burellicim başın sağolsun çncelikle. izne ayrılmadığına sevindim.
ben de dahil saldık biraz galiba bu işleri. 2. olduğumuz hafta, aktif bi şekilde paylaşımda bulunmuştuk bırda. topiğe sık sık girdiğimizde daha iyi motive oluruz bence. ben de bu haftasonu giremedim, kusura bakmayın. görümcemin nişanı vardı ve önemli bi yük benim üstümdeydi. alışverişler, kuaförler, çeyiz bohçaları bitmedi gitti
dünkü menüm:
sabah: 1simit
ara: 1 kalburabastı
öğle: 4 köfte, 1dilim ekmek, 2 kaşık pırasa
ara: 2meyve
akşam: 5 minik midye
ara: 1 çay bardağı leblebi, 1 parça çikolata
su: 2lt
spor: yapmadım ama 4-5 saat çarşıda yürüdük. pantolon dikiyorum, ikide birde pantolonumun ölçülerini daraltmam gerekio, önemli bi kilo vermedim ama incelmek güzel, su da incelmeme katkı sağlıyor sanırım
bugünkü menüm:
sabah: 1kaşık yağda yaptığım patates kızartması, çok az salça da ilave ettim. 1 bardak süt
ara: 2 meyve
öğle:-
akşam: 3 kepçe mercimek çorbası,
ara: 1 minik kurabiye, 3 parça çikolata, 1çatal pasta (cıss yaptım

)
su: 2lt
spor: yapmadım. aktifliğimi de kaybetmedimm, 60 kişiye hem kahve yaptım, hem bulaşık yıkadım, hem mama hazırladım. bi de 60 kişiyi öpmek kolay iş değildi.
yenge olmak ne zormuş yaa.. 6 ay gelinlik yaptım, çok rahattı. yengeymiş asıl işe koşturan

yarın oruç tutmak istiyorum.hem yeme düzenim geri gelsin. canım acayip tatlı çekiyor çünkü. b

i yolunu bulalım ve düzelelim artı. incelediğime göre bu haftanın birincisi (ve sanırım ikincisi de öyle) pirinç lapası ile zayıflamış. bu hafta deniycem. benimle denemek isteyen var mı kızlar??