- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
oluyo cnm aradaCanımcım iyi pazarlar.. Dün bişey oldu ben bildirimlere yada başka hiç bi sayfaya giremedim sürekli site yönetiminden mesaj var deyip durdu..
cnm insallah hedefine ulasirsin56.2 hedefim bayanlar maşallah grubumuz genişlemiş 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insallah cnmbu hafta 84.5 hedefim. insallah tutturabilirim.
tabiki gelebilirsin emmacim...9 kilo cok iyi cnmMerhaba,
İsteyenler 6. takıma gelebilir denmiş diğer başlıkta. Ben de katılabilir miyim? :)
Diyette 5. haftam, toplam 9.4 kilo verdim. Sizlere katılmak isterim
mesajim ise yaramis sankiMerhaba canım hoşgeldinelbette katılabilirsin yeni kurallarımızı okuyup kabul edersen birlikte sağlıklı zayıflamaya devam ederiz cnm
biraz kendinden bahsedermisin ve eğer keisn takımımıza katılacaksan şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarmısın canım
5 hafta da güzel vermişsinn cnm tbrkler
hemen kaydediyorum bitanem
sende sğaol tatlım
cnm ben youtube dan izliyorum yada burdan da bu tarz video bulabilirsin sana favorimi yollicamSweetdimple bu videoları nerden buldun? Bende açılmıyo 😔
Bu arada adım Serap 😊
cnm hedefim 82.8 yani 1 kilo olsun iyi dimi 1 kilo]Haftalık Hedef Listesi
Gülay : 85,5------------------->
Nura : 83,8----------------->
anneyim mutluyum : --------->
Srpnc : 57---------------->
Eki Görüntüle 1139828
kızlar bu haftaki hedefinizi buraya makul bir rakam olmak koşuluyla yazın fazlası olursa ne ala ama tutturamazsanız takımları gezeceksiniz
insallah tesekkurler ne guzel insallah bizde senin gibi mezun oluruzMerhaba kızlar ............
eski takımım mezun oldugum. ne günlerimiz geçti
Hepinize hedeflerinize ulaşmayı dilerim
cnm ben youtube dan izliyorum yada burdan da bu tarz video bulabilirsin sana favorimi yollicam
http://www.fitsugar.com/Jeanette-Jenkins-Bikini-Boot-Camp-Workout-25405681
cnm hedefim 82.8 yani 1 kilo olsun iyi dimi 1 kilo
tekrar hosgeldin canim adin nedir?Güzel karşılamanız için çok teşekkür ederim
Biraz kendimde bahsedeyim; 88 kiloyla diyet serüvenime başladım, amacım 54-55 kilo olmak ama biz ona 54 diyelim yine de
Öğrenciyim, genelde yoğun bir tempom olsa da (yaz da dahil) her zaman forum için zaman buluyorum çünkü bu forum sayesinde diyete devam edebilmem için gereken motivasyonu sağlıyorum :)
Kuralları okudum, bildirim konusunda, takıma katkı ve devamlılık konusunda bir sıkıntı yaratmam zaten :)
Herkese bu zorlu kilo verme mücadelesinde başarılar dilerim!
selam kizlar menumu yazayim..
kahvalti-ogle:
valla krallar gibi bir kk kahvaltisi yaptim
yazarsam uzun gorunur
ama herseyden 1-2 lokma yedim yani peynir cesitleri, yumurta tereyag vb.
1 bardak siyah cay
2 bardak yesilcay
1 kucuk ve ince havuc
aksam:
1 tabak karisik dolma
yarim kase yogurt
(aslinda koydugum dolmaya kesin doymam dedim ama fazla bile geldi demekki mide kuculuyo zamanla)
1 bardak dogal elma suyu 1 bardak 68 kalori
su 2 litre
spor:
2 mil leslie
1 saat callenatics
sizcenazarlik bi menu oldu mu bugun
bence sanki olmusta
Bugün ki menüm
Sabah 1 poğaça kk peynir 4 zeytin yarım salatalık yarım domates
Öğlen 1 kase çorba 4 kaşık makarna 3-4 parça pantlıcan kızartma yarım kase yoğurt. Öğle yemeğimi iş yerinde yiyorum seçme şansım olmuyo 😔 bide akşam yemeğime dikkat edemiyorum arkadaşlarla ne bulsak yiyoruz. Onlardan kendimi soyutlamam lazım ☺️
Akşam sıcuklu yumurta 2-3 dilim ekmek 😳
ne kadar masum oldugunu aciklayabilmek icin cnmfena degil iste ehhhh diyelim:))) kiz meyve suyunun kalorisini niye yaziyon ki biz kal hesabi yapmiyoz.
cnm menulerini bi duzene oturtmak zaman alcaktir kesin o zamana kadar da alisirlarDaha diyet tapmaya başladığımı arkadaşlarıma söylemedim 😁 kızıyolar ben sofra kurmayınca yiyemiyo hanfendiler 😄 yarın izin günüm inş onlarda öğrenicek 😉
tekrar hosgeldin canim adin nedir?
bende 90 ile basladim suan 83.8 oldum 1 ayda
insallah hepimize basarilar olsun cnm
bende nura cnm memnun oldummmmHoşbuldumAdım Ayça :80: Herkes hedefine ulaşır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?