• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben hayatli merak ediyorum pazartesi gösterecekti sonuçlarını doktora. hayalle görüşeniniz oldumu hiç.

Bende yarın gidip şeker yüklemesi yaptırıcam dolayısı ile cumaya fazlada çıkabilirim :((( bakalım hiç gidesim yok ama napalımmmm
yok yok fefim şeker yüklemesi diyince öye degil . sadece 75 gr glikoz . oda . 1.2 porsiyon baklava ya eder ya etmez kilonu etkilemez merak etme ....a.s

hülyanın nosunu arıyorum kıçmıyor nazlı ...mesajda bıraktım linkine kaç kere k.k. girmiyor . bende merak ediyorum .....

bediş nereye kayboldun .......

dora nerdesin hemşo .....

bu arada alıntı yapmayın da aralardaki bazı kısımları yani benim yolladığım mail kısmını sileceğim
ona göre

hülyanın nosunu arıyorum kıçmıyor nazlı ...mesajda bıraktım linkine kaç kere k.k. girmiyor . bende merak ediyorum .....

kızlar hayal facebookta sonuçlarda sorun olmadığını yazmış. detayları sonra verecekmiş. vakti yok sanırım

:1shok:
ben bi kavaltı yapayım aslında plateste baldı kalsam yapsan . ama ilk gün fazla olur . çok spor yapmakta şekeri düşürüyormuş kızlar özellikle nazlı sana söylüyorum ...... şimdi hastaneyede yürüyerek gidecegim bugün fazla olur ......kavaltı yapmadım ama sabah evden çıkmadan 1 armut yedim gelincede 1 portakal ..... şimdi hiç aç hissetmiyorum . banım açlık yemek yiyince başlıyo işte eger sizdde bu varsa kızlar şekerinizi ölçtürün ....

Aaa aynen canım bende de o var yemesem uzun süre dayanabilirim ama yemeye bir başladım mı ardı arkası kesilmiyor :(( şeker hastasımı oldum acaba ???????:çok üzgünüm:

Kızlar faceye yazmış hülya durumu iyiymiş seminerdeymiş müsait olunca girip paylaşacakmış haberiniz olsun

kızlar hayal facebookta sonuçlarda sorun olmadığını yazmış. detayları sonra verecekmiş. vakti yok sanırım
OH ,iyi bari ......delikafadulden

kızlar bakın analız raporlartı böyle olacak . bugün ne yazaceksanız yazın . yarına kalanları . :mymeka: artık ......http://www.kadinlarkulubu.com/6566769-mesaj90.html
fark ettiginiz gibi sınıfı geçenlerde yazmış tabı okuduysanız .....bu gün bu işi bitiriyoruz kızlar bizin sıramız geciyor bakın 9 takım bile bizden sonra analız oldu bizden önce raporlarını vermiş ...

nazlı başkan yardımcın artık bu konulara bir el at şekerim ...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar ara öğün olarak
3 adet kuru kayısı
1 adette küçük muz yedim.

aa doram gitmiş . bu hiçde iyiyye işeret degil . hım doraaaaaaaaa

beni konşu çagırdı yaprak sarmaya iniyorum ......

gitmeden kavaltımıda yazayım .
2 küçük dl. tam ekmek .
k.k peynir .
salatalık domatesbiber .
1 kupa çay .....

OH ,iyi bari ......delikafadulden

kızlar bakın analız raporlartı böyle olacak . bugün ne yazaceksanız yazın . yarına kalanları . :mymeka: artık ......http://www.kadinlarkulubu.com/6566769-mesaj90.html
fark ettiginiz gibi sınıfı geçenlerde yazmış tabı okuduysanız .....bu gün bu işi bitiriyoruz kızlar bizin sıramız geciyor bakın 9 takım bile bizden sonra analız oldu bizden önce raporlarını vermiş ...

