Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bendende günaydın kızlar.
geçmişe az baktım. fatu diyete dönmüş teprik ederim.
dün öğle sonu giremedim
oğlumun hastalığı dahada ilerledi.
sürekli hiç bir şey yemediği halde kustu. en son akşam artık ayağa kalkamaz oldu.:çok üzgünüm:
ilaçların hiç faydası olmadı.
artık akşam dr ye götürdük.
beta mikrobu olmuş.
iğne vurdular hemde bir kaçtane:a015:
4 tanede yazdı.
şu an uyuyor.
yavrum hiç uyuyamadı geceleri. sanırım iğne vayda edecek gibi.:sm_confused:
5 günün ardından benim oğlan minicik kaldı malesef.

diyetime bu gün daha dikkat ediyorum........
hepinize güzel bir hafta sonu tatili diliyorum.Şeniz

günaydınlar 6. takımın fıstıkları ama çok kaynakmışsınız oku oku anca bitirebildim.

sabah 1 kase mısır gevreği ile kahvaltımı yaptım.

canım çok çok geçmiş olsun bu aralar herkes hasta zaten inşallah bir an önce iyileşir yavrun:teselli::teselli::teselli:
günaydınlar 6. takımın fıstıkları ama çok kaynakmışsınız oku oku anca bitirebildim.

sabah 1 kase mısır gevreği ile kahvaltımı yaptım.

günaydı nazlıcım afiyet olsun:)

çok geçmiş olsun doracığım.

merhaba kızlar 2 gündür siteye girilmityodu siz nasıl girdiniz . eror oluyodu .....

doram çok geçmişler olsun ....... Allah acil şifalar versin ........

bedişim sefkili kaptanın takımımızdaki yardımcı degişikligini paylaşım alanına yazmadık gülüm .....

gelinde bi el at .....

Merhaba gce geceee :))) 3 ünite ders çalıştım 3 saattir çalışıyorum ama malesef deneme testlerim pek iyi gitmiyor morelim çok bozuk ve çok çok ama çok iştahım açık tam toparlanamıyorum bir türlü. Aabenim canım yaptırdım testlerimi perşembe günü ama inan azacak vakit olmadı, çok şükür herşey normal çıktı anlamadım neden o gün o kadar düşüktü?? Seni bende çok merak ettim ama britürlü yazını bulamadım acaba senin sonuçlar nasıl ?????
Buldum Aabanim şimdi okudum geçmişi, çok geçmiş olsun normal şeker çıkmamasına sevindim benim ablam tip 1 şeker hastası ve gerçekten zor bir durum. Allah herkese yardım etsin Canımcım bence doktorun verdiği bu liste ile kesin 1 ayda 2 kilo vereceksin en az çünkü çok sık yiyeceksin ee önemli olanda o zaten.

Son düzenleme:
günaydınlar 6. takımın fıstıkları bugün pirinç lapası diyetine başladım. 2 gün boyunca yapıcam.

günaydın ......

hemen atlayım nazlın güzel işte kilo veriyosun böyle düzenini niye bozuyosun bi anlasam .. lapaya gerek yokki ....

refim sen normal açlık taklukmu yaptırdın yaksa şeker yüklemesimi ... ve kaç saatlik . 180 dk test sonucun ne .... canım ... senin iştah açıkması benımkiyle aynı bunu benım yaptıgım sık yeme şekerli şayler yemeyerek önüne geçebilirsin ....
artık benım canım tatlı çekmiyo çok ilginç ama öyle ... inan dr. verdigi listedeki yiyeceklerim hepsini yiyemiyorum . çünki çok tok oluyorum inan sadece satine ve yenmeyeceklere çok dikkat ediyorum ...buda kan şekerimi düşürmüyor vede açıkmıyorum fazla ..a.s

günaydın ......

hemen atlayım nazlın güzel işte kilo veriyosun böyle düzenini niye bozuyosun bi anlasam .. lapaya gerek yokki ....

GÜNAYDIN AEBENİM . HEMEN SAVUNMAMI YAPAYIM. HAFTASONU BENİM BOĞAZ YİNE AÇILDI. BİR ŞEKİLDE ÖNÜNE GEÇMEM GEREKİYORDU ÖNÜNE GEÇMESEYDİM BU HAFTA İÇİ HEP ÖYLE DEVAM EDECEKTİ BEN BİLİYORUM KENDİMİ BİR YEMEYE BAŞLADIM Mİ BİR DAHA DURDURAMAM KENDİMİ.kötükedihüso

günaydın 6. takımın fıstıkları ben geldim
siteye nolmuş böyle ya, girene kadar delirtti beni!!
haftasonu börekler, pastalar derken kilo depoladım ama acayip moral de depoladım
kendime geldim valla
sabah ta işe metroya kadar yürüyerek geldim, akşam da yürücem inşallah
haftasonu annemle alışverişe gittik yine sinirlerim bozuldu
şişkoyum ben :1no2:
sizler napıyosunuz?
nazlım mesajını cuma akşam 5ten sonra gördüm, çok işim vardı tel bakamadım bile o gün

DIYET ILE KILO VEREMIYORSANIZ
Diyet yaptiginiz halde kilo veremiyorsaniz hormonlariniz bozuktur. Bu hormonlar genellikle insulin, tiroid, prolaktin, kortizol hormonlari veya mineral eksiklikleridir. Bu yuzden diyet yapmadan once Obezite ile ugrasan bir Endokrin uzmanina basvurup kilo almanizin nedenlerinin ortaya konmasi gerekir. Diyet yapmakla biraz kilo verseniz bile tekrar hizla kilo alirsiniz

HALSIZ, YORGUN,BITKIN, KILO ALAN, ENERJı YOKSUNU ISENIZ

Kilonuz var ve halsiz ve yorgun iseniz sizde buyuk olasilikla insulin direnci vardir. insulin hormonu iyi calismayan kisilerde diyet yapsalar dahi kilo verilmez. Bu durumun tedavisi hormon ve seker olcumleri ile saptanip uygun ilac ve beslenme ile tedavi edilmesi gerekir.

ACIKMA ATAKLARI VAR, TATLI KRIZI OLUYORSA KILO VEREMEZSINIZ

Halsizlik, acikma ataklari,tatli istegi kan sekerinin gun icinde oynadigini gosterir. Kandaki insulin hormon bozuklugu nedeniyle olusan bu durum ancak Endokrin uzmaninin tani ve tedavisiyle duzelir. Sekerdeki bu oynaöalr metabolizmanizi yavaslatir ve size kilo verdirmez.

AZ YEDIGINIZ HALDE KILO ALIYORSANIZ

Az yediginiz halde ve hareket-egzersiz durumunuz eskisi gibi iken kilo aliyorsaniz hormonlarinizda bozukluk vardir. Bu hormonlarin test edilmesi ve bozuk olanin tedavi edilmesi gerekir.

ZAYIFLAMA HAPI, BITKI, SEBZE, MEYVE HAPI YERINE HORMONLARINIZI OLCTURUN

Kilo vermek istiyorsaniz zayiflama hapi, bitki, sebze, meyve haplari yerine hormon tetkilki yaptirarak kilo almanizin nedenini ogreniniz. Teshis olmadan tedavi olmaz. biraz kilo verseniz bile hizla kilo alirsiniz. Onemli olan kilo alinmasina neden olan hormon bozuklugunun tedavi edilmesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…