Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar oyyy bu gün ne yoruldum. ama işimin yarısı bile bitmedi daha. akşam dörde kadar ev işi yaptım dilayla beraber. sonra biraz nette fırın aradım. birde baktım evden çıkmam gereken saat gelmiş aceleyle hazırlandım çıktım. arçelikten bir fırın beğendim ve aldık şükür. yarın akşam getirecekler kısmetse. eee akşama kadar çalışınca yemek yapmak hayaldi. bende dolapta mantı vardı onu yaparım diyodum. çocuklar tutturdu pizza istiyoruz diye. eşimde pizza yerine sizi başka bir yere götüreyim dedi ve mangal diye bir yere götürdü. isteyen kendi pişiriyo isteyen hazırpişmiş yiyo. biz kendimiz pişirmeyi tercih ettik. her masaya bir bakır davumbaz yerleştirmişler ne duman ne bişe çok güzel. bol biber domates de getiriyolar. istediğimiz etleri de getirdiler. şiştik resmen. ama muşta böyle hizmet görmedim ben muhteşemdi
Afiyet olsun canım, fırının hayırlı olsun. Bende Arçelik kullanıyorum 13 yıl oldu ve çok güzel pişiriyor.

** 6.Takım 385. ETAP ***

35nur35(99,4/ 98,9/500 gr /%0,51 )
eylul sıla(63,1/62.6 /500gr /%0,79 )
gamze12345(79,9/79,8 /100gr /%0,13)
makres76(66,1/ 66,0/100gr /%0,15 )
merinetya(75,9 /75,5 /400gr /%0,53)
neslihank4( 77,5/77,5 /0 /% 0)kilosu sabit
senasevval(51,5/ / /% )
sindi564( 82,7/ / /%)

6.Takım Ortalaması: %

Ben gelene kadar kacmis herkes ablam belime ilaç sürmeye geldi sonra muhabbete daldik ancak gelebildim

z.yağı ve aspirin iyi gelmedimi gülümm o_Ogeçmiş olsun bitanemm

Menüm
Sahur KKK
İftar pirasa 3 çatal makarna salata ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye 200 mekik

Oruç tutunca yürüyüşe gidemem maalesef:KK43:

Aafiyetolsun bitanmem allah kabul etsin :KK60:aslında sabah erken saatte yürüyebilirdin ama iyi yağmışsın cnmm oruçların bitince yürürsün zorlanmaya gerek yok:KK19:

Dun iftardan önce tartilmistim ben sonuçtan coook memnunum yuppi siftah benden darisi tüm arkadaşlara olsun insallah

Tebrikler bitanemm 1 kilo kaldı mezuniyetine:D:D:D

günaydııııınnnnnnnn :) hayırlı cumalar

Günaydın merim hayırlı cumalar tatlım:KK60:

çarşamba menüm
sahur
2yumurta haşlanmış
biraz peynir
1 avuç çiğ badem
yarım yeşil elma

iftar
2 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
bol cacık

su 2,5lt
1maden suyu
:nazar::KK76::KK76: afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin

perşembe menüm
sahur
2 yumurta tereyağda
1 parça peynir
1 avuç çiğ badem
yarım mandalina

iftar
1kase mercimek çorbası
1tabak barbunya
bir barça et
10 tane hamsi buğlama
üstüne bir parça helva 1 parça bitter

su 2,5lt
1bardak süt
1maden suyu

Aafiyetolsun kuzum :nazar::KK19:

gunaydın kızlaarrrr

Günaydın nurummmm:KK60:

günaydın kızlar

Günaydın bitanemmmm tşkler listemizi düzenlemişsin canımsın:KK60:

ayyuzlum/80,4/80/400/0,5
yalnız silahşör:KK70::KK70::KK70:

