- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ben siteye hala giremiyorumm vallahii girmek için neler yaptım bi bilsenizz acayip ucuyip yerlerden açyım. sırf bloke olmak korkusundann:roflol: anam dedim şimdi beni takımdan filan atarlarrrsırnaşık şey şaka bi yana giriş bende hala olmuyo zaten yazı çıkıyo azıcık daha sabır diye... siz nasıl giriyorsunuz ben oonu anlamadımsenağlama
elsecim doğum günün kocaman kutlu olsunnnnna.s.:içelim:Şeniz
günaydın kızlar ben sabah biaz peynir domates ve grissini yedimnazlıcım bende kendimi inanılmaz şiş hisediyorum bildiğin gibi değil
hava çokmu güzellll:jeyyar:
ben dondum yaa.
hatta yeniden kombi bile yaknıya başladım.:1no2:
:mymeka:ne diyim .. afiyet olsun yaramasın ...şakkıdıelifcim doğum günün kutlu olsun canım
nice nice senelere inşallah bebelerinle beraber
aeben buralardamı :1ninca:
ben davtsiz misafirliğe gittim oğlum önden gitti cam siliyodum buda ağlıyodu teyzem giderken götürdü bunuda diğer teyzeme ordada gün varmış 2 cam sildim süslendim gittim ana bi baktım insan yağmış eve:1shok:yemeklerini yemişler kaynanan sevmiyomuş dediler aman aman iyi sevmesin işime gelir dedim bişey yemiicem dedim ama ayıp olur sütün çeker gene 1 lahmacun bide tavuk göğsü üstüne dondurma yedim 1 top puff sonra pişmaniye oldum ama iş işten geçti tabi
neyse bende bu hafta eksi vermesem bile değişmiicek herhalde şu ana kadar bi değişim söz konusu değil
kütonerelerde hala bozukmu neti
kaydirigubbakcemile2 biz yukardan torpilliyiz ..:roflol::roflol:Şenizben siteye hala giremiyorumm vallahii girmek için neler yaptım bi bilsenizz acayip ucuyip yerlerden açyım. sırf bloke olmak korkusundann:roflol: anam dedim şimdi beni takımdan filan atarlarrrsırnaşık şey şaka bi yana giriş bende hala olmuyo zaten yazı çıkıyo azıcık daha sabır diye... siz nasıl giriyorsunuz ben oonu anlamadımsenağlama
else şu muz işine bi ara versen güzelim .....madem diyet yapıp o eziyeti çekiyoruz e o zaman şu işi kuralına göre yapalım ...:sm_confused:yine kimse yok burda :1closedeyes:
akşam bikaç tane yaprak sarmayla yoğurt yedim
meyve olarak da bir muz ve bir elma yedim
az öncede canım istedi bir nescafe içtim ama
:1ninca:bencede gözüme gözükme kocun olaraktan furabilirim seni:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemilegünaydın kızlar sabah sabah çok feci lşeyler yedim kaçayım
nazlı güzelim eger yapabilirsen sadece 1 haftalıgına ... şeker ve şekerli ürünlerden ... uzak dur delikafadulden bak o zaman farkı göreceksin .... bu konuda sana yardımcı olabilirim ...çünkü sen yapabilirim dersen yaparsın ..yerimsenibengünaydınlar sabah kahvaltımı 1 kase mısır gevreği ileye yaptım. bugün kendimi çok şiş hisediyorum patlayacak gibiyim.
afiyet olsun özken diyete girmedigin günlerde uydunmu ...:1rolleyes:günaydın kızlar ben sabah biaz peynir domates ve grissini yedimnazlıcım bende kendimi inanılmaz şiş hisediyorum bildiğin gibi değil
delikafadulden şimdi böyle hemen pes edince ne olacak ....haklısın aebencim işi kuralına uyduramıyosak çekilmek en iyisi galiba
düşündüm taşındım gerçekten azimli olan, bu gruplara katılmak isteyen kişilerin hakkını yiyorum ben
iyisi mi siz beni gruptan çıkarın arkadaşlar
böylesi benim içinde ,sizin içinde daha iyi bence
bukonuda kendi kendime adımlar atmaya çalışmayı denemeliyim
her hafta kilo veremeyen ya da alan kişi olmak kötü oluyor
hem grup performansını da etkiliyor
bu hafta son haftam olsun, daha çok hak eden biri gelir en azından :çok üzgünüm:
delikafadulden şimdi böyle hemen pes edince ne olacak ....klava: sanki takımdan çıkınca iyi kilo mu vereceksin . yoo dahada salacaksın .....:mymeka:
senin hedefin nerde elif .... zayıflama istegin .....hepimiz zaman zaman böyle devreler geçiriyoruz .....:dilcikar: hemen pes etmekmi lazım .kaydirigubbakcemileiyi düşün ben takımdan çıkman taraftarı degilim ....:1no2:
delikafadulden şimdi böyle hemen pes edince ne olacak ....klava: sanki takımdan çıkınca iyi kilo mu vereceksin . yoo dahada salacaksın .....:mymeka:
senin hedefin nerde elif .... zayıflama istegin .....hepimiz zaman zaman böyle devreler geçiriyoruz .....:dilcikar: hemen pes etmekmi lazım .kaydirigubbakcemileiyi düşün ben takımdan çıkman taraftarı degilim ....:1no2:
EVET ELİF BENDE ÇIKMAN TARAFTARI DEĞİLİM BURDAN ÇIKARSAN DAHA ÇOK SALACAKSIN KENDİNİ. HATIRLAMIYORMUSUN BEN SADECE 1 HAFTA EĞİTİME GİTTİM NASIL SALDIM KENDİMİ 2 HAFTA SONUNDA 3,5 KİLO ALDIM. BURDAN ÇIKARSAN SENDEDE SONUÇ AYNI OLACAK. kaydirigubbakcemile
pilatese gidiyorum . nazlım gelince yazarım sana 1 hafta 10 gün dene bakalım bişi keybetmessin sonuçta ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?