Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin yumukum ya bu hap meselesine ben de çok fazla takıldım
iştahım açıldı, psikolojim bozuldu herşeye ağlar oldum
hayatımmda sivilcemin çıktığını bilmem şimdi yüzümde minik sivilceler çıkmaya başladı
mide bulantısı da yapıyor, adetim 2 güne düştü
kullandığıma pişman oldum, bıraksam mı diye düşünüyorum
bence yeğenine söyle hiç başlamasın, kullanmasın derim

Aabencim canım anlatamadım ben o gün ben zaten aynen senin yaptırdığın gibi 75 glık şeker yüklemesi yapıldıdelikafadulden aynısı seninkinin açlık tokluk değil 5 kere kolumdan kan alarak yaptılar çok şükürki şimdilik herşey normal ama bakalım ne ocak bence benim midem çok büyümüş ondan acıkıyoruma am bende 6 öğün beslendiğimde kesinlikle kilo veriyodum orası doğru şakkıdı

kaydirigubbakcemile5 güzel refim sevindim ....:1hug:. ee o zamam sık beslenmeye .....kaydirigubbakcemile

bende şu ana tıkınıyorum .....

1. tabak ıspanak ....
3 kaşık yogurt .
kaca bi kase salata ....
2 dlm. ekmek ....

nazlım yayla çorbasının içinde tam olrak ne var . pirinç varmı ...

bende şu ana tıkınıyorum .....

1. Tabak ıspanak ....
3 kaşık yogurt .
Kaca bi kase salata ....
2 dlm. Ekmek ....

Nazlım yayla çorbasının içinde tam olrak ne var . Pirinç varmı ...

çok az pirinç vardı. Zaten yarın diyete tam anlamıyla başlıycam ekmek yerine çorba yada makarna tercih ediyordum ama artık ekmek olarak kullanıcam hakkımı ekmek daha çok doymamı sağlar diye düşünüyorum.

evet canım makarna kan şekerini yükşeltiyor ... eger yenecekse sıpagetti ve az pişmiş olması lazım .....
ekmek olarak ya hamuru beyaz ekmekten omyan bir kepek ekmegi bul bulabilirsen tam bugdat yani entegre ekmek .....cokacimcoook çok lezzetli oluyor . ben onlardan yiyyorum ...cokacimcoook

ben kaçar kızlar ... sabah az yürüdüm eşim geç gitti . çocuklara biraz erken çıkayım hava güzelllllllll

ben normaldede tam çavdar ekmeği yiyiyorum aebenim tadı çok hoşuma gidiyor çavdar ekmeğinin.

ben kaçar kızlar ... Sabah az yürüdüm eşim geç gitti . çocuklara biraz erken çıkayım hava güzelllllllll

iyi yürümeler aebenciğim. Benimde akşam plates var biraz erken gidip koşu bandında yürüyeceğim.

AYNEN SANKİ BİRİ BANA DOKUNSA BATLAYACAK GİBİYİM. NEDENSE SİNİRLERİMDE ÇOK BOZUK BUGÜN. Çok üzgünüm çoook
canım benim benimde sinirlerim çok bozuldu bugün demiştim ya dün müdürlerden biri kapıdaydı geldiğimde 10 dak.geç kaldım diye bugün muhasebedeki kız arıyor 8.45 te daha ofis kapalıydı demiş yuh ya insanlar ne kadar ilginç 2 dak.geç kalınsa bile ticket verilmiyormuş ya vermeyin o zaman dedim biz kendimiz geliyoruz normalde servisle gelmemiz gerekte ben hakkım olmayan bir kuruşu bile istemem dedim ne kadar sinirlerim bozuldu anlatamam ya of memurluk gibisi varmı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
canım benim iyi düşündüm gerçekten böylesi daha iyi olcak :a015:
deli misin nereye gidiyorsun hayatta olmaz öyle şey zaten birden kilo verildiği nerede görülmüş ki ŞenizŞeniz
Allah korusun nazlım ya şakası bile kötü 100 kilo olduğumu hayal edemiyorum kafamçokkarıştı
ohhh kesinlikle doğru söylüyor nazlı

aa else gerçekten mi ayrılıyor ya ciddi misinizzz:1shok::1shok::1shok::1no2::1no2:

nan o kadar kilo veremeyen benim asıl benim ayrılmam lazımmmm
:bbo::bbo::bbo:

güzelim 2 ayda 3 kilo verdim söylemeye bile utanıyorum

NE VAR YANİ BENDE 4 AYDA NERDEYSE 4,1 KİLO VERMİŞİM BENİM DAHA ÇOK UTANMAM GEREKİYOR. BEN ÖLEYİM OZAMAN BİLDİĞİN ÖLEYİM YANİ.:çok üzgünüm:

senle dalga geçmedim şekercim
ben öleyim o zaman bildiğin öleyime güldüm
bende her hafta kaçırmadan izliyorum :roflol:

biliyorum kız hiç öyle algılamadım bende öylesine şekiller seçtim gönderdim. Takımdan ayrılıyon ya ondan kızıyorum sana

kısma bana ama :a015:

TAMAM KIZMIYORUM. BENDE GELİNLİK MODELLERİNE BAKIYORUM CAN SIKINTISINDAN EEE YAKINDA EVLENİCEK BİRİ OLARAK BAKMAM LAZIM. AMA ÖNCE RESMİ OLARAK NİŞANLANMAM LAZIM. BEN NŞANLIM DİYORUM AMA DAHA RESMİ OLARAK NİŞAN FALAN YAPILMADI AİLELER ARASINDA OFFF OFFFF :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…