Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oyyy öykü m takdir aldı cook mutluyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay cok tatlısın o gamzeler cok güzel sweetciğiminde gamzeleri var yanlış hatırlamıyorsam ayrıca pek kilolu görünmüyosun gercekten belki boyum avantajı da olabilir ne guzel genc anne maşallah sana

Iphone dan gönderildi

teşekkürler tatlım. evet banu ya söylemiştim benimde gamzelerim var diye o esmer ben kumral. bu hafta farkettim zaten baya inceldim zaten çok göbekli değilim sadece kalın belliyim eridikçe olanda gidiyor sayenizde hırslandım iyiki geldim kız aranıza

Valla evet yani öyle göze batan kilon yok gercekten belki bunda platesinde etkisi büyüktür
Ben malesef elma tipli mi denir öyleyim sırf göbek yani ama senin plates topun kadar vardı şimdi Adana Diyarbakır karpuzuna döndü 1 bucuk ayda azda olsa küçüldü inşallah daha da küçülecek hakikaten iyi ki bulmusuz bu topiği ve arasına katılmışız kızlarla daha bi hevesleniyo insan sende kendine bi çizelge yap ona baktıkca daha da hırslanırsın vay be ben ne yapmışım dersin;€

Iphone dan gönderildi

o çizelge çok karışık geldi uğraşmaya da üşendim. ama evimde giyinme dolabımda çeşitli resimler ve 3 yıllık kilo takip çizelgem yapışık zaten. her giyindiğimde görüp hevesleneyim diye. şimdi çok severek giydiğim eski 42 ve 40 beden kıyafetleride astım dolaba şu 44 bedenden de 79 larda kurtulursam gerisi gelir. bu ay sonu hedefim 80 küsürlüde olsa temmuzda da allah kerim

bende bugun güncellik dedim de sayfa bozuk çıkıyor sonraya erteledim pek bi karışıklığı yok aslında istersen sonra şimdilik hedefin şimdiki kilonu ve başlangıç kilonu yaz ben sana yaparım
Biz nerdeyse aynı kilodaydın aslında ben bu hafta 81.6 oldum aynı bedenleri giyiyoruz ama benim göbek yüzünden pantolonu bi beden büyük alıyodum.şimdi henüz almadım gecen yaz beni sıkan pantolonu giyiyorum ay evet bende bu ay sonunda 79 u görmek istiyorum artık Ramazan gircek araya ama olsun dikkat etmek zorundayım ki verdiğimi almayayım zaten kızlara da soracaktım nasıl beslenelim diye Ramazan'da regl oldugum günlerde spora sarcam ki bol bol su içebilcem o zaman inşallah bende Ağustos- Eylül de en az 75 olmak istiyorum Türkiye'ye gelene kadar 70 olsam daha süper olacak ama işte bakalım artık inşallah olur
hepimiz hedefleri gerçekleştiririz

süper gaz vallahi. ama ben izne çıkıyorum kızlar. tahliller biraz tuhaf çıktı. kansızlık sınırda, b12 eksikligi varmış, insülin direnci artı hatırlarsanız midemdende şikayetçiydim ve sindirim bozukluğu çıktı. haftaya açlık tokluk kan testi yapacaklar şekerim yüksek çıktığı için. ilaçlar iğneler offff allah yardımcım olsun.. işte bu sebepten ötürü bir süre takımın puanını düşürmemek için azıcık izne çıkacam. gelip sohbet muhabbet ederim ama bildirim falan yapmicam. dr bu durumda zaten kilo veremezsin dedi. zaten sindiyle aynı kilşodaydık sindi 80 e indi ben hala tırmalıyorum yerleri verecem diye. ha yememe hala dikkat edecem hatta karatayın 2. kitabını bitirememiştim insülin drenciyle ilgili olanı onu dikkatlice okuyup sindirecem o doğrultuda beslenmeme dikkat edecem. offff çok yazdım başınızı şişirdim yine

inşallah olursun sende o azim var inanıyorum istediğin kiloya gelecen.

Aşk olsun cnm ne demek başınızı şişirdim sen bizim Ayyüzlümüz gülayımızsjn aa kendine dikkat et cnm kısa bir ara ver belki daha da iyi olursun bak ne guzel kitabıda bitirir bize anlatırsın aldığın notları geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu hastalıkları bu arada ben hala 81.6 dayım

Iphone dan gönderildi

80 e dayandın işte ne kaldı şunun şurasında maşallah. zaten bir süredir dedim ya zihnim bulanık diye biliyodum b12 den inşallah daha iyi olacam. o zman daha kolay kilo vererek aranızda yerimi alacam inşallah

80 e dayandın işte ne kaldı şunun şurasında maşallah. zaten bir süredir dedim ya zihnim bulanık diye biliyodum b12 den inşallah daha iyi olacam. o zman daha kolay kilo vererek aranızda yerimi alacam inşallah

Insallah cnm bnm kendine iyi bak özlettirme kendini ama

Iphone dan gönderildi

Ayy burda muhabbet koyu. Bebde bugun donuyorum izmire. Eve gidice bi gecmis yapiyim bilgisyardan telden olmucak bu.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…