ah püskütüm bizim yüzümüzden iyca kafası karıştı garibimim maytabın sen 1 aydırmı diyettesın looooooo:roflol:hadi bakalım mücadele ede ede en çok kilo veren pozisyonuna geçtin:hooray:
kıs fatu girip olun kilo alın aya incitin kilo alın . senle netcez biz kıs.....delikafaduldenselam hatunlar
bu okul beni çökertti yaaw
intİhar etcem diyen veletleri mi dersin 1 ayda 10 çocukla çıkan kızları mı........
kafa oldu 15000
diyet miyet hak getire
bi hafta grip oldum
bi hafta ayağı incittim....
kilolar hoop geldi gene
oldum mu 87
deli olucam yaaaa
iğne batırıcam herbş yanıma haaa
akapunktur niywetineee
doram gelmiş telefonun hayırlı olsun nasıl yaptı ya yiğenin aferim ona:)
bak çözüyorsun yavaş yavaş . su içmenin en kolay yolu . 500 gr. şişerle yanında gözünün önünde bulundur . ve 3.4 şişe içmeyi kedine hadef yap . tabi tuzuda azaltki vucudundaN ATILSIN eriyen yaglar . özken platesten ve spordan öncede yeşil çay iç emi ...
buna dikkat edeceğim canım emin olben çok fazla tuzlu yiyorum ya:mymeka:
yemekte tuz tadını hissetmeden lezzetli gelmiyo yemekler
biara azaltmıştım yine başladım
ben de öyleydim azaltmaya çalışıyorum ...a.s
çok geçmiş olsun kuşum bak herkes motive sende silkelen ve son sürat dön şu rejimeselam hatunlar
bu okul beni çökertti yaaw
intİhar etcem diyen veletleri mi dersin 1 ayda 10 çocukla çıkan kızları mı........
kafa oldu 15000
diyet miyet hak getire
bi hafta grip oldum
bi hafta ayağı incittim....
kilolar hoop geldi gene
oldum mu 87
deli olucam yaaaa
iğne batırıcam herbş yanıma haaa
akapunktur niywetineee
valla bak çekmecemde limon lifli vardı ama canım tuzlu istiyordu biraz ondan biraz ondan yedim toplamda 6 tane yemişim çörekotludan kaldı öğleden sonra yemeyi planlıyorum ve akşam da salata yedim cicikkkkkselam düşük çeneli hatunlar :1hug:
gözlerim yandı okumaya çalışmaktan :1shok:
dün akşam da bir sürü MQ yaptım ama yazamadan bir baktım saat 17:30 olmuş. paydos ve eşim almaya geldi
özgecim pilatesimi indirdim. cdye kopyaladım ve evdeki pcye kurdum :teytey: ama akşam çok geç yattım. sabah kalkıp yapmaya üşendim. bir de regl oldum. eğer 25 dakikaysa hem sabah hem akşma yaparım ben yawww kaydirigubbakcemile2
pınarım kemal sunalın bir filmi vardı şener şen'in ağa olduğu. o misal kaydirigubbakcemile3 aebenin lafının üstüne laf olmaz diye hiç birşey yazmadım. ben zaten kavga etmedimki. sadece konuyla ilgili kendimce açıklama yaptım. aslında aynı şeyi söylledik ama birbirimizi anlamadık
kayınvalidene de geçmiş olsun. heh bak şimdi cumaları kayınvalidene gidemeyeceksin. hadi bakalım bildirime bir iki kaydirigubbakcemile
aklıma gelmişken özgecim sen dün msn de çörekotlu etiform aldım demiştin. limon lifli yedim yazmışsın şakkıdı yoksa yoksa yoksa -tatlicadiarzu- bir de kilo veremiyorum dersin laelaelaelaelae kesin başka birşey yedin seeeeennnnnnnnnnn şakkıdı
teşekkürler özgeciğim. yiğenim 16 yaşında ama marifeti bişiye benziyor:jeyyar::roflol:
gsm opetotörünü aradı. ordan sabit görüşmeler yerine gir orayı aç demişer.
oysa bize böle bişi dememişlerdikötükedihüso
artık demekki çıkacak kontörüm varmıştıki böyle oldu:roflol:
eferim ona o zaman
kaydirigubbakcemile3 he ya sırala bakem ben seni biliyom ya neyse ....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Şeniz çabık dön diyete ...:mymeka:şeffaf garı ...:roflol::roflol:yoksa seni kilo almak isteyenler bölümüne yazdıracam heberin olsun ...kötükedihüsoşöle ifade edemm
dün bulaşık makinem bozuldu
bugün sabah kapı üstüme kitlendi bozuldu içerde kaldım zor açtırdım
kocam hakkariye gitti ihale kontrolü için
okulda intihar etcem diyen bi öğrenci
1 ayda erkekleri sıraya dizmiş bi kız
ve okul gezxisine gitmek isteyen 40 öğrenciyle boğuştum
daha yenü soluklanıyorum
grip olduğumda gözümdeki yara yüzünden çok giremedim...
ayağımı sakaltladığımda kociş evde olup beni P.C.nin başına taşımazsa giremiyordum..
daha yeni ayaklandım...
bedişin özleine gerek yok ben şeffaf garuyumdur..
burda deyivereyim....
45 gündür regl olamayışım hastalıklarım beni olumsuz etkiledi
daha önce de motivasyonum düşüktü
doram bende bi ara en sevdigim penyeme yapmıştım çamaşır suyu ... ama tene tane idi bende her giydigimde keçeli kalemle boyardım ama yıkayınca geçerdi ..-tatlicadiarzu-kızlar ya şimdi bir arkadaşım kapıdan elinde yeni almış olduğu eteğiyle girdi ve ozon yapmış. nasıl boyayabilirim diye bana sormak için gelmiş ama benim bir fikriüm yok. sizler biliyormusunuz.
nazli_gulec, aeben+, asi_bulut+, Dora+, else+, fatunuz+, ozgekrd+ ay bugün burası ne güzel böyle. else çabuk söyle bakalım öğlen ne yedin. un helvasımıdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?