nazlı başkan yardımcın artık bu konulara bir el at şekerim ...kaydirigubbakcemile3

evet kızlar sınıfta kalan arkadaşlar savunmalarınızı kütocuğum özeline yazalım hedef kilolarımızıda hepimiz belirtelim bugün akşama kadar bu işi halletmemiz lazım . bakın rep vermeyi öğrendim rep vermem size.laelaelaelaelae

evet kızlar sınıfta kalan arkadaşlar savunmalarınızı kütocuğum özeline yazalım hedef kilolarımızıda hepimiz belirtelim bugün akşama kadar bu işi halletmemiz lazım . bakın rep vermeyi öğrendim rep vermem size.laelaelaelaelae

CADIARZU hıhhhhhh zati vermemişsin dahaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

slm hemşem. ve günaydın kızlar.
burdaydım geçmişe bakıyordum sadece aklımda kalan özgenin sevinç li haberiydi.
allah ev yapanla yuva kurana yardımcı olurmuş. çok sevindim özge.:teytey:

dün sizlerle yazışırken odaya girdim oğlum uyumuş üzerini örteyim diye battaniye getirecektimki ateşler içinde yanıyor. zaten uyumasınada şaşmıştım hiç adeti değildir gündüz uyumak.
kaptığımla hastanenin yolunu boyladım. boğazları enfeksiyon almış. halen ateşli sık sık ona bakıyorum. uyur uyanık arası yatıyor....... ( benden habersiz dolaptaki dondurmayı yemiş. aslında boyu erişmiyor ama şimdiki bebeler akıllı. altına sandalye çekmiş)

dün hastaneden eve gelmedim. son parama kadar dr ye yatırmıştım. artık orda bir arkadaşa girdim.
yaprak sarması börek patatest piyazı vardı.
böreklerden hiç almadım. yaprak sarmasından bir kaç tane piyazın hepsini yedim.....

akşama eşim ordan aldı.
evdede 1 kaşık pilav 2 kaşık mantar 1 kepçede çorba içtim.
işte böyle
biraz fazla gitti sanırım ama sporumuda yaptım. piyaz bol yeşillikliydi zaten:1closedeyes:

Son düzenleme:

vermedin ki zaten kaydirigubbakcemile3

slm hemşem. ve günaydın kızlar.
burdaydım geçmişe bakıyordum sadece aklımda kalan özgenin sevinç li haberiydi.
allah ev yapanla yuva kurana yardımcı olurmuş. çok sevindim özge.:teytey:

dün sizlerle yazışırken odaya girdim oğlum uyumuş üzerini örteyim diye battaniye getirecektimki ateşler içinde yanıyor. zaten uyumasınada şaşmıştım hiç adeti değildir gündüz uyumak.
kaptığımla hastanenin yolunu boyladım. boğazları enfeksiyon almış. halen ateşli sık sık ona bakıyorum. uyur uyanık arası yatıyor....... ( benden habersiz dolaptaki dondurmayı yemiş. aslında boyu erişmiyor ama şimdiki bebeler akıllı. altına sandalye çekmiş)

dün hastaneden eve gelmedim. son parama kadar dr ye yatırmıştım. artık orda bir arkadaşa girdim.
yaprak sarması börek patatest piyazı vardı.
böreklerden hiç almadım. yaprak sarmasından bir kaç tane piyazın hepsini yedim.....

akşama eşim ordan aldı.
evdede 1 kaşık pilav 2 kaşık mantar 1 kepçede çorba içtim.
işte böyle
biraz fazla gitti sanırım ama sporumuda yaptım. piyaz bol yeşillikliydi zaten:1closedeyes:

geçmiş olsun doracım oğluşuna

geldim geldimmm telefondaydım
doram gecmiş olsun
aebenım ohh iyti yurumuun afferim sana
ösgem cok sevındım :)))
reff bende aldım die düğşünüyorum bugun gene tartılmadım cumaya şok yaşatacam size buyuk ihtimal

naslım tebrikler 600 gram gittmişş

evt kızlar su bildirimi yapalım gec kaldık birazdan cıkmam lazım hemencik yapam şu işi

Back
X