• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu özgeciğimeeeeŞenizŞeniz
bak buda hemşomu çok gezen biri sanmıştım. kütonun profiline girdi sanmıştım ama meğer paylaşıma kopyalanmış yazım. halbuki bu yazı kütoyla aramızda sırdı:roflol::roflol:
ispikçi kütooooooodelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar durum kötü :( 75.5 um :(( % 0.66 geldiğini sanıyorum öptüm sizi sonra yine gelirim kızlarrr

yazdımm şiir yazdımmm.delikafadulden her ne kadar bişiler yaksamda nihayet seçip sana alıntı yaptımmmsırnaşık şey
bir sayfa geriye bak görürsün canım benimmm:1hug:(880. sayfaaaaa

Son düzenleme:
DOĞUM GÜNÜ
ÖZGECİĞİMEdelikafaduldenŞeniza.s.

sen
içindeki mutluluğu
yüreğindeki sevdayı
tenindeki ıslaklığı
sakın kaybetme
hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de
kahırların ağıtları sel olup aksa da bedeninden
yaşadıklarına inat
Seni seven birinin olduğunu hatırlayıp
gülümse olmaz mı?
Çünkü
doğduğun bugün
doğum günün senin
bir tanem ÖZGEM

......(ALINTIDIR)

:roflol::roflol: SÜPERSİNNNNNN ÇOK TEŞEKKÜRLERRRR TENİMDEKİ ISLAKLIĞI HİÇ KAYBETMEYECEĞİM SEN HİÇ MERAK ETME DORAM:roflol:a.sa.s

kızlar merhaba
bugün husel yok
bildirim işi bana düştü bundan sonrada hep bana düşücek sanırıım:))
kızlar bu hafta listemi ne yapıolurmuş sıra bizdeymiş
bu nedemk anlamadım nasıl yapılır lütfen biri yol göstersiin

günaydınlar
kızlar ben karar veremedim. hani ben birkaç haftadır izinliyim yaaa :utangac: azıcık kilom artmış :1shok: sizce eksiden gireyimmi yoksa aynı kiloya düşene kadar bekleyeyim mi
bu arada kilom 57,5 :mymeka: :mymeka: :mymeka: umarım şişkinliktir kaydirigubbakcemile

günaydın canlarım. kilom 60.5 yüzde nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım şimdi bakıp hemen onu da söyliycemm

bu arada özge kuşumm dogum günün kutlu olsunn dün girememiştim ancak şimdi yazabiliyorum muckss

yanlş yapmadıysam eger yüzde değişimim de %0,33

Son düzenleme:
kızlar merhaba
bugün husel yok
bildirim işi bana düştü bundan sonrada hep bana düşücek sanırıım:))
kızlar bu hafta listemi ne yapıolurmuş sıra bizdeymiş
bu nedemk anlamadım nasıl yapılır lütfen biri yol göstersiin

azracım kusura bakma biraz geç cevap verdim
canım öncelikli iş olarak sen takımınızın listesini hazırla ve kontrol et
paylaşım alanına bütün takımlar kopyalıyorlar ya en son kopyalandıktan sonra sen onları listelerin eklendiği yere ekleyip 1.2.3.olan kişileri belirleyeceksin hem bireyselde hemde takım olarak
ben bu şekilde biliyorum yardıma ihtiyacın olursa her zaman yardımcı oluruz takım listenizde de aynı şekilde

aeben kopyalıyordu bizimkinia.sa.s bir kızlarrrr koşun demen yeterli

BU ARADA HERKESE HAYIRLI CUMALARRRR

azracım kusura bakma biraz geç cevap verdim
canım öncelikli iş olarak sen takımınızın listesini hazırla ve kontrol et
paylaşım alanına bütün takımlar kopyalıyorlar ya en son kopyalandıktan sonra sen onları listelerin eklendiği yere ekleyip 1.2.3.olan kişileri belirleyeceksin hem bireyselde hemde takım olarak
ben bu şekilde biliyorum yardıma ihtiyacın olursa her zaman yardımcı oluruz takım listenizde de aynı şekilde

