Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili 6. takım grup arkadaşlarım,hala izindeyim ve bu ara dönmeyi düşünmüyorum, değişik heyecanlar yaşıyorum, hayatıma bakıyorum uğraşıyorum iş güç ders mers derken hiçç diyetle uğraşmaya niyetim yok şu an ama muhakkak ki döneceğim izinden geri, 57 idi hedefim herkes biliyor bunu, belki 2 haftada belki de 2 ayda ama dönecem ... Grupla ilgilenmek istedim bildirimde eksiklik oldu, ardından concept'in üzücü durumu derken ayrıca grupta hiç üye kalmamış ve grupça bildirim yapılmazsa tekrar geçerli bir mazeretimiz de olmaz, eğer itiraz eden olmazsa yarın paylaşım alanına grupça izne ayrıldığımızı yazacağım, dönüş tarihimizi de gruba katılıma göre belirleriz artık ya da belirlersiniz.

Herkese kucak dolusu sevgiler.

Son düzenleme:
Emino
Çok çok çok üzgünüm. Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Fazlasıyla ümitliydim. Çok üzgünüm. Allah hepinize sabırlar versin.

hemen hemen hergun bakıyorum buraya bı yazan var mı dıye..amma cıks:)
Ben, -malumunuz- ınsan cenaze donemı pek yemek aramıyor, (64.5-65 gıderken) 62-63lere ındım...
toparlarım elbet dedım...
bayagı toparlayacagım cunku "HAMILEYIMMMM" cok sukur ıstedıgımız ay..ve bekletmedı Rabbım.
Bırı gıder...bırı gelır... denır ya! ıste bu!

Eeee sızler nasılsınız?
NEler yapıyorsunuz?
Esra'dan haberdarım (face)
Hılal sen nasılsın?
Ya Fulya?

Merhabalar. Ben Dilek .

Kısa bir zaman önce bu forumu keşfettim.
Aranıza katılmak istiyorum. Ama bu nasıl olur, nasıl biter bilmiyorum.
Ben 1,53 cm boyunda 59 kiloyum. Hedefim 53 kilo ve duygusal bir yiyiciyim.

Kızdığımda , üzüldüğümde kendimi yemeğe veriyorum. Millet stresten yemek yemez. Ben gak gelene kadar yiyorum.
Hatta öyle bir yemek ki 5 gün yemesem beni idare eder.

Benide aranıza alır ve beni yönlerdirseniz sevinirim.

Saygılar.

Emineeee, bak beğendm yazdım sanıyorum yazmamışımm..
Baya indin sen ama hamile olduğunu okudummm Allahım ne güzel bir haber bu, bu bebek sana çok iyi gelecek inşallahh

Ben de iyiyim valla koşturmaca hayat, bi yandan Zafer falan aynı, bi yandan derslerimle mesleğimle bi yandan gelecekteki yuvama atılan minik adımlarımla meşgulüm

eminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooo hayırlı olsun ya çok sevindim. yeni bebiş ile yenilenen hayatın olsun hep mutlu olun

concept sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim..

Kızlar, takım olarak izinde kalmaya devam mı? Dönmeye niyetiniz var mı, merak ettim.. Deguadan da ses çıkmıyor sanırım uzun zamandır.. :44:

kuzular ben geldim baktım kimsecikler yok şaşırdım. bana bi dönün kesin dönüş çanları çalıyo artık. evi taşıdım kızı okula başlattım. internet kotası sorununu hallettim. artık sınırsızım yiiihhhuuu. 1 aya kadar spor salonuna da yazılıorum tekrar devam inşallah kaldığım yerden. tabi benim izin olayı çok uzun sürdü takımdan atıldım mı bilmem.

eminecim çok çok üzüldüm ne desem bilemiyorum.allahım abine gani gani rahmet eylesin.hamilelik gibi bişey de gördüm hayırlı olsun canım

concept sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim..

Kızlar, takım olarak izinde kalmaya devam mı? Dönmeye niyetiniz var mı, merak ettim.. Deguadan da ses çıkmıyor sanırım uzun zamandır.. :44:

canım selam nasılsın bu arada hamıleymissn rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ankaradaki kurs bitti de ben kafamı toparlayıp da yazamadım biraz ihmalkarlık bıraz diyet psikolojisinden çıkmış olmam biraz kgcuklar almış olmam bi türlü buraya gelıp de yazmama engel oldu
ama toparlanma zamanı geldi de geçiyor ...
ben buralarda olucam eğerki gelirseniz kaldığımız yerden devam ederiz
hepinizi tek tek öpüyorum selamlar

Ben mi hamileymişim? Benim niye haberim yok?

Deguacım, madem sen buralardasın ve toparlanma zamanının geldiğini düşünüyorsun.. Yeni yarışmacılar alabilirsin.. Gerçi şu anda bir çok takım özellikle de toparlanmaya çalışan 3.takım yeni üyeleri havada kapıyor ama belki sen de aradan 1-2 kişi bulabilirsin..

Böylece hem takımınızda bir hareketlenme başlar hem de sen yeniden aktif olabilirsin.

Neticede zaten kaptan yardımcısısın.. Yani en son böyleydi en azından..

Takımınızda pek bir hareket yok gibi gözüküyor da o yüzden söyledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…