Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Boğa..oğlak..e isimlerinden de belli pis boğazlığı gibi gibi kolay gelsin sanaa...

Öğlen yine tavuk yedik :44:
kanatlarım çıkıcak yakındır.

Ben de ünideyken öyleydim, dışarda yemek deynce hep tavuk yerdim nedense

hilalim ben dün bildirim yaptım sporumuda yaptım canımcım ama no problem öptüm seni

Doğrudur tubişşş..ama dedim ya sporda 4 - olmadıkça problem yok, bildirimlerine dikkat ettiğinin farkındayım, gözümden kaçmıştır

Hilaaaaaaaaaaaaaaaalllll açeydim gollarımı.
Benim adımın yanına hiç smiley koymamışsın bende biraz abartı sanatı uyguladım.
Listenin son hali bu olsun bence güzel oldu böyle

kelebek.hill Mesaj:122 3 -(spordan) :26:
fatos0808 Mesaj:21 1 - (menü paylaşımından) ama depresyonik durumlar yazdın ablacık :26: mesaj sayına azcık dikkat etsen bence grupta takılsan zaten alcam ben senin depresyonunu
destina_88 Mesaj:40 6 - (5 Nisan ve 7 Nisan'da bildirim yok) ama yeni bir düzen kuruşu içindesin ve yds vardı sana da kızamıyorum ki be güzelim
degua Mesaj:48 3- (5 Nisan'da bildirim yok)
fulias Mesaj:63 1- (spordan)
lethem Mesaj:42 hiç - yok
mahurbeste Mesaj:79 6- (haftasonu bildirim yok) ama sınavların var sen de yırttın
melikea123 Mesaj:36 (haftasonu bildirim yok)
tubish13 Mesaj:52 2-(pazar su-spor bildirimi göremedim)
az_uz_ Mesaj:25 katılım sağladığı günlerde - yok bi süre internet yüzünden girememişti
yliss Mesaj:115 ve hiç - yok
concept Mesaj:129 ve hiç - yok
successfull Mesaj:50 ve hiç - yok

bu takımı bırakamazsınki sen bıraksan biz bırakmayız öyle bişey yok beraber başladık beraber kilo verince ayrılacağız bende senin gibi sıkıntıya gelemem zaten bu kiloya neden ulaştım azıcık sıkıp daha fazlasını yiyerek yavaş yavaş verelim daha kalıcı olsun öpüyorum seni
fruttare meyvelimi canım bende dondurmayı çok severimde ondan sordum

valla çok güzel ben 6.5 a takıyorum yarım saat 40 dakika yürüyorum bende denicem çok sağol

5 kilo diyor wowww tebriklerr

evdeki işlerin çoğu bitti, banyoyu akşam temizlicem artık oğlum uyusun da:) şimdi mutfağa giriyorum, yemeğimi pişireyim, çok geç olmadan yiyelim, daha sporumu da yapamadım o da oğlanın uyumasını beklicek sanırım ama olsun spor yaptıktan sonra birşey yiyesim gelmiyor ve rahat uyuyorum yorulduğum için. zaten 9 a doğru uyur bizim delikanlı:)

sabah
yarım tost, çay
ara yarım tost, 1 minik baklava

öğle
yumurta, peynir, zeytin, ekmek, bal, yeşilçay
ara olmaz

akşam
mercimek çorbası düşünüyorum

Kızzz Allah canını almasınnnn..koymamışmıyım sana hiç smiley, iyi yapmışsın o zamn, sen kadrodasın ya ondan seni takdir etmeye gerek duymamışımdır Şafak 80 Osmaniyeeeee bayrak koyunca dayanamadımmm

selamlar hanımlarrrrrrrrr

az geçmişe bakayım geleyim

Gel canikom gelll..nerelerdesin sen, nasıl gidiyor hazırlıklarr??

Ohh müthiş..hiç kaçırmıyorsun Leslie'yi maşallahh..ben de akşam spinninge gitcem inşallahh

ayy sorma HİLALcimm, nişana 2 hafta kaldı ben daha elbise almadım. sakin görünmeye çalışan telaşlı biri miyimm, tedirgin biri mi anlamadım, ruh halimi sorsan bilmiyorum yani. maaşı bekliyordum işte bu hafta içi elbise ayakkabı falan ayarlarız. duyan da istemeyerek evleniyor diyecek