aeben kopyalıyordu bizimkinia.sa.s bir kızlarrrr koşun demen yeterli

BU ARADA HERKESE HAYIRLI CUMALARRRR

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ciddenmi ya ama bn bunları hiiç bilmiyoruum
peki bu hafta sırayı deveretmm yada sizlerden bana yardımcı olcak bi kişi varmı
inanın ki hiiç bilmediğim bir liste sıralaması bu bnm ve ilk haftamda denk geldi
yardımcı olursdanız sevinirim
napiim yavaş yavaş öğrenecem artıık

asibulut ( 56,4 / )
dora ( 63.0 / 63,0 / 0,0 / %0,0 )
aeben ( 67,0 / )
kütahya ( 75,0 / 78,0 / 3,0 /% 4,00)
pınarım ( 81,5 / )
cceylin ( 60,3 / )
fatunuz ( 84,0 / )
referans ( 75,0 / )
nazlıgüleç ( 60,0 / )
mmmf27 ( 64,3 / 64.0/ 0.3/ %0.47 )
else ( 68,2 / 68.2/0.0/0.0% )
yumukum ( 78,0 / )
ozgekrd ( 73,0 / 72.8 / 0.2 / % 0.27 )
6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 905,7 )

Son düzenleme:
günaydınlar eşim gitti 3 tane engelide aşıp geldim ...... nasılsınız ....

bu hafta sıra bende benyaparın bedişim . senniye erkenden kalktın kıs ...uykucu ..

günaydın aeben kütooooo

azracım biz sana yardım ederiz sen kendini sıkma şimdi yapmamız gerekeni söyle dur ben sizin takıma geliyorum:)

günaydınlar eşim gitti 3 tane engelide aşıp geldim ...... nasılsınız ....

bu hafta sıra bende benyaparın bedişim . senniye erkenden kalktın kıs ...uykucu ..

gunaydınn Allah kavuştursun

nebilim ay saatte kurmadım cuma olunca kalkmam lazım gibi geldi birde kızın bana die bekliyom heccc hoşunuza getti galiba benım tombik halim :)) istiyosanız bu haftada alıverim 3 kilocukkafamçokkarıştı:mymeka: yazık oldu yaa :çok üzgünüm:

nebilim ay saatte kurmadım cuma olunca kalkmam lazım gibi geldi birde kızın bana die bekliyom heccc hoşunuza getti galiba benım tombik halim :)) istiyosanız bu haftada alıverim 3 kilocukkafamçokkarıştı:mymeka: yazık oldu yaa :çok üzgünüm:

canım bozma moralini ya sen yine vereceksin ben sana inanıyorum:1hug:

bediş 8. takıma yardın lazım . özgem gitmiş ama bende bi bakım .....

bildırım herkes yapmamış daha . kızlar 11 kadar süremiz vardı biliyosunuz . bildirim yapmak için .... lütfen bu konulara dikkat edelim ...... ve yüzde hesaplarınızıda istiyorum bildiriminizle birlikte ..

bediş dah öncede olmuştu sende 2 kilo almış öbür hafta vermiş tin üzme kendini ama bu hafta seni sıkı yönetime alıyorum ona göre . özge bedişim koçu sensin canım bu hafta ona göz açtırma ki çabucak versin yarleşmaden ....kötükedihüso

canım bozma moralini ya sen yine vereceksin ben sana inanıyorum:1hug:

aaaa bu cevabı begenmedim koçum şöle olacadddıı

lan şişqooo agobun kazı gibi yut yut şiş sonra gel bana mızıkla beter ol duba ol Allah seni nası biliyosa ole yapsın bu gidişle 50 beden olursun yakında :mymeka: :mymeka:

Back
X