- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
akşamda pilavım var ondan yicem etli
salata da yaparım yanına
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allahım korusun ........:saruboceq:
delikafadulden nazlım sen hala spordan sonra açmı duruyorsun ..... canım yazık vucuduna ... yatmadan 3 saat önceye kadar yiyebilirsin bunun montiyle bir ilgisi yokki .. aç kalma aç ...Benİm montİ İyİ gİyor ama sorun ben akŞamları bİŞey yİyemİyorum. Spora gİtmeden kaÇ saat Önce yemek yemem lazım acaba .
delikafadulden nazlım sen hala spordan sonra açmı duruyorsun ..... canım yazık vucuduna ... yatmadan 3 saat önceye kadar yiyebilirsin bunun montiyle bir ilgisi yokki .. aç kalma aç ...
asüüü özgeee nereye kaçtınız gine ......kaydirigubbakcemile
asim akşam günletmişin .naniknanik. özgem sen neler yiyorsun ....bu hafta 71 rakamlar varmı .hihoyyyt
SANKİ YEMEK YERSEM YAPTIĞIM BÜTÜN SPOR BOŞA GİDECEKMİŞ GİBİME GELİYOR.:1shok:
yemezsen de vücudun dayanamıcak buna
sonunda dicek ki ya hep benden gidiyor, gelen bişey yok, en iyisi bende kalori malori harcamıyayım kaydirigubbakcemile3
kızlar kuşadasındaki banka olayını duydunuz mu arkadaşımın halası bankadan çıkmış içeri soyguncular girmiş silah sesleri falan ay ne büyük şok yaşamıştır ya çok ilginç
bu akşam gitmeden yiyeceğim yemek söz veriyorum size....
oldu şeker ben üniversitede ingilizce gördüm hatta sertifikam bile var ama ingilizceyi pek kullanmadığım için işime yaramıyor ve unuttumbu arada perdecimisiniz? Bende büyük bi perde firmasında görsel mağazacılık perde planlama sorumlusuydum sırnaşık şey anlarım modellerden kruvaze,drape,fon,rustikli model,işkembe model,katlama perde,stor perde,3 e 1 dikiş,amerikan model...Bende türkiye yada yurddışında açılacak mağazaların modellerini diktiriyodum dışarıya.. Anlarım halinden :roflol: Daha öncesinde de diğer büyük firmada çalışmıştım.. kaydirigubbakcemile2
Günaydın kuzular :) Aabencim haklısın Pınar gibi benide yazarmısınız döndüğüm hafta başlarımofff kusura bakmayın zor günler geçiriyorum hele şu sınav bitsin Allahın izniyle sahalara döncem Samsun dönüşü tabi :)
Ay kızlar şu domuz gribinden çok korkuyorum benAllah korusun helede anne olunca insanın ödü patlıyor herşeyden çok korkuyorum bebeişim ve tüm bebek çocuklar için onların bağışıklıkları çok düşük ve onları herkes öpüyor Allahım inşallah birşey olmaz kimselerede çaresi bulunur. Dünya sağlık örgütü dahada büyük ve tehlikeli bir virüs geliyor demiş. Ey gidi günler eyyyy ben eskiden heççç takmazdım böyle şeyleri anne olunca anladım korkuyuda telaşıda endişeyide :) Annedir bu yüreği fazla dayanamaz, herkes bıksa benden annem bana doymaz.........
Pınar Çocuk Sütü
Linki kopyalayıp yapıştırınca veya içine girebilirseniz sesli olarak dinlerseniz annem oğlum ve ben varızz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?