Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok cnm detoksun ikinci gunuydu ya dun o yuzden zaten bir daha cok gerekmedikce detoks yapmam guzel guzel yemegimi yemek varken ne diye detoksla ugrascam anca turkiyeye gelmeden once yaparim belki
valla dolaplari ittim sadece ama agirdi gercekten neyse gecti gitti
takim yuzdesi butun yuzdeler toplanip uye sayisina bollunuyo 5 rakam cikarsa 6 yapip yuvarliyoruz dimi cnm ok bende
sen misafirlerinle ilgilen cnm

olur cnm elimden geldigince yaparim zaten kim ne yazsa tlf na bildiirm geliyo bakarim feride yazinca yaparim ama belli bir saati var dimi paylasim alaninin

bende evdeyim cnm ara ara bakarım tüm yüzdeleri toplayıp 6 ya sayısına böleceksin cnmm feride gelse de gelmese de 6 ya bölünecek sen öğrenesin diye rica ettim bitanemm inş feride gelir gelmezse 1. kez bildirimde bulunmadı yazacağız 5, takımın altına yapıştıracaksın cnm takım sırasına göre kopyalanıyor 5, tkm paylaşmadıysa listesini 4, takımın altına baştaki ve sondaki alıntı yapılaN QUOTE leri silip göndereceksin bitanem

tebrık ederım cook guzel gıtmıs aferın senın tartıya bak benımkı okadar akıllı degılspor yapmanı ıstıyo demek tartın
ben cuma cumartesı tartılıp pilini cıkarıp portmantonun ustune koyuyorumkı hafta içi zırt pırt tartılmıyım dıye.sık sık tartılmsak bana ıyı gelmıyo haftada 1 tartılınca surprızde oluyo daha guzel
slm kizlar su erteleyip durdugum dr kontrolune gittim. yeni geldim eve esim hazir ol memlekete gidiyoruz dedi. iki ayagim bir papuca girdi. hesaplamayi da yapamadim daha. az sonra hesaplimde rezilligimi cumle alem duysun gordun. malesef artidayim

*** 3. Takım 365.Etap ***
Erigim63, 4 /63,3/0. 1/0,16)kilosu sabit.hamilelik nedeniyle izinli
kelebekolacam: (76,2/ 77.0 / - 0.8/% - 1,05 )
bluebottle: (53, 9/ 53,9 / 0 / % 0,0 )kilosu sabit
Sevilay80: (65, 9 /65.4 / 0.5 /% 0.76 )kendi isteğiyle ayrıldı
Valkyrie8979,8 / 78,1 /1,7 /% 2,13 )
Ecemavi: ( 75, 4 / / / % )bildirimsiz izne ayrıldı
Sahgull( 69, 7 / 68,7 / 1,0 /% 1,43 )
Nilyyyaaannn : ( 91/ 89.4 / 1.6 /% 1.76)
Nurseza_ : ( 88, 0/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu

3. Takim Ortaması: % 0, 58

evet cnm anladim bende oyle yapcaktim quote leri silip yapcaktim
sagol cnm ogrendim bile

valla aralarinda bi nilyanncim ile valkyrie guzel kilo vermis cogu ayrilmis hedefe mi ulastilar

Son düzenleyen: Moderatör:
evet cnm anladim bende oyle yapcaktim quote leri silip yapcaktim
sagol cnm ogrendim bile

çok zekisin kuzummmm boşuna kaptan yardımxcısı seçmedim sneiii peki bitanemmm bugün sen taşı her hafta takımdaki üyelerden biri taşısın öğrenme açısından

slm kizlar su erteleyip durdugum dr kontrolune gittim. yeni geldim eve esim hazir ol memlekete gidiyoruz dedi. iki ayagim bir papuca girdi. hesaplamayi da yapamadim daha. az sonra hesaplimde rezilligimi cumle alem duysun gordun. malesef artidayim

gulaycım oyle demekız kesın kas yapmısındır delı gıbı spor yaptın sen
artıda olman önemlı degıl ıncelmısındır kesın.aslında ben senın ölçülerı merak edıyodum köye gıtmeden ölçülüp yazsana baakalım nekadar gıtmıs callenle
ama cook emek verdın nolur köyde dıkkat etmeye calı almasan super olur sen ıstersen yaparsın nasılda gaz verıyorum ama

senide tebrik ederim cnm vermissin

*** 6. TAKIM 365. ETAP ***

anneyim_mutluyum( 78,2/78 /0,2 /%0.26 )
ayyuzlum0211 ( 83,5 /84,5 / -1/ %-1,20 )
EYLÜL SILA ( 68.2 /67.7 / 0,5/ 0,73% )
ferideei ( 78,5 /0,0 /0 / %0,0 ) 1, kez bildirimde bulunmadı
neslihank4 (84,5 / 83.5 / 1 /%1.18 ) yeni üye hedef kilo 75
Sindi564 ( 82,7 /81.6 /1.1 /1.33 % )

6. Takım Ortalaması : 0,38

Sindicim feride gelmezse aynen paylaş cnmm feride gelirs ekırmızı yeri silip paylaşırsın cnm ortalamayı değişip ben kzueni hastaneye götürücem kontrole akşam 6 dan önce paylaşmamız lazım cnm yoks ceza alırız öpüldünüz

cnm saat 4 te paylasayim mi yoksa 6 ya kadar beklim mi
birde illa 4. 5. takimi mi beklicez sonra mi paylasabiliyoruz

kizzzzz ferideeeeeeeee nerdesiiiiiiinnnnn
elma dersem cikkkkkkkkkkkkk
armut dersem cikmaaaaaa
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vücut kas yapıp sıkılaşmaya girmiştir bende gecen ay gram vermedim di
takılma sakın

6. Takimin citirlari hepinizi tebrik ediyorum
Insallah boyle devam ederizzz

eh liste sonunda çıkmış iyi durumdayım anlaşılan

vücut kas yapıp sıkılaşmaya girmiştir bende gecen ay gram vermedim di
takılma sakın

eh liste sonunda çıkmış iyi durumdayım anlaşılan

Bence gayet iyisin ayrıca kızın için tebrik ederim cnm ne güzel bir mutluluk ve gururdur ama bi hediye haketti fıstık yanındaki öğretmeni sanırım dimi sen değilsin

Iphone dan gönderildi

bence gayet iyisin ayrıca kızın için tebrik ederim cnm ne güzel bir mutluluk ve gururdur ama bi hediye haketti fıstık yanındaki öğretmeni sanırım dimi sen değilsin

ıphone dan gönderildi

:)))) ay olurmu kız benim bende neden kimse boyumdan posumdan bahsetmedi dedim öğretmenimi sandılarki beni
:))))))))))))))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…