Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzum güzel bi takımım var orasıda benim ilk göz agrım:)
Biz kapışalım nuracım daha heyecanlı olur:)

Evet cnm yok görmüştüm sanki ondan hatırladım ama nolur nolmaz bi sorayım dedim yarışmalar nasıl oluyo tam olarak sen daha tecrübelisin bu konuda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baksana kapmak avlamak falan:)sana da hayırlı olsun canım..keyifli günler görücek gibiyiz:) hem destek hem sohbet hem diyet..müthiş bişey yaa seviyorum burayı sizleri

Ay ne bilim şakasına yazıverdim avlamak falan çünkü yeni üyenin ne zaman gelceği belli olmaz ben buyrun diyeyim de gelmek isteyen beni alıntı yapar görürüz diye düşündüm
Ya valla ben çok özlüyorum burayı giremediğim zamanlarda
Ayrıca burası yüzünden kilo alcam hele ki laptop basında oturmaktan hateketsizlikten kilo alcam diye korkuyorum valla
Bakalım takım tam olarak tamamlansın heyecanlı olacak gibi görünüyor :)

Çok tecrübeli sayılmam canımda cuma 10:30 kadar bildirim yapılıyo..takım içinde bireysel ve en son takım olarak yüzdeler hesaplanıyo..diger takımlarla yarışılıyo..bide ayrıca bireysel birincilikler oluyo takımdan bağımsız..yüzdeleri takım kaptanı ve yardımcısı hesaplıyo..ben bu hafta hedefi tutturamadıgım ve hatta fazla çıktıgım için cezalıyım bi arkadasla beraber biz hazırlicaz listeyi yüzdeleri..inş elime yüzüme bulaştırmam

Hımmm bende bilmiyorumm hesaplamayı ceza olarak başka ne veriyorlar peki

Swettcim ben tekrar okumaya basladim. Muglaya annemlerin yanina geldim..oradada internet yoktu..simdi komsudan kullaniyorum..bir aksilik olmazsa internetime ipotek gelmezse artik bende aranizdayim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 aydir haftada 3 gun okula gidip geliyorum...ayni zamanda kpssye hazirlaniyorum...cok stresli zamanlar geciriyorum anlayacagin ve hareketsiz...en son sizinleyken 74 e kadar düşmüştü m. ..bu arada 78 e yukseldim tekrar..martik bu işe dur demenin vakti geldi degil mi...

Dünden bu yana bogazima dur demeye başladım. ..Inşallah basta senin sonra diger arkadaşların destegiyle cok guzel yerlere gelecegiz...

Birşey soracagim haftada 3 gun sehirler arasi seyahat ediyorum..otobuste ikram veriliyor. .icecek olarak sekersiz neskafe icsem nasil olur.

Aramıza hoşgeldin cnm bildiğim kadarıyla şekersiz kahve içebiliyosun

Günaydınnnnnnn fıstıklarrrrr

amanda aman takım açılmışsüper bi takım olacagindan hiiiiç şüphem yok syn banu kaptayn
Hayırlı ugurlu olsunbende 13. Takımdayım kapışalım kızlar

açıldı fıstığımmm hoşgeldinnnn inşallah bitanem hayırlı olur kapışıciz zatennnn

Sen başka bi takımdasın dimi cnm bize katılmak istersen buyur gel

çok uyanıksın Nuracımmmm

Maşallah cnm sana

tşkler cnmmmm
Kaptan yardımcımızda pek bi cevval çıktı :) uyanık şey

Baksana kapmak avlamak falan:)sana da hayırlı olsun canım..keyifli günler görücek gibiyiz:) hem destek hem sohbet hem diyet..müthiş bişey yaa seviyorum burayı sizleri

kaptan yardımcımız tam bir cimcime maşallahhh inan bende çok alıştım Edacımmm face e bile hiç girmiyorum sohbet samimiyet çok güzelll hep böyle gideriz inşş

takımlar çok heyecanlı canım bu hafta kendin de göreceksinnn

Hımmm bende bilmiyorumm hesaplamayı ceza olarak başka ne veriyorlar peki

Valla kaptanların hayal gücüne baglı o :)

falaka filan değil tatlım korkma

Günaydın herkese

Dünden bu yana bogazima dur demeye başladım. ..Inşallah basta senin sonra diger arkadaşların destegiyle cok guzel yerlere gelecegiz...

Birşey soracagim haftada 3 gun sehirler arasi seyahat ediyorum..otobuste ikram veriliyor. .icecek olarak sekersiz neskafe icsem nasil olur.

Canımmm hoşgeldinnn tekrarrr okumaya başlaman süper olmuş bebişin nasılll kpss ye de az kaldı işi sıkı tutman lazım bitanemm inş emeklerinin karşılığını alırsın 4 kilo gelen fazla değil birlikte kurtulacağız onlardan inş nescafe karatayda yasaklar arasında ama ve selülit yapıyor biliyorsun söylemesi benden tercih senin kuzumm şekersiz bitki çayı veya normal çay veriyorlarsa onu tercih edebilirsin bitanemm
bu arada ilk sayfadaki kurallar geçerli değil yeni kurallarımızı okuyup kabul edersen ve hedefini söylersen listedesin cnmmmm
inş netine birşey olmaz da sık sık gelirsin

Sana da günaydın cnm hoşgeldin...nasılsın

Günaydın herkese

oooooo hogeldin kayıp anne

benimde kilo falan bildirmem gerekiyormu şimdi canım biliyorsunuz diye oralı olmadım. bu arada kendi aramızda yarıştığımız yetmiyo takımlar arası damı yarışacaz. iki kat sorumluluk:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…