***Free takım***

ayyuzlum/80,4/80/0,4/%0,5
sweetdimple /63,5/62,8/0,7/%1,10

Free Takım Ortalaması :%0,58:KK71:

yalnız değilsin kuzumm bizde meleklerimle yarışırız:KK60::KK5:

ben bi eşşeklik ettim bunalım anında izin almak yerine takımdan ayrıldım. altı ay da giremiyom tekrardan. bu yüzden sizinle aynı denizde farklı filikalarda yol alıyom

her zaman birlikteyiz sağlık olsun bitanemm süre dolunca girersin yine illa o karneyi alacaksın:KK60:

hayırlı cumalaaaar herkese. işler gözümde büyüyor. ne güzel pazara kadar vaktim var derken eşimin yarın akşama da misafir aldığını öğrendim:KK57::KK57::KK57: sen neden bana bu kötülüğü yaptın dedim. niye noldu ki diyo. pazar da doğum günü var ya dedim. aaa onu unuttum ben dedi. sonra da niye evde mi olacaksınız ki dedi. vallahi bir yer tuttun da gitmem demedim yoksa tuttun mu dedim. fırını almasaydı tutardım diyo:KK70::KK70::KK70::KK70:
az önce diloşu uyuttum bir koşu bim e gittim. üçlü tava metal sebzelik birde dörtlü kek kalıbı vardı onları aldım. yüzüme belki bir faydası olur diye garnier saf ve temiz 3 ü bir arada aldım. bakalım bir halta yarayacak mı. yarınki misafir için de su böreği yufkası aldım. kalır muhtemelen ertesi güne çeşit olur diye düşünüyorun:KK48::KK48::KK48:

Enişte de uyanık hanii bi yer tutsa ne iyi olurdu fazla yorulmazdın kuzum ben tamamen unutmuşum özür senin yarın misafir var pazar doğum günü işin çok kuzum ben listeye bakarım sen işlerini bitir cnm benim tşkler kırmayıp düzenledin :KK60:

Günaydın kızlar geçmiş yapıp geleyim
Günaydın bitanemmmm:KK60:

Kaptanım bu çay toplama işi beni mahvetti, hedefimin altındaydım ama maalesef aşırı derecede şiş bir haldeyim ellerim ayaklarım iki kat olmuş. Düğün için aldığım ayakkabıları giyemedim bu sabah ve bu şiş nasıl gidecek bilmiyorum. Yarın akşama kadar birşeyler yapmam lazım. Kaslarım şişti sanırım hamlık geçmedi bugün daha da bir yayılmış ağrılar. Merdiven inemedim sabah o kadar kötüyüm yani.

Bitanem birden yüklenince şiştin sanırım sorma ben de p 90x 3 ten sonra kilom fazla çıkıyor neyseki bu hafta
gitmiş geçen hafta şok olmuştum ayakkabı işi kötü olmuş bol bol su iç cnm benim

hayırlı cumalar kaptanım

Tşkler nurummmm:KK60:

** 6.Takım 385. ETAP ***

senasevval(51,5/ / /% )
sindi564( 82,7/ 81.8/ 0.9/%1.08)

z.yağı ve aspirin iyi gelmedimi gülümm o_Ogeçmiş olsun bitanemm

Aafiyetolsun bitanmem allah kabul etsin :KK60:aslında sabah erken saatte yürüyebilirdin ama iyi yağmışsın cnmm oruçların bitince yürürsün zorlanmaya gerek yok:KK19:

Tebrikler bitanemm 1 kilo kaldı mezuniyetine:D:D:D

Günaydın merim hayırlı cumalar tatlım:KK60:

:nazar::KK76::KK76: afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin

Aafiyetolsun kuzum :nazar::KK19:

Günaydın nurummmm:KK60:

Günaydın bitanemmmm tşkler listemizi düzenlemişsin canımsın:KK60:

***Free takım***

ayyuzlum/80,4/80/0,4/%0,5
sweetdimple /63,5/62,8/0,7/%1,10

Free Takım Ortalaması :%0,58:KK71:

yalnız değilsin kuzumm bizde meleklerimle yarışırız:KK60::KK5:

her zaman birlikteyiz sağlık olsun bitanemm süre dolunca girersin yine illa o karneyi alacaksın:KK60:

Enişte de uyanık hanii bi yer tutsa ne iyi olurdu fazla yorulmazdın kuzum ben tamamen unutmuşum özür senin yarın misafir var pazar doğum günü işin çok kuzum ben listeye bakarım sen işlerini bitir cnm benim tşkler kırmayıp düzenledin :KK60:

Günaydın bitanemmmm:KK60:

Bitanem birden yüklenince şiştin sanırım sorma ben de p 90x 3 ten sonra kilom fazla çıkıyor neyseki bu hafta
gitmiş geçen hafta şok olmuştum ayakkabı işi kötü olmuş bol bol su iç cnm benim

Tşkler nurummmm:KK60:
Sorma canım yaa, hamileliğimde şişerdim böyle, haftaya geçer inşallah ama düğün zamanı olması kötü oldu. sanki çok önemliydi, eşim toplamayalım dedi ben ısrar ettim yazıktır diye. 4.sürgün olmaz normalde ama bu yıl çay coştu valla. Gerçi bizim çok yoktu birgünde hallettik ama sahillere yakın yerlerde normal sürgünler gibi çay oldu. Havalar sıcak olunca tabi. Eşimin köyünün rakımı yüksek, akşamları soğu oluyor. Çay da akşam 13 derecenin üzerinde olacak ki büyüyebilsin. Hele de meltem esiyorsa kısa zamanda büyür.
Sizin takım da süper olmuş valla. 700 gr mı gitti senden bu hafta, maşallah sana

** 6.Takım 385. ETAP ***

senasevval(51,5/ / /% )

Maşallah sindim, dönüşün muhteşem oldu :KK76:

** 6.Takım 385. ETAP ***

senasevval(51,5/51,3 / 200 gr/% 0,38)

Her tarafım şiş bugün adet olmam lazımdı :KK57:

** 6.Takım 385. ETAP ***

35nur35(99,4/ 98,9/0.5 /%0,51 )
eylul sıla(63,1/62.6 /0.5 /%0,79 )
gamze12345(79,9/79,8 /0.1 /%0,13)
makres76(66,1/ 66,0/0.1 /%0,15 )
merinetya(75,9 /75,5 /0.4 /%0,53)
senasevval(51,5/51,3 / 0.2/% 0,38)

Kızlar burdan devam edin

Ders boştu eve geldim direk

cumhuriyetbayrami1.jpg

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

İyi akşamlar meleklerimmm kayıp kaptan döndü tatil olunca bizim ev full oluyor :KK14::KK14:

afiyetolsun gülümm neden astınki suratını helvayı tadımlık yediysen sorun yok tatlım:KK19:

yine de iyi hatırlamışsın merimmm afiyetoslun cnmm turplu yoğurt nasıl oluyorki denemedim hiç:KK64:
allah kabul etsin kuzum şimdiden orucunu :KK60: ama akşam meyve yemiyoruz bitanemmm:KK22::KK22:

Enişteyi de gördün geldinn hadi allah kavuştursun tekrar :KK68: yolda olmana rağmen menülerin süper bitanemmm tebriklerr:KK52::KK9::KK9:

kırmızı kart görünce şişlik olur zaten bitanem iyi yapmışsın bırakmakla 15 gün sonra denersin tekrar :KK19:
80 ler almış başını gitmiştir:KK17::KK17::KK17: iyi yapmışsın bitanemm sen olmasan zaten kimse yazmamışşş devamsızlıktan zayıf vericem hepsine:63::63: menüsünü yazan kaçmışşş aşkolsun ama meleklerimm:110::110:

Bitanem bu hafta birinci olursun takım listesinde olmasanda 6, takım üyesisinn:KK28:

Karika menüler bitanemmm yalnız karatay yapmaya başladığına göre artık ölçü yok doyana kadar yiyebilirsin 2 kk peynir 6 kaşık saymana gerek yok kuzum avuç için kadar ve avuç için kalınlığında peynir tüketebilirsin ve lütfen cevizini artır çiğ kuruyemiş 1 çay bardağı olacak bu da ortalama 7 tane yapıyor bitanem

