Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benım montı ıyı gıyor ama sorun ben akŞamları bıŞey yıyemıyorum. Spora gıtmeden kaÇ saat Önce yemek yemem lazım acaba .

Benİm montİ İyİ gİyor ama sorun ben akŞamları bİŞey yİyemİyorum. Spora gİtmeden kaÇ saat Önce yemek yemem lazım acaba .
delikafadulden nazlım sen hala spordan sonra açmı duruyorsun ..... canım yazık vucuduna ... yatmadan 3 saat önceye kadar yiyebilirsin bunun montiyle bir ilgisi yokki .. aç kalma aç ...

asüüü özgeee nereye kaçtınız gine ......kaydirigubbakcemile

asim akşam günletmişin .naniknanik. özgem sen neler yiyorsun ....bu hafta 71 rakamlar varmı .hihoyyyt

SANKİ YEMEK YERSEM YAPTIĞIM BÜTÜN SPOR BOŞA GİDECEKMİŞ GİBİME GELİYOR.:1shok:

yemezsen de vücudun dayanamıcak buna
sonunda dicek ki ya hep benden gidiyor, gelen bişey yok, en iyisi bende kalori malori harcamıyayım kaydirigubbakcemile3

bu akşam gitmeden yiyeceğim yemek söz veriyorum size....

kızlar kuşadasındaki banka olayını duydunuz mu arkadaşımın halası bankadan çıkmış içeri soyguncular girmiş silah sesleri falan ay ne büyük şok yaşamıştır ya çok ilginç

kızlar kuşadasındaki banka olayını duydunuz mu arkadaşımın halası bankadan çıkmış içeri soyguncular girmiş silah sesleri falan ay ne büyük şok yaşamıştır ya çok ilginç

bende şimdi internetten onu okuyordum.

evet canım perdecide çalışıyorum bu hafta o modellerden drape yapıcaz ayrıca labroken ve şalda var hepsi boncuklu şıkır şıkır ee nede olsa yeni gelin evikaydirigubbakcemile3

bugün epey yorucuydu-tatlicadiarzu-yarında devam cumartesiye kadar yetişecek neyse,sabah neler yediğimi yazmıştım,arada şekersiz çay 4 tane eti form bisküvi yedim akşamda az zeytinyağlı bakla 2 kaşık yoğurt bikaç ısırık gözleme bol yeşillik bugünlük bu kadar gecede yeşil çay içicem sabah 77.5 tum cumaya 77 olmam lazımdelikafadulden

çok güzel olmuş canım resimler bir harika oğlunda pek tatlı maşşallah nazar değmesin..
bütün anneler aynı işte eskiden takmadığımız şeyleri şimdi düşünür olduk annelik çok başka bişey Rabbim her kadına yaşatsın...:Saruboceq:

refcim maşallah size ne tatlı bi oğlun var
kızlar hiç gelkemedim bugün koşturmacayla geçti a
akşamda oğlanın performanslarıyla uğraştım 4 gün verdi 4 ödev verdi koca koca ve kol gibide günlük ödevler
bu kadın ya bizi atom karınca sanıyo yada yada bilmiyom aklıma başka şey gelmiyo
pc olmayan insanlar var bunları nasıl yaparlar acaba onlar
oğlum saat 10da sürünerek yatağa gitti yazık yaa

neyse bana gelelim
sabah klasik kahvaltı
peynir zeytin domates 1 parça kaşar
sonra arada gene hafif bi kahvaltılık atıştırdım misafirim geldi çünkü
1.5 yumurta beyazı yedim herhalde çocuklardan kalanları
çay içtimşekersiz
ve peynir yedim az

sonra çıktık saat 2 de ve 5 de hgeldik drdan
bana yolda dönerler patsolar hamburgerler göz kırptı hep ama hepsine böle yaptım:dilcikar:
sonra 5 de eve geldik ya açlıktan bayılacaktım az daha
arabanın klimasıda çarptı beni herhal
hemen akifimi doyurdum 2-3 kaşık çorbasından kalmıştı unlu domatesli tavuk çorbası onu yedim 2-3 kaşık ama diyet bozulu tabii bugünde(((
sonra kendime 3 köfte kızartıım ve domates eşliğinde yedim yarım dilimdi sanırsam ekmek tam buğday
bidaha da acıkamadım harala güreleden şimdi acıktım ama
neyse ben yatayımda bari bişey yemeden
heee günün en güzel olayı az önce tartı bana gül yüzünü gösterdi 63.9 sanırım zincir kırıldı
bide kötü olay var abim demeye dilim varmıyo bizi mahkemeye vermiş ortancayla beni
annemlerden kalan evi izalei şura mı ne öle bişey bedavaya gidicek
Allaha havale ettim

nazlıcım senmialdın en son kitabı nerden aldın netten ben kapıda ödeme istiyorum bide güvenebileceğim biyer istiyorum eğer memnun kalırsam daha çooook kitap alırım bene tam bi kitap kurduyum
bide kargo ücreti olmasın istiyom
galba çok şey istiyom
neyse bana yardımcı olurmusun şeker

ben kapattım tükkanı ben açiimbari ghene
günaydın herkese
sabah 63.5 çıktım
aeben bozdun mozdun dedin ama bak yarım gitti
ama inceliklerini öğrenmem şart acilen almam lazım kitabı
bana yardım edin
haziran ortası görümcem gelir belki
mehmet akifi daha görmedi halası
neyse doğumdan sonra eski halimle çıkmak istiyorumkarşısına
fazlalık olarak sadece kucağımda mehmet akif olsun:)))
sıcak limonlu su içtim
şimdi soğan kaynatıyorum onuda içicem öle kahvaltı edicem

GÜnaydın maytapÇıĞım ben kıtabı hepsıburada.com. Dan aldım. Ben genelde bÜtÜn alıŞverıŞlerımı ordan yapıyorum bır sorun yaŞamadım Şımdıye kadar. Kargo Ücretı Ödemıyorsun. Kıtabı bıtırdıkten sonra gÖndereyım sana.

günaydınlar nazlım maytabım
maytapcım ben bu sabah da içtim soğan suyumu. bu defa limonlu içtim. içmek bişey değil de sabah kaynatıp soğutup içmek zor. bardağı soğuk suyun içine daldırıyorum çabuk soğuyor neyse ki. inşallah kilo verdirir. sen akşam da içecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…