günaydın nazlıcım, günaydın kızlar
dünden beri çok üzüldüm iyi ki çıkmışım dedim(
bari ben yokken 1. olursunuz
elsem ben de bu aralar düşünüyorum. belki peşinden gelebilirim. 1 senedir olumlu bir etkim yok takıma. hatta eksideyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın nazlıcım, günaydın kızlar
dünden beri çok üzüldüm iyi ki çıkmışım dedim(
bari ben yokken 1. olursunuz
resmin üzerinde sağ tıkla adres bölümünü kopyala de
burda cevap kısmındaki dağ işareti olan sarı işaret var ya oraya tıkla orda yazan httpli kısmı sil
sonra yapıştır de resmin adresini
tünaydınlar 6. Takımın fıstıkları .................
bakıyorumda eski moduna dönüyorsun hı .sırnaşık şeyşaka şaka :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yarım varil diyecektim ben:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeylaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
özgem dogru demiş ....sakın moralini bozma bi kereden birşey olmaz sen şu andan itibare devam et montine benimde göbek iki metre önde gidiyor yaaaaaa
regl yüzündendir inşallahkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım eger azda olsa kaçamak yaptıysan hemen u dönüşü yap zararın neresinden dönsen kardır . 1 aydan sonra kaçamak yapılıyor ama ilk haftalarda sakıncalı tabi ...ONDANDIR ÖZGECıĞıM SIKMA CANINI REGLı BıTıNCE ESKı HALıNE DÖNER YıNE BUGÜN DEVAM EDıCEM AMA YARINDAN ıTıBAREN TAM GAZ BAŞLIYCAM.:teselli:
hoş geldin canım bize bayıldıysan sen de yaz .kapımız açık tüm arkadaşlara ..a.selsecim günaydın tatlışım,dün akşam bizim topiğe uğramışsın ama ben yeni gördüm hayatım,evet 6 kilo gitti bunun 4 kilosunu bu son 3 haftada verdim umarım devamı gelecek daha yolum uzun
sen bize uğramayınca ben seni burdada takip ediyorum,bayılıyorum hatta bu gruptakilere süpersiniz
kendine iyi bak canım,ve bi an önce toparlan hayatım öpüyorum kocaman
asüüü özge daha kaç gündür yapıyosunuz biraz sabırrr . aaaavalla bende soğan suyuna tam gaz hiç aksatmadan devam ediyorum ama bilmiyorum sanıyorum regl döneminden dolayı henüz farkedemiyorum o yüzden biraz daha geçsin bakalım ne olacak inşallah farkeder
asimm sende değişiklik olmaya başladımı ???????????
tünaydınlar 6. takımın fıstıkları .................
bakıyorumda eski moduna dönüyorsun hı .sırnaşık şey
ama alsenin tam tersi iştahı yok kıs o sadece ama kalorileri bulup yer azcık azcık laelaelaelaelae.
sırnaşık şey o cadı moduna dönüyor da espiri şettirmiş güya kaydirigubbakcemile3sirke bende içmiştim bi ara .. 1 hafta kadar malum bende kezzap bile olsa işe yaramaz . öyle bir bünyem var yani .....-tatlicadiarzu-ya biri beni anlamış :çok üzgünüm:
varil dolusu sirke :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Aslında canım çektiginden yemedim okadarınıda sadece yemiyorum diye kendimi kasmak istemedim ve ilginçtir hiçte hoşuma gitmedi ..dondurmaya nasıl dayanıyosunuz yaa???
ben dondurma hastasıyım
günaydınlar hayırlı hafta sonları diliyorum herkese ........
mehlim kalişin balkonuna bayıldım ya hep bahsediyorduya gerçektem bahsettigi kadar varmış .snada gün aydın olsun şeker alkisalkisalkis
mehlim kalişin bokonuna bayıldım ya hep bahsediyorduya gerçektem bahsettigi kadar varmış .ne becerikli hatunmuş valla ....nerden vakit buluyor onca işinin arasında asıl buna hayret ettim .....:1ninca:
![]()
:roflol::roflol::roflol: allah iyiligini versin taaa burdan 5. takıma taşımış .. bide...:roflol::roflol::roflol: ama senin attıgın gayet net ve açıktı .....:roflol::roflol::dilcikar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülüsen geçen bana mı gülmüştün hani göz atacağıma başka bişi atmıştım ya hahahahah sen yazdığına baksana kallisin neyine bayıldın :roflol::roflol::roflol: