- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
yeliz hg nasıl geçti eşinin sınavı
ben yatmaya gidiyorum çok yorgunum ooooffffffffff yarın pazartesi okul varrrrr aaaahhhh kıymetini bilemedim evde oturup çocuk büyütmenin hepinize iyi gecelerr
canım bende bişey sorayımmı hani spor sonrası eskidemi kaldı bilmiyorun da masaj aleti oluyorya titretiyorsun benim basenlerle başım dertte yarın ona başlasam işe yararmı hergün yapsam yoksa fasofisomu
sorma canım götürdüm dün ama bugün hemen dikkat ettim
canım geçmiş olsun acil şifalar versin((((
pazar menüm
sabah domates salatalık biberli salata peynir 2 zeytin 1 krep
öğlen nescafe patlamış mısır (sinemaya götürdüm kızı bir türlü yemeden duramadık)
akşam çorba elma artık bişey yememem gerekiyor
Menüm:
Sabah:
1 haşlanmış ymurta
2 patatesli ev yapımı galeta unlu poğaça
biraz köy peyniri
Öğlen-Akşam:
1 kase yoğurt çorbası
biraz havuçlu patates püresi
3 parça ızgara et
1 küçük dilim helva
1 adet süt dilimi :26:
1 pors karışık meyve
Su:+
Spor:- bugün..yarın + lıycam tabi kiii...
hb canım, ben bi girip çıkmıştım kimseyi görmedimneyse eşimin sınavı zor geçmiş ama herkesin öyle dedi, sınav baya zormuş (((( hayırlısı artık. ben de bugün akşam biraz kaçamak yaptım, peynirle kepekli galeta yedim, 1 kepçe tarhana yedim, çok acıkmıştım gözüm döndü, sonra kendimi kaybettim, hurma yedim, ceviz yedim, kayısı yedim, nesfitten 1 küçük avuç kuru kuru yedim sonra dedim ben bu sefer sanırım diyet işini yapamıcam. 4-5 gün gayet güzel gidiyor sonra çıldırmış gibi saldırıyorum herşeye ama en az zararlı ne varsa onu yemeye çalışıyorum, gidip de çikolata baklava neyim yemiyorum yani ama çok mutsuzum sonra dedim eşime ben gruptan da çıkayım, diyeti de bırakayım , öle spor yapayım sadece sabah akşam ((( strese girdim iyice eşim dedi ya sen kendine baskı yapıyorsun ondan böyle oluyor, 5 kilo vereceğin sürede 3 kilo ver ne olacak, istediğin şeyden ye ama az az ye, çok mu tatlı canın istedi 1 porsiyon yeme yarısını ye, ya da onu tam ye ama birkaç gün hiç kaçamak yapma. iyi gidiyorsun moralini bozma falan filan. neyse işte sonunda anlaştık, diyete devam edicem ama kalori saymıcam. kaloriler beni strese soktu çünkü. suçluluk duygusundan kahroluyorum
sana da çok geçmiş olsun canım, fazla yüklenince öle oluyor spora da ben de günde 2 kere leslie 5 mil yapmıştım, 4-5 gün sonra yürüyemez hale geldim, ayak bileklerimin ağrısından duramadım. o yüzden fazla zorlamıyorum artık. nasılsa gidecek bu kilolar varsın biraz yavaş gitsin. sağlığımız yerinde olsun da kilo alınır verilir
gunaydınnps: Hılal kusuruma bakma dun yatagı nasıl buldugumu bılmıyorum-->boyle sebeplerı olusturmayı da sunmayı da sevmem, bı daha olmaz.
menu:
sabah- kase kahvaltı; yogurt+ruseym+kuru uzum
ogle- yok...1lımon ıle soda
aksam- cıgkofte(ne kadar bılmıyorum ama 1/2kg yememısımdır),kıvırcık, nane, maydanoz.
yatmadan lımon+ıhlamur
Su-2.8lt (ıcmem gereken su mıktarı 2.8lt uzerı olması gerekıyor- bugun basardım)
Spor-kurek 60dk
Yelızımmmmm tehlıkelı sularda gezınıyorsun.
Esın de dogru soylemıs ayrıca.
Herkes aynı dısıplınde kılo vermez.
Dusunsene sen sımdı dıyetı bırakacaksın "sporlarıma devam ederım" dıyerek,
dıyetsız spor dısıplını bellı bır zaman sonra bozulacak.
Bı kere konsantrasyonunu yıtırmıs olacaksın.
Aylar sonra daha mı ıyı bı durumda olacaksın? HAYIR.
Sen en ıyısı esının dedıgı gıbı yap.
Bı de su var, kalorı saymak bana hep absurd gelmıstır.
