Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldim kızlar geldim rakibem sen kac verdin
Afedersiniz Ikide bir wc ye çıkıyorum bir bitsin yazcam

Son düzenleyen: Moderatör:
*** 6. TAKIM 365. ETAP ***

anneyim_mutluyum( 78,2/78 /0,2 /%0.26 )
ayyuzlum0211 ( 83,5 / / / %)
EYLÜL SILA ( 68.2 /67.7 / 0,5/ 0,73% )
ferideei ( 78,5 / / / % )
neslihank4 (84,5 / 83.5 / 1 /%1.18 ) yeni üye hedef kilo 75
Sindi564 ( 82,7 /81.6 /1.1 /1.33 % )

6. Takım Ortalaması :

masallah bana bu haftada basardim ben anladim benim tarti kendini cuma gunune sabitledi bana daha cok hirs yapip spor yapmam icin cuma gununden once pek birsey gstermiyo

Ayy gidip gelip bakiuorum rakibemden haber yok

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

burda cnm nilyanim

slm kizlar su erteleyip durdugum dr kontrolune gittim. yeni geldim eve esim hazir ol memlekete gidiyoruz dedi. iki ayagim bir papuca girdi. hesaplamayi da yapamadim daha. az sonra hesaplimde rezilligimi cumle alem duysun gordun. malesef artidayim

slm kizlar su erteleyip durdugum dr kontrolune gittim. yeni geldim eve esim hazir ol memlekete gidiyoruz dedi. iki ayagim bir papuca girdi. hesaplamayi da yapamadim daha. az sonra hesaplimde rezilligimi cumle alem duysun gordun. malesef artidayim
hosgeldin cnm ne dedi doktor
o kadar spor yaptin falan nasil arti cikti ki

ayyuzlum0211 ( 83,5 /84.5 / -1/-1.18 %)

6. Takım Ortalaması :

sanırım becerebildim. o kadar dikkat edip artı gören bir benim heralde şimdiden sevilay ı kutlarım ve bütün takım arkadaşlarımı da kutluyorum. beni örnek almayın sakın haftaya daha da artıda olacağıma eminim. boşa kürek sallıyom ama kendime itiraf etmiyom. bakalım tahlil sonuçlarım ne çıkacak. ona göre kendime yol haritası çizecem. ben hazırlanmaya devam edim arada uğramaya çalışacam kızlar

hosgeldin cnm ne dedi doktor
o kadar spor yaptin falan nasil arti cikti ki

tahlil sonuçları öğleden sonra çıkacak ama dr iplemedi beni doğru düzgün dinlemedi bile çok sinir oldum. sanırım kas oranımı arttırdım onun etkisi diye düşünüyorum ama sonuçta artıyım yapacak bişe yok

hoşgeldiniz kızlarrr Sindicim tbrk ederim cnn 1,1 harika bir rakammmm bravooo

Gülaycımm hoşgeldinn dr ne dedi inş önemli birşey yoktur artı çıkmanı takma kafana geçen hafta süperdin muhtemelen kas yaptın cnm sakın sıkma canını memlekete gideceksiniz demek girebilecekmisin ordan:26: ansızın haber alınca elin ayağına dolaşmıştır kolay gelsin cnm 3 çocukla hazırlanmak zor

asla boşa kürek sallamıyorsun azmini biliyoruz sakın suçlu hissetme kendini kolay gelsin cnmmm

ayyuzlum0211 ( 83,5 /84,5 / -1/ %-1,20 )

6. Takım Ortalaması :

Son düzenleme:
ay cnm senin ne kadar azimli oldugunu tum KK biliyo artik hicte kucumseme kendini istedin mi 3 cocuk es ev sporu nasilda yapiyosun sadece patlamalarini frenlesen cok iyi olcak yedin mi tadina baktin mi birak sen aman batti balik yan gider yapiyosun artik kim seni kizdirip bu hale getiriyosa sinirini yemekten cikariyosun sanki ama yaparsin sen yaaa kolay gelsin toprlan cnm birde izin mi alcaksin topikten yoksa ordan gircek misin
ay en gicik oldugum doktor tipi sanirsin dunyalari kurtarmis cok isi var bi bizle ilgilenmiyo
insallah tahlillerin temiz guzel cikar sende rahat edersin..allah sifa versin cnm..
sagol cnm bende sasirdim acikcasi dune kadar sadece 200 gr vermis gorunuyordum ama sabah oyle olmadi
ama rakibemin yuzdesi daha fazla cikti

sonuçların inş güzel çıkar bitanemmmm her dr bir olmuyor tabiki bazıları var gerçekten çok iyi canla başla çabalıyor o samimiyeti hissediyor insan her meslekte böyle çürük elmalar çıkabiliyor şansına anlayışsız denk gelmiş

gerçekten çok sevindim sindimmm hedefe adım adım yaklaşıyorsun tbrkler cnmmm Sindimm paylaşım alanına feride gelirse sen taşırmısın cnm bu hafta

dunku menum...

kahvalti:
peynir
domates

sonrasinda iki saat arayla ayran detoksu

sivi:
2 litre sassy su
1, bucuk litre normal su
2 bardak form cayi

spor:1 saat yuruyus

dun cok gec yattim esim dolap kurdu sonra 1 dolabi salona koymak istedi bende karsi ciktim tartistik benle inatlasmicaksin diye bende anla inattan degil ama olmaz yani salonun ortasinda iki kapili dolap diye karsi ciktimm (allah kahretsin ikimizde inatciyiz o ayri) sonra o ben diger odaya dolabi kurdum bu dolapta burda kalcak cekti gitti yatti oglumda yatmisti gecenin 10 dan 1 bcuuga kadar ben yavas yavas salondaki dolabi diger odaya aldim balkkona koyacagimiz dolabi da cikardim salona artik bugun gelsin bi zahmet balkona koysun dolabi koltuklari cektim yer olsun diye flan bugun salonum yeni tasinan insalarin evi gibi bu bahaneyle bugun koltuk altalarini silcem cok isim var o nedenle ugramazsam akliniz kalmasin ok canlarim ama yinede tlf dan bakarim kim napmis diye
boylece kadinin fendi erkegi yendi oldu gece uyandirdim ise gitcegi icin kalkti bir laf etmedi niye kaldirdin da demedi diyemezde ne o oyle salon ortasinda dolap

gerçekten çok sevindim sindimmm hedefe adım adım yaklaşıyorsun tbrkler cnmmm Sindimm paylaşım alanına feride gelirse sen taşırmısın cnm bu hafta
olur cnm elimden geldigince yaparim zaten kim ne yazsa tlf na bildiirm geliyo bakarim feride yazinca yaparim ama belli bir saati var dimi paylasim alaninin

yalniz takim ortalamasi nasil yapilir ilk sayfaya bi bakayimda yanlis olmasin

dün yoğun olduğun belliydi detoksa başladın demek hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inş iyide ağır eşyaları neden kaldırıyorsun kuzum beline bişey olosa ömür boyu çekeceksin kolay gelsin cnm eşin gelene kadar elleme ağır dolapları temizliğini yap tamam benimde misafirler gelecek yatılı bugün giremezsem aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…