- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
melike listeyi yayınladığında farketttım ama ogun hiç geri döönup mesajları sayıcak halım yoktu yani ordan gelen bi aksaklık var
herneyse canım eksi olursa olsun sorun değil
Günaydınnnnheheh ay teşekkürlerrr ben de çok beğeniyorum bu fotomu asıl saç rengim bu işte buna döndüm tekrar ama şu an saçım biraz kısa, boyaları tamamen temizledimmm saçımdan..
listeleme fazla gelmemiştir inşallahh :26: yardım et bana yardımcı değil misin
anaaa almış ayakkabıyı kızzz, foto çek de gösstersene bi şey yappharika başladık haftaya hadi bakalım, ben de sabah azcık - çıktım cumaya daha da - liycez haydinnn
Spordan haftalık 4 - olmadığı sürece zaten sıkıntı yok esracııım,listeleme de yazmadım zaten farkındayım düzeninin ben seninnmelikenin kulaklarıını çekelim :105::96::94:
Listeleme fazla gelmedi beybi. Hafta içi hergün bile yapabilirim sıkıntı yok
Ahanda Ayakkapım wauwwww gözlerim kamaştı yine heheh
Eki Görüntüle 679228
Listeleme fazla gelmedi beybi. Hafta içi hergün bile yapabilirim sıkıntı yok
Ahanda Ayakkapım wauwwww gözlerim kamaştı yine heheh
Eki Görüntüle 679228
canım haftasonu gün gün yediklerimi yazsam sonra yediklerimi hatırmakda zorlanıyorum
bi güzellik yapsana
kelebek.hill Mesaj:122 3 -(spordan) :26:
fatos0808 Mesaj:211 - (menü paylaşımından) ama depresyonik durumlar yazdın ablacık :26: mesaj sayına azcık dikkat etsen bence grupta takılsan zaten alcam ben senin depresyonunu
destina_88 Mesaj:40 6 - (5 Nisan ve 7 Nisan'da bildirim yok)ama yeni bir düzen kuruşu içindesin ve yds vardı sana da kızamıyorum ki be güzelim
degua Mesaj:48 3- (5 Nisan'da bildirim yok)
fulias Mesaj:63 1- (spordan)
lethem Mesaj:42 hiç - yok
mahurbeste Mesaj:79 6- (haftasonu bildirim yok)ama sınavların var sen de yırttın
melikea123 Mesaj:36 (haftasonu bildirim yok)
tubish13 Mesaj:52 2-(pazar su-spor bildirimi göremedim)
az_uz_ Mesaj:25 katılım sağladığı günlerde - yok bi süre internet yüzünden girememişti
yliss Mesaj:115ve hiç - yok
concept Mesaj:129ve hiç - yok
successfull Mesaj:50ve hiç - yok
Fasafıso degıl de,
soyle tarıf edeyım; buz gıbı suya gırdıgınde gevser mısın asker mı olursun?
Iste aynı mantık.. vucuda boyle bır travma yasatınca vucud bırden sıkılasır..
Bır kac saat sonra eskı halıne doner.
ps: Hılal kusuruma bakma dun yatagı nasıl buldugumu bılmıyorum-->boyle sebeplerı olusturmayı da sunmayı da sevmem, bı daha olmaz.
menu:
sabah- kase kahvaltı; yogurt+ruseym+kuru uzum
ogle- yok...1lımon ıle soda
aksam- cıgkofte(ne kadar bılmıyorum ama 1/2kg yememısımdır),kıvırcık, nane, maydanoz.
yatmadan lımon+ıhlamur
Su-2.8lt (ıcmem gereken su mıktarı 2.8lt uzerı olması gerekıyor- bugun basardım)
Spor-kurek 60dk
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr.
Bu haftaya enerjik ve hafif başladım
çok koşturmalı bir haftasonunun ardından ayaklarım gerçekten ağrıyor artık :44:
-Haftasonu düzensiz ve kalorili ama az yedim
-Bu sabah tartıda + çıkmadım hatta baya bi - çıktım umarım cumayada böyle olur
-Beklenen diet listelerini getirdim
-Hilallll avatarını çok sevdim çıkar onu bebeğim eheh ısırırımmmm
-Pazartesi Salı liste sırası bende bunu da idrak ettim.