Yalnız rakam rakam saymak absurd gelen.
Yoksa bazı ınsanlar var kalorı sayıyorlar ama artık goz el asınalıgı ıle..ıste dogru olan bu.
Yoksa her gun +40kcal -50kcal.. herkesın yapacagı ıs degıl, en azından ben hıc yapamam.
Ama bırakma.. hele de bızı hıc bırakma..
"gozum dondu yedım" eeee ne var
Gelırsın burada azarını ısıtırsın sonra devam edersın:)))
ps: Hılal kusuruma bakma dun yatagı nasıl buldugumu bılmıyorum-->boyle sebeplerı olusturmayı da sunmayı da sevmem, bı daha olmaz.
menu:
sabah- kase kahvaltı; yogurt+ruseym+kuru uzum
ogle- yok...1lımon ıle soda
aksam- cıgkofte(ne kadar bılmıyorum ama 1/2kg yememısımdır),kıvırcık, nane, maydanoz.
yatmadan lımon+ıhlamur
Su-2.8lt (ıcmem gereken su mıktarı 2.8lt uzerı olması gerekıyor- bugun basardım)
Spor-kurek 60dk
kelebek.hill Mesaj:122 3 -(spordan) :26:
fatos0808 Mesaj:211 - (menü paylaşımından) ama depresyonik durumlar yazdın ablacık :26: mesaj sayına azcık dikkat etsen bence grupta takılsan zaten alcam ben senin depresyonunu
destina_88 Mesaj:40 6 - (5 Nisan ve 7 Nisan'da bildirim yok)ama yeni bir düzen kuruşu içindesin ve yds vardı sana da kızamıyorum ki be güzelim
degua Mesaj:48 3- (5 Nisan'da bildirim yok)
fulias Mesaj:63 1- (spordan)
lethem Mesaj:42 hiç - yok
mahurbeste Mesaj:79 6- (haftasonu bildirim yok)ama sınavların var sen de yırttın
melikea123 Mesaj:36 (haftasonu bildirim yok)
tubish13 Mesaj:52 2-(pazar su-spor bildirimi göremedim)
az_uz_ Mesaj:25 katılım sağladığı günlerde - yok bi süre internet yüzünden girememişti
yliss Mesaj:115ve hiç - yok
concept Mesaj:129ve hiç - yok
successfull Mesaj:50ve hiç - yok
günaydın sabah şerifleriniz hayrolsun
yelizz karataycı olmaya aday
canım orda da yazdım kafana takılan olursa sor emi
Bugün ne tembellik yaptım yaaaaacayip hem deee......sadece saçımı kestirmeye çıktım dışarı, onda da çok yürümedim anam saçımı baya kestirdim bi yenilenmesi gerekiyordu artık, boya da yıpratmıştı, kendi öz sarıma döndümmm abim ve Zafer söylendi gene bunlar benim baş belalarımnapsam laf ediyorlar ama gene de ikisini de öyle çok seviyorum kiii
Kızlar haftasonu mahurbeste ve melike dışında herkes menü-su-spor paylaştıı tebrik ederim ve haftalık değerlendirmemizi yapmaya geldimmmm
İyisinizdir inşallah yarın bomba gibi yeni bir haftaya başlıyoruz haydin bayanlarrrr
hb canım, ben bi girip çıkmıştım kimseyi görmedimneyse eşimin sınavı zor geçmiş ama herkesin öyle dedi, sınav baya zormuş (((( hayırlısı artık. ben de bugün akşam biraz kaçamak yaptım, peynirle kepekli galeta yedim, 1 kepçe tarhana yedim, çok acıkmıştım gözüm döndü, sonra kendimi kaybettim, hurma yedim, ceviz yedim, kayısı yedim, nesfitten 1 küçük avuç kuru kuru yedim sonra dedim ben bu sefer sanırım diyet işini yapamıcam. 4-5 gün gayet güzel gidiyor sonra çıldırmış gibi saldırıyorum herşeye ama en az zararlı ne varsa onu yemeye çalışıyorum, gidip de çikolata baklava neyim yemiyorum yani ama çok mutsuzum sonra dedim eşime ben gruptan da çıkayım, diyeti de bırakayım , öle spor yapayım sadece sabah akşam ((( strese girdim iyice eşim dedi ya sen kendine baskı yapıyorsun ondan böyle oluyor, 5 kilo vereceğin sürede 3 kilo ver ne olacak, istediğin şeyden ye ama az az ye, çok mu tatlı canın istedi 1 porsiyon yeme yarısını ye, ya da onu tam ye ama birkaç gün hiç kaçamak yapma. iyi gidiyorsun moralini bozma falan filan. neyse işte sonunda anlaştık, diyete devam edicem ama kalori saymıcam. kaloriler beni strese soktu çünkü. suçluluk duygusundan kahroluyorum
sana da çok geçmiş olsun canım, fazla yüklenince öle oluyor spora da ben de günde 2 kere leslie 5 mil yapmıştım, 4-5 gün sonra yürüyemez hale geldim, ayak bileklerimin ağrısından duramadım. o yüzden fazla zorlamıyorum artık. nasılsa gidecek bu kilolar varsın biraz yavaş gitsin. sağlığımız yerinde olsun da kilo alınır verilir
Sut dılımı mı??
