Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pınarımmm
canım benim nasılsın özlettin kendini kayınvaliden nasıl iyileşsin bir an önce de sende bizlere geri dönn

selam kızlar mehmet akif gene kulak iltihabı oldu çok moralsizim dünde bidaha uğrayamadım bugünde nasıl geçti dün kaçıncı olduk geçmişi okuyamadım

evet cnm gece 2 de acile götürdük kulak iltihabı tekrarlıyomuş antibiyotik verdi sabah kendi drmize sorduk kullanmaya başladık
saol cnmm

valla canım ya bu sefer ben varım kimse yok ehe:D
kaydirigubbakcemile3Şeniz
valla bende geldim ama bu sefer sen de yoksun hihihhihi..
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3Şeniz
merhabalar takımıma.s.a.s.a.s.....inşallah hepiniz iyisinizdir herkezi öpüyorum sevgiler......:1hug::1hug::1hug:
delikafadulden kıs nazılsın niye yazmadın kayınvaliden nasıl şutarafagitti
selam kızlar mehmet akif gene kulak iltihabı oldu çok moralsizim dünde bidaha uğrayamadım bugünde nasıl geçti dün kaçıncı olduk geçmişi okuyamadım
:1shok: genemiii -tatlicadiarzu-
evet cnm gece 2 de acile götürdük kulak iltihabı tekrarlıyomuş antibiyotik verdi sabah kendi drmize sorduk kullanmaya başladık
saol cnmm
ay bi iyileşemedi şu keltoş ...kaydirigubbakcemile3 kıyamam ya biz zor kaldırıyoruz o ne yapıyor ...:ecrin_bebek::teselli:

kimse yazmamış bugün tabi havayı güzel buldunuz attınız kendinizi dışarı ...
benımki gene şehir dişına gitti 3 gün yok ....:delphin: büyük kızımda akşama kadar drsanede ..... bizde evde tıkılı kaldık .... ama çıkaçak halimde yok ha baya hastayım sabah çok midem bulanıyodu ... hatta eşim espirik bilem etti başında dönüyümu dedi :1shok:kaydirigubbakcemile3 ...... şimdi biraz iyiyim bir ateş basıyo bi üşüyorum ..laelaelaelaelae

Son düzenleme:
geçmiş olsun aebencim
bende kendini dışarı atamayanardanım malesef
zaten çok sıcak hiç dışarı çıkçak hava yok
temzilik yapıyorum bende:delphin:

geçmiş olsun aebencim
bende kendini dışarı atamayanardanım malesef
zaten çok sıcak hiç dışarı çıkçak hava yok
temzilik yapıyorum bende:delphin:
kolay gelsin elifim ..... saggol ... hım temizlik bende eşime halı yıkama makinası getittirdim kurumların birinden ... koltukları ve halıları yıkıycam ama bugün hiç o havada degilim ..-tatlicadiarzu-

bak ben şey için girmiştim sorayım diyorum hep unutuyorum .. nazlım ayın 16 damıydı ankaraya gelicem diyodu .. sonra hiç bahsetmedi ya .. odamı iptal oldu ki ........

bide şey diycektım dün biz eltime gittik dizinden ameliyat oldu . akşam yemeginede ordaydık . gelini yemekte yazprak sarma yapmış . menüde başkada bişi yoktu ...yogurtla ayran ekmekte beyaz ekmek tabi . erkende gitmiştik mecburen azda tadımlık olsada yedim ..... malesef ... ama benim şişlik regldenmiş geri iniyorum bakalım bitene kadar .baskül ne gösterecek .....

Son düzenleme:
dünkü menümüde yazayım ....

kavaltı
======
3. dlm ekmek .....k.k peynir ...5 zeytin ... sögüş ...
ara .
===
yarım elma .
öylen .
====
spagetti 8 dk haşlanmış yogurtlu sossuzz 1 tabak ....salata ....
ara .
====
1 dlm .ekmek ...k.k. peynir...1 bar.süt ....2 kuru kayısı .
ara.
=== 10 çilek 5 erik ...
akşam .
===
ym dlm. ekmek ... yarım tabak sarma .....1 bar . ayran . 2 kaşık yogurt ..

ara . 1 br. süt ....

Kızlar dün bütün gün temizlik yaptım..bugünde dışarı çıkıcaz.. bi uğrayım dedim ama kimse kalmamış..öptüm hepinizi.. muckk

hadi iyi aşamlar fıstıklar pc başında başım agrıdı iyce.... yarrım görüşürüz allahtan mani olmassa ...

ha dur gitmeden nurhayat burdasın . kıs sen neyiyip içiyorsun hiç menünü göremiyoruz... hehe .. sıkıya gel biraz .hımmm

Dün sabah;
geç kahvaltı; sirkeli suyumu içtim sonra
1 dilim kepekli ekmek,k.k peynir,1 yumurta,şekersiz çay

ara 1 kivi, 1 türk kahvesi

akşam azcık börek,salata,şekersiz çay,kadayıf(1 dilim),1 lokma --kayınvalidemdeydim özel olarak hazırlamış ondan dün tatil yaptım :)

ara 1 az şekerli nescafe

Back
X