Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimde kilo falan bildirmem gerekiyormu şimdi canım biliyorsunuz diye oralı olmadım. bu arada kendi aramızda yarıştığımız yetmiyo takımlar arası damı yarışacaz. iki kat sorumluluk:18::18::18::18:

Sanırım evet cnm ve şimdiki kilonu başlangıç kilosu olarak sayılacak bende yaptım bakabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde kilo falan bildirmem gerekiyormu şimdi canım biliyorsunuz diye oralı olmadım. bu arada kendi aramızda yarıştığımız yetmiyo takımlar arası damı yarışacaz. iki kat sorumluluk:18::18::18::18:

ben sizin kiloları biliyorum cnm bildirmene gerek yok evet takımlar arası da yarışacağız takım yüzdesi %30 un altına düştüğü zaman ceza alıyoruz:18::18:

ben sizin kiloları biliyorum cnm bildirmene gerek yok evet takımlar arası da yarışacağız takım yüzdesi %30 un altına düştüğü zaman ceza alıyoruz:18::18:

Yani herkesin ortalama haftada be kadar vermesi gerek yüzdeyi 30 altına indirmemek için?

Kusurabakmayın kızlar komşular kahveye geldi haberde veremedimmm

Yani herkesin ortalama haftada be kadar vermesi gerek yüzdeyi 30 altına indirmemek için?

canım kendini şartlandırma ne kadar kilo verebilirsen elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum

günaydınn kardeş takım bi selam vereyim dedim

hoşgeldin Gülşahımmmm iyi yaptın tatlımmm iyi pazarlar

Sanada günaydın :)
Aleykum selam

Şartları kabul ediyorum canım. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilo bildirimimi de aksam tartilip yapacagim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canımm şu anki kilonu ve hedefini bana bildirirsinn bugünden itibaren yediğin içtiğin herşeyi ve yaptığın sporları günlük olarak yazmalısın canım
onun haricinde sohbet bilgi paylaşım daha ne olsunnn

]Haftalık Hedef Listesi

Gülay : 85,5------------------->
Nura : 83,8----------------->
anneyim mutluyum : --------->
Srpnc : 57---------------->

kızlar bu haftaki hedefinizi buraya makul bir rakam olmak koşuluyla yazın fazlası olursa ne ala ama tutturamazsanız takımları gezeceksiniz

56.2 hedefim bayanlar maşallah grubumuz genişlemiş 😊

6.TakımHaftalık Hedef Listesi

Gülay : 85,5------------------->
Nura : 83,8----------------->
anneyim mutluyum : --------->
Srpnc : 57---------------->56,2

Eki Görüntüle 1139828

kızlar bu haftaki hedefinizi buraya makul bir rakam olmak koşuluyla yazın fazlası olursa ne ala ama tutturamazsanız takımları gezeceksiniz

56.2 hedefim bayanlar maşallah grubumuz genişlemiş 😊

hoşgeldin cnm haftasonu olduğu için durgun ama yine de iyiyiz maşallah haftaiçi yeni arkadaşlarda gelir umarım

Canımcım iyi pazarlar.. Dün bişey oldu ben bildirimlere yada başka hiç bi sayfaya giremedim sürekli site yönetiminden mesaj var deyip durdu..

iyi pazarlar edacım hg cnm bazen site de küçük bakımlar olduğu zaman olabiliyor cnm sürekli olursa yazarız kazene

Ben kaçıyorum güzeller akşama görüşürüz inş cici bakın kendinize csılardan uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…