Nasıl yanı bıldıgımız kınder pınguı olanın cıkolatasız olanı mı (yalnız ben de cıkolatasız olanını sevıyorum daha guzel)
Neyseeee
Acaba ıyı beslenmıyorum cocuklara verılen takvıyelerden yararlanayım mı dedınız av hn
Yoksa... ıstah eksıklıgı ıle mı basedemıyorsunuz....
bır taş... ıkı taş.. uc taş...:))
Bu hafta yogun bı programım var ama bu, buralarda olmayacagım anlamına gelmez:))
Telefondan takıpteyım...
Hılalllllll sut dılımını unutmaaaaa:)
5 nisanda bildirim yapmış olmam lazım tek tek mesajları kontorl etmeye üşendim ama bakayım yzmışmıyım diye
pazara gitmeden erkenden girdim kg bildirdim akşam menümü yazmış olmam gerekıyordu :44:
Bugün ne tembellik yaptım yaaaaacayip hem deee......sadece saçımı kestirmeye çıktım dışarı, onda da çok yürümedim anam saçımı baya kestirdim bi yenilenmesi gerekiyordu artık, boya da yıpratmıştı, kendi öz sarıma döndümmm abim ve Zafer söylendi gene bunlar benim baş belalarımnapsam laf ediyorlar ama gene de ikisini de öyle çok seviyorum kiii
Kızlar haftasonu mahurbeste ve melike dışında herkes menü-su-spor paylaştıı tebrik ederim ve haftalık değerlendirmemizi yapmaya geldimmmm
İyisinizdir inşallah yarın bomba gibi yeni bir haftaya başlıyoruz haydin bayanlarrrr
günaydın tatlım, bi buhran anında yazdım ama vazgeçtimeşim ambargo koydu. diyet falan yok dedi! herşey serbest ama abartmadan ye dedi. kısıtladığın zaman hepten kötü oluyorsun dedi, sen tatlısız falan duramazsın dedi
tamam canım nasıl kendini iyi hissedecekksen öyle yap canım
sinirlerin yıpranıp mutsuz olacaksan sıkı bi diyet yapma zaten
rahat bırak kendini yediysen ogün sporunu artırırsın olur biter sen bütün günü hatta butun hafta kendıne yüklenıyorsun bundan vazgeçmen lazım
Kesinlikle eşin haklı yelizcim, ben de öyleyim çok sıkı diyetlere hiç bir şey yemeyimlere gelemiyorum, ucundan azcık da olsa nefsini köreltmen lazım...5 gideceğine 3 gitsin ama gitsin ve geri gelmesingeçenlerde de demiştim ben 1 hafta deli gibi sıkarsam haftasonu yemediğimi bırakmam yapanlar var hayranım ama ben yapamıyorum napıyımm :26: o yüzden ben de yavaşş yavaşş veriyorum ama yesem de hemen geri gelmiyor rahat ol bu başlığa giriş var çıkış yok vercez beraberceee
Valla kafam yarıldı taşlardan yaaatamam o süt diliminden evet yaaa ballı falan canım çekti takip et sen bizi, haftaiçi hiç kaçamak yapmam genelde
Esratoşummm valla listede öyle yazıyorduu görülmemiştir sen de düzeltmemişsen o gün öyle kayda geçmiştir, zaten geri bildirimlerin ve her şeyin yerinde sıkıntı yok
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr.
Bu haftaya enerjik ve hafif başladım
çok koşturmalı bir haftasonunun ardından ayaklarım gerçekten ağrıyor artık :44:
-Haftasonu düzensiz ve kalorili ama az yedim
-Bu sabah tartıda + çıkmadım hatta baya bi - çıktım umarım cumayada böyle olur
-Beklenen diet listelerini getirdim
-Hilallll avatarını çok sevdim çıkar onu bebeğim eheh ısırırımmmm
-Pazartesi Salı liste sırası bende bunu da idrak ettim.
-Geçen hafta çok beğendiğim ayakkabıyı gittim dün aldım
Haydi ben diyet listesini yazıyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?