- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ay gel kiz nolcak her mesaj yazisinda hesapla gel cnm gel gelay azıcık tırstımmı ne:18::18::18::18: hele ki şu hesap kitap işi varya matematikten nefret ediyom becerebilitmiyim bilmiyom sırf bu yüzden bile kaçabilirim bu topikten
ay gel kiz nolcak her mesaj yazisinda hesapla gel cnm gel gel
ay bende sozelcıyım cnmyardım edersiniz ama yoksa bütün her şey birbirine girer arap saçı olur kimse çözemez. Yav ben sırf hesap kitaptan kaçayım diye sözelci oldum. Anam zayıflarken bilem karşıma çıkıyo
aramiza hosgeldin cnm bende kaptan yardimcisi sindi adim nura
yas 24 1 oglusum var 2 bucuk yasinda 90 kilo ile basladim simdi 83.800 oldum insallah guzel bir yol arkadasligi yapariz
hoş buldum 😊
bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği kk peynir 1 haşlanmış yumurta az bal
öğlen 3 kaşık pirinç pilavı 1 kase
çorba 2 dilim beyaz ekmek 1 kase cacık
akşam 4 dilim pizza keççap mayonezli 😔 bayanlar bugün misafirim şarjım evde yarın direk işe gidicem ve şarjım bitti.. En kötü ihtimalle yarın akşam yazarım 😔 cümleten hayırlı akşamlar
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ok cnm bildirim mi yapayim?
aramiza hosgeldin cnm bende kaptan yardimcisi sindi adim nura
yas 24 1 oglusum var 2 bucuk yasinda 90 kilo ile basladim simdi 83.800 oldum insallah guzel bir yol arkadasligi yapariz
ay azıcık tırstımmı ne:18::18::18::18: hele ki şu hesap kitap işi varya matematikten nefret ediyom becerebilitmiyim bilmiyom sırf bu yüzden bile kaçabilirim bu topikten
yardım edersiniz ama yoksa bütün her şey birbirine girer arap saçı olur kimse çözemez. yav ben sırf hesap kitaptan kaçayım diye sözelci oldum. anam zayıflarken bilem karşıma çıkıyo
hoş buldum 😊
Bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği kk peynir 1 haşlanmış yumurta az bal
Öğlen 3 kaşık pirinç pilavı 1 kase
Çorba 2 dilim beyaz ekmek 1 kase cacık
Akşam 4 dilim pizza keççap mayonezli 😔 bayanlar bugün misafirim şarjım evde yarın direk işe gidicem ve şarjım bitti.. En kötü ihtimalle yarın akşam yazarım 😔 cümleten hayırlı akşamlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlarrrr ne güel şenlenmiş takımımız hadi bakalım ilk günümüz hayırlı olsunn
Nuracım şu anki kilondan giriş yapacaksın cuma yarışmalarına ben sizleirnkini bildiğim için sorun yok cuma günü ilk listemizde yazacağım mevcut kilo ve hedefinizi
inşallah tatlım elbette yapacağız
Gülaycım korkmana gerek yok bitanemmm ben yardımcı olurumm çok basittaynen diğer topicte olduğu gibi birbirimizin menülerine yorum yapıp sohbet edeceğiz o kadar
tatlım bugünü saymıyoruz zaten menüne bakarsak bundan sonra pirinç pilavı yok pirinç =şeker çünkü
bunun yerine bulguru tercih etmeye çalış cnm akşamı zaten görmedimm akşamları yemeğin yanında mutlaka yoğurt veya salata tüketmeye çalış bitanemm iyi akşamlar
Tanısma amaclı kılo bıldırımı yapayım o zaman
baslangıc: 83.800
hedef (sımdılık): 75
bu hafta gelmeyi planladığım kilo buydu offff offff
Bu arada menüde biliyosun lokumdan gayrı birde o hazır yoğurtlar var ama senin başka çaren de yok onu biliyorum
menüm
sabah: sucuklu yumurta, avuç içi kadar peynir, yarım salatalık,4 ceviz
akşam: 1 koca tabak kısır.
Bugunku menum...
Kahvaltı:
1 havuc
1 kutu yogurt
1 taze kayısı
ogle:
1 halep koftesı
1 havuc
1 actımel
1 lokum
aksam:
2 kutu yogurt bırı meyvelı
su 1 bucuk lıtreyı gectı
Tanısma amaclı kılo bıldırımı yapayım o zaman
baslangıc: 83.800
hedef (sımdılık): 75
bu hafta gelmeyi planladığım kilo buydu offff offff
bu arada menüde biliyosun lokumdan gayrı birde o hazır yoğurtlar var ama senin başka çaren de yok onu biliyorum
aaaa benım kahvaltıda 1 muz vardı onu yazdım mı hatılamıyorumafiyetolsun cnmm mümkün olduğunca çok su içmeye çalışın spora da başlayacaksınız ohhhh kim tutar bizim takımı:13:
bitanemm çok az yemeye başladın sabahları en azından bir yumurta yemeye çalış akşamları da sırf yoğurt yiyeceksen yanına salata yap hiç olmazsa
üzülme kuzummm bu hafta kesin gidecekkkk:13::13:
aaaa benım kahvaltıda 1 muz vardı onu yazdım mı hatılamıyorum
bugun hafıflettım yarın ıcın dolma hazırladım buzdolabında yarın sadece pısırcem
sımdı callen ındırıyorum eger sorun olmaz acılırsa ona baslıcam cnm yada leslıe yaparım
aaaa benım kahvaltıda 1 muz vardı onu yazdım mı hatılamıyorum
bugun hafıflettım yarın ıcın dolma hazırladım buzdolabında yarın sadece pısırcem
sımdı callen ındırıyorum eger sorun olmaz acılırsa ona baslıcam cnm yada leslıe yaparım
evet unutmusum duzelttım ama yazdımyazmamışsın bitanemmmMuz yediysen mesele yok
bırazdan ınecek ınsallah acılır ve ınsallah turkcedır yaaaa olmazsa arastırayım ınerse gel beraber baslayalım haber verırım cnmbu gün yapacanmı. Hııımmmmmm o halde bende mi başlasam
bırazdan ınecek ınsallah acılır ve ınsallah turkcedır yaaaa olmazsa arastırayım ınerse gel beraber baslayalım haber verırım cnm
olmazsa leslıe yapcam hıc yoktan ıyıdır ama sen dedın ya 50 bedenlık ararken 44 oldu o yuzden cok ıstıyorum callenı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?