İyi geceler kızlar kimse yok galiba twlden girdiğim için görmedim bu gün hiç giremedim çok yoğun bir fün ve arkasından hastanelik oldum eşim de bi sürü kızdı sabah güne güzel basladim kahvaltıdan sonra spora gittim bugün biraz Çalışmaları artırayım dedim yarım saat uzattım arkasından hava güzel dışarı çıkalım dedik ve 4 saat gezdik eve geldim biraz dinleyim diye uyudum uyanınca ayaklarımın üstüne basamıyorum ayağa kalkıp yürüyemiyprum sonra ddoktoragittik fazla yürüyüş egzersiz kasşarım zedelenmiş krem falan verdi harwket yasak şimdilik neyse canlar geçmişi okuyup yATarım kib
İyi geceler kızlar kimse yok galiba twlden girdiğim için görmedim bu gün hiç giremedim çok yoğun bir fün ve arkasından hastanelik oldum eşim de bi sürü kızdı sabah güne güzel basladim kahvaltıdan sonra spora gittim bugün biraz Çalışmaları artırayım dedim yarım saat uzattım arkasından hava güzel dışarı çıkalım dedik ve 4 saat gezdik eve geldim biraz dinleyim diye uyudum uyanınca ayaklarımın üstüne basamıyorum ayağa kalkıp yürüyemiyprum sonra ddoktoragittik fazla yürüyüş egzersiz kasşarım zedelenmiş krem falan verdi harwket yasak şimdilik neyse canlar geçmişi okuyup yATarım kib
geçmiş olsun canım yaa, dikkat et
kızlar ilk defa boyumu ölçtürdüm, 1.51 cmpek kısayım yaww
Teşekkürler canım bugün daha iyiyim ayrıca ne güzel çıtı pıtısın minyon tipli bayanlara bayılıyorum gerçi bende pek uzun değilimgeçmiş olsun canım yaa, dikkat et
Aaaaaa
o ne ya.. ne yaptın da boyle oldu.
Bak ıste vucudu tanımak lazım.
Bı de belkı huysuz bacak sendromudur
boyle cok yoruldugunu hıssedersen (ozellıkle eve dondugun ve koltuga oturdugun an hıssedersın)
ayaklarının sıgacagı bır kovaya su doldur ıcıne sırke ekle soyle bı bardaga yakın.. bacagını rahatlatır.
Doktorluk ne oldu anlamadım ama gecmıs olsun.
Aaaaaa
o ne ya.. ne yaptın da boyle oldu.
Bak ıste vucudu tanımak lazım.
Bı de belkı huysuz bacak sendromudur
boyle cok yoruldugunu hıssedersen (ozellıkle eve dondugun ve koltuga oturdugun an hıssedersın)
ayaklarının sıgacagı bır kovaya su doldur ıcıne sırke ekle soyle bı bardaga yakın.. bacagını rahatlatır.
Doktorluk ne oldu anlamadım ama gecmıs olsun.
geçmiş olsun canım ya ne olduki ya:)))İyi geceler kızlar kimse yok galiba twlden girdiğim için görmedim bu gün hiç giremedim çok yoğun bir fün ve arkasından hastanelik oldum eşim de bi sürü kızdı sabah güne güzel basladim kahvaltıdan sonra spora gittim bugün biraz Çalışmaları artırayım dedim yarım saat uzattım arkasından hava güzel dışarı çıkalım dedik ve 4 saat gezdik eve geldim biraz dinleyim diye uyudum uyanınca ayaklarımın üstüne basamıyorum ayağa kalkıp yürüyemiyprum sonra ddoktoragittik fazla yürüyüş egzersiz kasşarım zedelenmiş krem falan verdi harwket yasak şimdilik neyse canlar geçmişi okuyup yATarım kib
Canım sana bişey soracağım sporcusun belki bilirsin şimdi ben spor salonuna gidiyorum 4gün bu 4.haftam ve bu hafta vücudumda morluklar oluşmaya basladı bacaklarımda ve kollaeımda küçük küçük kesinlikle ne bacaklarımı ve kollaeımı herhangi biryere çarpmıyorum dün acildeki doktora sordum bişey bildiği yok zaten burda da adam gibi doktor bulamazsın sence neden oluyordur yarın dr gidecwğim ama burdaki doktorlara güvenmiyorum
Ya ne magnummus...
Ne cangaymıs...
cıkamadılar lıstelerden:)
Sınava gırecek herkese basarılar
ve amelıyata gırecek doktorlara da (bırden aklıma geldı..bırı dua ıstedı demek)
Allah'ım hasta herkese sıfa ıhsan eyle..(benım abıme de)
Esım tatlı sevmez (ya da 10yılın ustune alıstırdım) bugun aman bı elmalı kurabıye yapsan dedı durdu...
E fırın acılınca bırsey ıcın acılmasın dedık pogaca yaptık aman hamur arttı bıseyler daha yapalım derken
bıldıgımız gun sofrası gıbı oldu.
E esım ve kızım butun bunları bıtıremeyecegıne gore, bugun olan toplantıdakı arkadaslarına goturdu..
