canım bende 1 dilim çavdar ve peynir yedim ve şekersiz çay kahve şimdilik bu kadar... öğlene ne yiycen????????
valla üşenmedim kalktım yaptım özgecim
benle dalga mı geçiyosun aşkolsun,ben okuduğumu söyledim sana dün :1closedeyes:
kızlar zaten keyfim yoktu iyice depresyona soktunuz sabah sabah ya
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Else korkma canım çok kilolu değilsin şimdilik üstelik doğumda yapmadın endişelenme ama doğumdan sonra en az 100 olursunnn :))))))) benim gibiiiiiiiiiiii ben 93 le doğuma girdim
else kız düşünsene akşam yağların rüyana girmiş seni kovalıyorlar gelip senin üzerine yapışmak için yarışıyorlar. 100 kilo olucan else gelsin 100 kilo
91.ETAP SONUÇLARI
6-13 ŞUBAT
mmmf27 ( 68.5/67,6 / 0,9 / 1,31 % ) yeni üye ...
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 100. ETAP
10- 17 NİSAN SONUÇLARImmmf27 ( 64,5 / 64.3 / 0.2 / 0.31%)
püsskütüm bizim mmmf27 arkadasımızın durumu bu sanırım yanlışlık olmuş sana zahmet olacak ama bi bakabilirmisin
6. takımcım..
Bana ilettiğiniz bilgiler doğru.. Ben hem kütahyada hem de mmmf27 de hata yapmışım.
Dikkatli incelediğiniz ve beni uyardığınız için teşekkürler..
Sonuç olarak, Nisan analiz raporunuzda her ikisini de düzelttim. Özellikle mmmf27 yi düzeltince hem takımın analiz notu yükselmiş oldu hem de takımın en iyi kilo vereni mmmf27 oldu.
Bilginize.. yerimseniben
mmmf27
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 06.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 68,5
Şimdiki Kilo : 64,3
Verilen Kilo: 4,2
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 6%
Karne Notu : 420
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni.
çocuk mocuk doğurmucam ben yaaa:çok üzgünüm:
Nazlı bugün formundasın maşallah kaydirigubbakcemile3
gece rüyanda beni mi gördün yoksa :roflol::roflol:
yok kız görmedim rüyamda seni gaza getirmeye çelışıyorum.
daha çok yemek yeme isteği uyandırıyosun bende cokacimcoookcokacimcoook
midem bulanıyo zaten şimdi un helvasını düşününce -tatlicadiarzu-
Else kız bak Ünvanda gİttİ elden. Bİr dahakİ analİze Ünvanını gerİ al canım. Sen zayıflarsın ya ne var sankİ bİraz boĞanından kısıcan 1 de gÜnde 1 saat yÜrÜdÜn mÜ tamamdır bu İŞ.
ah o 1 saat yürüyüşü yapabilsem bende ne değişiklik olcak ta şu başağrısından kurtulamıyorum ki.adım attıkça başım zonkluyo, gözümden yaş akıyo
kızlar zaten keyfim yoktu iyice depresyona soktunuz sabah sabah ya
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yavru kuşum ben adam gibi yaptım mı bi sor bakalım kızlara ben 73 e düştüğüm gibi yeni yapmaya başladım tatlım bir haftadır.:dilcikar::dilcikar:Aaaaaaaaaaaaaaaaa Özişşşşşşşşşşşş heç ben gece 3 te yemek yapammı gııızzzzzzzzzz helede un helvası ama nasıl canım çekti anlatamam bende çok severim. Özgeeeeeeeeeee dikkat etteee gelip seni geçmeyeyimmmmmmmmm bak şimdi ben 80 kilo ile gruba başladığımda sen 74 kiloydun şimdi ben 72 sen 73 yakalıycam kız seniii az kaldı bekle geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:a.s.
ehe ne güzel moral vermişsin bakim sen öyle:1ninca::1ninca:kız iyice bunalıma girecek şaka makaElse korkma canım çok kilolu değilsin şimdilik üstelik doğumda yapmadın endişelenme ama doğumdan sonra en az 100 olursunnn :))))))) benim gibiiiiiiiiiiii ben 93 le doğuma girdim
süperişyerine karnıyarık var. Eğer liste değişmediyse küçük bir parça karnıyarık yoğurt ve çorba alırım biraz.
Özge bu hafta lapa yapmıyormusun canım. Belkİ ben yarın yaparım . Yarın ÇalıŞmıyoruz evde olunca daha rahat olur.
yaa çok garip bi rüya gördüm benim annemle babam vefat etti abimler orda oturuyo şimdi müstakil evneyse rüyamda ordayım abim le yengede var bi tıkırtılar falan oluyo içerde bakıyoruz bişey yok tıkırtı oluyo bakıyoruz bişey yok sonra ayna var bitane karşımda kocaman odada oturuyorum aynaya bakıyorum içerlerde bizler varız ben banyodan çıkmışım odama geçiyorum bekarım konuşmadığım abim annem babam var şimdi evde oturan abim eşlerimizyok hiçbirimizin bekarız sanki orda ayrı bir dünya var aonra abime aynaya bakmasını sölüyorum oda görüyo aynı şeyleri sonra baya bi aynada seyrediyoruz onları yani bizleri:))) özlemişim bekarlık günlerimi tasasız gayesiz resmen hissettim baban duvar gibi arkanda sen yapmazsan annenin yapacağından emin olduğun için saldıkça salmışın herşeyi başına buyruk kıçına kuyruk derlerya aynen öyleyim ve resmen yaşadım sanki ama özlemişim o günleri yaahayırlara gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?