h
maytabım kitapta serbest diye saldım çayıra mevlam kayıra . kaydirigubbakcemile3 yeme baee. normal doyana kadar ....naniknanik kıs sabah yazacaktim seni çokmu sıktım ama ben koçunam amacım elbet sıkacagım ...:dilcikar:lülülülülülü
ben kaçtim ...:1rolleyes:
yaw alla alla ben bu işi kıvırıcam ama du bakalım
doyana kadar diyince bende tabak hazırladım kendime bunlarla doyarım diyerekten ama fazla doydum valla
hem bu saat oldu hala bal baklava yemem bi kerem:dilcikar:
BAL BAKLAVA DEĞİLDE DONDURMA OLSA YERİM.cokacimcoook
BugÜn kİmsecİkler yok buralarda huuu huuu hatunlar nerelerdesİnİz. Bİz yarın ÇalıŞmıyoruz. BÜyÜk bİr İhtİmalle evde halı yıkayacaĞız.
BAL BAKLAVA DEĞİLDE DONDURMA OLSA YERİM.cokacimcoook
hayır refim sebze ve süt ürünü katsan daha zengin olrdu yemegin .....Aaben veya NAzlı siz genelde yorum yaparsınız öğlen yemeğim çok saçma dimi? yorum yapacak birşey bulamadınız :) napim göynüm istedi bende yedim
okadar yersan açıkmassın tabi ...kaydirigubbakcemile3yaw alla alla ben bu işi kıvırıcam ama du bakalım
doyana kadar diyince bende tabak hazırladım kendime bunlarla doyarım diyerekten ama fazla doydum valla
hem bu saat oldu hala bal baklava yemem bi kerem:dilcikar:
kayısı kurusndan marmelat yaptım kendime miss gibi oldu reçel yerine onu götürcem sabahları valla böle güzel olcanı bilseydim daha önce denerdim
az önce yulaflı bisküviyle götürdüm 5 tane yedim yulaflı buğday kepeği yazıyo üzerinde anlamadım ama yulaf kepek yeniyo bildiğimkadarıyla aeben burdaysa söler şimdi tühhhh yemicektin diye kaçayım hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?