Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şeettirin derken :roflol::roflol:
özeline de şeettireceğim ben yarın olur mu:roflol::roflol:

bitek kiloyu mu yazacağız başka ne yascass

herkes edef kilosunu yazsın

sınıfı gecemeyenlerde derdini kısa dönem uzun dönem hedefini başvuracagı yöntemleri sıralasın anlatın derdinizi işte dök içini rahatla yaniii

hee yarın ben derdimi anlatırım sana canımcım içimi dökcem sana merak etme sen

bu arada pilatesi çok sevdim ben akşama ütüm var sonra yapacağım kısmet olursa

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz

akşama salata yapacağım ve sadece onu yiyeceğim
şimdi yürüyerek eve gideceğim ütülerimi bitirdikten sonrada pilatesimi yapacağım
hepinizi öptümmm

yarık görüşürüz

ben geldim kızlarrr yorgun ve argınımmmm çok yazmışsınz hepsini okyabilcek myim acaba hemen okuduklarımla başlıyayımmm
iyi günler kızlar .. nasılsınız ..

eşim hasta evede oyüzden açamıyorum pc .......haberiniz olsun .....sevgiler ..

geçmiş olsun aebenim enişte bey inşallah en kısa zamanda iyileşr..

ahanda bir kitap kurdu dahaa. bende hasandan çok etkilendim sırf hasanla ilgili birşeyler okumak için sayfları yalayıp yutuyorum filmini de izliycem kafaya koydummm...

hatunalr selam biz dr den geldik geçmişlşi okudum ama bişey hatırlamıyommalesef
benim mikroskobik bronşiyolit olmuş aman sölemesi bile zor ilaçlar ilaçlar bol bol öksürüp balgam atıcakmış ve kusucakmış-tatlicadiarzu-puf yaa birinden bulaşmışl her gelene utanmadan yaklaşmayın öpmeyin demekten ve onların buldumcuk sende demelerinden bıktım ama işte hıyarın birinden bulaşmış gıcık oldum hasta hasta gelip cuk cuk öpenleri bidaha kapıdan sokmucam çok sinirlendim bana anne süğtü korur senin hastalığına bağışık olur demesine rağmen 1 hafta maskeyle dolaştım evde ben salakmıydım
kaynanamda geldi hıı nesi varmış işte bu varmış dedim hee önemli bişey yokmuş yaani dedi onuda boğucaktım zaten kendi parmağı ağrısa ölüyorum diye bas bas bağırır
başkasına bişey olsa hıııı der durur kale almaz
öf neyse çok canım sıkıldı Allah başka keder vermesin inşallah

ya bu insanlar ne tuhaf aman öpmesinler ayyy nolcak şimdiklava:klava:

maytabım paylaşıma yazdım senın karne işini püskütt düzeltir eminim normal sartlarda sende sınıfı gecenlerdensin

senağlama takma kafanahihoyyyt:teytey::dance:

ben kaçtım kızlar elişi yapmam lasım benım :S
sabah azcık gözleme domtis salatalık peynir

akşama dogru yarım pogaca 1 2 çatal pasta

şimdi 1 salatalık 1 elma işte böle hadi sabah görüşürük byby

hadi ya ilk defa duydum:roflol:
örneğin nam varya sürekli büyük harfle yazıyor demek sürekli bağırıyor
ehe:)))))))))99
:roflol::roflol::roflol:
bende çok özlüyorum çocukluğumu
bizler gerçekten yaşadık çocukluğumuzu bence
şimdiki çocuklar bilgisayar çocuğu oldu
anneler doğurana kadar bilgisayar başında çocuklar napsın :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

kaynanana çok geçmiş olsun canım.
hey allahım yinede allah esirgemiş. ne işi varmış o yaşta ağaç budamaylaklava:
bak şurda bahar gelirken birde pınarıma bir sürü eziyet:1hug:

günaydın kızlar..

kütocuğum benim HEDEF 60 CANIMsırnaşık şey
takım boş demişsiniz 1 saat okumakla geçti beeeebenneyaptımki

hayal hadi şu sonuçları yazda bizi daha fazla merakta bırakma kuşumŞeniz

maytabım sen bebişi bol bol emzir canım. en iyi ilaç anne sütüdür(ilaçlarla birlikte tabii)

kütom ve özgem telim yapıldı canlarım:teytey: yiğenim sağolsun halletti. ama hala yaparım kontörlerinide alırım dedi. bende yapta senin olsun dedim. artık limiti dolduruncaya kadar aktarma yaptısositososito aman tek olsun da kontör yeniden yüklerim. ben tel olmadan soğaga bile çıkamadım:çok üzgünüm:

Maytapcım canım, oğluşuna çok çoookkk geçmiş olsun en kötüsü bebişlerin hasta olması bizimkinede bronşiolit astım dediler bir grip olsa hemen hırıltı yapıyor ve en basit gribi en az 2 ay sürüyor malesef. İster buldumcuk ister daldımcık desinler sen gelene gidene doktor öptürme dedi demeye devam et canım. Bırak alınan alınsın geceler boyu çektiği acıyı ve bizim yorgunluğumuzu, gerginliğimizi kimse bilemez en iyi biz biliriz değil mi. Allah acil şifalar versin minik Mehmete :)) (umarım ismi doğru hatırlıyorumdur.) maşallah ona

Günaydın kızlar :)) mutlu bir gün dilerim. Nazlıcım sırf senin gibi şişko olmamak için dün akşam annemin yaptığı muhteşem biber dolmasından sadece 2 küçük dolma yedim o kadar sonrada arada birkaç çatal daha :))))))))) Senin gibi göbekli olmak istemem önlemimi alıyorum. Sen hiç göbekli gelin gördün mü Nazlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:

Ne kıadar kötüyüm tanrım beni affettttt :)) amacım sadece NAzlıyı zayıflatmak benim zayıflamam zati zor :))))))))))) geçen hafta zati 300 gram almıştım söylemedim size

benneyaptımkiNazlımmmmmmmmmmmm yoksa küsüpte kaçtın mıııııııııııııııııııııı???????????:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…