ösgem mannak mannağı çekermiş nan :roflol:...
şeettirin derken :roflol::roflol:
özeline de şeettireceğim ben yarın olur mu:roflol::roflol:
bitek kiloyu mu yazacağız başka ne yascass
iyi günler kızlar .. nasılsınız ..
eşim hasta evede oyüzden açamıyorum pc .......haberiniz olsun .....sevgiler ..
selam kızlar
UÇURTMA AVCISINI ben okudumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hasan inanılmaz etkileyici bir karakter ve ceylincim bircümle var senin için bin tane olsa yakalardım diye oy bu cümle beni o kadar çok etkiledi ki neyse fazla konuşmayayım kitabın büyüsü kaçmasınbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
ben şu ara mesneviyi okuyorum annem süper kitaplar almış katarinanın hayatı var ben tarihi kitapları ve otobiyografileri çok severim şu ev koşturması bitsin hemen alacağım a.sa.sa.s
hatunalr selam biz dr den geldik geçmişlşi okudum ama bişey hatırlamıyommalesef
benim mikroskobik bronşiyolit olmuş aman sölemesi bile zor ilaçlar ilaçlar bol bol öksürüp balgam atıcakmış ve kusucakmış-tatlicadiarzu-puf yaa birinden bulaşmışl her gelene utanmadan yaklaşmayın öpmeyin demekten ve onların buldumcuk sende demelerinden bıktım ama işte hıyarın birinden bulaşmış gıcık oldum hasta hasta gelip cuk cuk öpenleri bidaha kapıdan sokmucam çok sinirlendim bana anne süğtü korur senin hastalığına bağışık olur demesine rağmen 1 hafta maskeyle dolaştım evde ben salakmıydım
kaynanamda geldi hıı nesi varmış işte bu varmış dedim hee önemli bişey yokmuş yaani dedi onuda boğucaktım zaten kendi parmağı ağrısa ölüyorum diye bas bas bağırır
başkasına bişey olsa hıııı der durur kale almaz
öf neyse çok canım sıkıldı Allah başka keder vermesin inşallah
takma kafanahihoyyyt:teytey::dance:senağlama bi bilsen kuşum ..... gulukoz lar hep normal degerlerin altında . her saatinki ..
her yarım satte bir kan almışlardı 3 saat beklemiştim ...ne demek şimdi ...:sm_confused:.
eger yanlışım yoksa şu konu
Reaktif Hipoglisemi nedir? ya ben bundan kilo veremiyomuşum galiba ondan çup diye kilo alıyomuşum ....:1ninca:
ahanda buldum bendede ondan var galiba bende veremediğime göre...senağlama:1shok:kafamçokkarıştı:roflol:
yanlış biliyoda olabilim ya nasıl geçeçek 2 hafta ...delikafadulden
neh te veririm topumu,ne zorluklarla aldım ben onu kullanmaya bilem kıyamıyom.:roflol::roflol:lülülülülülülaelaelaelaelae:roflol::roflol:senin yüzünden gelmiyom özge hanımefendüüüüü delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
kayınvalidem ağaçtan düştü şimdi bizde. omuzundan kolu kırık,kafasınıda yarmış canım benim,
ASİİİİ ben özgeyide seviyom senide ama özgeyi daha az.klava:..çünki onun ağzı karabiber istiyo.. klava:ablalarını üzüyo:asigim:,bide kendinden 12-13 yaş büyüklere dil çıkarıyo...lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
seni seviyorum diyorumbaşka da bişey demiyorum
ama şu pilates topunu bana verirsen daha çok severim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
özge tatlıya baglamısız işi sevındım ay deluler
pınar kaynanana gecmiş olsun canım
sağol hayatım.....a.s.
