- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
benimde kilo falan bildirmem gerekiyormu şimdi canım biliyorsunuz diye oralı olmadım. bu arada kendi aramızda yarıştığımız yetmiyo takımlar arası damı yarışacaz. iki kat sorumluluk:18::18::18::18:
Sana da günaydın cnm hoşgeldin...nasılsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde kilo falan bildirmem gerekiyormu şimdi canım biliyorsunuz diye oralı olmadım. bu arada kendi aramızda yarıştığımız yetmiyo takımlar arası damı yarışacaz. iki kat sorumluluk:18::18::18::18:
Hoşbuldum bitanemmm iyiyim şükürrr çok geç yatmışsınız gecehava kapalı içim sıkılıyor
ben sizin kiloları biliyorum cnm bildirmene gerek yok evet takımlar arası da yarışacağız takım yüzdesi %30 un altına düştüğü zaman ceza alıyoruz:18::18:
günaydınn kardeş takım bi selam vereyim dedim
Yani herkesin ortalama haftada be kadar vermesi gerek yüzdeyi 30 altına indirmemek için?
günaydınn kardeş takım bi selam vereyim dedim
Sanada günaydın :)
Aleykum selam
Şartları kabul ediyorum canım. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kilo bildirimimi de aksam tartilip yapacagim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımcım iyi pazarlar.. Dün bişey oldu ben bildirimlere yada başka hiç bi sayfaya giremedim sürekli site yönetiminden mesaj var deyip durdu..O zaman yaşayıp görcez artık
56.2 hedefim bayanlar maşallah grubumuz genişlemiş 😊
Canımcım iyi pazarlar.. Dün bişey oldu ben bildirimlere yada başka hiç bi sayfaya giremedim sürekli site yönetiminden mesaj var deyip durdu..
56.2 hedefim bayanlar maşallah grubumuz genişlemiş 😊
Anlaşıldı canım sagolhoşgeldin cnm haftasonu olduğu için durgun ama yine de iyiyiz maşallahhaftaiçi yeni arkadaşlarda gelir umarım
iyi pazarlar edacım hg cnm bazen site de küçük bakımlar olduğu zaman olabiliyor cnm sürekli olursa yazarız kazene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?