Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

123456

Eklentiler

• $7736801.webp
    $7736801.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 45
Elıf sen resım eklıyorsun ya buraya canım nasıl eklıyorsun ben denedım olmadı .

resmin üzerinde sağ tıkla adres bölümünü kopyala de
burda cevap kısmındaki dağ işareti olan sarı işaret var ya oraya tıkla orda yazan httpli kısmı sil
sonra yapıştır de resmin adresini

resmin üzerinde sağ tıkla adres bölümünü kopyala de
burda cevap kısmındaki dağ işareti olan sarı işaret var ya oraya tıkla orda yazan httpli kısmı sil
sonra yapıştır de resmin adresini

canım benim sağol .

şaka şaka :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yarım varil diyecektim ben:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeylaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bakıyorumda eski moduna dönüyorsun hı .sırnaşık şey

ama alsenin tam tersi iştahı yok kıs o sadece kalorileri bulup yer azcık azcık laelaelaelaelae.
sakın moralini bozma bi kereden birşey olmaz sen şu andan itibare devam et montine benimde göbek iki metre önde gidiyor yaaaaaa
regl yüzündendir inşallahkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
özgem dogru demiş ....
ONDANDIR ÖZGECıĞıM SIKMA CANINI REGLı BıTıNCE ESKı HALıNE DÖNER YıNE BUGÜN DEVAM EDıCEM AMA YARINDAN ıTıBAREN TAM GAZ BAŞLIYCAM.:teselli:
canım eger azda olsa kaçamak yaptıysan hemen u dönüşü yap zararın neresinden dönsen kardır . 1 aydan sonra kaçamak yapılıyor ama ilk haftalarda sakıncalı tabi ...

elsecim günaydın tatlışım,dün akşam bizim topiğe uğramışsın ama ben yeni gördüm hayatım,evet 6 kilo gitti bunun 4 kilosunu bu son 3 haftada verdim umarım devamı gelecek daha yolum uzun

sen bize uğramayınca ben seni burdada takip ediyorum,bayılıyorum hatta bu gruptakilere süpersiniz

kendine iyi bak canım,ve bi an önce toparlan hayatım öpüyorum kocaman
hoş geldin canım bize bayıldıysan sen de yaz .kapımız açık tüm arkadaşlara ..a.s
valla bende soğan suyuna tam gaz hiç aksatmadan devam ediyorum ama bilmiyorum sanıyorum regl döneminden dolayı henüz farkedemiyorum o yüzden biraz daha geçsin bakalım ne olacak inşallah farkeder

asimm sende değişiklik olmaya başladımı ???????????
asüüü özge daha kaç gündür yapıyosunuz biraz sabırrr . aaaa
hemde siz pilates yapıyodunuz ne oldu .......şutarafagitti

bakıyorumda eski moduna dönüyorsun hı .sırnaşık şey

ama alsenin tam tersi iştahı yok kıs o sadece ama kalorileri bulup yer azcık azcık laelaelaelaelae.

ya biri beni anlamış :çok üzgünüm:
varil dolusu sirke :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Ben zararın tam ucundan dÖndÜm aebencıĞım Şımdı bıraz beyaz peynır yıyıyorum.

ya biri beni anlamış :çok üzgünüm:
varil dolusu sirke :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
sırnaşık şey o cadı moduna dönüyor da espiri şettirmiş güya kaydirigubbakcemile3sirke bende içmiştim bi ara .. 1 hafta kadar malum bende kezzap bile olsa işe yaramaz . öyle bir bünyem var yani .....-tatlicadiarzu-

hı kıslar ben akşam ara ögünde 1 br.süt ve 4 kuru kayısının ardından . 1 tatlı kaşıgı kadar dondurma yedim ....iki haftadan sonra ...ilk kez gr. do olsa şekerli bişi yedim ...süt ve kayısıyla kaynamıştır umarım ....

dondurmaya nasıl dayanıyosunuz yaa???
ben dondurma hastasıyım
Aslında canım çektiginden yemedim okadarınıda sadece yemiyorum diye kendimi kasmak istemedim ve ilginçtir hiçte hoşuma gitmedi ..:utangac:bu 2 saat işinden sonra artık canım tatlı çekmiyor .:1shok:ben o tatlı krizlerini geçiren ben . onuda yemiycektim ama eşim çok sevdigim özlbir yerden alıp geliyor halis maraş dondurması kaymaklı ... ya degilse çocuklar kaç kere yadi dönüp bakmadım bile ..a.s

snada gün aydın olsun şeker alkisalkisalkis
mehlim kalişin balkonuna bayıldım ya hep bahsediyorduya gerçektem bahsettigi kadar varmış .:nazar: ne becerikli hatunmuş valla ....nerden vakit buluyor onca işinin arasında asıl buna hayret ettim .....:1ninca::nazar::nazar:

Son düzenleme:
mehlim kalişin bokonuna bayıldım ya hep bahsediyorduya gerçektem bahsettigi kadar varmış .:nazar: ne becerikli hatunmuş valla ....nerden vakit buluyor onca işinin arasında asıl buna hayret ettim .....:1ninca::nazar::nazar:

sen geçen bana mı gülmüştün hani göz atacağıma başka bişi atmıştım ya hahahahah sen yazdığına baksana kallisin neyine bayıldın :roflol::roflol::roflol:

sen geçen bana mı gülmüştün hani göz atacağıma başka bişi atmıştım ya hahahahah sen yazdığına baksana kallisin neyine bayıldın :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: allah iyiligini versin taaa burdan 5. takıma taşımış .. bide...:roflol::roflol::roflol: ama senin attıgın gayet net ve açıktı .....:roflol::roflol::dilcikar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülü

Back
X