• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlıcım çıkmışsın mesajımı almadın heralde
öğlen yemeğim 1 kaşık taze fasulye ve 1 cevizli kurabiye :mymeka:

afiyet olsun elifçiğim ama az yemişsin canım. aralarda meyve falan ye yoksa akşam acıkıp daha çok yiyebilirsin.

kızlar yarın listeleri ben hazırlıycam .......

eger giremeyecek varsa bu günden bildirsin kilosunu .......gamyoncuiremsu

biliyosunuz .... yeni kurallarımız oldu .. herkes kendi kilosunun yüzdesini hesap edip yazacak .. hesaplamayanı 1 kilo fazla yazarım ona göre hehe .kaydirigubbakcemile3 yaparım bilirsiniz .....sırnaşık şey

vede yarın eşim gelecek sabahda okulyok ben biraz geç gelebilirim ama sorun olmaz gelince yaparım hesapları tamammı . merak etmeyin..:1hug:

sevgili kocum ben sana küstüm hıh ...:dilcikar:

sana koç lazım degilmiş kendin koç olmuşun .sana kuzu lazımmış Çok üzgünüm çoookkötükedihüso
analizlerinde öyle demişin ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:naniknanikşakkıdı ogluşa dikkat et ogluşa ....:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

akşam gelirim şimdi çıkmam lazım ....

buda özgeye benden ...

Doğum Günümde

Doğum günümde bana, ararmışsın hediye,
Sevince boyanayım, seni; bana getir de...
Çoğaltıp mutluluğu, tutuşup da el ele,

Ev, araba istemem, neymiş altın, pırlanta...
Çiçek bile olmasın, sakın ha! kucağında
Sevgini sun cömertçe, yürek sıcaklığında...
Sevince boyanayım seni; bana getir de...

Hangi değer karşılar merhaba diyişini? ...
Sakın sürpriz olmasın, haber ver gelişini!
Kapıda karşılayıp,o sıcak gülüşünü...

hayatın seni sana getireceklerle dolsun özgem ....
alıntı .

elifçiğim mesajını aldım ve seni çaldırdım canım 0534 benim
eferim nazlım bizim operatörü kullanıyorsun sendealkisalkisalkisalkisalkisalkis

biliyosunuz .... yeni kurallarımız oldu .. herkes kendi kilosunun yüzdesini hesap edip yazacak .. hesaplamayanı 1 kilo fazla yazarım ona göre hehe .kaydirigubbakcemile3 yaparım bilirsiniz .....sırnaşık şey
vede yarın eşim gelecek sabahda okulyok ben biraz geç gelebilirim ama sorun olmaz gelince yaparım hesapları tamammı . merak etmeyin..:1hug:sevgili kocum ben sana küstüm hıh ...:dilcikar:

ana koç lazım degilmiş kendin koç olmuşun .sana kuzu lazımmış Çok üzgünüm çoookkötükedihüso
analizlerinde öyle demişin ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:naniknanikşakkıdı ogluşa dikkat et ogluşa ....:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

canım bizim analiz raporu paylaşım alanına kopyalandımı ben göremedim de:uhm::uhm:

akşam gelirim şimdi çıkmam lazım ....

buda özgeye benden ...

Doğum Günümde

Doğum günümde bana, ararmışsın hediye,
Çoğaltıp mutluluğu, tutuşup da el ele,

Ev, araba istemem, neymiş altın, pırlanta...
Çiçek bile olmasın, sakın ha! kucağında
Sevgini sun cömertçe, yürek sıcaklığında...
Sevince boyanayım seni; bana getir de...

Hangi değer karşılar merhaba diyişini? ...
Sakın sürpriz olmasın, haber ver gelişini!
Kapıda karşılayıp,o sıcak gülüşünü...

hayatın seni sana getireceklerle dolsun özgem ....
alıntı .

