canım çok çok geçmiş olsun bu aralar herkes hasta zaten inşallah bir an önce iyileşir yavrun:teselli::teselli::teselli:bendende günaydın kızlar.
geçmişe az baktım. fatu diyete dönmüş teprik ederim.
dün öğle sonu giremedim
oğlumun hastalığı dahada ilerledi.
sürekli hiç bir şey yemediği halde kustu. en son akşam artık ayağa kalkamaz oldu.:çok üzgünüm:
ilaçların hiç faydası olmadı.
artık akşam dr ye götürdük.
beta mikrobu olmuş.
iğne vurdular hemde bir kaçtane:a015:
4 tanede yazdı.
şu an uyuyor.
yavrum hiç uyuyamadı geceleri. sanırım iğne vayda edecek gibi.:sm_confused:
5 günün ardından benim oğlan minicik kaldı malesef.
diyetime bu gün daha dikkat ediyorum........
hepinize güzel bir hafta sonu tatili diliyorum.Şeniz
günaydınlar 6. takımın fıstıkları ama çok kaynakmışsınız oku oku anca bitirebildim.
sabah 1 kase mısır gevreği ile kahvaltımı yaptım.
bendende günaydın kızlar.
Geçmişe az baktım. Fatu diyete dönmüş teprik ederim.
Dün öğle sonu giremedim
oğlumun hastalığı dahada ilerledi.
Sürekli hiç bir şey yemediği halde kustu. En son akşam artık ayağa kalkamaz oldu.:çok üzgünüm:
Ilaçların hiç faydası olmadı.
Artık akşam dr ye götürdük.
Beta mikrobu olmuş.
Iğne vurdular hemde bir kaçtane:a015:
4 tanede yazdı.
şu an uyuyor.
Yavrum hiç uyuyamadı geceleri. Sanırım iğne vayda edecek gibi.:sm_confused:
5 günün ardından benim oğlan minicik kaldı malesef.
Diyetime bu gün daha dikkat ediyorum........
Hepinize güzel bir hafta sonu tatili diliyorum.şeniz
günaydın refim nasılsın testini yaptırdınmı ....:1hug:günaydın kızlar iyi pazarlar :) iyisinizdir umarım kimsecikler yok yine...
refim sen normal açlık taklukmu yaptırdın yaksa şeker yüklemesimi ... ve kaç saatlik . 180 dk test sonucun ne .... canım ... senin iştah açıkması benımkiyle aynı bunu benım yaptıgım sık yeme şekerli şayler yemeyerek önüne geçebilirsin ....Merhaba gce geceee :))) 3 ünite ders çalıştım 3 saattir çalışıyorumama malesef deneme testlerim pek iyi gitmiyor morelim çok bozuk ve çok çok ama çok iştahım açık tam toparlanamıyorum bir türlü. Aabenim canım yaptırdım testlerimi perşembe günü ama inan azacak vakit olmadı, çok şükür herşey normal çıktı anlamadım neden o gün o kadar düşüktü?? Seni bende çok merak ettim ama britürlü yazını bulamadım acaba senin sonuçlar nasıl ?????
Buldum Aabanim şimdi okudum geçmişi, çok geçmiş olsun normal şeker çıkmamasına sevindim benim ablam tip 1 şeker hastası ve gerçekten zor bir durum. Allah herkese yardım etsinCanımcım bence doktorun verdiği bu liste ile kesin 1 ayda 2 kilo vereceksin en az çünkü çok sık yiyeceksin ee önemli olanda o zaten.
günaydın ......
hemen atlayım nazlın güzel işte kilo veriyosun böyle düzenini niye bozuyosun bi anlasam .. lapaya gerek yokki ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?