alkisalkisalkis evet o elsecim çok lezzetli bir ekmek sadece bu diyet için degil saglık açısından ben sürekli o ekmekten yiyyorum ...kaydirigubbakcemile5markette de bazı markaların paketli satılan tam buğday ekmeğinden bahsetmiyo musunuz?
benim karşımda ekmekçi var orda satıyolar ama harika bi ekmek
beyaz ekmekten çok daha güzel ve tabiki daha sağlıklı
alkisalkisalkis evet o elsecim çok lezzetli bir ekmek sadece bu diyet için degil saglık açısından ben sürekli o ekmekten yiyyorum ...kaydirigubbakcemile5
GI DIYETI ZAYIFLAMA DIYET-PROF DR METIN OZATA - GI DIYETI NEDIR? kızlar bakın burayıda çok dikkatli okuyun ...
bunu bakında . linki sileyim yabancı link
Sut (tam yagli) 27±4 250 12
Sut, light, yagsiz 32 30 12kafam karıştı tam yağlı sütün 27 lıhgt yağsız süt 32 nası oluyo işlenmemiş olduğu içinmiaebencim
NEYE GÖRE HESAPLANDIGINI PEK BİLMİYORUM MAYTABIM BEN KİTAPTAKINI BAZ ALIYORUM ..... HER ZAMAN İÇİN YERİM YAGLI OLANI KULLAN ...SADECE BU DİYET İÇİNDE DEGİL BEN EVE SÜREKLİ YARIM YAGLI SÜT ALIYORUM . YOGURTTA PEK FARK YARATMIYOR AMA ...Sut (tam yagli) 27±4 250 12
Sut, light, yagsiz 32 30 12kafam karıştı tam yağlı sütün 27 lıhgt yağsız süt 32 nası oluyo işlenmemiş olduğu içinmiaebencim
YAOKCANIM HESAP İŞİ YOK ...kaydirigubbakcemile3 SADECE 50 ALTINDAKİLERDEN SEÇİCEKSİN GEÇENLERİDE ASLA YEMİYECEKSİN ....50 DEGİLDE 20 YADA 30 DEGERDEKİLERLE BESLENİRSEN DAHADA GÜZEL OLUR ...canım bir soruy daha öğünde toplammı 50 olucaz yoksa 50 yi geçmeyen gıdalardan istediğimiz kadarn yiyebilirmiyiz bide şu listeni alalım canım örnek olur bize hiç olmazsa
alkisalkisalkis BAK İŞTE ....kaydirigubbakcemile3 CADI SENDE BU KONUDA UZMANLIK VARDI DİMİ ...kaydirigubbakcemile NE DİYE BENİ KONUŞTURUYON ...delikafaduldenkaydirigubbakcemile3canım yağ oranı azaldığı için karbonhidrat oranı yükselmiş oluyor
o yüzden glisemiks index de yükseliyor
alkisalkisalkis BAK İŞTE ....kaydirigubbakcemile3 CADI SENDE BU KONUDA UZMANLIK VARDI DİMİ ...kaydirigubbakcemile NE DİYE BENİ KONUŞTURUYON ...delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?