Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

melike listeyi yayınladığında farketttım ama ogun hiç geri döönup mesajları sayıcak halım yoktu yani ordan gelen bi aksaklık var
herneyse canım eksi olursa olsun sorun değil

Spordan haftalık 4 - olmadığı sürece zaten sıkıntı yok esracııım,listeleme de yazmadım zaten farkındayım düzeninin ben seninn melikenin kulaklarıını çekelim :105::96::94:

Listeleme fazla gelmedi beybi. Hafta içi hergün bile yapabilirim sıkıntı yok

Ahanda Ayakkapım wauwwww gözlerim kamaştı yine heheh

Spordan haftalık 4 - olmadığı sürece zaten sıkıntı yok esracııım,listeleme de yazmadım zaten farkındayım düzeninin ben seninn melikenin kulaklarıını çekelim :105::96::94:

canım haftasonu gün gün yediklerimi yazsam sonra yediklerimi hatırmakda zorlanıyorum
bi güzellik yapsana

Listeleme fazla gelmedi beybi. Hafta içi hergün bile yapabilirim sıkıntı yok

Ahanda Ayakkapım wauwwww gözlerim kamaştı yine heheh
Eki Görüntüle 679228

dibim düştüü
nerden aldın canım rengide çok güzel fiyat sorulmaz ama çok merak ettim:44:

buarada listeyi beklıyoruz hevesle

şimdilik çıkmam lazım gene gelırım öpüldünüz

canım haftasonu gün gün yediklerimi yazsam sonra yediklerimi hatırmakda zorlanıyorum
bi güzellik yapsana

Ayıpsınnn zaten harika kural uygulayan birisin müthişsin, kendime benzetiyorum seni olur esracım ben 2 günün mesajlarını da inceliyorum mecbur zaten çünkü dediğin gibi yazan da çok oluyor

Beslenme Planı ilk 2 hafta için
Sabah
1 bardak su
9.00- 9.300 Kahvaltı :
çay şekersiz
2 dilim beyaz veya köy veya dil veya taze kaşar peynir
Domates salatalık yeşillik
2 dilim çavdarlı veya tam tahıllı veya tam buğdaylı tost ekmeği (50gr)

Haftada 2 kere: 1 yumurta + 2 tk reçel veya bal

12-12,30 Öğle
1 yumurtadan az yağlı menemen veya 7 kaşık sebze yemeği veya salata , 2 dilim peynir
1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran
2 dilim ekmek

Hafta 1: 1 simit 2 dilim peynir 1 ayran

15.00 Ara
2 porsiyon meyve veya 3 kuru incir veya 6 kuru kayısı

16.30 Ara
çay
3 kepekli galete veya 1 paket diet bisküvi

Haftada 2 kere: 1 kase sütlü tatlı veya 3 top dondurma (Ara öğün olarak)

19.00 - 19,30 Akşam
Haftada 1: 7 kaşık kuru baklagil
Haftada 4: 4 köfte veya 1 but veya 2 baget veya 15 kuşbaşı sote veya 1 orta boy balık veya 20 hamsi veya 160 gr diet ton balığı veya 3-4 dilim peynirli salata
2 dilim ekmek veya 1 kase çorba + 1 dilim ekmek

21,30 Ara: 2 porsiyon meyve

H.sonu:
Kahvaltı: 10.30
Öğle: 14 14,30
17,00 da 2 meyve
19,30 akşam
21,30 Meyve

Beslenme Planı 3. ve 4. hafta
Sabah
1 bardak su
9.00- 9.300 Kahvaltı :
çay şekersiz
1 dilim beyaz veya köy peynir
Domates salatalık yeşillik
2 dilim çavdarlı veya tam tahıllı veya tam buğdaylı tost ekmeği (50gr)

Haftada 2 kere: 1 yumurta + 2 tk reçel veya bal

12-12,30 Öğle
7 kaşık etsiz susuz patatessiz sebze yemeği
1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran
2 dilim ekmek
+1 meyve

Haftada 1: 1 simit 2 dilim peynir 1 ayran

15.00 -16.30 Ara
çay
2 kepekli galete veya 1 paket diet bisküvi veya 5 petiböt

19.00 - 19,30 Akşam
4 köfte veya 1 but veya 2 baget veya 15 kuşbaşı sote veya 1 orta boy balık veya 20 hamsi veya 160 gr diet ton balığı veya 3-4 dilim peynirli salata
1 dilim ekmek veya 1 kase çorba

21,30 Ara: 2 porsiyon meyve

H.sonu:
Kahvaltı: 10.30
Öğle: 14,30 1/2 simit ayran veya Tost ayran veya 1 paket biskivü +1 bardak süt
17,00 da 2 meyve
19,30 akşam
21,30 ara

bu aftayı gecen haftadan da ıyı kapatıcam hılalcım. cok orucu ama mukemmel bır afta sonu gecırdım. oun enerjısı bana bu aftayı cıkartır valla. bu arada bu sabah tartıldım 0.5 kg daha hafıf cıktım:) Bu hafta ıyı bır rakam verıcem ınsallah sana. Ne dersın bu Cuma 1. takım kım olacak???????????

