grr hedefi tuturdum yalnış hatırlamıyosam 500 gr demiştimmm
alalım cnm sana güveniyorumcanocanlar okudunuz demi hiltonda menu
berenvildanda mesaj
bende spor sayimi var haftada 4 saati doldurmayanlar icin rencide edici cezalarim pek yakinda bilesiniz
kaptanim bazen boyle kararlar alalimmi
kizlar sizce nisana ben 70 olurmuyum kilo vermem yavasladi
yemedim bacım yemedim valla yağsız salçalı bi tost yaptım domate salatalık hazırladım onay gelmeyince dokunmadım valla söz dinlerim ben. bu arada sütlaçı yapıyom içine vanilya atsam 1 paket olur mu?
anaaaaaaaaaaaaa
kis bu ne benden baska yazan yok ya
koca sayfa benim yazim