bediş dah öncede olmuştu sende 2 kilo almış öbür hafta vermiş tin üzme kendini ama bu hafta seni sıkı yönetime alıyorum ona göre . özge bedişim koçu sensin canım bu hafta ona göz açtırma ki çabucak versin yarleşmaden ....kötükedihüso
tekeye demedinmi hapı bıraktın diye ........kaydirigubbakcemile evet bende 3. ayına kalırım:CüvCüv: hep ama herkeste bir olmaz .düzensizlk olursa :CüvCüv: kalamassında . hım tekrarbi dr. na görünsen .ya aebenım şimdi birde söle bi durum var eger normal normal devam etseydi şimdilerde regl gunumdu hani 2. oldum ya tekrar 10 kusur gun suren eger onu sayarsak daha var yinemi olacam o durumlarda 2 kilo oluyo ama bilmiyorum bide ben d.k hapını bıraktım ya hani tekenın gönlü olursa bikaç ayda etkisi ancak kaybolur derlerdie şeyettim benım şikayetler geri göndü ates basma duzensizlik iştah karnıma kramplar ben hapa başlasam yeniden iyi olacak galiba
tekeye demedinmi hapı bıraktın diye ........kaydirigubbakcemile evet bende 3. ayına kalırım:CüvCüv: hep ama herkeste bir olmaz .düzensizlk olursa :CüvCüv: kalamassında . hım tekrarbi dr. na görünsen .istedini söylesen ona göre bi ilaç verse .hı
azracın az önceki listeyle bunun farki ne yüzde degişmiş .
azracın az önceki listeyle bunun farki ne yüzde degişmiş .
tamam yüzeniz dogru .... az önce ayrılan arkadaşın geçen haftaki kilosunumu yanlış yazmıştınız ....
günaydınn.
asidenizciğim takımın yoksa biz varız tatlım üzme kendini:1hug:
dün akşam cadı özgeciğime netten doğum günü şiiri bulacağım diye fırındaki kadayıfımı yaktım
bende hemen üzerini kazıdım. süpürdümmmmkaydirigubbakcemile3 tepsiyi başka tepsiye ters çevirip şerbetini verdimmgamyoncuiremsu
neyseki altı yanmamış tam kıvamında olmuştu.
kimsecikler bişi asnlamadan işi hallettim yaniiiidelikafadulden
bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım. ekmeğim 2 dilimdi ama zeytiniyle peyniriyle sosisiyle tam doydum yaniiisırnaşık şey
niye bu kadar açıldın derseniz bir tartıldım o neeee:1shok:
hiç kilo verememişim.kötükedihüso bunca çektiğim eziyet bunun içinmiydi yaniiiiikaydirigubbakcemile
ama reğlım yaklaştı sanırım o yüzden veremedimmm:çok üzgünüm:
ama umudumu yitirmedim haftaya inşallah diyorummmsüprizzzzz
:roflol::roflol::roflol:Şenizbu özgeciğimeeeeŞenizŞeniz
bak buda hemşomu çok gezen biri sanmıştım. kütonun profiline girdi sanmıştım ama meğer paylaşıma kopyalanmış yazım. halbuki bu yazı kütoyla aramızda sırdı:roflol::roflol:
ispikçi kütooooooodelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemileonun linki ayrı cadı .....eferim nazlım bizim operatörü kullanıyorsun sendealkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım bizim analiz raporu paylaşım alanına kopyalandımı ben göremedim de:uhm::uhm:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:lülülülülülü:roflol::roflol: kıs hemşon latife ettimdi ...sengözlerimebaksanabdelikafaduldenkoçun sana kurbanlar olsunnnnnnŞeniz
o nu ben hani başka takımlardan bana koç tahsil ediliyorduya bir ara onu istemiyor namında yazdım. :1closedeyes:
yoksa senin gibi koçu ben dalımda taşırım canım benimmmmŞeniz
hem senin ne işin var kütonun profilinde bakimmmmmmmkaydirigubbakcemile3
özgeeee benim iyiki doğdun dileklerimi çok sade bulduğun içinmi cevap yazmadınnnnnnnnn:a015::çok üzgünüm:
hatunlar selam
bende menümü veriim
öğlen pırasa salata
ikindi kornet:1shok:s
saat 5.5da da 2 dilim sucuk bir parçaekmek abime yapmıştım güzel koktu
6,takım hatunları sinir oldum ben bizim eski takım gariplesmiş ölecem desem cvp yazan yokkınayacam sindi ama eski arklarım yok kalmamıslar takımım yokkkk olmusm 96 ( oy ben ne halt yiyem ( pınar 90 60 90 olmuş ( ben kendimi vuracam mevlüdümde elma krom dagotacam ((
cnm hypokondryak arkadaşım vardı
o bildirimde bulunmadı
ve sağlık problemi yüzünden çıkmak istediğini belrtti onu çıkerttım geri dönmk üzere ayrıldı dedim
orda varmı bi hatam en son ki kilosunu sabit yazdım
yoksa geçen haftaki kilosunumu yazacaktım
onu bilemdim
tamam azracım geçen hafta listelerinize baktım . 71 . 6 imiş
listeniz tamam canım ...
hemşon kilo veremedim diye gittin kadayıfa yemeklere sarıldın dimi . yanlışşşşşşşşkaydirigubbakcemile
ha onu unuttum bak akşam konusuyoduk wc ye gitti gelmedi sidikli hatun listede olmasada bize katılsın dimi ayten 8. takım yabancı kaldı ona haklı bizi istiyodu yer yok
8. TAKIM * *102.ETAP SONUÇLARI**
husel ( 72,7 ) / 72,7 / 0,0 / 0,00% ) kendi isteğiyle ayrıldı
azad ( 60,5 ) / 61,0 / -0,5 / -0,83% )
duru16 ( 78,0 ) / 78,1 / -0,1 / -0,13% )
selma12 ( 82,0 ) / 81,5 / 0,5 / 0,61% )
azrasıla ( 101,5 ) / 101,0 / 0,5 / 0,49% )
azra_sila ( 116,0 ) / 116,0 / 0,0 / 0,00% )
llaybasak ( 64,0 ) / 64,0 / 0,0 / 0,00% )
üzgünkız ( 75,5 ) / 73,3 / 2,2 / 2,91% )
hypokonriyak ( 71,6 ) / 71,8 / -0,2 / -0,28% )
hamsikolonisi ( 95,0 ) 94,0 / 1,0 / 1,05% ) (yeni üye)
yaylaguseli ( 81,5 ) 80,5 / 1,0 / 1,23% (yeni üye)
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 898,3 ) / 893,9 / 4,4 / 0,49% )
kahvaltımı ediyem suan 1 kase yagsız kızılcık tarhanası corba yaptım içine 1 dilim kepeklki etimek kırdım ondan öncede elma sirkeli su böggg
sabah sabah kahvaltın çorbamıydııı:1shok:
kızılcık tarhanası neykiiiiiii?
şöle yapsaydın çay yanına 1 dilimde ekmek kızartaydın . artık allah ne verdiyse bir kahvaltı yapaydınyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?