Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bızden baŞka - veren yok sanırım elıfÇıĞım zaten haftaya kılo veremeyenlerı atıcaz aebenle bız veremezsek bızde kendımızı atıcaz.

daha iyimssi gibi uyandıçorba içirdim sabah beri beni emiyo bişe yemedi yasaldırdı çorbaya ki içmez normalde çorbalarını biraz dışarıyı seyrettik kuşlara baktık baktım mayıştı gene uyuttum fitil atıp ateşi kontrol altında tutmak için 3 saatte bir fitil şurup dönüşümlü veriyorum

canım ya inşallah en kısa zamanda iğleşir.

çok çok geçmiş olsun maytapcım Rabbim beterinden korusun,en kısa zamanda iyileşir inşallah oğluşun..

iyi akşamlar kızlar bugün diyet adına çok iyi bir gün geçirdim
sabah;
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
2kk peynir
şekersiz çay

ara
6 adet limon lifli kepekli bisküvi
1 yeşil elma

akşam

1 tabak taze fasulye yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık yoğurt
yeşillik

ve gün boyu bol bol su...

günaydın kızlar.
bu sabah ben yine elma sirkeme dönüş yaptım:sm_cool:
bu kadar niye seviniyorsun derseniz destek almadan yapamıyacağım bu işisırnaşık şey
sabah 1 salatalık
1 dilim k. ekmek
1 bötübör
1 zeytin yedim
şekersiz çayda tabiiiii

masada börek vardı ona hiç uzanmadım...
eşim bal kaymak yerken onlardan midem bulandıdelikafadulden

ama yinede ona laf sokmadan edemedimkaydirigubbakcemile3
bu ne yaa sen bal kaymak yiyorsun bide benim tabaktakilere bak dedimkötükedihüso
ama sen şişko gezecen ben zayıf diyede bir not düşüverdimkaydirigubbakcemile2

günaydınlar herkese aebenciğim kitabı bekliyorum kitabı okuyup öyle başlamak istiyor hata yapmamak için

günaydın kızlar nazlım aebeni dinlemeyip çavdar ekmeği yiyosun hala
takipçinim kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın kızlar dün akşam ne yedim hemen yazıyorum

bol salata mısırlı makarna

kütom nerelerde ya ne zaman gelecek özledimm valla offf

Takıp et benı else Önce entegre ekmek bulmam gerekıyor ve kıtabı okuyup Öyle baŞlamak ıstıyorun.

canım bende var o kitap kargo yapabilirim isterseniz tam ekmek unu alıp evde ben kendim yapıyordum ekmeğimi ehe

Takİp et benİ else Önce entegre ekmek bulmam gerekİyor ve kİtabı okuyup Öyle baŞlamak İstİyorun.

markette de bazı markaların paketli satılan tam buğday ekmeğinden bahsetmiyo musunuz?
benim karşımda ekmekçi var orda satıyolar ama harika bi ekmek
beyaz ekmekten çok daha güzel ve tabiki daha sağlıklı

günaydın kızlar
yaa benim kafam karıştı okumaya çalışıyorum ama aklıma girmiyo glisenid felan sabah öğlenakşam ve ara öğün örnekleri lazım bana aslında çok sağlıklı bu monti bey
bende yapmak istiyorum
şöle sade bi dille anlatan bi link varsa versenneniz bana inceliim

günaydınlar herkese aebenciğim kitabı bekliyorum kitabı okuyup öyle başlamak istiyor hata yapmamak için
nazlım şimdi kitabın kan şekeri gösterge tablosuna bakıyorum çavdar ekmegine 40 yazılmış ama tam çavdar diyede eklenmiş tam bugday ekmegide 40 puan zaten . ama ginede tam bugday yemeni tavsiye ederim ......kitap bugün eline geçerse erteleme başla bence ...

maytabım montignac diyeti linkinde gayet güzel anlatılıyor dikkatli oku bakalım ....
egerki liste istiyorsan bi ara bakayım .....
yanlız pek liste babında degil mesele o bahsettigimiz yiyeceklerin glisemik endeksleri 50 den aşagı olanları karnın doyana kadar yiyebilirsin bi ölcüsü yok yane ...cokacimcoook
önemli olan o ögünde yediklerinin birleşiminin kan şekerini yükseltmemesi ...

benım gibi kan şekeri düşükler içinde 2 saat kuralı olsa iyi olur . çünkü kan şekerinin yükselmeside düşmeside kilo verdirmiyor ...
mesela özgenin akşam yedigi pişmiş mısır ve makarnası oldukça yüksek kötü glisoid kan şekeri tavan yapmıştır kesin ...:dilcikar: helede akşama kadar 2 suntayla durdursa..kaydirigubbakcemile3lülülülülülüŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…