dr. verdigini uyguluyorum aralara monti amcayıda serpiştirdim süper oldu .....delikafaduldenmerhaba kızlar az girdim tek refff var .merhaba reffff....
aebenim yeni bir diete mi başladın eski,lerin karması mı?sonuç almayada başlamışsın,ben gelince bende deneyeyim bakalım...herkezi öptüm.......
yaaa yukarıdaki listede niye yokum?ben yarışmadan çıkmadım ki..... sadece 1 ay kadar izin aldım...offfff.....
refim ogun site bozuktu sana ulaşamadım güzelim .... sen şeker yükleme testini bı yaptır . lütfen .. açlık toklukla belli olmuyo ben geçen sene yaptırdıgım bişi yok demişti halbuki aynı sorunlarım vardı . dr. gözdem kaçırmış . yükleme testi olayınca belli olmuyor ...... ve 2 saatte yeme işi sana göre sen çok acıkıyosun benım önceki halim gibi ....Merhaba herkeslerrrreee sürekli diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum bu sabah yeniden başladım hadi hayırlısı sabah 1 saat 15 dakika spor yaptım :)
repine yazdıkya gülüm .mirmirmirmirheyyy bişe sorduk kızanlar
evet kaptanım elif son kararın nedir güzelim . ona göre takıma 1 kişi almamız lazım ....:uhm:6. TAKIM * *102 ETAP SONUÇLARI **
asibulut ( 57.5
dora ( 63.0
aeben ( 67,0
kütahya ( 78.0
cceylin ( 60.5
referans ( 75.5
nazlıgüleç ( 59.4
mmmf27 ( 64,0
else ( 68,2
yumukum ( 78,0
ozgekrd ( 72 .8
6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 909.4
LİSTE BU MAYTAPÇIĞIM ELİF AYRILMAYA KARAR VERDİYSE KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI YAZALIM KARŞISINA
evet kaptanım elif son kararın nedir güzelim . ona göre takıma 1 kişi almamız lazım ....:uhm:
Çok üzgünüm çoooknan ben suratsızmıyım yane ....:roflol::roflol::roflol:tam tersi emme neyse .:dilcikar::dilcikar: sen kork benden böyle yersen dahada korkacaksın ...kötükedihüso:roflol::roflol:kız aeben sağlıkocana yeni bi hatun dr gelmiş aynı sen bacım sendne çekindiğim gibi ondan da çekiniyom çok suratsız ama o gitmiyom hiç insanlar çift yaratılmış derler ya aynen öle
takımdan çıkyosun diye burayadamı yazmayacaksın elifffffff...senağlamason kararım ayrılmaktır kızlar
hepinize çok teşekkür ederim çok şekersiniz hepiniz a.s.
beni unutmayın olur mu kaydirigubbakcemile3
takımdan çıkyosun diye burayadamı yazmayacaksın elifffffff...senağlama
Çok üzgünüm çoooknan ben suratsızmıyım yane ....:roflol::roflol::roflol:tam tersi emme neyse .:dilcikar::dilcikar: sen kork benden böyle yersen dahada korkacaksın ...kötükedihüso:roflol::roflol:
son kararım ayrılmaktır kızlar
hepinize çok teşekkür ederim çok şekersiniz hepiniz a.s.
Beni unutmayın olur mu kaydirigubbakcemile3
çok suratsız ama o dedik bea sen suratsızsın demedik:dilcikar:yani ondan suratsız diye çekiniyom kolay gelsin diyon bönbönbakıyo cevap vermiyo:dilcikar:senden çekindiğim için seni koçum tayin ettim ama sen bile vız geldin puhahahah:roflol:
yumukum çalişırken bukadar ödün vermeniz dogrumu sizce herşeyim bir yeteri var ..Çok üzgünüm çoook ben yemek yiycem desen karşımı çıkıyolar . bu kadar kendinizden ödün vermeyin bence ....süprizzzzzselam kızlar nasılsınız? ya neler oldu iyiki bi dün giremedim elifcim neden ayrılıyosun bende epeydir doğru dzgün kilo veremiyorum ki bi çok arkadaşımız var böyle bi bakıyosun bi hafta 1 kilo vermiş öbür hafta 3 kilo birden almışneden moralini bozuyosun,en azından burda kendini frenleyebiliyor insan ne cevap vericem korkusuylakaydirigubbakcemile3tırsıyom ben yaniben bi kere daha düşün derim yine senin fikrin tabi...
ben bugün 7 de uyandım hastaneye gittim yeğenim temmuzda evlenecek doğum kontrolüyle ilgili ne yapmalıyım diye bana danıştı henüz çocuk istemiyolar bende en güzeli doktora gidelim kulaktan dolma yöntemler denemeyelim sana en uygun yöntemi bulalım dedim,gittik doktor bikaç fikir verdi en uygun olanı tercih edecek bakalım ben görevimi yaptım diye düşünüyorumCADIARZUen azından önerdiğim yöntem bünyesiyle uyuşmazsa yaşıcam tediginlikten yırttımben ilk evlendiğimde kullandığım doğum kontrol ilacı bende aşırı kilo yapmıştı o yüzden çekiniyorum birine tavsiye etmeye ,herneyse sabah bir simit 2 fincan şekersiz çay içtim bu ara epey saldım ben kendimi yarın +verirsem beni parçalayabilirsiniz:mymeka: klava:ama kendime gelip şöyle bir silkinmem lazım diyete ilk başladığım günlerdeki gibi kararlı bi şekilde yeniden başlamalıyım,aebencim senin diyet süper cnm sık sık yemek hem acıktırmıyor hemde metabolizma çalıştığından kilo daha çabuk veriliyor,ama ben yapamıyorum onu işe başlamak hareket açısından iyi olduda yemek açısından olmadı:uhm:hiç bişey yemeye vaktim yok su içmeyi bile unutuyorum işim zorrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?