Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftalık listecilerimiz:

Pazartesi: fulias
Salı: fulias (çalış yardımcı boş oturmaa )
Çarşamba: destina_88
Perşembe: melikea123
Cuma: concept

Kızlar yine belirtiyorum, liste saymayı ceza olarak vermiyorum, sadece mecbur sayılacak bu listeler, hiç - olmayana vermemeye çalışıyordum ama herkesin bir mazereti var, o yüzden mecbur sırayla yapcaz bu işi

yeliz hg nasıl geçti eşinin sınavı
ben yatmaya gidiyorum çok yorgunum ooooffffffffff yarın pazartesi okul varrrrr aaaahhhh kıymetini bilemedim evde oturup çocuk büyütmenin hepinize iyi gecelerr

hb canım, ben bi girip çıkmıştım kimseyi görmedim neyse eşimin sınavı zor geçmiş ama herkesin öyle dedi, sınav baya zormuş(((( hayırlısı artık. ben de bugün akşam biraz kaçamak yaptım, peynirle kepekli galeta yedim, 1 kepçe tarhana yedim, çok acıkmıştım gözüm döndü, sonra kendimi kaybettim, hurma yedim, ceviz yedim, kayısı yedim, nesfitten 1 küçük avuç kuru kuru yedim sonra dedim ben bu sefer sanırım diyet işini yapamıcam. 4-5 gün gayet güzel gidiyor sonra çıldırmış gibi saldırıyorum herşeye ama en az zararlı ne varsa onu yemeye çalışıyorum, gidip de çikolata baklava neyim yemiyorum yani ama çok mutsuzum sonra dedim eşime ben gruptan da çıkayım, diyeti de bırakayım , öle spor yapayım sadece sabah akşam((( strese girdim iyice eşim dedi ya sen kendine baskı yapıyorsun ondan böyle oluyor, 5 kilo vereceğin sürede 3 kilo ver ne olacak, istediğin şeyden ye ama az az ye, çok mu tatlı canın istedi 1 porsiyon yeme yarısını ye, ya da onu tam ye ama birkaç gün hiç kaçamak yapma. iyi gidiyorsun moralini bozma falan filan. neyse işte sonunda anlaştık, diyete devam edicem ama kalori saymıcam. kaloriler beni strese soktu çünkü. suçluluk duygusundan kahroluyorum

sana da çok geçmiş olsun canım, fazla yüklenince öle oluyor spora da ben de günde 2 kere leslie 5 mil yapmıştım, 4-5 gün sonra yürüyemez hale geldim, ayak bileklerimin ağrısından duramadım. o yüzden fazla zorlamıyorum artık. nasılsa gidecek bu kilolar varsın biraz yavaş gitsin. sağlığımız yerinde olsun da kilo alınır verilir

Fasafıso degıl de,
soyle tarıf edeyım; buz gıbı suya gırdıgınde gevser mısın asker mı olursun?
Iste aynı mantık.. vucuda boyle bır travma yasatınca vucud bırden sıkılasır..
Bır kac saat sonra eskı halıne doner.

ayhhh ne guzel yaaa
Ben de kızımla neler neler yapacagım kımbılır..
Yerım ben onu yaaaaa
Bak hala uyuyor benı delı edıyor:))

Sut dılımı mı??
Nasıl yanı bıldıgımız kınder pınguı olanın cıkolatasız olanı mı (yalnız ben de cıkolatasız olanını sevıyorum daha guzel)
Neyseeee
Acaba ıyı beslenmıyorum cocuklara verılen takvıyelerden yararlanayım mı dedınız av hn
Yoksa... ıstah eksıklıgı ıle mı basedemıyorsunuz....
bır taş... ıkı taş.. uc taş...:))

Yelızımmmmm tehlıkelı sularda gezınıyorsun.
Esın de dogru soylemıs ayrıca.
Herkes aynı dısıplınde kılo vermez.
Dusunsene sen sımdı dıyetı bırakacaksın "sporlarıma devam ederım" dıyerek,
dıyetsız spor dısıplını bellı bır zaman sonra bozulacak.
Bı kere konsantrasyonunu yıtırmıs olacaksın.
Aylar sonra daha mı ıyı bı durumda olacaksın? HAYIR.
Sen en ıyısı esının dedıgı gıbı yap.
Bı de su var, kalorı saymak bana hep absurd gelmıstır.
Yalnız rakam rakam saymak absurd gelen.
Yoksa bazı ınsanlar var kalorı sayıyorlar ama artık goz el asınalıgı ıle..ıste dogru olan bu.
Yoksa her gun +40kcal -50kcal.. herkesın yapacagı ıs degıl, en azından ben hıc yapamam.
Ama bırakma.. hele de bızı hıc bırakma..
"gozum dondu yedım" eeee ne var
Gelırsın burada azarını ısıtırsın sonra devam edersın:)))

ps: Hılal kusuruma bakma dun yatagı nasıl buldugumu bılmıyorum-->boyle sebeplerı olusturmayı da sunmayı da sevmem, bı daha olmaz.

menu:
sabah- kase kahvaltı; yogurt+ruseym+kuru uzum
ogle- yok...1lımon ıle soda
aksam- cıgkofte(ne kadar bılmıyorum ama 1/2kg yememısımdır),kıvırcık, nane, maydanoz.
yatmadan lımon+ıhlamur

Su-2.8lt (ıcmem gereken su mıktarı 2.8lt uzerı olması gerekıyor- bugun basardım)
Spor-kurek 60dk

Bu hafta yogun bı programım var ama bu, buralarda olmayacagım anlamına gelmez:))
Telefondan takıpteyım...

