Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin kaptanim pazar rehavetu.sabah 9 da cintar aradim bulamadim birazdan gidip bakicam yine belki toplayip getirmislerdir

Hoşgeldin gülüm günaydın ben de kankimi yolcu ettim kk ya daldım bugün tatil bize de değilmi:KK22: birazdan kalkacağım inşallah bulabilirsin tatlım:KK28:

Gunaydin kozlar pazar sakinliği var kimsecikler yok benimde canim spor yapmak istiyor ama içimden bises boşver yat diyo:)ben icimdeki sesi dinlemiyim bosver

İçindeki o sesi dinleme sakınnn hadi madem canın spor istiyor eylem zamanııı:KK49::KK76:

Sweetdimple Sweetdimple kaptanım ne tatlı bebekler böyle çok güldüm :) pazay günü de sizi çok seviyoydu sanki :-)

Hoşgeldin gamzem bende bayıldım bebişlere :KK46::KK48:

Ben geldim çıtır hatunlar :D çarşambadan beri uğramamışım 30 sayfa olmuş hey maşallah :KK57: bugün dershanede sınavım vardı erkenden ona gittim geldim sonra alışverişe çıktım şimdi de duşuma aldım size bir uğrayayımda derse oturacağım. Herkes iyidir inşallah geçmişe vakit kalırsa bakacağım

İyi akşamlar meleklerimmmmm:KK68::KK68:

enişte o kadar zahmete katlanacak gamzemm seve seve yeniler bence:KK28:

leptin sürekli bölünmüş nurum trafiğin yoğunmuş bugün:KK19: yemeğin içinnde ben de sevmiyorum et nurum aynı kafadayız afiyetolsun cnmm

Biraz yaramazlık yapmasan o fotoyu daha erken göreceğiz bence neslimm:KK15:

kıyafetin bolu da hoş durmuyor darı da prensesim iyi yapmışsın bitanemm kilon sabitlenene dek pantolon sorunu olmaz hiç olmazsa

Afiyetolsun tatlım seben elmesı da ne olaki:KK64::KK64: helvanı yememişsin yine:kk77: wuuuu spor süperr maşallahhh:nazar:

Geçmiş olsun cadıcımmm dikkat et ne olur :KK19:

Afiyetolsun kuzumm yeşil mercimeği çok yaptın sanırım bitirmeye çalışmışsın:kk77:Adaçayının fazlası zararlı ama kuzum dikkat et

İyi akşamlar merim hoşgeldin tatlım:KK68:

Sorma kaptanım ramazan bayramında maviden 27 beden kot almıştım şimdi bol geliyor 25 in içine sığıyorum :D

Seben elması amasya elması gibidir çıtır çıtır birde bolunun ilçesi olunca direk annem oradan alıyor domateside harikadır :cool:

vallahi ogretmenler gunune 42 olmaya goz koydum. insallah o gun guzel blazer bir ceket alacam guzel bir etek ve canta. anlayacaniz adami batirmaya niyetlendim. ama yediklerimin dusunduklerimle yakindan uzaktan alakasi yok

Blazer çok yakışıyor kadınlarda bayılıyorum. Şöyle düşünelim her 4 kiloda 1 beden küçülüyoruz öğretmenler gününe de yaklaşık 1 ay var sıkı tutalım ipleri :KK54:

kızlar bu gün hava yağmurlu çok sıkıldım ofise tıkıldım kaldım

Sorma neslim sabahları karanlık oluyordu ben okula giderken bildiğin depresyon sebebi :KK53:

Hemen menülerimi yazayım

Perşembe
Sabah:
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin ceviz

Öğlen:
Tereyağda yumurta domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Bulgurlu mantar pilavı
Ispanak yemeği yoğurt salata turşu

Spor:100 mekik 30 squat 30 dk yürüyüş
Su:2 litre

Cuma

Sabah:
Haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz

Öğlen:
1 elma bir mandalina 1 paket süt ve ceviz(okuldaydım)

Akşam:
Mantar sote
Yağlanmamış nohut
Ispanak
Salata

Spor:40 dk yürüyüş
Su:1 litre :KK12:

Cumartesi

Sabah:
Rafadan yumurta peynir zeytin ceviz

Öğlen:
Sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Az ıspanak yemeği
Nohut yemeği
Yoğurtlu sarımsaklı brokoli
Turşu
Salata

Spor:50 mekik 30 squat 30 dk yürüyüş yoga
Su: 2 litre

385.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
Listesi

eylul sıla---- 63,1-------------------->62.6
makres76----66,1-----------------|>
merinetya---75,9-------------------------->
35nur35----99,4-------------------------->
neslihank4 ---77,5 ------------------------->
senasevval----51,5----------------------------->51
Sindi564----82,7------------------->81,2

Gamze----79,9-------------------------->79,3
Ayyüzlüm----80,4--------------->80

Ah ah kacabilsem keske Sena arkafasimiz boluda kilosu 1 lira demişti7 kat pahali bburada.inşallah bool toplam işlerdir daucuz satarlar

evet orada daha ucuzmuş prensesi ziyaretmi etsek :KK55::KK55: ama yağmu yağdığı için bol çıkar gülüm ucuzlar bu hafta

haklısın bitanem en ideali zaten :KK19:

Hepinizi beklerim meleklerim :KK54::KK54: kaptanım şu karadeniz turunu erkene alıver :KK60:

5f46bb645a8a9abe30c1efbb78b704b9_10000.jpg

Günaydın iyi pazarlar meleklerimmmmm:KK68::KK68::KK68:

toparlaman lazım artık bitanemmm kaçırmamak için yemin yönteminimi deneseno_O

maşallah 2 kitap bitmiş bile karatay mutfağı gibisi yok hem lezzetli hem sağlıklı hem doyurucu:kk77:En Büyük TÜRKİYE

dene bitanem faydası olur :KK50: ben 7 ay boyunca düzenli içmiştim bitanemm:KK19:

Günaydın Gamzemmmmm:KK60::KK68::KK68:
yok yeminimi bozar hazır günaha girerim. irademin dönmesi lazım bu günden sonra bekliyorum onuda. bu gün sinemadan önce dönerciye gittik çocuklar acıkmışlardı ve yememeyi başardım. ve işin tuhaf tarafı ne kadar güzel koksa da hiç canım çekmedi. bu da irade soldan soldan geliyor demektir:KK70::KK70::KK70:
Ben geldim çıtır hatunlar :D çarşambadan beri uğramamışım 30 sayfa olmuş hey maşallah :KK57: bugün dershanede sınavım vardı erkenden ona gittim geldim sonra alışverişe çıktım şimdi de duşuma aldım size bir uğrayayımda derse oturacağım. Herkes iyidir inşallah geçmişe vakit kalırsa bakacağım

Sorma kaptanım ramazan bayramında maviden 27 beden kot almıştım şimdi bol geliyor 25 in içine sığıyorum :D

Seben elması amasya elması gibidir çıtır çıtır birde bolunun ilçesi olunca direk annem oradan alıyor domateside harikadır :cool:

Blazer çok yakışıyor kadınlarda bayılıyorum. Şöyle düşünelim her 4 kiloda 1 beden küçülüyoruz öğretmenler gününe de yaklaşık 1 ay var sıkı tutalım ipleri :KK54:

Sorma neslim sabahları karanlık oluyordu ben okula giderken bildiğin depresyon sebebi :KK53:
inşallah canım çok istiyorum öğretmenler günü yemeğinde şık olmayı özellikle yeni bir çanta almayı bıktım bu çantadan:KK34::KK34::KK34:
Hepinizi beklerim meleklerim :KK54::KK54: kaptanım şu karadeniz turunu erkene alıver :KK60:
sen karadenizin neresindeydin canım. kurbanda trabzon rize artvin yaptık dört gün:KK55::KK55::KK55:

menümü de bildireyim
sabah 1 yumurta 1 salatalık kibrit kutusu kadar peynir ve kepek ekmeği yerine 2 ceviz yedim (bilmiyom doğru mu yaptım)
sonrası malum ayran detoksu
sweetcim ceza vermişti 15 dk zıplamak onu yaptım ve sonrasında toplamda bir saat kadar yürüdüm

Merhabalar kızlar, bugünkü menüm
Sabah peynir, 8 zeytin, badem, menemen, maydanoz, salatalık
Ara 1 elma, 1 mandalina
Akşam ızgara biftek, salata, 3 yk bulgur pilavı
Bitki çayım mısır püskülü, kiraz sapı
Su 2.5 lt
Spor Callanetics

oy oyy canımsın şımarırım hemen bak:KK15::oops::oops:

geleceğine eminim makresimmmm:KK15:

:oops::KK23::KK68: cansınız hepiniz nurummm

şirinemmm tşkler bitanemmm yorduk seni de hakkını helal et kuzumm:KK60:

sana bu hafta süper bir ceza buldum neslimmm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pirinc-lapasi-diyeti.243047/#post-1027271

püsküütün yaptığı bu pirinç lapasını sen bulgurla yapacaksın kuzum haftada iki gün hem bulgurlusu ne kadar verdirecek görelim ben deneyecektim ama hiç fırsatım olmadı kabulmü kuzumm

est deme öyle üzme beni sağlık olsun bitanem ayrıca sarı kartımız yok çok şükür 1 tane notamız var onu da sildirceğimize eminim bu hafta olmazsa haftaya sana güceniyorum ne olur bu hafta minik te olsa kaçamak yapmaki son hafta gelenler hemen gitsin bitanemm

hepsini giyeceksin nurummm

Gidecek bitanemm sabır pes etmek yok

bayılıyorum senin o şarkıyı uyarlamana

Tbrk ederim damlacım listenizi sindim kontrol etmişti ortalamanız süper :nazar::KK9::KK9:

yuvadan uçurduk bızdıkımızı ilk mezunumuz oldu neslimmm sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm alışınca zormuş:KK23::KK23::cry::cry:
kaptaaannn cok tatlısınnn yeriz bak :kk77:

385.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
Listesi

35nur35----99,4-------------------------->99
neslihank4 ---77,5 ------------------------->

385.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
Listesi

35nur35----99,4-------------------------->99
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76,0

kızlar günaydın
hava hala yağmurlu alanya da hiç durmadı desem yeri
neyse dünki menumu yazayım
sabah kk kahvaltısı+1 dilim ballı kaymaklı ekmek
ikindi 2 minik armut+1 muz ayran
akşam fırında balık salata helva
spor yok ev işinden başka harekette yok
Ayy ballı kaymaklı ekmek bayılırııımmm :kk77: yemeyeli çok oldu 75 olduğumda kendime bir kaçamak izni veririm belki tabi önce kaptandan izin almam gerekecek :KK48:
Hadi neslim Debbie yapıyor muyuz bugün??? :KK73::KK73:

Ayy ballı kaymaklı ekmek bayılırııımmm :kk77: yemeyeli çok oldu 75 olduğumda kendime bir kaçamak izni veririm belki tabi önce kaptandan izin almam gerekecek :KK48:
Hadi neslim Debbie yapıyor muyuz bugün??? :KK73::KK73:
akşam yapacam cnm kesin bi aksilik olmazsa. eve servis gelecek erken de gidicem bakalım kısmet niyet yetmiyor bazen

Back
X