-Geçen hafta çok beğendiğim ayakkabıyı gittim dün aldım
ıyı gunlerde kullan canım ayakkabını.Lıste guzel de cok yenıyor yavvv. be bu kadar yesem kılo alırım herhalde.
Haydi ben diyet listesini yazıyim artık
bu aftayı gecen haftadan da ıyı kapatıcam hılalcım. cok orucu ama mukemmel bır afta sonu gecırdım. oun enerjısı bana bu aftayı cıkartır valla. bu arada bu sabah tartıldım 0.5 kg daha hafıf cıktım:) Bu hafta ıyı bır rakam verıcem ınsallah sana. Ne dersın bu Cuma 1. takım kım olacak???????????
dostum bunu nasıl buyutucez ıc bırsey okuamadım.
Evettt bu haftanın 1. si merak konusu ama bence çokkk güçlü bir adayızzzharika bir başlangıç hafta için, hepimiz enerji doluyuz müthişşş - 500 gayet iyi,haftasonu çok iyi geçirmişsin o zamann cumaya neler olurr
üzerine tıklayınca büyümedi mi?? tıkla kaydet, kendi bilg da büyüt ya da ceydacım
spor konusunda benım en verımlı teknıgım :ınterval traınıng yanı aralıklı ıdman. ılk 10 dk kosu bandında 6 hızda ısınma(bu arada kosu bandına muakkak egım verılmelı ben genelde 5 egımde yapıyorum) yuruyusu yapıyorum sonra 2 dk 6.5 da yuruyup 1 dk 9.5 da kosuyorum.bu donguyu 8 kez tekrarlıyorum sonra yıne uzun sure 6.5/7 arası yuruyus yapıyorum ve daha sonra yıne 2 dk yavas 1 dk koşu dongusunu o ankı gucume gore 3/4 kez yapıyorum en sonunda da soguma temposunda yuruyup bırakıyorum. koşmanız bıttıkten sonra yuruyus asmasında vucudunuzdan oyle bır ter çıkıyor kı ınannamazsınız.
yaptıgım arastırmada sız hızlı yuruyusten kosu temposuna gecınce vucut tehlıke alarmına gecıp butun kasları daha cok kasıyormus ve bu sayede normalden daha fazla kalorı yakılıyormus.
Bende aynı taktiği uyguluyorum. Yürürken 6 eğimle yürüyorum ama koşarken 4 e çekip 10 hızla 3 dk koşup tekrar 7 hızla devam ediyorum.
5dk yürü 3 dk koş yapıyorum ben.
bu aftayı gecen haftadan da ıyı kapatıcam hılalcım. cok orucu ama mukemmel bır afta sonu gecırdım. oun enerjısı bana bu aftayı cıkartır valla. bu arada bu sabah tartıldım 0.5 kg daha hafıf cıktım:) Bu hafta ıyı bır rakam verıcem ınsallah sana. Ne dersın bu Cuma 1. takım kım olacak???????????
O zaman erkekler randevua gıtmeden once agırlık calısır ya kızlara daha kaslı gorunsunler dıye. Bekar bayanlar da sevgılılerın yanına masaj yaptırıp gıtsınler
Bu nasıl bır gun olmus boyle? aksama kadar bısey yemeyıp sonra da acını cıg kofteden almıssın yavv. Ama ne de guzel gıtmıstır ac karnınaaaa of offbu hafta sonu hepımız abur cuburu kacırmısız anlasılan. su ruseym ı ben de merak ettım.
dostum bunu nasıl buyutucez ıc bırsey okuamadım.
tamam canım hallettım. Bence de cok gucluyuz. herkesden bırer soz alsak ; ben bu cumaya kadar kacamak yapmıcam ve mınumum ... kg verıcem dıye. olur mu acaba?? ıyı bır fıkır mı ne dersın? Pazartesıden ısımızı sıkı tutalım ve motıvasyonu arttıralım derım ben.
Normalden daha fazla ter atıyorsun degıl mı? Ayrıca boyle yapınca koşmanın dızlere verdıgı yuku daha azaltmıs oluyoruz gıbı gelıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?