o kadar hırs yapıyorum bu hafta şu kg ulaşayım diyorum ve yine yiyorum şu tarhanayı

neyseki 1 kg bitirdim bir haftada
regl haftamdan dolayıda çok aşırı düşük rakam beklememekle birlikte azaldığıma şükrediyorum.
sporlarımı arttırsam harika olucak ayrıca arkadaşlar siz kaç saat uyuyorsunuz öğrenmek istiyorum.
eşim çok uyuyorsun diyor gece 4 te yatıyorum 7 bucukta uyanıyorum tekrar 9da yatıp 1 de uyanıyorum. gece bebeği bekliyorum şu sıra ateş vs olur diye ,erken yatıp erken kalkıp kızım uyurken hem evimin işini yapsam hem sporumu yapsam ama neden içimden gelmiyor benimm

((
şubatta nişana gidicektim hesapta kardeşimin ama uçak biletleri aşırı pahalı ve kışında özel araçla gitmek istemiyorum 10 saat gibi bir süre

yollar tehlikeli ve eşim daha 2 senelik şoför

malesef gidemicem ve bu şartlarda şişgo dombiş olarak hedefimi yaza geriletiyorum bu kadar stres yapmaya gerek yok az yiyince veremiyorum diye kendime çok kızıyorum.
yaza kadar bu diyet değil ama az yeme olayına ve kendimi tartmaya devam edeceğim.
ne kadar yavaş verirsem o kadarda kalıcı olaraktır eminim.
hedef 50 kg ve yaza kadar vermem gereken 14 kg var , çok iyi değil mi hem yavaş yavaş hem stressiz .71 tanede orucum kaldı haftaya regl bitimi 20 tane daha tutarım her ay böyle böyle yaza kadar da bitirmek istiyorum