canım benim ya inanılmaz duygulandım çok tatlısın çok sevindirdin beni gerçekten çok çok teşekkürler çok değerli bir hediye benim için:asigim::asigim::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

vede yarın eşim gelecek sabahda okulyok ben biraz geç gelebilirim ama sorun olmaz gelince yaparım hesapları tamammı . merak etmeyin..:1hug:

sevgili kocum ben sana küstüm hıh ...:dilcikar:

sana koç lazım degilmiş kendin koç olmuşun .sana kuzu lazımmış Çok üzgünüm çoookkötükedihüso

delikafaduldenkoçun sana kurbanlar olsunnnnnnŞeniz
o nu ben hani başka takımlardan bana koç tahsil ediliyorduya bir ara onu istemiyor namında yazdım. :1closedeyes:
yoksa senin gibi koçu ben dalımda taşırım canım benimmmmŞeniz

hem senin ne işin var kütonun profilinde bakimmmmmmmkaydirigubbakcemile3

özgeeee benim iyiki doğdun dileklerimi çok sade bulduğun içinmi cevap yazmadınnnnnnnnn:a015::çok üzgünüm:

DOĞUM GÜNÜ
ÖZGECİĞİMEdelikafaduldenŞeniza.s.

sen
içindeki mutluluğu
yüreğindeki sevdayı
tenindeki ıslaklığı
sakın kaybetme
hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de
kahırların ağıtları sel olup aksa da bedeninden
yaşadıklarına inat
Seni seven birinin olduğunu hatırlayıp
gülümse olmaz mı?
Çünkü
doğduğun bugün
doğum günün senin
bir tanem ÖZGEM

......(ALINTIDIR)

hatunlar selam
bende menümü veriim
öğlen pırasa salata
ikindi kornet:utangac::1shok:s
saat 5.5da da 2 dilim sucuk bir parçaekmek abime yapmıştım güzel koktu

ben geldim haniii kimse kızmamış bana oysaki arkadasım akşama kadar basımın etini yedi alış akşama neler okuyacan dio birde

kermese gittik gezdik yedik içtik :))) sonra carsı gezdik ayaklarıma kara sular indiiii arkadasta indim uzak baya ordanda yurudum geldim yorgunum çokkk

6,takım hatunları sinir oldum ben bizim eski takım gariplesmiş ölecem desem cvp yazan yok :( kınayacam sindi ama eski arklarım yok kalmamıslar:( takımım yokkkk :( olmusm 96 :(( oy ben ne halt yiyem:(( pınar 90 60 90 olmuş :(( ben kendimi vuracam mevlüdümde elma krom dagotacam:(((

günaydınn.
asidenizciğim takımın yoksa biz varız tatlım üzme kendini:1hug:

dün akşam cadı özgeciğime netten doğum günü şiiri bulacağım diye fırındaki kadayıfımı yaktım:utangac:

bende hemen üzerini kazıdım. süpürdümmmmkaydirigubbakcemile3 tepsiyi başka tepsiye ters çevirip şerbetini verdimmgamyoncuiremsu
neyseki altı yanmamış tam kıvamında olmuştu.
kimsecikler bişi asnlamadan işi hallettim yaniiiidelikafadulden

bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım. ekmeğim 2 dilimdi ama zeytiniyle peyniriyle sosisiyle tam doydum yaniiisırnaşık şey
niye bu kadar açıldın derseniz bir tartıldım o neeee:1shok:
hiç kilo verememişim.kötükedihüso bunca çektiğim eziyet bunun içinmiydi yaniiiiikaydirigubbakcemile
ama reğlım yaklaştı sanırım o yüzden veremedimmm:çok üzgünüm:
ama umudumu yitirmedim haftaya inşallah diyorummmsüprizzzzz

6. TAKIM * *102 ETAP SONUÇLARI
asibulut ( 56,4 / )
dora ( 63.0 / 63,0 / 0,0 / 0,0 % )
aeben ( 67,0 / )
kütahya ( 75,0 / )
pınarım ( 81,5 / )
cceylin ( 60,3 / )
fatunuz ( 84,0 / )
referans ( 75,0 / )
nazlıgüleç ( 60,0 / )
mmmf27 ( 64,3 / )
else ( 68,2 / 68.2/0.0/0.0% )
yumukum ( 78,0 / )
ozgekrd ( 73,0 / )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 905,7 )

buyur hemşerim sana kolaylık olsun diye listeyi sunuyorum. fatunuz çıkarılacakmıydı emin olamadım.
bu gün cuma toplantısına gideceğim. öğleye kadar ara ara sana yardımcı olmaya çalışırım. kolay gelsinnnnnnŞeniz