Taşınma telaşında var yerleşene dek işin zor allah yardımcın olsun 4 minikle bitanemm düğünden sonra yaparsın sporunu sıkma canını düğünün yıldızı ol önce herkesin tepkisini merak ediyorum :KK57::KK57: olacaklar kesinlikle:D:D

spor süper menü süper harikasın neslim maşallahhhhh:nazar::KK19:

son gün kuzumm bu arada tekrar başın sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun görümcenin sen takma bu hafta:KK19:

Menülerin gayet güzel bitanemm az önce yazdım tatlım fakat artık tüm bildikleirni unutmalısın ölçü yok doyana kadar yiyebilirsin bitanemm:kk77: sabah yumurta şart değil et köfte türü 1 ad yeri muz bakliyat mercimek çorbası bunları da tüketebilirisn cnmcım :KK60:

Görüşürüz bitanemmm gerçi evde çok yorulacaksın sanırımm :KK19:

Ah prensesimmm birinden krtulsan birine yakalanıyorsun desene :KK19: bugün pazara gidemedim prensesimm sanırım mantarlı pilavı erteleyeceğiz biraz:KK51:

oyyy hemi de halka tatlısımı :eek::eek: çok fena bu enişte:KK12::KK62: sabotelerine kanmamalısın kuzum iradene kuvvet:KK19:

hadi inş neslimmmm:KK68::KK68:

turşuya tuzluya dikkat et yarın bitanemm şişlik ödem yapmasın olsun kuzum listede olmayabilirisn ama canımızsın:KK60:

Afiyetolsun Gamzemmm menün gayet güzel spor yaptığını da biliyorum daha ne olsun:D:D

cumartesi akşamı 2 gününe mal olacak barbimmmm:KK17::KK17:

İyi akşamlar bitanemmm tşkler :KK60:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

1 ısırık iremin yanağından alsaydın ya kuzummm:KK68::KK68: afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin bitanemm:KK19:

offf aksiliğe bak bitanemmm balıklaramı kokuyamı yanasınnn :KK14::KK14:

afiyetolsun cnmmm balık ziyafeti çekecekken haklısın sinir olmakla temizlemesine emek çektin o kadar ne diyelim sağlık olsun :KK19:

valla vestel değilde beko harika ben çok memnunum gülayım 12 senedir tık demedi maşallah:nazar:

allah denk getirsin kuzumm:KK19:

Sor sor sormakta çok haklısınnnn neslimin mazereti var Gamzem şehirdışında ama diğer melekler nerede acabaEn Büyük KKEn Büyük KK:KK61::KK61::KK61:

Bize gel kaptanım bizde hala var

Dunki menüm sabah peynir kavurması zeytin salatalik roka findik
Öğlen ayva yoğurt
Aksam ufak boy evpizzasi ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
3 litre su
60 dk yürüyüş 200 mekik 30 sguat

Bugünkü menüm

Sabah 1 haslanmis yumurta çok canim çekti
1 dilim yumurtali ekmek 2 çatal patates kizartmasi :KK43:turp havuç
Öğlen çorba nar
Aksam mantar kavuemasi 1 tabak barbunya 1 kornişon

3litre su
2 bardak Yeşilçay
1 saat yürüyüş 100 mekik 50 sguat

Kahvalti kacamaklarim kocamin yüzünden bugün evdeydi
Ayy bende çok severim yumurtalı ekmeği :kk77:

menüm
sabah: melemen, bir yemek kaşığı krem peynir, 15 zeytin
akşam: 2 tavuk kanat, yarım dolma, 1 kase yoğurt, salata

Ooo kanatlar yenmiş afiyet olsun gülüm :KK68:

ya insan bu kadar mı şişer allahtan detoks yaptım 81.5 i gördüm sabah. deli olacam. ben nasıl atayım bu ödemi akıl verin. sabaha bu kiloda görünmek istemiyorum

En iyisi spor yapmak rahatlıyor insan. Benimde her yerim şiş davul gibiyim maşallah :KK54:

tarçın karanfil ve limon karışımı kaynattım. ama montlarımıza kadar sinmiş koku. ben de perdelerden başlayayım dedim. oturma odası tamam misafir odasında sıra. pazar oğlumun doğum günü var misafirlerim olacak o zamana kadar toparlayabilsem iyi olacak

