Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öğlen menüm
3 ızgara tavuk köftesi
1 domates
2 ızgara biber
yarım ızgara soğan
hadi bunada bişi bulsana aebenlülülülülülü
şimdi yarım bardak ayran
akşam dünküyle aynı

nazlım napıyosun? süper gidiyosun sen ya:))
noldu ailenle konuştun mu tekrar evlilik işini?

nurhayat hoşgeldin, inşallah hedefine ulaşırsın en kısa zamanda

nazlım napıyosun? Süper gidiyosun sen ya:))

Nurhayat hoşgeldin, inşallah hedefine ulaşırsın en kısa zamanda

iyiyim elifçiğim konuşuyorum evlilik işinide bakalım haftasonu dayım gidecek ailesiyle tanışmaya inşallah olur bakalım. Dayımın kızıda kaçınca korktular bizimkiler biraz. Azcık bir yumuşama var.

Sen nasılsın bakalım elıf hanım ayrıldın dıye salmadın dımı kendını.

iyiyim elifçiğim konuşuyorum evlilik işinide bakalım haftasonu dayım gidecek ailesiyle tanışmaya inşallah olur bakalım. Dayımın kızıda kaçınca korktular bizimkiler biraz. Azcık bir yumuşama var.

dayının kızına teşekkür etmen lazım o zaman kaydirigubbakcemile3
neyse yumuşamışlar, hallolur inşallah :Saruboceq:

akşam yediğim dondurmayı saymazsak Iyiyim diyebiliriz kaydirigubbakcemile3

dondurmayı çok yenmediysen sorun değil diyetisyenler bile hafta 1 gün sütlü tatlılara izin veriyorlar tabi sütlü tatlının karşılığı 2 dilim ekmek ekmek yemediysen süper.

aeben beyaz leblebi yiyebiliyormuyuz gerçi yedikten sona sordum ama 1 dolu avuç yedim valla 5 tanede ufak kayısı eşliğinde kuru tabiki harika bi ikili oldular üzümle yiicektim ama kuru üzümlerim nemlenmiş dolapta
ayran kesmedi benikoç

hehe üzümün nemlenmesi iyi olmuş . degeri 65 çünki...kaydirigubbakcemile3 sen monti yapmak istiyomusun koçum ...delikafadulden
leblebiyi yeni bende yadim dün de yemiştim ...cokacimcoook kuru kaysıda yeniyor . yaşıda ...

nazlım napıyosun? süper gidiyosun sen ya:))

nurhayat hoşgeldin, inşallah hedefine ulaşırsın en kısa zamanda
hoşbuldum canım.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bu mondi işi ne kızlar ben geçen sayfalarda baktımda link veririm demişsiniz ben o linki bulamadım.. buarada yediklerimi yazayımmı ben kızlar.. hee kızlar şimdi nasıl yapıyoruz bana kısaca yazabilirmisiniz? paylaşımda bulunuyoruz 3 gün üstüste girmezsek diskalifiye olunuyor mazeretsiz cuma günü kilo bildiriminde bulunmazsak uyarı ikincisinde şutlanıyoruz.. başka?? bide kilolarımızın yüzdesinimi yazıyoruz..geçmiş sayfalarda ni liste gördüm kenarlarında yüzde yazıyo onu nasıl hesaplıcaz..ilk kilo-sonkilo/ ilk kilo gibi.. yanlış olabilr valla salladım...

