Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kan şekeri yükselmesinin belirtileri nelerdir?

Her zamankinden daha fazla susama ve su içme,
Her zamankinden daha fazla acıkma ve yemek yeme,
Çok sık idrar yapma,
Gece sık olarak idrar yapmak için uykudan uyanma,
Cildinizde kuruma,
Halsizlik, yorgunluk,
Bulanık görme,
Yaraların geç iyileşmesi,

bende hemen hepsi var bunların, şekerim mi yüksek acaba :uhm:

Kızlar ben şimdi çıkıyom ama gene gelcem.. dışarda biraz işim varda..
tamam canım ..

nurhatatım yanlış hatırlamıyorsam 2 haftadır diyet yaptıgını ve 4 kilo verdigini yazmıştın .5.takımda yanlışmı hatırlıyorum ...CADIARZU bugün itibari ile kaç kilosun ... kayıtlar için lazım ....gamyoncuiremsu

umarım seninle birlikte takıma yenican yeni kan gelirde . bizde hareketleniriz ..kaydirigubbakcemiledelikafadulden

Sabah kahvaltımı yazayım ben

1 adet domates
1 adet salatalık
2 dılım tab buyday ekmeĞı
k.k kadar beyaz peynır.

Sabah kahvaltımı yazayım ben

1 adet domates
1 adet salatalık
2 dılım tab buyday ekmeĞı
k.k kadar beyaz peynır.
alkisalkisalkis güzel nazlım kitabın nekadarını okudun du ben sana önemli yerleri vereyimde bi göz at ... ilk 5.6.7. 25. 33 34 131.2 219...

Son düzenleme:
alkisalkisalkis güzel nazlım kitabın nekadarını okudun du ben sana önemli yerleri vereyimde bi göz at ....

en baştaki önsözleri falan geçtim. Ben çok sıkılırım öyle önsöz falan okumaktan 69. Sayfaya kadar geldim canım. öğlen yemeğidede bana uygun bişey yok . Yine kahvaltı tarzı yapıcam yanına sadece 1 adet haşlanmış yumurta ekliycem.

bende dün soğan suyu topiğine biraz göz attım. incelme sağladığı yazıyordu. sana birkaç sorum olacak şimdi. sıcak içince gaz yaptı mı sende. ağız kokusu yaptı mı. sen nasıl içtin. sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemekten önce mi. bir de nasıl kaynattın kabuklarıyla mı. istediğin sorudan başlayabilirsin canım :1hug:

Yemekten 2 saat sonra ara olara 4 adet Çılek yedım.

nazlım senin işyeri menülerine bayılıyorum. bizim burada hiç birşey yok. olsa da bitene kadar küflenir herhalde

selam kızlar
bugün yine acayip bir şişlik var bende. bağırsaklarım tembelleşti iyice. akşam hafif geçiştireyim dedim ama ekmek biraz fazla kaçtı sanırım. ekmek yapma makinası yeni ya şimdi hevesle yapılıp yeniyor. bir de lezzetli ki cokacimcoook

bir de dondurma kaydirigubbakcemile

dünkü menüm
sabah k-fakes bir avuçtan az fazla yarım yağlı sütle
öğlen yemeğine kadar 1 ayranı 2 sefer ara öğün yaptım
öğlende fırında tavuk biftek + salata + yoğurt (çok acıkmıştım. normalde yoğurdu yemiyorum yemekte. ara öğün yapıyorum. ama dün fazladan vardı)
öğleden sonra yine 1 adet yoğurdu 2 sefer ara öğün yaptım
akşam mercimek çorbası + bezelye + 1 kaşık pilav sanırım 1 dilimde ekmek
sonra dondurma

günaydınlar...

nurhayat hoşgeldin canım.
bugün sabah 9:30 da uyandım kendime koca bi fincan yeşil çay yaptım,kızım kalkana kadar ev topla akşam yemeğini hazırla falan derken saat 11 e geliyodu nihayet kahvaltı edebildim..ama bugün biraz geçiştirdim bir kase nesfit ve yarım yağlı süt.. arada(iş yerinde) yeşil çay ve limon lifli biskuvi akşamda az zeytinyağlı bir tabak bakla 2 kaşık yoğurt 1 dilim çok tahıllı ekmek,menüm bu akşama detayları veririm...

AsıcıĞım bızım ıŞyerınde buzdalabımız falan var ben kendım bıŞeyler alıp getırıyorum orda muhafaza edıyorum. MutfaĞıda 4 kıŞı kullanıyoruz. O konuda Şanslıyım.

günaydın refff :1hug:

maytapcım bu arada dün kardeşime soğan suyu içeceğimi söyledim. o daha önce yapmış. kesinlikle içemezsin dedi. çok kötü tadı ve kokusu dedi. sabah içince akşama kadar midesi bulanmış

canım bi dene bence soğan topiğinde farkındaysan biri içemedim diyo biri tadı güğzel geldi diuyo bende tadı fena diil diyorum göreceli bence bu denemeden anlayamazsın

ah asim ah şu pilavla dondurma olmasaymış harıka bir monti günü olurmuş .... ayrıca bu ara ögün işine sarman çok hoşuma giitti devam güzelim ....:lepi:

canım bi dene bence soğan topiğinde farkındaysan biri içemedim diyo biri tadı güğzel geldi diuyo bende tadı fena diil diyorum göreceli bence bu denemeden anlayamazsın

haklısın canım. yarın sabah hemen kaynatıcam. kaç dakikada hazır olur acaba :uhm: bir de lahana bulabilirmiyim ki. mevsimi geçtimi acaba

ah asim ah şu pilavla dondurma olmasaymış harıka bir monti günü olurmuş .... ayrıca bu ara ögün işine sarman çok hoşuma giitti devam güzelim ....:lepi:

canım monti çok katı kurallı geliyor bana. ufak bir yasak delmek diyeti götürüyor. onu yapabileceğimi sanmıyorum. kendi çapımda çırpınmaya devam edicem bakalım. artık bitsin yaww offfffff yaz geldi. şu an geçen yazki kilomdan fazlayım :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…