Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar..evet yeni bir hafta başladı bakalım bu hafta kimler ne kadar kilo verecekCADIARZU
özgecim resimlerine baktım hepside harika çıkmış ne eğlenceli geçmiştir dün bende çok eğlendim piknik sezonunu açtık nihayet..

kütocum en sonunda kavuştu tekesine hasret gideriyordur bir an evvel pcyi tamir ettir bacım özledikkaydirigubbakcemile5

kızlar ya ne diyeceğm ben diyorum ya şişim falan diye ama 1 ay önce aldığım bir gömlek vardı göbek kısmı iyice oturuyordu bugün ilk kez giydim ve boldu kiloda değişiklik yok ama ilginç yani tabi aynı zamanda süper:)

yumukcum teşekkür ederim canım tekrar piknik sezonu açıldı valla oh insan eğleniyor dün benim için de çok güzel bir gündü :)

oluyor özgem insan inceliyor ama baskül inad ediyor ......

ben biraz pilates yapayım bari ...

Günaydın kızlar.. bugün arkadaşım gelecek birazdan onu almaya gideceğim oyüzden bugün fazla giremicem nete..

kahvaltımıda ettim;
2 dilim çok tahıllı ekmek
domates
salatalık
biber
peynir
1 zeytin
şekersiz çay

şimdi biraz temizlik zamanı sonrada işe gideceğim hepinze kocaman öpücükler bybya.s.

yap bari:roflol:
kaydirigubbakcemile3Şeniz

Günaydın kızlar.. bugün arkadaşım gelecek birazdan onu almaya gideceğim oyüzden bugün fazla giremicem nete..
:1hug:
kahvaltımıda ettim;
2 dilim çok tahıllı ekmek
domates
salatalık
biber
peynir
1 zeytin
şekersiz çay

şimdi biraz temizlik zamanı sonrada işe gideceğim hepinze kocaman öpücükler bybya.s.
afiyet olsun kolay gelsin .....:teytey:

bu ebru hanın hareketleri hızlandırrıp zamanı kısaltmış ya eskiden 50 dkda yaptıgımız pilatesi 30 dk sıgdırdı ....kaydirigubbakcemile3 ama iyi olyor eskisi kadar hergün yapmasamda ben seviyorum pilatesi .. özgem sen bi ara yapıyodun asümde ne oldu bıraktınızmı ...:dilcikar:

mehal mezun olacakmış durum bi bakayım geleyim 5. takıma ..

canım ben akşamları yapmaya çalışıyorum da 4 5 gündür salladım itiraf ediyorum ama yapacağım inşallah sallama nedenim de evdeki pc de yok pilates ee hergün elimde extra çanta taşımak istemediğim için pc yi iş yerinde bırakıyorum üşenmezsem götüreceğim inşallah

alkisalkisalkis

kızlar bu ayki analız raporumuz ......
http://www.kadinlarkulubu.com/6891698-mesaj115.html

doran senin sınıfta kalma durumun degişmiş o yüzden açıklama yapman gerekiyormuş okursa burayı anlarsın güzelim .....

digerkızlarım açıklama yapmasına gerek yokmuş ..

bu arada bi habae daha kalişimde mezun oluyor mehalde.. daha dogrusu 3.5 aylıgına .....:hooray: kalişim tam 33 .7 gr. varmiş ..bu 2 sene içinde ..

ben kalkıyorum fıstıklar biraz temizlik yapayım canım istersede şu halıları halledeyim ...

hayırlı günler herkese....

yumukum
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 77
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 400
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni
Bilgi : Analizi ilk defa Mayıs ayında yapıldı.

nihayet benimde analizim var oleyyy:lepi:hihoyyyt

bu arada orda hedefim boş kalmış ilk etapta eylül ayına kadar 70 kilo olmak,4.5 ay var ve 7 kilo daha vermem lazımdelikafadulden

tebrikler yumukum ......:hooray:

özgeciğim şu 3. 4 günde spora ağırlık vermem bendede büyük değişimlere sebeb oldu. şu an kilom aynı belki ama yanlarımda acayip incelmelerim mevcutkaydirigubbakcemile2

hımmm nereye yapacam canım açıklamamı. paylaşım alanınamı birde onu söylersen çok sevinirim. birde şu bağzı sorular vardıya onamı cevap olarak yazacağım. hani neden kilo veremiyorsun. koç istermisin gibilerinden-tatlicadiarzu-

selam kızlar
bozuk bir moralle yine burdayım. şiştikçe şişiyorum sanki.
bu arada dün bir lahana edindim kendime. lahana + soğan suyuna devam ediyorum. bakalım ne olacak. dün etsiz çiğ köfte yemiştim. onun acısından mı yoksa bu lahana soğandan mı bilmiyorum ama midem bulanıyor bugün
aebenim ben pilatesi yapamıyorum yine. yürüyüşe de eşim gelmiyor. beni de tek göndemiyor. ya sabahları yürüyüşe çıkıcam yada akşamları kayınvalidem de bisiklete binicem

AebencıĞım bıŞey sorcam montı amca dıyetınde sadece sabahmı ekmek tÜketılecek dıĞer ÖĞÜnlerde tÜketılmeyecek yazmıŞlar kızlar.

aebenciğim görevi başarıylas bitirmişimdir.
sen olmayınca bende paylaşıma yazdım canım. mazeretimi eksiklerimi. artık kaderinedelikafadulden
bu arada ara öğünümde sütlü corn flakes yedim.:lepi:

selam millet
1 parça tavuk bonfile ızgara
1 tabak dolusu yeşil salata
1 kaseyoğurt
1 de soğan ızgara
şu soğana taktım bu aralar
bayılıyorum pişmiş soğanın tadına çok sağlıklı diyolar ama inşallah öledir
ee menüm nası
akşam kızartma yapıcam karışlık
bende 1 kase lor peyniri ve salata yiicem

aebenciğim görevi başarıylas bitirmişimdir.
Sen olmayınca bende paylaşıma yazdım canım. Mazeretimi eksiklerimi. Artık kaderinedelikafadulden
bu arada ara öğünümde sütlü corn flakes yedim.:lepi:

afiyet olsun doracığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…