Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
refim o masus bize rep vermiyomuş bizi geçmek için ama yüzsüz işte bizden durmadan istiyo ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3delikafaduldenFatuuuu ben sana rep veriyorum ama senden hiç almıyorum kız cimriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))
kızlar bu karuyu takıma geri alsak o zaman daha az geliyodu :roflol::roflol::roflol::roflol::dilcikar:kaydirigubbakcemile3Şeniz
puanın yükseliyo site içinde .çok gezdigin ve acemiligin anlaşılıyokaydirigubbakcemile3vs vs ...bu arada fatu gibi repe takıntılı olanlar ortaya çıkıyo ....:dilcikar:kötükedihüsoYa bende bİŞey sorcam bu rep vermek nedeme ben Çok fıransız kaldım bu konuya
refim o masus bize rep vermiyomuş bizi geçmek için ama yüzsüz işte bizden durmadan istiyo ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3delikafadulden
sen yatersin kıs bide 3 katın ha ....:jeyyar::roflol::roflol::roflol::dilcikar:gafana benüm 3 katım kadar daş düşsün aben e mi
:mymeka:
kıs herüfü postaladımya gene giresuna ondan burdayım yane .....
ama sabah gelenler özelliklerde simitlmme yazık oku oku bitiremeyecek ....
hee bencede kız görüyonnu o bile 6,30 da kalkıp plates seyediyo tuhhh bana ya:mymeka:
:1shok:rep manyagı olaraktan çok acemi gördüm seni akıllım . niye sıra bekliyosun ki günlük 10 kişi rep hakkın var hiç bulamıyosan git kardeş takımdakileri . yürüyüş yerindekleri . vsvs reple gel . mesala ben hargün doldururum o 10 hakkımı . önüme geleni replerim böylece arkadaşlarıma . 2.3. günde bir rep verebilirim akıllım ....hihoyyytşakkıdı bi bakın bakalım . replerinize ensık benden almışınızdır . yhıııhh sen öle san bi kerem
replerimin açılmasını bekliodum
öskeye halka açılmadı replerim meselaaaa
![]()
nazlı ecemiline fatuda başlayıp . bu yazısına katılmıyorumu işeretle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nazlıcım mesajlarımızın üst kısmında terazi şewkli var ya ona tıklayıp istersen bi t,yorum yazıp değerlendir dion + rep vermiş oluon
:1shok:rep manyagı olaraktan çok acemi gördüm seni akıllım . niye sıra bekliyosun ki günlük 10 kişi rep hakkın var hiç bulamıyosan git kardeş takımdakileri . yürüyüş yerindekleri . vsvs reple gel . mesala ben hargün doldururum o 10 hakkımı . önüme geleni replerim böylece arkadaşlarıma . 2.3. günde bir rep verebilirim akıllım ....hihoyyytşakkıdı bi bakın bakalım . replerinize ensık benden almışınızdır . y
öyleden sonra refim ......Aabencim hahlil sonuçlarını gösterebildin mi??? merak ettimmmmmmmm
nazlı ecemiline fatuda başlayıp . bu yazısına katılmıyorumu işeretle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ya bende bİŞey sorcam bu rep vermek nedeme ben Çok fıransız kaldım bu konuya
:1shok:rep manyagı olaraktan çok acemi gördüm seni akıllım . niye sıra bekliyosun ki günlük 10 kişi rep hakkın var hiç bulamıyosan git kardeş takımdakileri . yürüyüş yerindekleri . vsvs reple gel . mesala ben hargün doldururum o 10 hakkımı . önüme geleni replerim böylece arkadaşlarıma . 2.3. günde bir rep verebilirim akıllım ....hihoyyytşakkıdı bi bakın bakalım . replerinize ensık benden almışınızdır . y
öyleden sonra refim ......
sen neyaptın bak ihmal etme senin dahada düşük ..... sık sık yede iyce düşmesin ...yasakkelime