O zaman erkekler randevua gıtmeden once agırlık calısır ya kızlara daha kaslı gorunsunler dıye. Bekar bayanlar da sevgılılerın yanına masaj yaptırıp gıtsınler

Bu nasıl bır gun olmus boyle? aksama kadar bısey yemeyıp sonra da acını cıg kofteden almıssın yavv. Ama ne de guzel gıtmıstır ac karnınaaaa of off bu hafta sonu hepımız abur cuburu kacırmısız anlasılan. su ruseym ı ben de merak ettım.

dostum bunu nasıl buyutucez ıc bırsey okuamadım.

Evettt bu haftanın 1. si merak konusu ama bence çokkk güçlü bir adayızzz harika bir başlangıç hafta için, hepimiz enerji doluyuz müthişşş - 500 gayet iyi,haftasonu çok iyi geçirmişsin o zamann cumaya neler olurr

üzerine tıklayınca büyümedi mi?? tıkla kaydet, kendi bilg da büyüt ya da ceydacım

spor konusunda benım en verımlı teknıgım :ınterval traınıng yanı aralıklı ıdman. ılk 10 dk kosu bandında 6 hızda ısınma(bu arada kosu bandına muakkak egım verılmelı ben genelde 5 egımde yapıyorum) yuruyusu yapıyorum sonra 2 dk 6.5 da yuruyup 1 dk 9.5 da kosuyorum.bu donguyu 8 kez tekrarlıyorum sonra yıne uzun sure 6.5/7 arası yuruyus yapıyorum ve daha sonra yıne 2 dk yavas 1 dk koşu dongusunu o ankı gucume gore 3/4 kez yapıyorum en sonunda da soguma temposunda yuruyup bırakıyorum. koşmanız bıttıkten sonra yuruyus asmasında vucudunuzdan oyle bır ter çıkıyor kı ınannamazsınız.

yaptıgım arastırmada sız hızlı yuruyusten kosu temposuna gecınce vucut tehlıke alarmına gecıp butun kasları daha cok kasıyormus ve bu sayede normalden daha fazla kalorı yakılıyormus.

tamam canım hallettım. Bence de cok gucluyuz. herkesden bırer soz alsak ; ben bu cumaya kadar kacamak yapmıcam ve mınumum ... kg verıcem dıye. olur mu acaba?? ıyı bır fıkır mı ne dersın? Pazartesıden ısımızı sıkı tutalım ve motıvasyonu arttıralım derım ben.

Bende aynı taktiği uyguluyorum. Yürürken 6 eğimle yürüyorum ama koşarken 4 e çekip 10 hızla 3 dk koşup tekrar 7 hızla devam ediyorum.
5dk yürü 3 dk koş yapıyorum ben.

Bende aynı taktiği uyguluyorum. Yürürken 6 eğimle yürüyorum ama koşarken 4 e çekip 10 hızla 3 dk koşup tekrar 7 hızla devam ediyorum.
5dk yürü 3 dk koş yapıyorum ben.

Normalden daha fazla ter atıyorsun degıl mı? Ayrıca boyle yapınca koşmanın dızlere verdıgı yuku daha azaltmıs oluyoruz gıbı gelıyor bana

yoo hıc kacamak yapmadım..
Cıg kofteyı dıyetımden cıkarmam.. ancak normalde esımle bırlıkte 2kg yerdık. ben normalde yedıgım gıbı yemedım tabı:)))
Ruseym; bugdayın ozu dersem hedefı vurmus olurum:)

Son düzenleme:

ben -5kg yazmıstım zaten..
86.5kg ıdım gecen cuma. Bu cuma da 81lerde olurum muhtemelen..
Ama bı sonrakı hafta vucud "hopppp"der artık!!!
Bu hafta ölecegızzzz...hatta suan bıle ecelın yaklastıgını hıssedıyorum heheh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…