çok zor mu kızlr bu diyet?
aebencim beni bilyosun bana uyar mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıs hemşon hadi bu cadılar yeni bilmiyolar sen lara burdayken yokmuydun ...:mymeka: niye yasak olsun .. hayvansal gıdalar tam tersi süt yada yogurt peynir her ögünde mecburi .....şimdi anladığım kadarıyla bu diyyete hayvansal ürünler yokmu kızlar.
yoksa yoğurt neden var:uhm:
nam ablam düzeltmiş gözümüzden kaçmiş . Bizde acemiyiz bak nazlım bu hafta paylaşım alanına kopyalamısınıda ögendi ..:lepi: Ellerine saglık .....
öylen tıkındıklarımıda yazayım . Gitmeden .
3 dlm ekmek ..
1 tabak yeşil mercimek ...
2 kaşık yogurt ....
Kaca bi kase salata .
bundan eminim nazlım . bi kere daha eline saglık alkisalkisalkisalkisalkisalkissağol aebenim birde tam doğru yapaydım daha güzel olacaktı bidahakine artık tam yaparım.
oku tam ozaman anlarsın demek istediklerimi .afiyet olsun aebenciğim kitabın siparişini verdim yarına gelir herhalde .
olurmu hiç mytabım ......:1hug: çok geçmişler olsun mehmete ... ya bu bebelerin gözüne baktıkça hasta oluyolar .....fisfisfis salacan çayıra mevlam kayıra o zaman hiç bişi olmuyo ya .....kötükedihüsobiz geldik saat 1 den bu saatte kadar ayaktayzı ve sürekli ağlıyoruz ateşliyiz zangoır zangır titriyoruz
sabah hemen randevu alıp doktoruna götürdüm boğaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu şimdi şurubunu içirdim uyumak üzere 5 tane daha iğne verdi oturduğumuz yerde hasta oluyoruz gıcık oldum
neyse sizler naptınız ben üzüntümden stresimden kilomuda yazmamışımneyse eynıydı zaten yapabilirmiyim diye sabah açtım ama yavrum hiç ağlaması durmadı ki titremeyede başlayınca yok dedim yapamıcam ölüm yokki ucunda sizede mahçup oldum ama
biz geldik saat 1 den bu saatte kadar ayaktayzı ve sürekli ağlıyoruz ateşliyiz zangoır zangır titriyoruz
sabah hemen randevu alıp doktoruna götürdüm boğaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu şimdi şurubunu içirdim uyumak üzere 5 tane daha iğne verdi oturduğumuz yerde hasta oluyoruz gıcık oldum
neyse sizler naptınız ben üzüntümden stresimden kilomuda yazmamışımneyse eynıydı zaten yapabilirmiyim diye sabah açtım ama yavrum hiç ağlaması durmadı ki titremeyede başlayınca yok dedim yapamıcam ölüm yokki ucunda sizede mahçup oldum ama
biz geldik saat 1 den bu saatte kadar ayaktayzı ve sürekli ağlıyoruz ateşliyiz zangoır zangır titriyoruz
çok geçmiş olsun canım. Olurmu tabiki önce sağlık. Aman memete bişi olmasında varsın biz tonbul balık olarak kalalımşeniz
hem takımımız bu konuda tecrübeli. Nazlı sağolsun devr aldı olayı. O yapamasaydı bende müsaittim.
Sadece telim oğlanın odasındaydı uyanınca müsaiittim yani.
Ama nazlıma bu konuda çok teşekkür ederima.s.
sağolun kızlar yaa valla kaç haftadır a<tlatamadık bi türlü bitti diyorum tekrarlıyo çok moralim bozuk o öle ağladıkça içim tükeniyo bu çocuğa çok hassasım ben yaa büyük oğlumda o kadar soğuk kanlıydımki sanki 5 çocuk büyütmüş gibi bunda da sanki ilk çocuk dr ateşini ölçtü 39.9 başladım ağlamaya(((elim ayağıma dolaşıyo
bizden başka - olan yok bu hafta
bu arada şu soğan suyunu araştırıyorum gerçekten faydasını görenler çok fazla
ben iltihapları attığını biliyorum ve kolay hamile kalmayı sağlıyormuş
e benim de 2 tane sorunum var kilo ve bebiş bir taşla 2 kuş vurmak buna denir :roflol:
maytapcım senin yorumlarını gördüm faydası varmı gerçekten de siz ne diyorsunuz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?