Ayyyy ne heyecanlıııı..yalnız madem nişan düğün bu kadar yakın neden söz-nişan aynı anda aradan çıkarmadınız kızz az çakallık edeydiniz ya..yorucu olur tabii
umarım güzelll bi elbise bulursun şöyle en istediğindenn

canım bize kalsa tanışma isteme söz nişan hepsi 1 günde olacaktı

ama annemler bir tanışalım 1 kere de kız mı verilir dediler. neyse tanışmayla söz bir arada oldu, nişan artık sonrasında. sorma yaw çok masraf olduu, yazık yani. duyan ben de gelirim dedi, ee eve sığmıyoruz hoop salon tuttuk, battık artık Allah kerim

saol canımm darısı başına

bu arada hava soğuk, ev soğuk, uzun zaman sonra canım kahve istedi yanında da bisküvi tırtıklıyorum:18:
hava sıcak olunca iştahım olmaz benim off haftasonu ne güzeldiii

elbiseni alınca bizede gösteeeeeeeeeerrr
benim nişan elbisem çok katakulliye gelmişti ya resmen son 5 gün kala aldım hehe. hiç bişey bulamamıştım.
Son anda bişey bulup aldım.

elbiseni alınca bizede gösteeeeeeeeeerrr
benim nişan elbisem çok katakulliye gelmişti ya resmen son 5 gün kala aldım hehe. hiç bişey bulamamıştım.
Son anda bişey bulup aldım.

tabii, eklerim buraya da, bir bulsam:) benim de onun gibi bir şey yani, 12 gün falan kaldı işte ama hala gönlüme göre bulamadımm.

bu arada senin video yu izlemiştim, yutub dan, super! keşke ben de bir müzik aleti çalabilseydim gitarım kemanım var ama yetenek yok sanırım

Teşekkür ederimm
keman çal yaaa kemanı çok severim. accık uğraşsan çalarsın bence.
biz leş gibi müzik yapıyoruz öyle kendi keyfimize. herkesin kafası kaldırmıyor sert müziği ama müzikten para kazanmak gibi bir derdimiz yok o sebeplen ne seviyorsak onu yapıyoruz eğleniyoruz. müziğimiz sert olsada murat boz hayranıyız yani

saol canımm darısı başına

bu arada hava soğuk, ev soğuk, uzun zaman sonra canım kahve istedi yanında da bisküvi tırtıklıyorum:18:
hava sıcak olunca iştahım olmaz benim off haftasonu ne güzeldiii

Ah canımm bizimkiler de aynı dertte şu an..ya biz de aynen öyle düşünüyoruz ama annemler az çomak sokar gibi geliyor Zaferin ailesi çok hevesli, annesi bana ikide bir ne zaman gelelim, Ağustos iyi mi diyor ben de oğlunuza bağlı diyorum

Ben de senin gibi düşünüyordum ama en kötü şey diyorum, tanışmaya bi gelsinler, sonra söz-nişanı beraber çıkaralım..biraz zaman geçsin sonra da düğün falan işte

elbiseni ben de merak ediyorum kesin paylaşş

Hilal senin söz nişanı ne zaman konuşmaya başlıycaz yaaa

Valla fulişşş acele etmiycem çok ama çok da abartmıycam, karşı tarafı aynı istekli görürsem, Zafer de yazın evlenme teklif etsin resmi olarak biz de konuşmaya başlarız...Zafer'e bakarsan seneye yaza evliyiz kesinnn..ama ortada ne fol ne yumurta damat bile yok henüz

Ay ben bi zamanlar öğrenmeye çabalıyordum kem küm çat pat çalıyordum amaaa çok istikrarlı gitmedimm

hadi toplanın gelin bize diyet ev yemekleri var, evi de temizledim, kociş de yok, pijama partisi:):):):):)
lethemin bekarlığa veda partisi gibi olur hehehehe

ben de çocukluğumdan beridir gitar çalmayı çok isterim ama nasip olmadı, geçen yıl doğum günü hediyesi gitar almış eşim ama ders alamadığım için çalamıyorum artık türkiyeye dönünce inş.:) fulya sana çok özendim, izledim videonu dedim ama yorum yapacakken bişi çıktı unuttum sonra da kalmış bu müzik bana lise yıllarımı çağrıştırıyor serviste sevmediğim tipler bangır bangır açıp zorla dinlettirirlerdi, onları hatırlattığı için sanırım pek sevmiyorum ama sana yakışmış. ben daha duygusal naif şeylerden hoşlanıyorum düş sokağı sakinleri falan gibi ama şebnem ferahtan vazgeçmem:) internetten baktım gitar dersi videolarına ama tutmayı bile beceremiyorum illa canlı hoca lazım:)

kızım kalmış 80 işte.
Bizde benimki askerden geldi işe girdi (biraz garanticidir) sonra istemeye geldiler işte mayısta askerden geldi kasımda istendim.
1 sene sözlü
2 sene nişanlı kaldım heheh
Biz çok uzattık ya kirada oturmayalım ev alalım diye para biriktirdik aslında iyi de yaptık.
zaten 26 dan önce evlenmem diyodum hep 26 da evlendim doğum günümden 9 gün sonra
Zaten aceleye getirme ya eğer zaman olursa herşey daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…