refiim istiyorsan ozamana kadar izinli ol canım gelip kilo bildirimini yaparsın canım .
refim keşke daha önce izin isteseydin navar bunda canı ya bilmiyomuyuz durumunu .....Şeniz ama izin süren üzun bu sırda analız raporlarında işler bence sen pınargibi yap . 1 aya kadar geleceksin yerine kimseyi almayız refim .geldigin hafta başlarsın hı .ne dersin ....a.s
hepimizin işi zor canım .... inan bu gurupta okadar kiloyu vermiş 3.5 kilosu kalmış arkadaşlar var ... sen niye vermeyesin ......
geçmiş olsun ..allah istedigin zaman bol bol bebiş versin ...:Saruboceq:
öğlen menüm
3 ızgara tavuk köftesi
1 domates
2 ızgara biber
yarım ızgara soğan
hadi bunada bişi bulsana aebenlülülülülülü
şimdi yarım bardak ayran
akşam dünküyle aynı
çüper olmuş çüper.......:dilcikar: kız ben kendim dün akşam ne yedim onu hatırlamıyorum seninkini nerden hatırlayım .:1ninca:kaydirigubbakcemile3
İNŞALLAH BİR AN ÖNCE KABUL EDERLERDE BENDE RAHATLARIM.:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
akşam yediğim dondurmayı saymazsak iyiyim diyebiliriz kaydirigubbakcemile3
iyisin iyi en azından bir düzene girdin bence .yerimseniben
I'm very very good thanks baby yerimseniben How'r you?? kaydirigubbakcemile5
ana daha ögrenemedik kıs ingilizceyi . ama du bakam sen nededin ...:1shokben çok çok teşekkür ederim bebegin sen nasılsınmı dedin . :1shok:delikafadulden

OOOOOO SEN BİZİM GELMİŞİMİZİ GEÇMİŞİMİZİ OKUMUŞUN ....alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

CANIM EVET TAKIM İÇİ BAZI KURALLAR VAR ....AMA BURDA OLUNCA ANLARSIN HEPİMİZ ARKADAŞ OLDUK .

evet sen deneme haftasındasın bu hafta katılımın ve kilo verme isteginle degerlendirilir . eger erkadaşlarda okeylerse . listeye yazılır . yarişa başlarsın ..... o yüzden sordum başlama kilonu ..
katılım bol olsun diye 3. gün kuralımı koyduk . bizler (herkesin vakti farklı tabi) hergün yedigimizi içtigimizi bir liste halinde yazıyoruz . ve takım içinde degerlendiriyoruz .... yanlışımız varsa uyarıyor . yoksa Şeniz ruz kaydirigubbakcemile3
eger 3 gün mazaret bildirmeden ..gelmesse takıma uyarılıyor . bunu ikinci kere yaparsa . çıkarılıyor ....ama henüz kimseyi şutlamadık :roflol::roflol:

haftada bir cuma sabahı 11 kadar sabah aç ve açık tarlılıp bildiriyorsun .. yüzde hesabını biliyorsan . yap bilmiyorsan ögretiriz ....kolay alkisalkisalkis

6. takımdayız ama arada bir paylaşım alanında ne kararlar alınmış göz atıyorsun orasıda bizler için .a.s

ha bu arada kaptanımız kütahya ... şu an yok gelir yarına .. memlekette . yardımcısı nazlımdır ...takımın eli kolu darda kalana yardımcı .:1hug: bana gelince eski kaptan ama hala bazı takımın işlerini ben yapıyorum ... elim kolum ve burnummmm :roflol: uzundur biraz . kızları seveceksin ...hepsi senin gibi cana yakındırlar ...Şeniz

başka ne unuttum ...kısacası takıl bize.....kaydirigubbakcemile3 püskütümün kara defterini okudunmu . du ben link getireyim sana .

ay ay ne cak yazmışım gözün korkmasın ...kaydirigubbakcemile3

yüzde hesaplama şöyle nurhayatım . mesele sen bu hafta 83 sün . 2 kilo verdin ...diyelim ..alkisalkisalkisönce alkışlarız tabi kaydirigubbakcemile3

2 bölesin ilk haftaki kilona .83 e ....çıkanıda 100le çarparsın bu kadar..

83.0/81.0/ 2.0 / 2.4%alkisalkisalkis

canım montignac diyeti . diyet biraz ayrıntılı bi diyet birazda sabır ve zaman işi ama tutarsa kilo sorunun toptan halolur ... link veririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…