sevmez olur muyum nazlım hepinizi çok sevdim
inşallah siz de beni seviyosunuzdur:))
selam kızlar nasılsınız? ya neler oldu iyiki bi dün giremedim elifcim neden ayrılıyosun bende epeydir doğru dzgün kilo veremiyorum ki bi çok arkadaşımız var böyle bi bakıyosun bi hafta 1 kilo vermiş öbür hafta 3 kilo birden almışneden moralini bozuyosun,en azından burda kendini frenleyebiliyor insan ne cevap vericem korkusuylakaydirigubbakcemile3tırsıyom ben yaniben bi kere daha düşün derim yine senin fikrin tabi...
ben bugün 7 de uyandım hastaneye gittim yeğenim temmuzda evlenecek doğum kontrolüyle ilgili ne yapmalıyım diye bana danıştı henüz çocuk istemiyolar bende en güzeli doktora gidelim kulaktan dolma yöntemler denemeyelim sana en uygun yöntemi bulalım dedim,gittik doktor bikaç fikir verdi en uygun olanı tercih edecek bakalım ben görevimi yaptım diye düşünüyorumCADIARZUen azından önerdiğim yöntem bünyesiyle uyuşmazsa yaşıcam tediginlikten yırttımben ilk evlendiğimde kullandığım doğum kontrol ilacı bende aşırı kilo yapmıştı o yüzden çekiniyorum birine tavsiye etmeye ,herneyse sabah bir simit 2 fincan şekersiz çay içtim bu ara epey saldım ben kendimi yarın +verirsem beni parçalayabilirsiniz:mymeka: klava:ama kendime gelip şöyle bir silkinmem lazım diyete ilk başladığım günlerdeki gibi kararlı bi şekilde yeniden başlamalıyım,aebencim senin diyet süper cnm sık sık yemek hem acıktırmıyor hemde metabolizma çalıştığından kilo daha çabuk veriliyor,ama ben yapamıyorum onu işe başlamak hareket açısından iyi olduda yemek açısından olmadı:uhm:hiç bişey yemeye vaktim yok su içmeyi bile unutuyorum işim zorrr,
refim ogun site bozuktu sana ulaşamadım güzelim .... sen şeker yükleme testini bı yaptır . lütfen .. açlık toklukla belli olmuyo ben geçen sene yaptırdıgım bişi yok demişti halbuki aynı sorunlarım vardı . dr. gözdem kaçırmış . yükleme testi olayınca belli olmuyor ...... ve 2 saatte yeme işi sana göre sen çok acıkıyosun benım önceki halim gibi ....
kaydirigubbakcemile5 güzel refim sevindim ....:1hug:. ee o zamam sık beslenmeye .....kaydirigubbakcemileAabencim canım anlatamadım ben o gün ben zaten aynen senin yaptırdığın gibi 75 glık şeker yüklemesi yapıldıdelikafadulden aynısı seninkinin açlık tokluk değil 5 kere kolumdan kan alarak yaptılar çok şükürki şimdilik herşey normal ama bakalım ne ocak bence benim midem çok büyümüş ondan acıkıyoruma am bende 6 öğün beslendiğimde kesinlikle kilo veriyodum orası doğru şakkıdı
bende şu ana tıkınıyorum .....
1. Tabak ıspanak ....
3 kaşık yogurt .
Kaca bi kase salata ....
2 dlm. Ekmek ....
Nazlım yayla çorbasının içinde tam olrak ne var . Pirinç varmı ...
evet canım makarna kan şekerini yükşeltiyor ... eger yenecekse sıpagetti ve az pişmiş olması lazım .....çok az pirinç vardı. Zaten yarın diyete tam anlamıyla başlıycam ekmek yerine çorba yada makarna tercih ediyordum ama artık ekmek olarak kullanıcam hakkımı ekmek daha çok doymamı sağlar diye düşünüyorum.
evet canım makarna kan şekerini yükşeltiyor ... Eger yenecekse sıpagetti ve az pişmiş olması lazım .....
Ekmek olarak ya hamuru beyaz ekmekten omyan bir kepek ekmegi bul bulabilirsen tam bugdat yani entegre ekmek .....cokacimcoook çok lezzetli oluyor . Ben onlardan yiyyorum ...cokacimcoook
ben kaçar kızlar ... Sabah az yürüdüm eşim geç gitti . çocuklara biraz erken çıkayım hava güzelllllllll
canım benim benimde sinirlerim çok bozuldu bugün demiştim ya dün müdürlerden biri kapıdaydı geldiğimde 10 dak.geç kaldım diye bugün muhasebedeki kız arıyor 8.45 te daha ofis kapalıydı demiş yuh ya insanlar ne kadar ilginç 2 dak.geç kalınsa bile ticket verilmiyormuş ya vermeyin o zaman dedim biz kendimiz geliyoruz normalde servisle gelmemiz gerekte ben hakkım olmayan bir kuruşu bile istemem dedim ne kadar sinirlerim bozuldu anlatamam ya of memurluk gibisi varmı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:AYNEN SANKİ BİRİ BANA DOKUNSA BATLAYACAK GİBİYİM. NEDENSE SİNİRLERİMDE ÇOK BOZUK BUGÜN. Çok üzgünüm çoook
deli misin nereye gidiyorsun hayatta olmaz öyle şey zaten birden kilo verildiği nerede görülmüş ki ŞenizŞenizcanım benim iyi düşündüm gerçekten böylesi daha iyi olcak :a015:
ohhh kesinlikle doğru söylüyor nazlıAllah korusun nazlım ya şakası bile kötü 100 kilo olduğumu hayal edemiyorum kafamçokkarıştı
aa else gerçekten mi ayrılıyor ya ciddi misinizzz:1shok::1shok::1shok::1no2::1no2:
nan o kadar kilo veremeyen benim asıl benim ayrılmam lazımmmm:bbo::bbo::bbo:
güzelim 2 ayda 3 kilo verdim söylemeye bile utanıyorum
NE VAR YANİ BENDE 4 AYDA NERDEYSE 4,1 KİLO VERMİŞİM BENİM DAHA ÇOK UTANMAM GEREKİYOR. BEN ÖLEYİM OZAMAN BİLDİĞİN ÖLEYİM YANİ.:çok üzgünüm:
kötükedihüsokötükedihüso:1shok::1shok::çok üzgünüm:
senle dalga geçmedim şekercim
ben öleyim o zaman bildiğin öleyime güldüm
bende her hafta kaçırmadan izliyorum :roflol:
biliyorum kız hiç öyle algılamadım bende öylesine şekiller seçtim gönderdim. Takımdan ayrılıyon ya ondan kızıyorum sana
kısma bana ama :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?