Deguacım, madem sen buralardasın ve toparlanma zamanının geldiğini düşünüyorsun.. Yeni yarışmacılar alabilirsin.. Gerçi şu anda bir çok takım özellikle de toparlanmaya çalışan 3.takım yeni üyeleri havada kapıyor ama belki sen de aradan 1-2 kişi bulabilirsin..
Böylece hem takımınızda bir hareketlenme başlar hem de sen yeniden aktif olabilirsin.
Neticede zaten kaptan yardımcısısın.. Yani en son böyleydi en azından..
Takımınızda pek bir hareket yok gibi gözüküyor da o yüzden söyledim..
Püskütcüm takım üyelerinden sosyal ağla iletişimde bulunduğumuz takım arkadaşlarım var onlara tekrar çağrıda bulunup ulaşmaya gayret edicem ulabilirsem takımı toparlamaya çalışıyorum
tabiki yeni üye yeni kan yeni keşifler de demek onlarada genel bi çağrıda bulunucam gelmek isteyenlere kapımız hevesle ve mutlulukla açılacak
ah bugun neler yediğimi saysam düşer bayılırsın kesin
ben biraz keşife çıkayım yeni üye kapma yarışında hadi bakalım 6. takımda gelıyor
Beğeni tuşu kafayı yedi!
:118: :118:
Oleeeeyy 6.takım da geliyor!
Aman diyeyim bu arada sen de bir an önce yediklerini toparlamaya bak.. Kiloyu vermek için harcadığın zamanı düşün lütfen..
yeni takimimiz hayirli ugurlu olsun...insallah el ele verip guzel kilolar vercez hepimiz:13::13::13:
Merhaba benim vermek istediğim kilo az olduğu için bir gruba kabul edilmedim misafir olarak çağırıldım sadece 😔 ama tam motive olabilmek için bende grup üyesi olmak istiyorum. En büyük sıkıntım doymak bilmemek(( bu grup yeni sanırım bende katılmak istiyorum?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuralları okudum kabul 😊 inş elimden geleni yapıcam
28 yaşımdayım 57 kiloyum hedefim 52 olmak
2 haftadır spora gidiyorum. Ama spora gidiyorum diye daha çok yedim sanırım 😳 adım serap troit hastasıyım boğazımı tutabilsem aslında metabolizmam çok hızlı çalışıyo. Elimde bi diyet yok ama
Tamam inş bugünden itibaren yazarım ama bugün dikkat etmemiştim görmezden gelirsiniz inş 😁
Akşam tekrar giricem şimdi bir nikaha gidiyorum şahit olucam inş 😊 Allah a emanet grup arkadaşlarım 💪
ok cnm bildirim mi yapayim?Hadi bakalım sağlıklı ve kalıcı olarak gitsin kilocuklarrrr
Sindicimm bu haftaki kilonu başlangıç kabul edeceğiz tatlım bilgin olsun
aramiza hosgeldin cnm bende kaptan yardimcisi sindi adim nuraAkşam tekrar giricem şimdi bir nikaha gidiyorum şahit olucam inş 😊 Allah a emanet grup arkadaşlarım 💪
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?