nazlıcım çıkmışsın mesajımı almadın heralde
öğlen yemeğim 1 kaşık taze fasulye ve 1 cevizli kurabiye :mymeka:
afiyet olsun elifçiğim ama az yemişsin canım. aralarda meyve falan ye yoksa akşam acıkıp daha çok yiyebilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlıcım çıkmışsın mesajımı almadın heralde
öğlen yemeğim 1 kaşık taze fasulye ve 1 cevizli kurabiye :mymeka:
eferim nazlım bizim operatörü kullanıyorsun sendealkisalkisalkisalkisalkisalkiselifçiğim mesajını aldım ve seni çaldırdım canım 0534 benim
kızlar yarın listeleri ben hazırlıycam .......
eger giremeyecek varsa bu günden bildirsin kilosunu .......gamyoncuiremsu
biliyosunuz .... yeni kurallarımız oldu .. herkes kendi kilosunun yüzdesini hesap edip yazacak .. hesaplamayanı 1 kilo fazla yazarım ona göre hehe .kaydirigubbakcemile3 yaparım bilirsiniz .....sırnaşık şey
vede yarın eşim gelecek sabahda okulyok ben biraz geç gelebilirim ama sorun olmaz gelince yaparım hesapları tamammı . merak etmeyin..:1hug:sevgili kocum ben sana küstüm hıh ...:dilcikar:
ana koç lazım degilmiş kendin koç olmuşun .sana kuzu lazımmış Çok üzgünüm çoookkötükedihüso
analizlerinde öyle demişin ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:naniknanikşakkıdı ogluşa dikkat et ogluşa ....:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
akşam gelirim şimdi çıkmam lazım ....
buda özgeye benden ...
Doğum Günümde
Doğum günümde bana, ararmışsın hediye,
Sevince boyanayım, seni; bana getir de...
Çoğaltıp mutluluğu, tutuşup da el ele,
Ev, araba istemem, neymiş altın, pırlanta...
Çiçek bile olmasın, sakın ha! kucağında
Sevgini sun cömertçe, yürek sıcaklığında...
Sevince boyanayım seni; bana getir de...
Hangi değer karşılar merhaba diyişini? ...
Sakın sürpriz olmasın, haber ver gelişini!
Kapıda karşılayıp,o sıcak gülüşünü...
hayatın seni sana getireceklerle dolsun özgem ....
alıntı .
kızlar yarın listeleri ben hazırlıycam .......
eger giremeyecek varsa bu günden bildirsin kilosunu .......gamyoncuiremsu
biliyosunuz .... yeni kurallarımız oldu .. herkes kendi kilosunun yüzdesini hesap edip yazacak .. hesaplamayanı 1 kilo fazla yazarım ona göre hehe .kaydirigubbakcemile3 yaparım bilirsiniz .....sırnaşık şey
vede yarın eşim gelecek sabahda okulyok ben biraz geç gelebilirim ama sorun olmaz gelince yaparım hesapları tamammı . merak etmeyin..:1hug:
sevgili kocum ben sana küstüm hıh ...:dilcikar:
sana koç lazım degilmiş kendin koç olmuşun .sana kuzu lazımmış Çok üzgünüm çoookkötükedihüso
analizlerinde öyle demişin ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:naniknanikşakkıdı ogluşa dikkat et ogluşa ....:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
delikafaduldenkoçun sana kurbanlar olsunnnnnnŞeniz
o nu ben hani başka takımlardan bana koç tahsil ediliyorduya bir ara onu istemiyor namında yazdım. :1closedeyes:
yoksa senin gibi koçu ben dalımda taşırım canım benimmmmŞeniz
hem senin ne işin var kütonun profilinde bakimmmmmmmkaydirigubbakcemile3
özgeeee benim iyiki doğdun dileklerimi çok sade bulduğun içinmi cevap yazmadınnnnnnnnn:a015::çok üzgünüm:
asim biz varız ya kuşum bozma sen moralini ne zaman ankarana gidiyorsn hele bir taşın bak daha güzel olacak herşey senin için bizde senin takımın sayılırız ŞenizŞeniz:1hug::1hug:6,takım hatunları sinir oldum ben bizim eski takım gariplesmiş ölecem desem cvp yazan yokkınayacam sindi ama eski arklarım yok kalmamıslar
takımım yokkkk
olmusm 96
( oy ben ne halt yiyem
( pınar 90 60 90 olmuş
( ben kendimi vuracam mevlüdümde elma krom dagotacam
((
günaydınn.
asidenizciğim takımın yoksa biz varız tatlım üzme kendini:1hug:
dün akşam cadı özgeciğime netten doğum günü şiiri bulacağım diye fırındaki kadayıfımı yaktım
bende hemen üzerini kazıdım. süpürdümmmmkaydirigubbakcemile3 tepsiyi başka tepsiye ters çevirip şerbetini verdimmgamyoncuiremsu
neyseki altı yanmamış tam kıvamında olmuştu.
kimsecikler bişi asnlamadan işi hallettim yaniiiidelikafadulden
bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım. ekmeğim 2 dilimdi ama zeytiniyle peyniriyle sosisiyle tam doydum yaniiisırnaşık şey
niye bu kadar açıldın derseniz bir tartıldım o neeee:1shok:
hiç kilo verememişim.kötükedihüso bunca çektiğim eziyet bunun içinmiydi yaniiiiikaydirigubbakcemile
ama reğlım yaklaştı sanırım o yüzden veremedimmm:çok üzgünüm:
ama umudumu yitirmedim haftaya inşallah diyorummmsüprizzzzz
kaydirigubbakcemile