yiye bilirsin nazlım ..... canım link vermiştim . yenebilecek şeyler hakkında . tekrar bir göz geçir istersen kitabın gelene kadar ben geldi sanmıştım özür .....:1hug:aebenciğim beyaz peyniri en yağsız peynirden aldım sadece küçük 4 parça kaşar yedim bidaha yemeyim ozaman normalde yemem ama bugün yedim nedense aralarda kuru kayısı yiyebilirmiyim.kitap bugün geçicek elime
:lepi::lepi::lepi:süper hediye kendine kaldı ha .sırnaşık şey evet tam ekmek unu çok güzel ..alkisalkisalkishafta sonu diyeti fazla bozmadım. sadece abarttığım cumartesi akşamı 2 tabak karalahana yemeği yemek oldu. çok seviyorum yanında mısır ekmeğiyle mmmhhh cokacimcoook
bir de kayınvalideme hediye ekmek yapma makinası aldım. ama makina bende. sen daha iyi anlarsın dedi kaydirigubbakcemile3 pazar sabahı pişirdim hep beraber yedik. çok güzel oldu. çok doyurucu oluyor. öğlende yine pişirdim. şimdi tam buğday unu alıcam ve kendime entegral ekmek yapıcam :roflol:
bugün kahvaltıda k-flakes yedim. etiform baydı artık. bir sitede okumuştum. uzun zaman diyet yapmış. kilo vermesi durmuş. kahvaltıda k-flakese geçince tekrar başlamış.
ben önceden de müsli yiyordum. o zamanda kilo verebiliyordum
kaydirigubbakcemile3 annene geçmiş olsun o zaman ...aebenim teşekkür ederim ama moraran göz benim değil annemin kaydirigubbakcemile3
çok yaramaz oldu yaww. yapma demek onun için hiçbirşey ifade etmiyor. çok inatçı :1ninca: ben böyle deyince babası da bana benzediğini söylüyor. ben de biraz inatçıyımdır delikafadulden ne zormuş inatçı biriyle uğraşmak yaww
:lepi::lepi::lepi:süper hediye kendine kaldı ha .sırnaşık şey evet tam ekmek unu çok güzel ..alkisalkisalkis
kızarl dünkü menüm........ Dışardaydık ama şükür dişarda yemeden kurtardım işi yanlız biraz az yemişim bu kötü oldu .. Ama 66 kiloyum ............
kızlar hani bugün pazartesi .... kimsecikler yok . artık sitede normal ....
nazlım dün yazmıştım şu yeni üye işine bi bak canım ....dünkü arkadaşada üzüldüm diger takımlar gibi 70 kilonun üstündekiler felan yazmamışım hata benım . yanlız o arkadaş ben yazmadan zaten notu vardı çagısam o zaman çagırırdım ...onun içinde üzüldüm tekrar .. takımlar belli kilonun altındakileri almıyorlar birazda haklılar . bu bir yariş degilmi .takımın halide balli ..bu konuda takım için çabalıyorum sonrada vicdan yapıp üzülüyorum ...
hadi kızlar siz bulun bu sefer ben hoş geldin diyim ..
kızlar hani bugün pazartesi .... Kimsecikler yok . Artık sitede normal ....
Nazlım dün yazmıştım şu yeni üye işine bi bak canım ....dünkü arkadaşada üzüldüm diger takımlar gibi 70 kilonun üstündekiler felan yazmamışım hata benım . Yanlız o arkadaş ben yazmadan zaten notu vardı çagısam o zaman çagırırdım ...onun içinde üzüldüm tekrar .. Takımlar belli kilonun altındakileri almıyorlar birazda haklılar . Bu bir yariş degilmi .takımın halide balli ..bu konuda takım için çabalıyorum sonrada vicdan yapıp üzülüyorum ...
Hadi kızlar siz bulun bu sefer ben hoş geldin diyim ..
saggol asim .. ya ben çok otoriter görümünlüaebenim haklısın canım. bizim gibi 3-5 kilosu kalanlar zaten kolay veremiyor. bu da takıma destek değil köstek. küto mesela 97 ile başladı ikişer ikişer verdi. ben 65 ile başladım. yarım kilo ancak verebiliyordum. kilosu fazla olan biri takımı harekete geçirir. biz de rüzgarında motivasyonumuzla devam ederiz. yani sana katılıyorum canımcım kaydirigubbakcemile5
saggol asim .. ya ben çok otoriter görümünlüfakat bi okdarda . fazla duysal bi gacıyam .sonrada çok üzülüyorum yanlış anlaşıldıgım için . çogunuz beni tanıyosunuz artık ama . dogruyada dogru . takımda düşünmek lazım .. çogumuz zaten vermi vermiş kuyruguna gelmiş hatunlarız bizi canlandıracak bir arkadaş lazım . a.s.
günaydınlar herkeseeeeeeee
gördügüm kadarıyla herkesin anneler günü çok hoş geçmiş,inş ilerde bize de nasib olur:teselli: birazdan okula gidicem gitmeden sizlere bakayım dedim dün yaklaşık 2 saat kadar yürüdüm dans ettim:=) yaz geliyor yine geçen sene tam bu zamanlarda diyete başlamştım bu göbeğin gitmesi lazım....
ben okula gidiyorum kızlar,hoşçakalınn kalorisiz bir gün diliyorumm:içelim:
evet canım benim otoritersin delikafadulden bizler seni tanıyoruz ve bu huyuna alıştık. aslında her takıma senin gibi biri gerek alkisalkisalkis
evet ceylinim yaa. ben de dün dışarı çıkarken çok moralim bozuldu. nerdeyse yaz geldi. hatta eşime bile dedim yaz geldi hala zayıflayamadım diyeacilen zayıflamak istiyorum.
soğan suyunu araştırıyorum bakalım sanki kilo vermeyi tetikliyor. maytap kullanmıştı sanırım, kilo da verebiliyor sengözlerimebaksanab
ceylinim sende şu sık ve az yeme işine bi el atsan güzelim . sana fayda eder gibi geliyor bana .... ama okuldayım dersen . kötükedihüsokolayı var al yanına veyve süt falan . eve gelene kadar idare edersin hasi bkakıyım biraz moda gir ....soğan suyunu 2 gün yapabildim asim ben,midem çok bulandı benim kokusundan filan dayanamadım,ama herkes aynı olmuyo belki sen dayanabilrsin.
soğan suyunu 2 gün yapabildim asim ben,midem çok bulandı benim kokusundan filan dayanamadım,ama herkes aynı olmuyo belki sen dayanabilrsin.
hmm bende şimdi onu okuyordum. bugün midem de bir acayip. içemem gibi geldi. ama sonra düşündüm ben kiiiiiii elma sirkesini bal koymadan lıkır lıkır içiyorum, çoğu kişinin burun kıvırdığı beşi bir yerdeyi çok seviyorum içerimmmmmm vallaaaaaaaaaaa. kendimi biraz gaza getireyim kaydirigubbakcemile2 yarın sabah başlamayı düşünüyorum. ama akşamda içecekmiyim onu tam anlamadım. 86 sayfa kafamçokkarıştı atlaya atlaya okudum kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?