oluyor özgem insan inceliyor ama baskül inad ediyor ......kızlar ya ne diyeceğm ben diyorum ya şişim falan diye ama 1 ay önce aldığım bir gömlek vardı göbek kısmı iyice oturuyordu bugün ilk kez giydim ve boldu kiloda değişiklik yok ama ilginç yani tabi aynı zamanda süper:)
kaydirigubbakcemile3Şenizyap bari:roflol:
:1hug:Günaydın kızlar.. bugün arkadaşım gelecek birazdan onu almaya gideceğim oyüzden bugün fazla giremicem nete..
afiyet olsun kolay gelsin .....:teytey:kahvaltımıda ettim;
2 dilim çok tahıllı ekmek
domates
salatalık
biber
peynir
1 zeytin
şekersiz çay
şimdi biraz temizlik zamanı sonrada işe gideceğim hepinze kocaman öpücükler bybya.s.
alkisalkisalkiscanım ben akşamları yapmaya çalışıyorum da 4 5 gündür salladım itiraf ediyorum ama yapacağım inşallah sallama nedenim de evdeki pc de yok pilates ee hergün elimde extra çanta taşımak istemediğim için pc yi iş yerinde bırakıyorum üşenmezsem götüreceğim inşallah
tebrikler yumukum ......:hooray:yumukum
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 77
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 400
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni
Bilgi : Analizi ilk defa Mayıs ayında yapıldı.
nihayet benimde analizim var oleyyy:lepi:hihoyyyt
kızlar ya ne diyeceğm ben diyorum ya şişim falan diye ama 1 ay önce aldığım bir gömlek vardı göbek kısmı iyice oturuyordu bugün ilk kez giydim ve boldu kiloda değişiklik yok ama ilginç yani tabi aynı zamanda süper:)
alkisalkisalkis
kızlar bu ayki analız raporumuz ......
http://www.kadinlarkulubu.com/6891698-mesaj115.html
doran senin sınıfta kalma durumun degişmiş o yüzden açıklama yapman gerekiyormuş okursa burayı anlarsın güzelim .....
digerkızlarım açıklama yapmasına gerek yokmuş ..
bu arada bi habae daha kalişimde mezun oluyor mehalde.. daha dogrusu 3.5 aylıgına .....:hooray: kalişim tam 33 .7 gr. varmiş ..bu 2 sene içinde ..
aebenciğim görevi başarıylas bitirmişimdir.
Sen olmayınca bende paylaşıma yazdım canım. Mazeretimi eksiklerimi. Artık kaderinedelikafadulden
bu arada ara öğünümde sütlü corn flakes yedim.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?