Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar montı amcanın dıyetıne baŞladım bugÜn. Hayırlı olsun bana sabah kahvaltım

2 dılım tam buĞday ekmeĞı
k.k. Kadar beyaz peynır
3 , 4 parÇa kaŞar peynırı
1 ADET DOMATES

hahvaltımız aynı nazlıcım yumurtada haşlamıştım ama bekleyemedim onu çok acıktım öğlen yiicem yumurtamı sen ne yiicen öğlene

bu arada fırından tam buğday ekmeği aldık şu köy ekmekleri varya kocaman yuvarlak şekli öleydi dilimlettim onu 2 liraya aldım demekki 2 ekmek kadar yarısını dondurucuya koydum tadıda nefis normal ekmekten güzel valla bayıldım
şimdi öğlen ne yesem ki ben

hahvaltımız aynı nazlıcım yumurtada haşlamıştım ama bekleyemedim onu çok acıktım öğlen yiicem yumurtamı sen ne yiicen öğlene

öğlen yemeğini bilmiyorum tam olarak ama büyük bir ihtimalle baklagillerden vardır

nohut veya kuru fasülye 2 dilim tam buğday ekmeği yerim yanınada yoğurt.

günaydın günaydın günaydınnnnn

bol güneşli bir ankara sabahından fıstıklarıma .......

tekrardan butün annelerin anneler gününü kutlarım ve anne adaylarının ......

dün benım için güzel bir gündü . 3 veledli bir hatun olarak ..... ilk hediyeyi baskülüm verdi bana ......bi 500 gr. daha gitmişşşş.....

sonra büyük kızım ben kalkana kadar kavaltı hazırlamış . genelde pazarları hepsi benden önce kalkıyolar ...... sonra tek tek elimi öptüler ... bu annelik başka bişi ya .. ıhı ıhı neyse ben sulugöz aglamadan geçeyim ....

sonra bana hediye olarak ne düşünmüşler biliyomusunuz ... koşu bandı .... dışarı çıktık fakat ona bakmaya fırsatımız olmadı . netten baktık . bi türlü yapamadılar .... neyse adı gkonduya gelir mutlaka ...

özge kuşum ilkkez dün bir pazar günü takıma yazmışım cadı ...anneler gününün şerefine ...

günaydın kızlar
tüm anne ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun. ben bu sene farklı yaşadım sanki anneler gününü. oğlum büyüyünce daha farklı geliyor. oğlum benim annem güzel annem şarkısını çok seviyor. cumartesi tam uykuya dalmak üzereydi. tv de o şarkı çıktı. fırladı hemen. anne al diye kucak açtı bana. hep güzel annem dedi durdu bana senağlama sonra kucağımda uykuya daldı...
annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz...
ama dün oğlumu üzdüm ben. bu nedenle gece hiç uyuyamadım. dün çok yaramazdı. bir taş attı anneannesinin gözü morardı ben de sanırım biraz fazla azarladım senağlama

Kızlar montİ amcanın dİyetİne baŞladım bugÜn. Hayırlı olsun bana sabah kahvaltım

2 dİlİm tam buĞday ekmeĞİ
k.k. Kadar beyaz peynİr
3 , 4 parÇa kaŞar peynİrİ
1 ADET DOMATES
kaydirigubbakcemile3ilk bippp.... kıs beyaz peynirin ble yagsızını bulun öyle yiyin diyo sen gitmiş kaşar yemişin nazlı . hergün ne güzel kavaltı yapıyodun domtisle felen ....

montiye uygun kavaltı bölümümü oku ayriyetten peynirle ilgili bölümü ...naniknanik

senin herzaman yaptıgın kavaltı montiye zaten uygundu . bulabiliyorsan en yagsız peyniri bul ..

kız zaten duygusal takılıyorum benide aglatacan ...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamabu arada gözünnede geçmiş olsun .kaydirigubbakcemile3

kizlar hepinizin anneler günü kutlu olsun bu arada 63,2 oldum .kendinize iyi bakin bye.
günaydın yanlızım .....seninde 1 ogluş vardı dimi . yaban ellerde ....

yahu sana bi isim bulalım yanlızım olmuyo hadi bişi söylede .

aebencim hayoırlı olsun şimdiden koşu bandın ne şanslı hatunsun
öyleyim galiba .. çok şükürler olsun ...:Saruboceq: yanlız benim veledlar başka bişi düşünmüşler hediye için ama ben bile şaşırdımmm:1shok: babalarından ve kesemizden nayır gelmiş ....:roflol:

aebenciğim beyaz peyniri en yağsız peynirden aldım sadece küçük 4 parça kaşar yedim bidaha yemeyim ozaman normalde yemem ama bugün yedim nedense aralarda kuru kayısı yiyebilirmiyim.kitap bugün geçicek elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…