öğlen menüm
3 ızgara tavuk köftesi
1 domates
2 ızgara biber
yarım ızgara soğan
hadi bunada bişi bulsana aebenlülülülülülü
şimdi yarım bardak ayran
akşam dünküyle aynı
nazlım napıyosun? Süper gidiyosun sen ya:))
noldu ailenle konuştun mu tekrar evlilik işini?
Nurhayat hoşgeldin, inşallah hedefine ulaşırsın en kısa zamanda
iyiyim elifçiğim konuşuyorum evlilik işinide bakalım haftasonu dayım gidecek ailesiyle tanışmaya inşallah olur bakalım. Dayımın kızıda kaçınca korktular bizimkiler biraz. Azcık bir yumuşama var.
aman iyi iyi sevindim nazlıcım
iyiyim elifçiğim konuşuyorum evlilik işinide bakalım haftasonu dayım gidecek ailesiyle tanışmaya inşallah olur bakalım. Dayımın kızıda kaçınca korktular bizimkiler biraz. Azcık bir yumuşama var.
Sen nasılsın bakalım elİf hanım ayrıldın dİye salmadın dİmİ kendİnİ.
akşam yediğim dondurmayı saymazsakIyiyim diyebiliriz kaydirigubbakcemile3
hehe üzümün nemlenmesi iyi olmuş . degeri 65 çünki...kaydirigubbakcemile3 sen monti yapmak istiyomusun koçum ...delikafaduldenaeben beyaz leblebi yiyebiliyormuyuz gerçi yedikten sona sordum ama 1 dolu avuç yedim valla 5 tanede ufak kayısı eşliğinde kuru tabiki harika bi ikili oldular üzümle yiicektim ama kuru üzümlerim nemlenmiş dolapta
ayran kesmedi benikoç
Nurhayat merhaba nasılsın
hoşbuldum canım.. delikafadulden delikafadulden delikafaduldennazlım napıyosun? süper gidiyosun sen ya:))
noldu ailenle konuştun mu tekrar evlilik işini?
nurhayat hoşgeldin, inşallah hedefine ulaşırsın en kısa zamanda
hehe üzümün nemlenmesi iyi olmuş . degeri 65 çünki...kaydirigubbakcemile3 sen monti yapmak istiyomusun koçum ...delikafadulden
leblebiyi yeni bende yadim dün de yemiştim ...cokacimcoook kuru kaysıda yeniyor . yaşıda ...
Kızlar benim bir ricam olacak , iş yoğunluğu haftaya1 tam hafta eğitimde olacak olmam. Finallere 3 hafta kalması ve haziran ayı ortasında 1 hafta Samsuna gidiyor olmam dolayısı ile ben çok fazla giremiyorum ve bu sanırım haziran ayı ortasına kadar böyle sürecek. Ne yapalım dersiniz o zamana kadar izne mi çıkayım geri dönmek üzere yoksa böyle çok nadir de olsa geleyim mi cumaları kilo bildirebilirim ama pek bir faydam olmuyor size ve kendimede 76 kilo oldum mıorelimde bozuk ama bırakmadım kendimi bakalım ne olacak. Kendimi çok bıkkın hissediyorum inşallah şu kurs ve finaller bitince rahatlıycam ohhhhhhhhhhh içim rahatladı anlattımda işte böyle....
refim keşke daha önce izin isteseydin navar bunda canı ya bilmiyomuyuz durumunu .....Şeniz ama izin süren üzun bu sırda analız raporlarında işler bence sen pınargibi yap . 1 aya kadar geleceksin yerine kimseyi almayız refim .geldigin hafta başlarsın hı .ne dersin ....a.srefiim istiyorsan ozamana kadar izinli ol canım gelip kilo bildirimini yaparsın canım .
hepimizin işi zor canım .... inan bu gurupta okadar kiloyu vermiş 3.5 kilosu kalmış arkadaşlar var ...Valla tanıtayımda benim işim sizinkisi kadar kolay değil..benim vermem gereken 18 kilom var a.s 30 yaşındayım çalışıyodum planlama sorumlusu olarak ocak ayında ayrıldım işten bebiş yok nisan ayında düşük yaptım..şimdilik evdeyim pek çalışmak gelmiyor aklıma (böyle iyi geldi sırnaşık şey ) istanbuldayım.. Aslen balıkesirliyim..bu kaddarrr.. sırnaşık şey
inşallah canım..kurtulalım artık şu kilolardan yaww..yazın sıcağında bunları bide üzerimizde taşımak zorunda kalmayalım..hemde yeni yeni cicili bicili kıyafetlerimizi giyeriz sırnaşık şey evet 2 haftada 4 kilo verdim bugün itibari ile 83 kiloyum canım hedefim 65..
hoşbuldum canım..
Hoşbuldum yumukum :)
Ayyy ayy ayy ne güzel dilekler bunlar.. inşallah canım hepimiz amacımıza sağlıklı sıhhatli olarak ulaşırız inşallah.. :Saruboceq:
çüper olmuş çüper.......öğlen menüm
3 ızgara tavuk köftesi
1 domates
2 ızgara biber
yarım ızgara soğan
hadi bunada bişi bulsana aebenlülülülülülü
şimdi yarım bardak ayran
akşam dünküyle aynı
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İNŞALLAH BİR AN ÖNCE KABUL EDERLERDE BENDE RAHATLARIM.:Saruboceq:
iyisin iyi en azından bir düzene girdin bence .yerimsenibenakşam yediğim dondurmayı saymazsakiyiyim diyebiliriz kaydirigubbakcemile3
ana daha ögrenemedik kıs ingilizceyi . ama du bakam sen nededin ...:1shokI'm very very good thanks baby yerimseniben How'r you?? kaydirigubbakcemile5
OOOOOOhoşbuldum canım.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bu mondi işi ne kızlar ben geçen sayfalarda baktımda link veririm demişsiniz ben o linki bulamadım.. buarada yediklerimi yazayımmı ben kızlar.. hee kızlar şimdi nasıl yapıyoruz bana kısaca yazabilirmisiniz? paylaşımda bulunuyoruz 3 gün üstüste girmezsek diskalifiye olunuyor mazeretsiz cuma günü kilo bildiriminde bulunmazsak uyarı ikincisinde şutlanıyoruz.. başka?? bide kilolarımızın yüzdesinimi yazıyoruz..geçmiş sayfalarda ni liste gördüm kenarlarında yüzde yazıyo onu nasıl hesaplıcaz..ilk kilo-sonkilo/ ilk kilo gibi.. yanlış olabilr valla salladım...
yüzde hesaplama şöyle nurhayatım . mesele sen bu hafta 83 sün . 2 kilo verdin ...diyelim ..alkisalkisalkisönce alkışlarız tabi kaydirigubbakcemile3hoşbuldum canım.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bu mondi işi ne kızlar ben geçen sayfalarda baktımda link veririm demişsiniz ben o linki bulamadım.. buarada yediklerimi yazayımmı ben kızlar.. hee kızlar şimdi nasıl yapıyoruz bana kısaca yazabilirmisiniz? paylaşımda bulunuyoruz 3 gün üstüste girmezsek diskalifiye olunuyor mazeretsiz cuma günü kilo bildiriminde bulunmazsak uyarı ikincisinde şutlanıyoruz.. başka?? bide kilolarımızın yüzdesinimi yazıyoruz..geçmiş sayfalarda ni liste gördüm kenarlarında yüzde yazıyo onu nasıl hesaplıcaz..ilk kilo-sonkilo/ ilk kilo gibi.. yanlış olabilr valla salladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?