Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok zor mu kızlr bu diyet?
aebencim beni bilyosun bana uyar mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

elifim o pastene kokusunun içinde dayana bilirsen niye olmasın . ama şunuda söyleyeyim . hani ben 1 hata sıkı diyete uyup kilo veriryordunya ... be 1 porsiyon tatlıyla geri yerine geliyordu .... bu misal.. en az 10 gün yasakalar yasak ...

şimdi anladığım kadarıyla bu diyyete hayvansal ürünler yokmu kızlar.
yoksa yoğurt neden var:uhm:
kıs hemşon hadi bu cadılar yeni bilmiyolar sen lara burdayken yokmuydun ...:mymeka: niye yasak olsun .. hayvansal gıdalar tam tersi süt yada yogurt peynir her ögünde mecburi .....

öylen tıkındıklarımıda yazayım . gitmeden .

3 dlm ekmek ..
1 tabak yeşil mercimek ...
2 kaşık yogurt ....
kaca bi kase salata .

nam ablam düzeltmiş gözümüzden kaçmiş . Bizde acemiyiz bak nazlım bu hafta paylaşım alanına kopyalamısınıda ögendi ..:lepi: Ellerine saglık .....

sağol aebenim birde tam doğru yapaydım daha güzel olacaktı bidahakine artık tam yaparım.

öylen tıkındıklarımıda yazayım . Gitmeden .

3 dlm ekmek ..
1 tabak yeşil mercimek ...
2 kaşık yogurt ....
Kaca bi kase salata .

afiyet olsun aebenciğim kitabın siparişini verdim yarına gelir herhalde .

sağol aebenim birde tam doğru yapaydım daha güzel olacaktı bidahakine artık tam yaparım.
bundan eminim nazlım . bi kere daha eline saglık alkisalkisalkisalkisalkisalkis
afiyet olsun aebenciğim kitabın siparişini verdim yarına gelir herhalde .
oku tam ozaman anlarsın demek istediklerimi .

bu diyetin özü nekadar kl. al. yada nekadar harcarsan degil .... sadece vucuddaki olması gereken bir kimyasal mekanızmayı oturtmak ... bu iş için sporuda şart koşmuyor ...( burası elif içindi ..):jeyyar:

ben çıkıyorum fıstıklar hayırlı cumalar tekrar ....a.s.

biz geldik saat 1 den bu saatte kadar ayaktayzı ve sürekli ağlıyoruz ateşliyiz zangoır zangır titriyoruz
sabah hemen randevu alıp doktoruna götürdüm boğaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu şimdi şurubunu içirdim uyumak üzere 5 tane daha iğne verdi oturduğumuz yerde hasta oluyoruz gıcık oldum

neyse sizler naptınız ben üzüntümden stresimden kilomuda yazmamışımneyse eynıydı zaten yapabilirmiyim diye sabah açtım ama yavrum hiç ağlaması durmadı ki titremeyede başlayınca yok dedim yapamıcam ölüm yokki ucunda sizede mahçup oldum ama

olurmu hiç mytabım ......:1hug: çok geçmişler olsun mehmete ... ya bu bebelerin gözüne baktıkça hasta oluyolar .....fisfisfis salacan çayıra mevlam kayıra o zaman hiç bişi olmuyo ya .....kötükedihüso

çok geçmiş olsun canım. olurmu tabiki önce sağlık. aman memete bişi olmasında varsın biz tonbul balık olarak kalalımŞeniz
hem takımımız bu konuda tecrübeli. nazlı sağolsun devr aldı olayı. o yapamasaydı bende müsaittim.
sadece telim oğlanın odasındaydı uyanınca müsaiittim yani.
ama nazlıma bu konuda çok teşekkür ederima.s.

oğluşuna çok geçmiş olsun maytapçığım. Lafımı olur. Canım biz yaptık listeyi gönderdik bile. Ben herzaman burdayım nede olsa. Oğlun iyi olsun o yeter bize.

rica ederim doracığım. Ben yardıma hazırım her zaman.

sağolun kızlar yaa valla kaç haftadır a<tlatamadık bi türlü bitti diyorum tekrarlıyo çok moralim bozuk o öle ağladıkça içim tükeniyo bu çocuğa çok hassasım ben yaa büyük oğlumda o kadar soğuk kanlıydımki sanki 5 çocuk büyütmüş gibi bunda da sanki ilk çocuk dr ateşini ölçtü 39.9 başladım ağlamaya (((elim ayağıma dolaşıyo

maytapcım yakışıklı oğluna çok çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız bu yakışıklıya nazar mı değdi acaba:ecrin_bebek:

kızlar bugün ne yedim yazıyorumm
sabah 2 domates peynir grissini 2 3 tane

öğlen dünden kalan barbunyadan getirdim yanımda bir kase kadar 1 grissiniyi içine böldüm ve yedim
şimdi yeşil çayımı içiyorum bir parça da bitter çikolata

bu arada şu soğan suyunu araştırıyorum gerçekten faydasını görenler çok fazla
ben iltihapları attığını biliyorum ve kolay hamile kalmayı sağlıyormuş
e benim de 2 tane sorunum var kilo ve bebiş bir taşla 2 kuş vurmak buna denir :roflol:

maytapcım senin yorumlarını gördüm faydası varmı gerçekten de siz ne diyorsunuz kızlarr

ben de 15 gün lahanayla beraber içtim canım sabah akşam kiloda gramajdan faazla inmedi ama incelmiştim baya ama adet oldum 2.günü sabahı bi sıcaklıkla uyandım kiiiiii ben adet olunca hemen korse giyerim kımıldasam bile geçmesin üzerime diye belime kadar çıkmış ben onun dehşetinden ve sıcaklığından uyandım çok korktum noluyo diye ve wc de de baya pıhtı olarak çıktı ay çok iğrenç oldu farkındayım -tatlicadiarzu-nese işte ogün bugündür kullanmadım kokrtum içim dışıma çıkıcak diye:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…