- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
nazlım şu testereyle benim fazlalıkları bi alıver kuzucum :roflol::roflol:
liposuctin niyetine :roflol:
hemen gelip alayım elifçiğim. sonrada sen benimkileri al olurmu. ne yedin bakim sabah kahvaltısında .
bugün kocişle beraber çıktık evden koşa koşa işe gittik kaydirigubbakcemile
evde yiyemedim, işte gullicik bir poğaça yedim kaydirigubbakcemile3
selamlarrr
dün akşam yine bir fiyaskoya imza attım. dışarıda yedik kötüydü :mymeka: onun dışında gündüz yediklerim iyiydi ama
sabah k-flakes yarım yağlı sütle. acayip tok tutuyor. yarım kaseden de az yapıyorum
aralarda yine ayranımı 2 seferde içtim. 2 saatte bir falan ara öğün yapmış oluyorum
öğlen kaşarlı köfte + salata
ara yine yoğurt 2 seferde
akşammm kaydirigubbakcemile söylemeyezağuuuuuuummmmm heçç ısrar etmeyinn -tatlicadiarzu-
bu sabahtan itibaren soğan suyuna başlamış bulunuyorum. vatana millete takıma hayırlı uğurlu olsun. korkarak kaynattım ama sandığım kadar kötü değilmiş. evde limon da kalmamıştı üstelik limonsuz içtimsanki kendimi hafiflemiş hissediyorum delikafadulden
Referans canım reklamını izledim çok güzel olmuş.Ayrıca bebeğinde çok tatlı maşaallah...Allah nazarlardan korusun...
teşekkür ederim.Buarada fotolarına baktım.Tek kelime ile harikasın canım..Hiç kilo fazlalığı göremedim.Biraz basen var gibi ama onun içinde bölgesel zayıflaman lazım.. spor yapıyomusun nazlı?OOO KAHVALTIN SÜPER OLMUŞ ALKIŞLIYORUM SENı.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hadi yawwww..eee ne olacak onlar şimdi?? eşim pek bişey yemiyom diye bana almış oda yemez çürür onlar yemeyimmi şimdi? yada şöyle yapiyim kan şekerim düşünce ondan yerim CADIARZUbildiğim kadarıyla kivi kilo aldırmıyor canım.
islim kebabımı?? o nasıl oluyo?? beyti kebapı çok severim onun gibi bişeymi sırnaşık şey sırnaşık şeyafiyet olsun elif hanım yine poğçalar falan hımmmm.
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
k.k. kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates. ( yarım bile değildi domatesin tadı bir garipti. )
ara
1 adet armut
öğlen
2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet islim kebabı
1 su bardağı yoğurt.
Neden ayrıldı mezunmu oldu? evet yaa aeben nerde? bugün gelmedi hiçç.. :uhm:nurhayat önceden elif ve ben hep buralardaydık. elifçiğim ayrıldı demekki bundan sonra ikimiz takımı bekliycez. aebenciğimde gelmedi hala. bu saate kadar gelirdi. inşallah bişey yoktur.
oldu şeker ben üniversitede ingilizce gördüm hatta sertifikam bile var ama ingilizceyi pek kullanmadığım için işime yaramıyor ve unuttumselam kızlar ben bugün sabhatan bi arkadaşıma kahvaltıya gittim ananesi vefat etmişti hem başsağlığı hemde uzun zamandır görüşememiştik hasret giderdik:1hug: kahvaltı pekte diyete uygun sayılmasada ben elimden geldiğince uymaya çalıştım sadece 1 adet poğaça yedim domates salatalık peynir şekersiz çay sizler nasılsınız?
nurhayatcım ingilizce konuşalım demişsin canım ama ben fazla bilmem anlarım ama pekte konuşamam karşılama metni dışında fazla bişey bekleme bendenkaydirigubbakcemile3 fakülte 1. sınıfta gördüm sonrada okulu bıraktım zaten:mymekaekte ihtiyacım olmadı geliştiremedim ama arada yapalım faydası olur belkikaydirigubbakcemile
bugünden itibaren yoğun bir iş temposu başlıyor anam ağlıcak valla-tatlicadiarzu-cumartesi çeyizleri serilcek bir yeni gelin evinin tüm perdelerini yetiştirmeye çalışcaz hepside modelli dua edin..işten ayrılan usta ölçüleri saklamışta gitmiş gıcıklığına müşteri sormaya gelmese haberimiz yok inşallah yetişir..neyse kızlar bana müsade ben gider kızı okula ordan doğru işe öpüldünüza.s.
amiiiiinnnn :)Çok sağol canım Allah herkese nasip etsin tatlı en az 1 melek :) beğendiğine sevindim ....gamyoncuiremsu:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?