6. TAKIM * *102 ETAP SONUÇLARI [/COLOR]
asibulut ( 56,4 / )
aeben ( 67,0 / )
kütahya ( 75,0 / )
pınarım ( 81,5 / )
cceylin ( 60,3 / )
fatunuz ( 84,0 / )
referans ( 75,0 / )
nazlıgüleç ( 60,0 / )
mmmf27 ( 64,3 / 64.0/ 0.3/ %0.47 )
yumukum ( 78,0 / )
ozgekrd ( 73,0 / )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 905,7 )

6. TAKIM * *102 ETAP SONUÇLARI [/COLOR]
asibulut ( 56,4 / )
aeben ( 67,0 / )
kütahya ( 75,0 / )
pınarım ( 81,5 / )
cceylin ( 60,3 / )
fatunuz ( 84,0 / )
referans ( 75,0 / )
nazlıgüleç ( 60,0 / )
mmmf27 ( 64,3 / 64.0/ 0.3/ %0.47 )
yumukum ( 78,0 / )
ozgekrd ( 73,0 / 72.8 / 0.2 / % 0.27 )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 905,7 )

Son düzenleme:
delikafaduldenkoçun sana kurbanlar olsunnnnnnŞeniz
o nu ben hani başka takımlardan bana koç tahsil ediliyorduya bir ara onu istemiyor namında yazdım. :1closedeyes:
yoksa senin gibi koçu ben dalımda taşırım canım benimmmmŞeniz

hem senin ne işin var kütonun profilinde bakimmmmmmmkaydirigubbakcemile3

özgeeee benim iyiki doğdun dileklerimi çok sade bulduğun içinmi cevap yazmadınnnnnnnnn:a015::çok üzgünüm:

canımm benim vallahi okudum yazdığını ama cevap neden yazamamışım ki bende kızdım kendime :mymeka::mymeka:

güzel dileklerin için binlerce teşekkürler o bahsettiğin yazıdan yazmış gibi oldum :)ŞenizŞenizŞeniz

6,takım hatunları sinir oldum ben bizim eski takım gariplesmiş ölecem desem cvp yazan yok :( kınayacam sindi ama eski arklarım yok kalmamıslar:( takımım yokkkk :( olmusm 96 :(( oy ben ne halt yiyem:(( pınar 90 60 90 olmuş :(( ben kendimi vuracam mevlüdümde elma krom dagotacam:(((
asim biz varız ya kuşum bozma sen moralini ne zaman ankarana gidiyorsn hele bir taşın bak daha güzel olacak herşey senin için bizde senin takımın sayılırız ŞenizŞeniz:1hug::1hug:
günaydınn.
asidenizciğim takımın yoksa biz varız tatlım üzme kendini:1hug:

dün akşam cadı özgeciğime netten doğum günü şiiri bulacağım diye fırındaki kadayıfımı yaktım:utangac:

bende hemen üzerini kazıdım. süpürdümmmmkaydirigubbakcemile3 tepsiyi başka tepsiye ters çevirip şerbetini verdimmgamyoncuiremsu
neyseki altı yanmamış tam kıvamında olmuştu.
kimsecikler bişi asnlamadan işi hallettim yaniiiidelikafadulden

bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım. ekmeğim 2 dilimdi ama zeytiniyle peyniriyle sosisiyle tam doydum yaniiisırnaşık şey
niye bu kadar açıldın derseniz bir tartıldım o neeee:1shok:
hiç kilo verememişim.kötükedihüso bunca çektiğim eziyet bunun içinmiydi yaniiiiikaydirigubbakcemile
ama reğlım yaklaştı sanırım o yüzden veremedimmm:çok üzgünüm:
ama umudumu yitirmedim haftaya inşallah diyorummmsüprizzzzz
:kahve:kaydirigubbakcemile

ana o kadar yazdım gelmemiş bidaha yazayım bende canım haftaya verirsin kilonu hiç bozma moralini bende bu hafta içerisinde 72.5 leri görüyordum çok rahata ama dün mahfetti beni bu hafta güya 71,9 olacaktım bir dahaki hafta inşallah
ben kadayıf sevmem ama o güzell ellerinden yerdim inna:utangac::utangac:

olsun şiirr yazmış kadar oldun çok mutlu oldum canım benim:asigim::asigim
:

Back
X