- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
tamam canım ..Kızlar ben şimdi çıkıyom ama gene gelcem.. dışarda biraz işim varda..
günaydın kızlar.. Ben geldiiiiiimmm.. Yer varmı listenizde.. Benide alırmısınız aranıza.. Kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis güzel nazlım kitabın nekadarını okudun du ben sana önemli yerleri vereyimde bi göz at ... ilk 5.6.7. 25. 33 34 131.2 219...Sabah kahvaltımı yazayım ben
1 adet domates
1 adet salatalık
2 dılım tab buyday ekmeĞı
k.k kadar beyaz peynır.
alkisalkisalkis güzel nazlım kitabın nekadarını okudun du ben sana önemli yerleri vereyimde bi göz at ....
ben yaptım asiciğim soğan suyunu çok çokta tartıda kendini göstermedi ama incelme sağlandı yapın anacım yapın tadıda kötü diil ayrıca alışıyosun
sabah 2 bardaklaık yapıyodum akşamkini soğuk içersem gaz yapıyodu sadece bende mikrodalgada 30 sn tutuyodum ılınıyodu du bende yapiim gene
Yemekten 2 saat sonra ara olara 4 adet Çılek yedım.
bende dün soğan suyu topiğine biraz göz attım. incelme sağladığı yazıyordu. sana birkaç sorum olacak şimdi. sıcak içince gaz yaptı mı sende. ağız kokusu yaptı mı. sen nasıl içtin. sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemekten önce mi. bir de nasıl kaynattın kabuklarıyla mı. istediğin sorudan başlayabilirsin canım :1hug:
sıcak içince gaz yapmadı canım soğuk içince gaz yaptı
ağız kokusuda yapmadı
ben lahanayla beraber kaynattım öyle içimi daha güzel ama sırf soğanda içilebilir yane
kabuklarıyla kaynatmayı sakın deneme derim ben
az bişey kabuk kalmıştı üzerinde tadı iğrençoldu
düdüklüde kaynatma
ağzı açık tencerede kaynat
sabah kahvaltıdan önce
akşam yatmadan önce içtim
ve çocuk istemiyosan çok sıkı korun derimmmm bennnnnn
günaydın refff :1hug:
maytapcım bu arada dün kardeşime soğan suyu içeceğimi söyledim. o daha önce yapmış. kesinlikle içemezsin dedi. çok kötü tadı ve kokusu dedi. sabah içince akşama kadar midesi bulanmış
ah asim ah şu pilavla dondurma olmasaymış harıka bir monti günü olurmuş .... ayrıca bu ara ögün işine sarman çok hoşuma giitti devam güzelim ....:lepi:selam kızlar
bugün yine acayip bir şişlik var bende. bağırsaklarım tembelleşti iyice. akşam hafif geçiştireyim dedim ama ekmek biraz fazla kaçtı sanırım. ekmek yapma makinası yeni ya şimdi hevesle yapılıp yeniyor. bir de lezzetli ki cokacimcoook
bir de dondurma kaydirigubbakcemile
dünkü menüm
sabah k-fakes bir avuçtan az fazla yarım yağlı sütle
öğlen yemeğine kadar 1 ayranı 2 sefer ara öğün yaptım
öğlende fırında tavuk biftek + salata + yoğurt (çok acıkmıştım. normalde yoğurdu yemiyorum yemekte. ara öğün yapıyorum. ama dün fazladan vardı)
öğleden sonra yine 1 adet yoğurdu 2 sefer ara öğün yaptım
akşam mercimek çorbası + bezelye + 1 kaşık pilav sanırım 1 dilimde ekmek
sonra dondurma
bende dün soğan suyu topiğine biraz göz attım. incelme sağladığı yazıyordu. sana birkaç sorum olacak şimdi. sıcak içince gaz yaptı mı sende. ağız kokusu yaptı mı. sen nasıl içtin. sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemekten önce mi. bir de nasıl kaynattın kabuklarıyla mı. istediğin sorudan başlayabilirsin canım :1hug:
sıcak içince gaz yapmadı canım soğuk içince gaz yaptı
ağız kokusuda yapmadı
ben lahanayla beraber kaynattım öyle içimi daha güzel ama sırf soğanda içilebilir yane
kabuklarıyla kaynatmayı sakın deneme derim ben
az bişey kabuk kalmıştı üzerinde tadı iğrençoldu
düdüklüde kaynatma
ağzı açık tencerede kaynat
sabah kahvaltıdan önce
akşam yatmadan önce içtim
bunu demen kötü oldu işte. allah korusun olur mu kızzz
gerçi bende spiral var ama ben yine her ay tedirgin oluyorum
bunu demen kötü oldu işte. allah korusun olur mu kızzz
gerçi bende spiral var ama ben yine her ay tedirgin oluyorum
soğan suyunu bebek sahibi olmak içinde kullanıyolar sonuçta kaydirigubbakcemile3
zayıflıyorum derken bebiş gelmesin :roflol:
canım bi dene bence soğan topiğinde farkındaysan biri içemedim diyo biri tadı güğzel geldi diuyo bende tadı fena diil diyorum göreceli bence bu denemeden anlayamazsın
ah asim ah şu pilavla dondurma olmasaymış harıka bir monti günü olurmuş .... ayrıca bu ara ögün işine sarman çok hoşuma giitti devam güzelim ....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?