Hılalllllll sut dılımını unutmaaaaa:)

günaydın sabah şerifleriniz hayrolsun

yelizz karataycı olmaya aday
canım orda da yazdım kafana takılan olursa sor emi

gunaydınn
ruseymi nerden alıyorsun bide neden sabah öğünlerine ekledın mıktarı nekdar canım
bikaçdır sorcam unuyorum :44:

tamam tamammmmmmmmmm:) heralde fazla bi zarar olmamıştır o yediklerimden:) aynen devam ediyorum:) bu hafta buzdolabını güzel sebzelerle doldurdum, bol yeşillikli bi hafta olacak inş. mesela mantar aldım hem besleyici hem diyet dostu:) eşimle de karar aldık, biz bir ara ana yemekleri öğlen yiyorduk, akşam da sadece çorba ve salata:) adamı da diyete soktum anlayacağınız, o dönemde vermiştik kilo, vermesek bile almamıştık spor yapamadığımız zaman da:) bugün eşim yok ama ben o düzeni uygulucam ve 8 den sonra hiç bişi yemicem::) neyi yemek istediysem kenara koycam, sabaha yicem:) eminecim şu fruttare dondurmalar var ya geçen yaz hergün onlardan 1 tane yiyordum ve kilo vermeye devam ediyordum, onlardan bari serbest olsun günlük 1 tane 65 kaloricik zaten:)

5 nisanda bildirim yapmış olmam lazım tek tek mesajları kontorl etmeye üşendim ama bakayım yzmışmıyım diye

pazara gitmeden erkenden girdim kg bildirdim akşam menümü yazmış olmam gerekıyordu :44:

günaydın sabah şerifleriniz hayrolsun

yelizz karataycı olmaya aday
canım orda da yazdım kafana takılan olursa sor emi

günaydın tatlım, bi buhran anında yazdım ama vazgeçtim eşim ambargo koydu. diyet falan yok dedi! herşey serbest ama abartmadan ye dedi. kısıtladığın zaman hepten kötü oluyorsun dedi, sen tatlısız falan duramazsın dedi

hilalcim kendin için attığın adımlar dış etkenler neolursa olsun geri adım atma
zafer söylenırse söylensin sen mutsuzluğunda bi kapı araladın o zamn o yoktu ve orda dejarz oluyorsun mutlu bi şekilde eve dönuyorsun oda alışır zamanla

Kesinlikle eşin haklı yelizcim, ben de öyleyim çok sıkı diyetlere hiç bir şey yemeyimlere gelemiyorum, ucundan azcık da olsa nefsini köreltmen lazım...5 gideceğine 3 gitsin ama gitsin ve geri gelmesin geçenlerde de demiştim ben 1 hafta deli gibi sıkarsam haftasonu yemediğimi bırakmam yapanlar var hayranım ama ben yapamıyorum napıyımm :26: o yüzden ben de yavaşş yavaşş veriyorum ama yesem de hemen geri gelmiyor rahat ol bu başlığa giriş var çıkış yok vercez beraberceee

Bu hafta yogun bı programım var ama bu, buralarda olmayacagım anlamına gelmez:))
Telefondan takıpteyım...

Hılalllllll sut dılımını unutmaaaaa:)

Valla kafam yarıldı taşlardan yaaa tamam o süt diliminden evet yaaa ballı falan canım çekti takip et sen bizi, haftaiçi hiç kaçamak yapmam genelde

5 nisanda bildirim yapmış olmam lazım tek tek mesajları kontorl etmeye üşendim ama bakayım yzmışmıyım diye

pazara gitmeden erkenden girdim kg bildirdim akşam menümü yazmış olmam gerekıyordu :44:

Esratoşummm valla listede öyle yazıyorduu görülmemiştir sen de düzeltmemişsen o gün öyle kayda geçmiştir, zaten geri bildirimlerin ve her şeyin yerinde sıkıntı yok

tamam canım nasıl kendini iyi hissedecekksen öyle yap canım
sinirlerin yıpranıp mutsuz olacaksan sıkı bi diyet yapma zaten
rahat bırak kendini yediysen ogün sporunu artırırsın olur biter sen bütün günü hatta butun hafta kendıne yüklenıyorsun bundan vazgeçmen lazım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr.
Bu haftaya enerjik ve hafif başladım

çok koşturmalı bir haftasonunun ardından ayaklarım gerçekten ağrıyor artık :44:

-Haftasonu düzensiz ve kalorili ama az yedim
-Bu sabah tartıda + çıkmadım hatta baya bi - çıktım umarım cumayada böyle olur
-Beklenen diet listelerini getirdim
-Hilallll avatarını çok sevdim çıkar onu bebeğim eheh ısırırımmmm
-Pazartesi Salı liste sırası bende bunu da idrak ettim.
-Geçen hafta çok beğendiğim ayakkabıyı gittim dün aldım

Haydi ben diyet listesini yazıyim artık

Kesinlikle katılıyorum, almayacak şekilde vermenin tek yolu da bu, kendini zorlamamak, alıştırmak

melike listeyi yayınladığında farketttım ama ogun hiç geri döönup mesajları sayıcak halım yoktu yani ordan gelen bi aksaklık var
herneyse canım eksi olursa olsun sorun değil

Günaydınnnn heheh ay teşekkürlerrr ben de çok beğeniyorum bu fotomu asıl saç rengim bu işte buna döndüm tekrar ama şu an saçım biraz kısa, boyaları tamamen temizledimmm saçımdan..

listeleme fazla gelmemiştir inşallahh :26: yardım et bana yardımcı değil misin

anaaa almış ayakkabıyı kızzz, foto çek de gösstersene bi şey yapp harika başladık haftaya hadi bakalım, ben de sabah azcık - çıktım cumaya daha da - liycez haydinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…