Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaw alla alla ben bu işi kıvırıcam ama du bakalım
doyana kadar diyince bende tabak hazırladım kendime bunlarla doyarım diyerekten ama fazla doydum valla
hem bu saat oldu hala bal baklava yemem bi kerem:dilcikar:

doyana kadar diyince bende tabak hazırladım kendime bunlarla doyarım diyerekten ama fazla doydum valla

BAL BAKLAVA DEĞİLDE DONDURMA OLSA YERİM.cokacimcoook

BugÜn kımsecıkler yok buralarda huuu huuu hatunlar nerelerdesınız. Bız yarın ÇalıŞmıyoruz. BÜyÜk bır ıhtımalle evde halı yıkayacaĞız.

gözaydın dileklerimi de ekleyeyim bari
kütom gözünaydın canım. nasıl da çabuk geçti dimi -tatlicadiarzu- sen şimdi normal bir diyet yaparsın artık. aç kaldın kaldın hemen geri aldın bak :mymeka:
vee nazlım senin de gözün aydın canım. allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş. çalışıyor mu erkek arkadaşın
erkek arkadaşın deyince ceylinin çok özel arkadaşı geldi aklıma kaydirigubbakcemile3 o da görünmüyor yine

BugÜn kİmsecİkler yok buralarda huuu huuu hatunlar nerelerdesİnİz. Bİz yarın ÇalıŞmıyoruz. BÜyÜk bİr İhtİmalle evde halı yıkayacaĞız.

bizim hep son dakikada belli olur çalışıp çalışmayacağımız kötükedihüso
umutla bekliyorum hala çalışmıyoruz demelerini kaydirigubbakcemile2

kütoooommm
çok sevindim eşin geldi Allahım bir daha ayırmasın sizi inşallah
isteyenleri de bir an önce kavuştursun

Bknz: Şekil A - 1
Ceylin - Nazlı :roflol:

Aminnnnnnnnnnnnn. Gözün aydın Kütocum ÖZgeye kayılıyorum. Cidden Ceylin yok ortalarda şimdi bende merak ettim????????????

kayısı kurusndan marmelat yaptım kendime miss gibi oldu reçel yerine onu götürcem sabahları valla böle güzel olcanı bilseydim daha önce denerdim
az önce yulaflı bisküviyle götürdüm 5 tane yedim yulaflı buğday kepeği yazıyo üzerinde anlamadım ama yulaf kepek yeniyo bildiğimkadarıyla aeben burdaysa söler şimdi tühhhh yemicektin diye kaçayım hahahahahah

Aaben veya NAzlı siz genelde yorum yaparsınız öğlen yemeğim çok saçma dimi? yorum yapacak birşey bulamadınız :) napim göynüm istedi bende yedim
hayır refim sebze ve süt ürünü katsan daha zengin olrdu yemegin .....
okadar yersan açıkmassın tabi ...kaydirigubbakcemile3

bakın fıstıklar kitap elinizde kendinize uygun olan yönde ilerleyin .....

maytabım bende ilk yaptıgımda çok yemiştim ama kavaltı hariç diger ögünlerde ekmek yememiştim ama ilk başlarda kilo bile almıştim sonra normale dönüyor tabi ..beni baz alarak yapmayın malun benim bana göre sorunlarım var .dr. vedigine uymak zorundayım .... ama ben başaracak gibiyim bu sefer.kaydirigubbakcemile5...

Allahım çizelgenin en son halinden bile 1,700 gram daha fazlayım şöyle 70 lere 71 lere gelsemde bir revize etsem çizelgeyi nasıl rahatlıycam anlatamam size :)

şimdi 5 çayımı demledim. yanında kayısılı diyetv büsküvi yiyecem.
yarım paket( 3 tanesengözlerimebaksanab)
sana afiyet olsun şeker.
bana kilo olmasın amasırnaşık şey:roflol:

ani bi kararla bezelye yemeği yaptım yiyemem dimi ben bunları aeben cadısı içinde havuç bezelye ve patetes var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…