nurhayatcım sen nazlıyı yanlış anlamışsın canım. kivi kilo aldırmıyor demiş kaydirigubbakcemile3
yemeye devam yani delikafadulden
nurhayat kız kivi kilo aldırmıyor yazdım sen yanlış anlamışsın. ben spor yapıyorum plates aletli jimlastik hepsi var bende.
islim kebabı köfte ve etrafına patlıcan sarılmış şeklinde bir yemek fırında yapılıyor. ama öncesinde patlıcanları kızartıyorlar onun için patlıcanlarını ayırdım sadece köftesinden yedim. elifçiğim kilo veremiyorum motivasyon yok takıma zarar veriyorum dedi gitti.
inşallah nazlıcım yaa artık biraz sonuç almak istiyorum. yoksa uçup gidiyorum diyet modundan. psikolojik midir bilmiyorum ama göbüşüm bugün çok şiş değil sanki kaydirigubbakcemile2
reff bende çok beğendim canım reklamınızı. şarkısı mükemmel zaten.annelik çok güzel bir duygu. büyüdüklerinde insan daha iyi anlıyor birinin annesi olduğunu. geçen akşam amcası soruyor oğluma beni seviyor musun diye canım oğlum annemi çok seviyorum diyor delikafadulden
özgecimm nerelerdesin yaww özledim valla
kütomu da tabii
Anladım canım..islim kebabını sen anlatınca gözümde canlandırdım hatta kürdan batırılıyo deme üstündenhımmmmss offff..
kahvaltıda yediklerim( ben öğün öğün yazsam iyi olacak yoksa unutuyom ne yediğimi olmaz derseniz akşama tüm mesajlarımı toplar da yazarım)
1 domates,k.k peynir,4 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay(sınırsız)
eevet azmiyedim başını senin muz yeme diye ...Şenizaeben muz diye diye beynimi oymuştu :roflol:
artık erik yiyorum kaydirigubbakcemile3
pınarım sabır az kaldı ......Şenizmerhaba kızlar...nasılsınız bakalım?azcık geçmişi okudum ama azcık,bi merhaba deyimlik uyğrayabildim...kayınvalidem bayağı iyi,kolundaki şey yarın çıkacakmış ege üniversitesinde,ama ayağını daha kullanamayacak.tuvalete bizim yardımımızla gidiyor.zaten sandalye tuvalet aldık ona yapıyoruz.birkaç hafta daha böyle ama hergeçengün birz daha az ağrıdığını söylüyor..1haftadır benim evde,1 hafta daha muhtemelen bende kalır...herkezi öptüm soranlara selam....
Emanetimize bakmaya geldim iyi bakıyormusunuz diye :roflol::roflol: nurhayatçım 2. evinin kapıları açık biliyorsunki aebende ihmal etmeye başladı bizi sen gel baria.s.
6.takımın gülleri hepinize günaydın d iyeyim öğlen olmadan a.s.
emin olabilirsin ....:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol: :roflol: iyiyim canımcım sağolasın :roflol: bana çok iyi bakıyolar a.s 6.takımın şefkatli kolları sardı beni de kilo veremezsem bu kollar beni boğacak gibime geliyo kafamçokkarıştı sen nasılsın bakalım?
süper olmuş refim ......Amin canım. Yanlız tüm arşivlerimi incelememe rağmen annemle kendimi aynı karede hiçççç göremedim o yüzden annemide oğluşla olduğu resimlerle ekledim.
saggol nazlım ....Şenizhoş geldin aebenciğim .
Şenizbende tam topiğe girdim aeben nerde diye yazıcaktım ki gelmişsin
hoşgeldin:))
Şenizaaa aebencim selam.. hoşgeldin hihoyyyt
Şenizkaydirigubbakcemile:1hug:beni hatırlayan birisini görmek ne güzel:roflol::roflol::roflol::1hug::1hug::1hug:
evet.bende seni hatırlıyorum özgem ama çok işin var diye düşünüyorum. çünkü sen çok yoğun olmasan yazarsın buraya bizi okuyorsun bunu hepimiz biliyoruz.
yok burdayım nazlım .. ama benim için çok önemli olan çok sevdigim bir cadıyla konuşuyordum ......alkisalkisalkis:1rolleyes:aebenciğim bir görünüp kayboldu.
ben nerdeydim bu sate kadar anlatayım . akşam benım komşu aradı bize yakın bir sosyete pazarı var . beraber gidelim erkenden dedi okey dedim .....
sabah oldu benimki ben hastayım ben bıraz yatacagım çocukları sen götür dedi . eyvallah beklerin o gidince gideriz dedik neyse.. o kalktı . hazır geç gitmişken bizide bırak dedim olur dedi .....çıktık bi komşuyudaha alıp ..... varrdikki pazar yerinde yokkkkkkk..hehe .... 2 haftadır kaldırmışlar ...
o zaman bizi kızılaya bırak dedi arkadaş . kızılaya giitik . ver elini o magza . bu magza derken saat .1 oldu .....otobüs bekle ,,,bide deli edici bi güneş var ....bekle otobüs yok .hadi dolmuşa . .. bindik dolmuşa eve gelmem 2 oldu ...bi yemek yedim kendime geldim hemen sizi açtın . maceramız böylece bitti ..ay bide ucuz diyolar herşey ne pahalı ya .....her parça 100 lira. öf . neyse haftaya kızılaydaki sosyeteye gidecez ....
benden haberler böyle ...
elifçiğim gelmiş kız ben özlüyorum seni ve seninle atışmayı koçum benim yediklerini yazda bari birer kulp bulalım hepsine.
ben bugün kısır yedim çünkü yemekte o vardı cokacimcoook
benimde kısıra itirazım olmuyo tabi kaydirigubbakcemile3
midem bulanıyo ama kafamçokkarıştı
her yediğime kulp mu bulcan :dilcikar: aşkolsun kız ben obez miyim,ne yiyom o kadar :dilcikar:
yok kız hepsine bulmam kıyamam ben sana sen zaten bişey yemiyorsunki az yiyiyorsun ama hep zararlı şeylerden yiyorsun yok
kaydirigubbakcemile3 yok nazlım akşama kadar gezsem bıktım demem alkisalkisalkis karnım acıktı şekerim dşüyor biliyorsun neyseki yanıma leblebi almıştım huyumu biliyorum gitmedende ara ögünün yaptım gittim . hadi size lahmacun ismarlayım diyorum onada yok diyolar .....delikafadulden( bu arada yeseler yiycektim ha lahmacunu monti amcam uçacaktı . .kaydirigubbakcemile3 bide yakıcı bir güneş öf ....çocukların çıkma saatide geldi ondan ...ben çok severim aebenciğim çarşı pazar gezmeyi. ama senin gibi gezmeyi sevmeyenbiri oldumu gezmek işkence oluyor.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allahım korusun ........:Saruboceq:kızlar burda yangın var.. itfaiye geldi karşı apartman da bi daire yanıyo.. kapatıyom pcyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?