maytap senın durumu akşam yazayım ben paylasıma arastırıp
aebenım sen stres yapa bakalım inş. kötü bişiy olmas sorun yaramaz durumun
else veremıom derken bırıncı oldun hadi bakalım
naslı kiloluymuş konusup benı deli ay duyan 100kilo sanacakk
ref sen özgeye bakma kuşum 5 kilo versen gene yeter ay güzek yuzun yeter senın
ceylin ugramamışmı ney benmi görmedim
KIZLAR BAGIRARAK SÖLİYİM DURUN :)))) SINIFTA KALANLAR ACIKLAMALARINI ÖZELİME YAPSIN BİRLEŞTİRİP PAYLAŞIMA ATACAM
heççç te yapamam vaktim yok kuşum..yazdıklarımı kopyala,hedefim de mayıs sonu 78 işte buuu... vermek için çabalarım:yürüyüşe başladım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....:teytey::hooray::dance:
BİRDE HERKES HEDEF KİLOSUNU BİLDİRSİN BANA DA VERİLECEK VALLA PÜSKÜÜT COGUNUA 80 HEDEF KOYMUŞ YANLIŞLIKLA 80 OLMAK NİYETİNDE DEİLSİNİZ UMARIM :)))
ahhhhhhhhhhh ah.....................:1no2:senağlamaherkes edef kilosunu yazsın
yazdım şekerim mayıs sonu 78 emme asıl hedef:75...
sınıfı gecemeyenlerde derdini kısa dönem uzun dönem hedefini başvuracagı yöntemleri sıralasın anlatın derdinizi işte dök içini rahatla yaniii
çok geçmiş olsun canım,balgam sökemeyince benimkide öğürüp kusardı,çok kötü fena bir durum kolay gelsin ,çabuk geçsin....hatunalr selam biz dr den geldik geçmişlşi okudum ama bişey hatırlamıyommalesef
benim mikroskobik bronşiyolit olmuş aman sölemesi bile zor ilaçlar ilaçlar bol bol öksürüp balgam atıcakmış ve kusucakmış-tatlicadiarzu-puf yaa birinden bulaşmışl her gelene utanmadan yaklaşmayın öpmeyin demekten ve onların buldumcuk sende demelerinden bıktım ama işte hıyarın birinden bulaşmış gıcık oldum hasta hasta gelip cuk cuk öpenleri bidaha kapıdan sokmucam çok sinirlendim bana anne süğtü korur senin hastalığına bağışık olur demesine rağmen 1 hafta maskeyle dolaştım evde ben salakmıydım
kaynanamda geldi hıı nesi varmış işte bu varmış dedim hee önemli bişey yokmuş yaani dedi onuda boğucaktım zaten kendi parmağı ağrısa ölüyorum diye bas bas bağırır
ahhh bende sınıfta kaldım...senağlamakafamçokkarıştılülülülülülülaelaelaelaelaedelikafaduldensenağlamamaytabım paylaşıma yazdım senın karne işini püskütt düzeltir eminim normal sartlarda sende sınıfı gecenlerdensin
:roflol::roflol::roflol:hadi ya ilk defa duydum:roflol:
örneğin nam varya sürekli büyük harfle yazıyor demek sürekli bağırıyor
ehe:)))))))))99
:roflol::roflol::roflol:bende çok özlüyorum çocukluğumu
bizler gerçekten yaşadık çocukluğumuzu bence
şimdiki çocuklar bilgisayar çocuğu oldu
anneler doğurana kadar bilgisayar başında çocuklar napsın :roflol:
senin yüzünden gelmiyom özge hanımefendüüüüü delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
kayınvalidem ağaçtan düştü şimdi bizde. omuzundan kolu kırık,kafasınıda yarmış canım benim,
ASİİİİ ben özgeyide seviyom senide ama özgeyi daha az.klava:..çünki onun ağzı karabiber istiyo.. klava:ablalarını üzüyo:asigim:,bide kendinden 12-13 yaş büyüklere dil çıkarıyo...lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hadi hepinizi öptüm , ben artık girmem dedim kendimi naza çektim,bakın esastan giremiycem şimdi 1 hafta 10 gün ah banaklava:ah bana klava:
hatunalr selam biz dr den geldik geçmişlşi okudum ama bişey hatırlamıyommalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?