Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benneyaptımkinazlımmmmmmmmmmmm yoksa küsüpte kaçtın mıııııııııııııııııııııı???????????:1shok:

günaydın refim hıııh benim göbeğim senin göbeğini döver birem ben . şişko gelin olmıycam. Asıl sen düşün bak eşinde demiş sen kilo aldın yine göbeğin çıkmaya başladı diye. En sonunda regli olabildim ya offf zaten göğüslerim büyük olmayınca iyicene şişip sinir ediyorlar beni.

ne kıadar kötüyüm tanrım beni affettttt :)) amacım sadece nazlıyı zayıflatmak benim zayıflamam zati zor :))))))))))) geçen hafta zati 300 gram almıştım söylemedim size

düğünü düşün refimmm zayıflarsın neden zayıflamayasın. Sen yine sağ gösterip sol vurursun ben biliyorum.

günaydın kızlar ne çok kaynatmışınız
ben dün akşam güzelce ton balıkımı ve domatesimi yedikten sooonra
şeytan gece gece dürttü canım un helvası çekti kalktım yaptım
bikaç çatal aldım bıraktım ama kocişe
Allah sonumu hayır etsin buaralar yeme krizindeyim iyice cokacimcoook
aklımdan türlü türlü şeyler geçiyo :jeyyar:

GÜNAYDIN ELİFÇİĞİM GECE GECE UN HELVASI HAAA. AEBEN YOK BARİ BEN OKLAVAMI ALAYIM ELİME. YENİRMİ KIZ AKŞAM AKŞAM UN HELVASI VURURUM SENİklava:

GÜNAYDIN ELİFÇİĞİM GECE GECE UN HELVASI HAAA. AEBEN YOK BARİ BEN OKLAVAMI ALAYIM ELİME. YENİRMİ KIZ AKŞAM AKŞAM UN HELVASI VURURUM SENİklava:

vur valla nazlıcım :çok üzgünüm:
ben boşuna mı dedim size dün beni gruptan çıkarın diye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben okuduğum hiçbir kitabın filmini izlemem çünkü benim zihnimde canlanandan çokdaha farklı oluyor hayal kırıklığına uğruyorum ve sinir oluyorum tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mesela troya diye bir kitap okumuştum bu truva filmi çekilmeden önce mitolojik bir kitap inanılmaz eğlenceli zevkli bir kitaptı ve aşil yani aklekhineus dudaksız demekmiş zaten bu yyüzden ona aşil adını vermişler ama filmde brad pitt oynuyordu kaydirigubbakcemile3 tamamen zıt birr durum yani
canım yakışıklı oğluna çok geçmiş olsun benden 16 yaş küçük bir kardeşim var oda bebekken bronşit oldu ve bizde bebek öpülmez düşün ben kardeşimi 5 aylık olana kadar öpemedim o zamanda ellerini ayaklarını öperdik ve hala küçük bebekleri öpmem nefesimi vermem öpenlere de sinir olurum eşimin yiğenini öperlerdi benim içim içimi yerdi Allahtan kaynanamda öpmeye karşı benim olursa öptürmem yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yavrum o hırıltıyla uyuyamıyorlar bide az sabaha kadar pışpışlamadım atakanı ama ondan sonra hiçbirşeyi olmadı şükür demir gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inşallah mehmetcik de iyi olacak bozma sen moralini onun bunun sinirini bozmasına da izin verme kendi bildiğni yap sütün koruduğuna da inanmıyorum anne sütü inanılmaz faydalı birşey ama mikroplara karşı bir etkisi olduğunu düşünmüyorum benneyaptımkibenneyaptımki

vur valla nazlıcım :çok üzgünüm:
ben boşuna mı dedim size dün beni gruptan çıkarın diye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok öyle gruptan falan çıkmak anca beraber kanca beraber. burdan koparsan daha çok alırsın kiloları. sonra vurursun kafanı duvarlara bak yazda geliyor. tril tril giyinicez kız.

yaw helal olsun elif valla ne diyeyim un helvası yedin neysede canım istiyor diye hiç kalkıp yapamam ben sen üşenmeden yapmışsın valla tebrikler

nazlı niye büyük harfle yazıyorsun yahu bağırıyormusun sen şimdi :roflol:

günaydın özgeciğim bilmem hiç farkında değilim büyük harfle yazdığımı. benimde bir yengem vardı geçe 3 te bile kalkıp canı ne istiyorsa yapardı. ama şimdi 100 kg bilgilerine sunulur elifcığim.

ben dün akşam ne yedim hemen anlatayım

efendim dün koştur koştur eve gittim yürüyerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eşime kızartma yaptım kendime de salata havuçlu falan bir güzel onu yedim birde canım cornflakes istedi küçük bir kase ondan yedimcokacimcoookcokacimcoook

sonra çamaşırlarım vardı onları yıka vs ev işleri nevresimleri falan değiştirdim duşumu aldım ve pilatesimi yaptım 25 dak.falan sürüyor ama karın kaslarım hem acıyor hemde sürekli sıkıyorum 2 . gün bugün ama alışkanlık olmaya başladı galiba inanılmaz sevdim ben bu işi faydalı olacak ve yapmaya devam edeceğim inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt

ama sabah tartıldım 73.2 delircem delircem delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
neden böyle oluyor yaaaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

valla üşenmedim kalktım yaptım özgecim

benle dalga mı geçiyosun aşkolsun,ben okuduğumu söyledim sana dün :1closedeyes:

yok o kadar da değil nazlıcım
saat 8de yaptım
gece 3te hiçbir kuvvet beni yataktan kaldıramazmirmirmirmir

yok o kadar da değil nazlıcım
saat 8de yaptım
gece 3te hiçbir kuvvet beni yataktan kaldıramazmirmirmirmir

ben bilmem 8 de de kalkıp un helvası yaptıysan bravo sana ama ilerde sende 100 kilo falan olursan yandım kızlar kurtarın beni diye ağlarsın :çok üzgünüm:

refff canım ne yaptın bakalım ne yedin kahvaltıda. ben 1 adet çavdar ekmeğine tost yapıp yedim. ekmek azcık büyüktü galiba

ben bilmem 8 de de kalkıp un helvası yaptıysan bravo sana ama ilerde sende 100 kilo falan olursan yandım kızlar kurtarın beni diye ağlarsın :çok üzgünüm:

kızlar zaten keyfim yoktu iyice depresyona soktunuz sabah sabah ya
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

oy oy oy oyyy
elif valla duy asıl ref duysun reffffff

Aaaaaaaaaaaaaaaaa Özişşşşşşşşşşşş heç ben gece 3 te yemek yapammı gııızzzzzzzzzz helede un helvası ama nasıl canım çekti anlatamam bende çok severim. Özgeeeeeeeeeee dikkat etteee gelip seni geçmeyeyimmmmmmmmm bak şimdi ben 80 kilo ile gruba başladığımda sen 74 kiloydun şimdi ben 72 sen 73 yakalıycam kız seniii az kaldı bekle geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:a.s.

Else korkma canım çok kilolu değilsin şimdilik üstelik doğumda yapmadın endişelenme ama doğumdan sonra en az 100 olursunnn :))))))) benim gibiiiiiiiiiiii ben 93 le doğuma girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…