Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aman senın hazır tabe yakarsın dur bende bitane yapimde içiyim en sevdigim sarma tutun sarma :))))

ooo özgecim çok güzel. ben artık alıştım eşime özel günleri birkaç gün öncesinden hatırlatıyorum kaydirigubbakcemile3 yine unutursa vay haline. ben de aman hediye alma birşeye ihtiyacım yok derim. ama almazsa surat asarım eheheeedelikafadulden istemem yan cebime.
bizim ailede önemser doğum günlerini. rahmetli annanem bile herkesinkini bilirdi.
kütom sen nasıl aldın kıss o 3 kiloyu lülülülülülü :mymeka:
patron gitti. ben yine sigara içmeye gidiyorum

aman senın hazır tabe yakarsın dur bende bitane yapimde içiyim en sevdigim sarma tutun sarma :))))

:roflol: :roflol: :roflol:
ayy kıs nasıl içion onu. babam da öyle içer. ama stoklu. senin gibi her içmeden önce sarsa kesin sigarayı bırakır. tembeldir azıcık :roflol:

he güselmiş benımkı hediyeleri kendi işinede yaracak turden secer genelde gecelik çamasır ! mp3 son zamanlar bunlar hediyeler bencil bu adam yaw

azcık yedim sonra spor etmedim ondan

he güselmiş benımkı hediyeleri kendi işinede yaracak turden secer genelde gecelik çamasır ! mp3 son zamanlar bunlar hediyeler bencil bu adam yaw

benim kocam hiç öyle şeyler alamaz. utanır kaydirigubbakcemile3
gerçi benim de aldığım yok. çeyizden var birkaç tane. aslında almalıyım da üzerimde kalmıyor ki ben de sinir oluyorum

heee hele bir zayıfliim hep göbeği açıkta bırakanlardan alıcam
şu an aklım hep göbüşü kapatmakta

ay sorma benim kociş sevgililer gününde parfüm almış teneke bir kutuda parfüm deodorant bene dedim olcay bir sürü parfüm var nedan aldın diye bu da güldü kutusunu bana verirmisin balık malzemeleini koyacağım dedi yani bana değil kendine almış:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

benim kocam hiç öyle şeyler alamaz. utanır kaydirigubbakcemile3
gerçi benim de aldığım yok. çeyizden var birkaç tane. aslında almalıyım da üzerimde kalmıyor ki ben de sinir oluyorum

heee hele bir zayıfliim hep göbeği açıkta bırakanlardan alıcam
şu an aklım hep göbüşü kapatmakta

nan siz ne edepsiz hatunlarsınız :roflol::roflol:

ayıcıklı pijamalarım neyine yetmiyor :roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol:
neyse konuyu kapatalım. kimse kalmadı zaten. utangaç karılar sizi lülülülülülü

merhaba kızlar...sondan 1. olmuşuz haaa? olsun bea ,ben geleyimde bakın neler yapıcaz hepberaber...kayınvalidem iyiye gidiyor,kolunu bandajdan çıkarıp,siyah kemerli dirsekli falan bişeyle sabitlemişler,leğen kemiğindeki çatlak için 15 gün daha yatacak,kontrolden sonra belkide aranıza dönebilirim,sizleri özlüyorum öptümmmm......

pis cadılar sizi.....kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso replerim yerinde saymışklava:klava:klava:,küstüm işte 90 kilo olup gelcem görceniz......kafamçokkarıştıdelikafadulden:uhm:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishahaha çok güzel yaaa bu yeni mi?

benım sayemdee :çok üzgünüm:

tabii ya sen gel ilk 3 ten inmeyecez Allah şifasını versin sende cabucak gel artıka.s.

ya kızlar nazlı beni öldürcek
sabah msj atmış bana 59 kiloyum diye ben az önce gördüm

hade ordan metabolizmk zafiyetli seni
ben senin gb diyet spor yapsam
anoreksya die hastaneye yatırmışlardı beniii

:1shok neki ..:roflol: he işte farkımızı burdan anla ...şutarafagitti:roflol::roflol::roflol::roflol:

aman bakma sen o yaşlı dede metabolizmalı yaşlı karuyaaaa......
naapsın
yazıııkkkkkötükedihüso

naniknanik kıs senle buluşak kim yaşlıymış bakarız o zaman . ha hayy ...naniknanik du bi resmimi koyamda bak bakalım kim yaşlı ...lülülülülülü

yok be olmadı neyse bi ara yaparım ...... şimdi işim var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…