- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hımmm ben mayıs doğumluyum boğa burcuyum, pis boğaz boğa yaniama oğlakla boğa benzerdir zaten:) boğalarda tatlıya aşırı düşkünlük vardır, neden almışsam özelliğini evet az kaldı işim bakalım. halledeyim de kafam rahatlasın:) karnım da acıktı yaa, çok hareketlendim ya ondan sanırım, daha yemek bile yapamadım
Öğlen yine tavuk yedik :44:
kanatlarım çıkıcak yakındır.
hilalim ben dün bildirim yaptım sporumuda yaptım canımcım ama no problem öptüm seni
bu takımı bırakamazsınki sen bıraksan biz bırakmayız öyle bişey yok beraber başladık beraber kilo verince ayrılacağız bende senin gibi sıkıntıya gelemem zaten bu kiloya neden ulaştım azıcık sıkıp daha fazlasını yiyerek yavaş yavaş verelim daha kalıcı olsun öpüyorum senitamam tamammmmmmmmmm:) heralde fazla bi zarar olmamıştır o yediklerimden:) aynen devam ediyorum:) bu hafta buzdolabını güzel sebzelerle doldurdum, bol yeşillikli bi hafta olacak inş. mesela mantar aldım hem besleyici hem diyet dostu:) eşimle de karar aldık, biz bir ara ana yemekleri öğlen yiyorduk, akşam da sadece çorba ve salata:) adamı da diyete soktum anlayacağınız, o dönemde vermiştik kilo, vermesek bile almamıştık spor yapamadığımız zaman da:) bugün eşim yok ama ben o düzeni uygulucam ve 8 den sonra hiç bişi yemicem::) neyi yemek istediysem kenara koycam, sabaha yicem:) eminecim şu fruttare dondurmalar var ya geçen yaz hergün onlardan 1 tane yiyordum ve kilo vermeye devam ediyordum, onlardan bari serbest olsun günlük 1 tane 65 kaloricik zaten:)
spor konusunda benım en verımlı teknıgım :ınterval traınıng yanı aralıklı ıdman. ılk 10 dk kosu bandında 6 hızda ısınma(bu arada kosu bandına muakkak egım verılmelı ben genelde 5 egımde yapıyorum) yuruyusu yapıyorum sonra 2 dk 6.5 da yuruyup 1 dk 9.5 da kosuyorum.bu donguyu 8 kez tekrarlıyorum sonra yıne uzun sure 6.5/7 arası yuruyus yapıyorum ve daha sonra yıne 2 dk yavas 1 dk koşu dongusunu o ankı gucume gore 3/4 kez yapıyorum en sonunda da soguma temposunda yuruyup bırakıyorum. koşmanız bıttıkten sonra yuruyus asmasında vucudunuzdan oyle bır ter çıkıyor kı ınannamazsınız.
yaptıgım arastırmada sız hızlı yuruyusten kosu temposuna gecınce vucut tehlıke alarmına gecıp butun kasları daha cok kasıyormus ve bu sayede normalden daha fazla kalorı yakılıyormus.
bu takımı bırakamazsınki sen bıraksan biz bırakmayız öyle bişey yok beraber başladık beraber kilo verince ayrılacağız bende senin gibi sıkıntıya gelemem zaten bu kiloya neden ulaştım azıcık sıkıp daha fazlasını yiyerek yavaş yavaş verelim daha kalıcı olsun öpüyorum seni
fruttare meyvelimi canım bende dondurmayı çok severimde ondan sordum
bırakmıcam zaten o bir buhran anıydıfruttare ananaslı canım, sıcakta süper gidiyordu, sporumu yapıp duşumu alınca dinlenirken yiyordum 1 tane:) ama twister orman meyveli de çok güzel o da 80 kalori:) magnumun 310 kalori olduğunu düşününce çok masumlar:)
ben -5kg yazmıstım zaten..
86.5kg ıdım gecen cuma. Bu cuma da 81lerde olurum muhtemelen..
Ama bı sonrakı hafta vucud "hopppp"der artık!!!
Bu hafta ölecegızzzz...hatta suan bıle ecelın yaklastıgını hıssedıyorum heheh
Hilaaaaaaaaaaaaaaaalllll açeydim gollarımı.
Benim adımın yanına hiç smiley koymamışsın bende biraz abartı sanatı uyguladım.
