Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kadınlar kulübü yazdığında google'a 2. sırada gebelik bölümü var ben ordan giriyorum
zaten hep öyle yapıyorum
bende bugün problem olmadı hiç

elsecim doğum günün kocaman kutlu olsunnnnna.s.:içelim:Şeniz

teşekkür ederim ceylincim
ee nasılsın güzelim?

yine kimse yok burda :1closedeyes:
akşam bikaç tane yaprak sarmayla yoğurt yedim
meyve olarak da bir muz ve bir elma yedim
az öncede canım istedi bir nescafe içtim ama

herkes nerde ama ya niye girmiyosunuz??
hani herkes yediğini yazacaktı, koçlar denetlicekti

günaydınlar sabah kahvaltımı 1 kase mısır gevreği ileye yaptım. bugün kendimi çok şiş hisediyorum patlayacak gibiyim.

günaydın kızlar ben sabah biaz peynir domates ve grissini yedim nazlıcım bende kendimi inanılmaz şiş hisediyorum bildiğin gibi değil

günaydın kızlar ben sabah biaz peynir domates ve grissini yedim nazlıcım bende kendimi inanılmaz şiş hisediyorum bildiğin gibi değil

AYNEN SANKİ BİRİ BANA DOKUNSA BATLAYACAK GİBİYİM. NEDENSE SİNİRLERİMDE ÇOK BOZUK BUGÜN. Çok üzgünüm çoook

hava çokmu güzellll:jeyyar:
ben dondum yaa.
hatta yeniden kombi bile yaknıya başladım.:1no2:

ya evet sabah pekbi güzeldi sonra bozdu tabi ama bugünde çok güzel:sm_cool:

:mymeka:ne diyim .. afiyet olsun yaramasın ...şakkıdı
kaydirigubbakcemile2 biz yukardan torpilliyiz ..:roflol::roflol:Şeniz
yine kimse yok burda :1closedeyes:
akşam bikaç tane yaprak sarmayla yoğurt yedim
meyve olarak da bir muz ve bir elma yedim
az öncede canım istedi bir nescafe içtim ama
else şu muz işine bi ara versen güzelim .....madem diyet yapıp o eziyeti çekiyoruz e o zaman şu işi kuralına göre yapalım ...:sm_confused:
günaydın kızlar sabah sabah çok feci lşeyler yedim kaçayım
:1ninca:bencede gözüme gözükme kocun olaraktan furabilirim seni:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile
günaydınlar sabah kahvaltımı 1 kase mısır gevreği ileye yaptım. bugün kendimi çok şiş hisediyorum patlayacak gibiyim.
nazlı güzelim eger yapabilirsen sadece 1 haftalıgına ... şeker ve şekerli ürünlerden ... uzak dur delikafadulden bak o zaman farkı göreceksin .... bu konuda sana yardımcı olabilirim ...çünkü sen yapabilirim dersen yaparsın ..yerimseniben
afiyet olsun özken diyete girmedigin günlerde uydunmu ...:1rolleyes:

kimse yok gine elsemden başka .....

kızlar yarın cuma kimin sırası . liste hazırlamak için ......hım sıra bedişte imiş ..... oda olmadıgına göre sıra bi alttakine geçiyor yanlız bediş gelince . o hafta o yapacak listeleri .....

ve kurallarımız geregi . herkes yüzdesini hesaplayıp yazıyor .....hesaplamayan .. + 1 kilo eklenecek ... haberiniz ola ....hehe..

nazlım bu işlere bi el at bu hafta hesap sırası kime geliyo .....

haklısın aebencim işi kuralına uyduramıyosak çekilmek en iyisi galiba
düşündüm taşındım gerçekten azimli olan, bu gruplara katılmak isteyen kişilerin hakkını yiyorum ben
iyisi mi siz beni gruptan çıkarın arkadaşlar
böylesi benim içinde ,sizin içinde daha iyi bence
bukonuda kendi kendime adımlar atmaya çalışmayı denemeliyim
her hafta kilo veremeyen ya da alan kişi olmak kötü oluyor
hem grup performansını da etkiliyor
bu hafta son haftam olsun, daha çok hak eden biri gelir en azından :çok üzgünüm:

dünkü menümüde yazıp pilatese kaçayım .....

kavaltı
====
2 dl. ekmek .---çay--k.k. peynir -- 2 zeytın --sögüş .
Ara
=====
3 kuru kayısı . -- 1.b. süt .
öylen
====
1 dl. ekmek .-- 1 kase çorba ---1 kase cacık --tavuk sote ---
Ara
====
10 erik -- 1 b. süt .
ara
===
1 dl. ekmek .---k.k. peynir ---çy.b. süt .10 çilek .
akşam
=====
1 tabak ıspanak ---2kş. yogurt.--2 dl. ekmek .---ton .b salata .---
Ara .
==0
4 fındık çilek .. yatarkende . 1 çy.b. süt

delikafadulden şimdi böyle hemen pes edince ne olacak ....klava: sanki takımdan çıkınca iyi kilo mu vereceksin . yoo dahada salacaksın .....:mymeka:
senin hedefin nerde elif .... zayıflama istegin .....hepimiz zaman zaman böyle devreler geçiriyoruz .....:dilcikar: hemen pes etmekmi lazım .kaydirigubbakcemileiyi düşün ben takımdan çıkman taraftarı degilim ....:1no2:

AebencıĞım kÜtocuĞumu geÇersek sıra ceylınıme gelıyor. Ama ceylının okulda olur onun yerıne ben yaparım canım. Evet aebencıĞım ben ıstıyorum yardımını Şeker ve Şekersız gıdalardan uzak durabılır yardımlarını beklıyorum.

canım benim iyi düşündüm gerçekten böylesi daha iyi olcak :a015:

EVET ELİF BENDE ÇIKMAN TARAFTARI DEĞİLİM BURDAN ÇIKARSAN DAHA ÇOK SALACAKSIN KENDİNİ. HATIRLAMIYORMUSUN BEN SADECE 1 HAFTA EĞİTİME GİTTİM NASIL SALDIM KENDİMİ 2 HAFTA SONUNDA 3,5 KİLO ALDIM. BURDAN ÇIKARSAN SENDEDE SONUÇ AYNI OLACAK. kaydirigubbakcemile

pilatese gidiyorum . nazlım gelince yazarım sana 1 hafta 10 gün dene bakalım bişi keybetmessin sonuçta ....

ya nazlıcım bu şekilde de kendimi kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…