Geçmiş olsun canım fırın olarak bizde arçelik var gerçi misafirden misafire kullanıyoruz ama güzel pişiriyor. Samsunglarda iyi bu konuda

Meleklerimmm yarın tartı günü malum o yüzden sizlerden ricam her hafta olduğu gibi bugün şişlik ödem yapabilecek gıdalardan uzak duruyoruz özellikle turşu cısss bol bol derin nefesler almayı unutmayın derin nefesle alınan oksijen metabolizmayı hızlandırıp yağları yakıyor biliyorsunuz size güveniyorumm:KK68::KK68:En Büyük TÜRKİYE kalktıktan en az yarım saat sonra tartılın ki şişlik filan varsa gitmiş olsun:KK76:

Ahh kaptanım ödem yapmasın diye salatayı tuzsuz yedim dün akşam ama sabah kalkar kalkmaz 2 bardak suyu güplettim sonra aklıma geldi tartı günü olduğu :KK53:

gunaydın kızlaarrrr

günaydın kızlar

Günaydıınn canlarım :KK68:

hayırlı cumalaaaar herkese. işler gözümde büyüyor. ne güzel pazara kadar vaktim var derken eşimin yarın akşama da misafir aldığını öğrendim:KK57::KK57::KK57: sen neden bana bu kötülüğü yaptın dedim. niye noldu ki diyo. pazar da doğum günü var ya dedim. aaa onu unuttum ben dedi. sonra da niye evde mi olacaksınız ki dedi. vallahi bir yer tuttun da gitmem demedim yoksa tuttun mu dedim. fırını almasaydı tutardım diyo:KK70::KK70::KK70::KK70:
az önce diloşu uyuttum bir koşu bim e gittim. üçlü tava metal sebzelik birde dörtlü kek kalıbı vardı onları aldım. yüzüme belki bir faydası olur diye garnier saf ve temiz 3 ü bir arada aldım. bakalım bir halta yarayacak mı. yarınki misafir için de su böreği yufkası aldım. kalır muhtemelen ertesi güne çeşit olur diye düşünüyorun:KK48::KK48::KK48:

Aaa evet bende görmüştüm o kek kalıplarını anneme alalım mı demiştim de kim yicek o kekleri diyor :KK53::KK53:

Günaydın meleklerimmmmm hayırlı cumalar hepimize:KK68::KK68::KK68:

Sağol kaptanım sanada hayırlı cumalar :KK68:

Hoşgeldin prensesimmmm:KK60:

Hoşbuldummm :D Menüleride yazıcaktım ama anneme yardım etmem lazım ben kaçar :cool:

Ders boştu eve geldim direk

Bize gel kaptanım bizde hala var

Ayy bende çok severim yumurtalı ekmeği :kk77:

Ooo kanatlar yenmiş afiyet olsun gülüm :KK68:

En iyisi spor yapmak rahatlıyor insan. Benimde her yerim şiş davul gibiyim maşallah :KK54:

Geçmiş olsun canım fırın olarak bizde arçelik var gerçi misafirden misafire kullanıyoruz ama güzel pişiriyor. Samsunglarda iyi bu konuda

Ahh kaptanım ödem yapmasın diye salatayı tuzsuz yedim dün akşam ama sabah kalkar kalkmaz 2 bardak suyu güplettim sonra aklıma geldi tartı günü olduğu :KK53:

Günaydıınn canlarım :KK68:

Aaa evet bende görmüştüm o kek kalıplarını anneme alalım mı demiştim de kim yicek o kekleri diyor :KK53::KK53:

Sağol kaptanım sanada hayırlı cumalar :KK68:

Hoşbuldummm :D Menüleride yazıcaktım ama anneme yardım etmem lazım ben kaçar :cool:

diğer gençler ders boşken gezerler en azından ben öyleydim :KK22:bu konuda sana baylıyorum preneseim iyi yapmışsın cnmm :KK60:

sizin mantar stoklarını kullanbacağız artık başka çare yok:KK16:

2 bardak suyu da düşersek 400 gr vermişsindir o zaman :KK19:

Back
X