Listenin son hali bu olsun bence güzel oldu böyle
kelebek.hill Mesaj:122 3 -(spordan) :26:
fatos0808 Mesaj:211 - (menü paylaşımından) ama depresyonik durumlar yazdın ablacık :26: mesaj sayına azcık dikkat etsen bence grupta takılsan zaten alcam ben senin depresyonunu
destina_88 Mesaj:40 6 - (5 Nisan ve 7 Nisan'da bildirim yok)ama yeni bir düzen kuruşu içindesin ve yds vardı sana da kızamıyorum ki be güzelim
degua Mesaj:48 3- (5 Nisan'da bildirim yok)
fulias Mesaj:63 1- (spordan)
lethem Mesaj:42 hiç - yok
mahurbeste Mesaj:79 6- (haftasonu bildirim yok)ama sınavların var sen de yırttın
melikea123 Mesaj:36 (haftasonu bildirim yok)
tubish13 Mesaj:52 2-(pazar su-spor bildirimi göremedim)
az_uz_ Mesaj:25 katılım sağladığı günlerde - yok bi süre internet yüzünden girememişti
yliss Mesaj:115ve hiç - yok
concept Mesaj:129ve hiç - yok
successfull Mesaj:50ve hiç - yok
selamlar hanımlarrrrrrrrr
az geçmişe bakayım geleyim
evdeki işlerin çoğu bitti, banyoyu akşam temizlicem artık oğlum uyusun da:) şimdi mutfağa giriyorum, yemeğimi pişireyim, çok geç olmadan yiyelim, daha sporumu da yapamadımo da oğlanın uyumasını beklicek sanırım ama olsun spor yaptıktan sonra birşey yiyesim gelmiyor ve rahat uyuyorum yorulduğum için. zaten 9 a doğru uyur bizim delikanlı:)
ayy sorma HİLALcimm, nişana 2 hafta kaldı ben daha elbise almadım. sakin görünmeye çalışan telaşlı biri miyimm, tedirgin biri mi anlamadım, ruh halimi sorsan bilmiyorum yani. maaşı bekliyordum işte bu hafta içi elbise ayakkabı falan ayarlarız. duyan da istemeyerek evleniyor diyecek
Ayyyy ne heyecanlıııı..yalnız madem nişan düğün bu kadar yakın neden söz-nişan aynı anda aradan çıkarmadınız kızzaz çakallık edeydiniz ya..yorucu olur tabii
umarım güzelll bi elbise bulursun şöyle en istediğindenn
Ayyyy ne heyecanlıııı..yalnız madem nişan düğün bu kadar yakın neden söz-nişan aynı anda aradan çıkarmadınız kızzaz çakallık edeydiniz ya..yorucu olur tabii
umarım güzelll bi elbise bulursun şöyle en istediğindenn
ayy sorma HİLALcimm, nişana 2 hafta kaldı ben daha elbise almadım. sakin görünmeye çalışan telaşlı biri miyimm, tedirgin biri mi anlamadım, ruh halimi sorsan bilmiyorum yani. maaşı bekliyordum işte bu hafta içi elbise ayakkabı falan ayarlarız. duyan da istemeyerek evleniyor diyecek
elbiseni alınca bizede gösteeeeeeeeeerrr
benim nişan elbisem çok katakulliye gelmişti ya resmen son 5 gün kala aldım hehe. hiç bişey bulamamıştım.
Son anda bişey bulup aldım.
tabii, eklerim buraya da, bir bulsam:) benim de onun gibi bir şey yani, 12 gün falan kaldı işte ama hala gönlüme göre bulamadımm.
bu arada senin video yu izlemiştim, yutub dan, super! keşke ben de bir müzik aleti çalabilseydimgitarım kemanım var ama yetenek yok sanırım
canım bize kalsa tanışma isteme söz nişan hepsi 1 günde olacaktı
ama annemler bir tanışalım 1 kere de kız mı verilir dediler. neyse tanışmayla söz bir arada oldu, nişan artık sonrasında. sorma yaw çok masraf olduu, yazık yani. duyan ben de gelirim dedi, ee eve sığmıyoruz hoop salon tuttuk, battık artık Allah kerim
saol canımm darısı başına
bu arada hava soğuk, ev soğuk, uzun zaman sonra canım kahve istedi yanında da bisküvi tırtıklıyorum:18:
hava sıcak olunca iştahım olmaz benim off haftasonu ne güzeldiii
Hilal senin söz nişanı ne zaman konuşmaya başlıycaz yaaa
Teşekkür ederimm
keman çal yaaa kemanı çok severim. accık uğraşsan çalarsın bence.
biz leş gibi müzik yapıyoruz öyle kendi keyfimize. herkesin kafası kaldırmıyor sert müziği ama müzikten para kazanmak gibi bir derdimiz yok o sebeplen ne seviyorsak onu yapıyoruz eğleniyoruz. müziğimiz sert olsada murat boz hayranıyız yani
Ah canımm bizimkiler de aynı dertte şu an..ya biz de aynen öyle düşünüyoruz ama annemler az çomak sokar gibi geliyorZaferin ailesi çok hevesli, annesi bana ikide bir ne zaman gelelim, Ağustos iyi mi diyor ben de oğlunuza bağlı diyorum
Ben de senin gibi düşünüyordum ama en kötü şey diyorum, tanışmaya bi gelsinler, sonra söz-nişanı beraber çıkaralım..biraz zaman geçsin sonra da düğün falan işte
elbiseni ben de merak ediyorum kesin paylaşş
Valla fulişşş acele etmiycem çok ama çok da abartmıycam, karşı tarafı aynı istekli görürsem, Zafer de yazın evlenme teklif etsin resmi olarak biz de konuşmaya başlarız...Zafer'e bakarsan seneye yaza evliyiz kesinnn..ama ortada ne fol ne yumurta damat bile yok henüz
Ay ben bi zamanlar öğrenmeye çabalıyordum kem küm çat pat çalıyordum amaaa çok istikrarlı gitmedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?