Yelız'ın de dedıgı gıbı 'kısmet'...
ısın ozu--->> yaptım yaptım yemedım..hu huuu magnumcular!!
menu
sabah-3yk yumurta pıyazı, 3serıt burgu peynır, cay
ogle-bır tabak dolu dolu elma (tarcınlı)
16:00-bır tabak etlı bezelye yemegı (kacgundur bezelye..bı bıtemedı)
su-2.1lt
spor-valla cok karısık en ıyısı kurek dıyeyım (51dk)
PS: "Haftaıcı ıse gıtmek ıcın kalkabılıyorsanız, haftasonunu dolu dolu yasamak ıcın daha da erken kalkmalısınız" dıyorum ve
ıyı derın ve guzel ruyalı uykular dılıyorum sıze...
Bahara da bıze de sıze de GUNAYDINNN
Ne guzel oluyor bu bahar havaları..
Ne sıcak ne soguk..
Gununuz guzel gecsın.
Günaydın demeyi unutmuşum hepinize günaydın güzel pazarlar....
günaydın fıstıklar kızlar iyi pazarlar yağmurlu bir gün hepinizin günü güzel geçsin
dünkü menüm sabah sucuklu yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek marul salatası
arad 2 gün kurusu çay kahve
akşam öğlen ramiz köfte 1 porsiyon(tabanı yağlı pide) yedim valla yanına ayran akşam 9da 1 muz yürüyüş yaptım + suyumda +
bugünüde akşam yazarım
gunaydın kızlar yağmurlu bir güne uyandık
ilk nısan yağmurunu bir kabda bekletin evinize dökünce eviniz berekeli oluyor
biz üstümüze bile boc ettik bereketimiz olsun diye
haftasonu baya kaçamak yapmaya başladık takımca ama genede kg veriyoruz ya
yapmasak daha hızlı sonuc ulaşcaz süreyi uzatatıyoruz bu şekilde
Tesekkür ederm canım benimgeçmiş olsun canım ya ne olduki ya:)))
olsun canım ya minyonsun zayıfsında işte bende çok uzun değilim 1.62 boy ama ben bıldırcın gibiyim şuan ama zayıflıcaz inşallah:)))
Ooo afiyet bal şeker olsungünaydın fıstıklar kızlar iyi pazarlar yağmurlu bir gün hepinizin günü güzel geçsin
dünkü menüm sabah sucuklu yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek marul salatası
arad 2 gün kurusu çay kahve
akşam öğlen ramiz köfte 1 porsiyon(tabanı yağlı pide) yedim valla yanına ayran akşam 9da 1 muz yürüyüş yaptım + suyumda +
bugünüde akşam yazarım
hemen cvb verıyorum..
spor yaparken ozellıkle cardıo, dınlenmen lazım.
yer sporu yaparken set arası 3-5 dk dınlenmen gerek
cardıo calısırken de perıodlar koy.
Ne yapıyorsun bılmıyorum ama dınlenmelısın.
Bı de sezeryan ıle mı dogum yaptın? ya da epıdural?
sana ozel bır durum olabılır. Yanı grup seklınde calıssanız da senın farkın olabılır.
Doktora gıt muhakkak ama ben sadece yasadıklarımı gorduklerımı soyluyorum.
Bahara da bıze de sıze de GUNAYDINNN
Ne guzel oluyor bu bahar havaları..
Ne sıcak ne soguk..
Gununuz guzel gecsın.
Tesekkür ederm canım benim
Ooo afiyet bal şeker olsun
Epidural sezaryan oldu 30dk hızlı tempo koşu bandı 2 çeşit bisiklet ağırlık falan çalışıyorum tam isimlerini bilmiyorum dinlenmiyorum çünkü vakit yetmiyor oğlumu emzirip çıkıyorum gidip gelmem 3saati buluyor oğlum uyanmadan gelmem gerekiyor
Abine de geçmiş olsunnn, Allah şifa versin hayırdıır??
magnumculara gene hopp ta geldi kafaya..kafamı yardınız valla şu taşlardann
Geçmiş olsunnn..çok zorladın demekki kendiniii...yapma o kadar da gerçekten arada dinlen tabi ki süreli harekete d dayanamaz vücut..
Kız tatlı bıdık bi şeysn işte,ne var bundaa...nişanlın çok mu uzun??
Gunaydınnnn...bahar harik aoluyor cidden..hava hep güneşli olsa ama kavurmasaa
Günaydınn zeynepciimm
Günaydın tubişşş...götürmüşün sen de köfteleri pideleriben de dün lahmacun yedimm of offf...
Kızlar ya spor salonum herkese dert oldu, bilmiyorum ama bi konuşcam sanırım salonla, belki iptal ettircem üyeliğimi..ederlerse tabi... abim geldi akşam çok geç kalıyosun diyo, babam zaten söylenip duruyodu, Zafer de zaten öteki yandaydı ama şimdi abim de eklendi, şehirdışına gidiyo çok abim de gelince şimdi dedi, nerden çıktı falan...:26: offf yaaa biri görse diycek okumamış etmemiş insanlarla yaşıyorum..araba alın o zaman onla gidip geleyim di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?