dora hemşom kıs niye yazmıyon burnuma kötü kokular geliyo hafta sonu diyeti asmışın gibi
koçun alarakdan esefle kınıyorum ... hehe .
kaydirigubbakcemile3ben muneccimim ay kırıstal kürembilem var dermişim .:roflol::roflol::roflol::roflol:günaydın canım. tam öncelikle geçmişe takıldım okuyordum zil çaldı. o görmüş olduğun gelinimiz gelmiş. biraz lafladık gitti.
inanki içimi okumuşsun canım. gireyim takıma yazayım bari kızlar ben burda son noktayı koyuyorum diyesenağlama sonrada bu montiyi iyce inceledim vazgeçtim.delikafadulden
şansımı bidaha deniyeceğim.kaydirigubbakcemile
diyete gelince benim pazarları kaçamak günümdü ama bu gün gayet iyi gidiyorum. şu an açlıktan ölüyorum -tatlicadiarzu-
birazdan öğle yemeğimi yiyecem.
hemde kuzukulak yiyorumsositososito
sabah menüm klasikti. ara öğünde 1 ceviz 2 kayısı yedim.
yarım litre suyumu içtim.
sporumuda yaptım:lepi:
kaydirigubbakcemile3ben muneccimim ay kırıstal kürembilem var dermişim .:roflol::roflol::roflol::roflol:
doram hemşom benım uyguladıgım 2 sat işinide uygulasan .yerimseniben montinin yanında ..kaydirigubbakcemile5 hemde fazla açıkmassın ..a.s
kıslar ben kalkıyorum...
nazlım iyi okumalar ......
yumukumda yazmadan gitti işe yetiştiremedi galiba .....
bugün elsedemi yok gözüme çarpmadı pastaneci güzeli ...
kıslar ben kalkıyorum...
nazlım iyi okumalar ......
yumukumda yazmadan gitti işe yetiştiremedi galiba .....
bugün elsedemi yok gözüme çarpmadı pastaneci güzeli ...
ben burdayım da lafınızın arasına dalmıyayım dedim kaydirigubbakcemile3
cumadan beri bana bi hareketlilik geldi, yürüyüşler, gezmeler, hiç ara vermeden temizlik yapmalar
aşıyorum kendimi, bugün çıkışta ayakkabı almaya gitçem hem yürüyüşte yaparım alkisalkisalkis
AFERİN ELİFÇİĞİME MADEM BU KADAR HAREKETLENDİN GEL TAKIMA GERİ:1hug:
hoşgeldin fatu nasılsın?
evde sauna keyfi mi yapçan:))
Şeniz
ceylinim sende şu sık ve az yeme işine bi el atsan güzelim . sana fayda eder gibi geliyor bana .... ama okuldayım dersen . kötükedihüsokolayı var al yanına veyve süt falan . eve gelene kadar idare edersin hasi bkakıyım biraz moda gir ....klava:
hiç menü felan görmüyorum sende .....kötükedihüsodelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?