daha iyimssi gibi uyandıçorba içirdim sabah beri beni emiyo bişe yemedi yasaldırdı çorbaya ki içmez normalde çorbalarını biraz dışarıyı seyrettik kuşlara baktık baktım mayıştı gene uyuttum fitil atıp ateşi kontrol altında tutmak için 3 saatte bir fitil şurup dönüşümlü veriyorum
Bİzden baŞka - veren yok sanırım elİfÇİĞİm zaten haftaya kİlo veremeyenlerİ atıcaz aebenle bİz veremezsek bİzde kendİmİzİ atıcaz.
biz geldik saat 1 den bu saatte kadar ayaktayzı ve sürekli ağlıyoruz ateşliyiz zangoır zangır titriyoruz
sabah hemen randevu alıp doktoruna götürdüm boğaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu şimdi şurubunu içirdim uyumak üzere 5 tane daha iğne verdi oturduğumuz yerde hasta oluyoruz gıcık oldum
neyse sizler naptınız ben üzüntümden stresimden kilomuda yazmamışımneyse eynıydı zaten yapabilirmiyim diye sabah açtım ama yavrum hiç ağlaması durmadı ki titremeyede başlayınca yok dedim yapamıcam ölüm yokki ucunda sizede mahçup oldum ama
Takİp et benİ else Önce entegre ekmek bulmam gerekİyor ve kİtabı okuyup Öyle baŞlamak İstİyorun.
canım bende var o kitap kargo yapabilirim isterseniz tam ekmek unu alıp evde ben kendim yapıyordum ekmeğimi ehe
nazlım şimdi kitabın kan şekeri gösterge tablosuna bakıyorum çavdar ekmegine 40 yazılmış ama tam çavdar diyede eklenmiş tam bugday ekmegide 40 puan zaten . ama ginede tam bugday yemeni tavsiye ederim ......kitap bugün eline geçerse erteleme başla bence ...günaydınlar herkese aebenciğim kitabı bekliyorum kitabı okuyup öyle başlamak istiyor hata yapmamak için
maytabım montignac diyeti linkinde gayet güzel anlatılıyor dikkatli oku bakalım ....günaydın kızlar
yaa benim kafam karıştı okumaya çalışıyorum ama aklıma girmiyo glisenid felan sabah öğlenakşam ve ara öğün örnekleri lazım bana aslında çok sağlıklı bu monti bey
bende yapmak istiyorum
şöle sade bi dille anlatan bi link varsa versenneniz bana inceliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?